35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySamirka, zaje bisty awatarek

moja córka prowadziła dziś ożywiony monolog z rodzeństwem, za wszelką cenę chciała dowiedzieć się od dzieciątka czy to siostra czy braciszek, bajki nawet "czytała" ale wszystko na nicWiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 15:19
samira, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:z moim mężem sie w ogóle nie sprzeczamy a jezeli juz to on mi ustępuje bo wie jak to na mnie żle działa
Ustępuje bo nie ma swojego zdania, czy ustępuje bo woli święty spokój.
Nie cierpię takich, którzy zawsze kończą: :Jak chcesz". Dla mnie (nie obrażając nikogo), to du..pa albo Rysiu z "Klanu" a nie facet.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 15:25
Simba, malgos741, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Ustępuje bo nie ma swojego zdania, czy ustępuje bo woli święty spokój.
Nie cierpię takich, którzy zawsze kończą: :Jak chcesz". Dla mnie (nie obrażając nikogo), to du..pa a nie facet.
nie rozumiesz
napisałam w poprzednim poście że wymieniamy zdania bez fochów
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Dzień Dobry Kobitki !

Jakie przyjazne tematy na forum co za miła odmiana
Tak czytam o waszych ciuszkach brzuszkach i innych sprawach ciążowych to oczywiście wam zazdroszczę, przyznaję się bez bicia
Pocieszam się, że ciuchy mi zostały z czasów odchudzania przydadzą się kiedyś, bo mi się prawie cała rozmiarówka uzbierała, zwłaszcza spodni, dresów i sportowych bluzek, w czymś musiałam chodzić w okresie przejściowym,więc kupowałam rozciągliwe co by na dwa rozmiary starczyło. Choć jak pomyślę o dobieraniu wagi, to jest mały zonk, bo to przerabiałam, tylko bez ciąży
Mówi się trudno, najwyżej dietetyk znowu zarobi 
A ten fragment z bloga świetny
Bursztynku znowu grzeszyłaś, niegrzeczna dziewczynka
Ten kac potraktuj jako karę za swe niecne uczynki
Moremi dziś ma plusika i zieloną kropeczkę , dołączyła do nas w grudniu i się udało, gratulacje jeszcze raz !

Simba, a ty testowałaś ?
Paszczakin, a jak twoja ciąża, mdłości się zaczęły ?
Pozdrawiam wszystkie i udanego weekendu
Hej, nie testowałam, czekam do jutra, ale jakoś nie mam ciśnienia w tym miesiącu
Byłam za to na wyprzedażach i kupiłam sobie z.ajebiste rękawiczki i balerinki. Oraz jak idealna żona ugotowałam rosół, zrobiłam sałatkę z selera naciowego i pomalowalam paznokcie u nóg. A zaraz lecę na silke.
Rozpiera mnie energia z czego bardzo sie cieszę i tego również Wam życzę. Oprócz leżących z przymusu
Kiss Dziewczęta!
polarmiś, caffe, inessa, Bozia3, Kate 75, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKonkuluzja ma byc taka, ze fajnie ze Panda kocha swojego faceta, nie fajnie ze sie poklocili bo miala ona lub on slabszy dzien ale fajnie ze facet ma swoje zdanie ( bo bez swojego do duupa wolowa) i o ciazy rozmawiac nie bedzie, bo ma po dziurki w nosie. Jesli ma rozmow w morzu dot. Ciazy dosyc to rozumiem, bo byc moze mial ochote romantycznie z ukochana poplywac. A co jesli w ogole ten temat go nie interesuje? Jesli facet sie miga i w dzialaniach i w rozmowie to znaczy, ze raczej ma gdzies posiadanie dziecka ( znam to rowniez z wlasnego podworka) w tym momencie albo w ogole.
Panda, mysza1975, inessa, caffe, bliska77, samira, szczęśliwa 2, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPodziwiam za wytrwalos w ruchu, ja nie moge sie doczekac kiedy rusze doopsko tak by sie spocic i wypocic.Simba wrote:Hej, nie testowałam, czekam do jutra, ale jakoś nie mam ciśnienia w tym miesiącu

Byłam za to na wyprzedażach i kupiłam sobie z.ajebiste rękawiczki i balerinki. Oraz jak idealna żona ugotowałam rosół, zrobiłam sałatkę z selera naciowego i pomalowalam paznokcie u nóg. A zaraz lecę na silke.
Rozpiera mnie energia z czego bardzo sie cieszę i tego również Wam życzę. Oprócz leżących z przymusu
Kiss Dziewczęta!
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH