35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny tu sa ładne ciuchy ja korzystałam częśc kupowałam przez neta część u nas w Łodzi jest w manufakturzecaffe wrote:Go sport to bardzo popoularna sieć i pewnie ją widziałaś w niejednym centrum handlowym tylko nie kojarzysz. Ponizej wstawiam Ci link do spodni podobnych do tych, które kupiła. Moje nie mają tego sznureczka w pasie, za to mają te sznureczki w nogawkach na dole, a nogawki są szersze od tych na zdjęciu. Cena taka sama. Ale są mega wygodne. Nawet jeansy ciążowe nie sa takie wygodne, ani getry, które mam, jak te spodnie.
http://www.go-sport.pl/go-sport/kampanie/katalog/katalog-fitness-2013/spodnie-205/roll-pan
Pisałaś, ze u Was jest sporo ciążowych fajnych rzeczy. Powiem Ci, że te, które widziałam u nas, to jakaś masakra. ładniej by wyglądał przerobiony worek, niż jakiś ciuch kupiony na dziale dla ciężarnych. Może ja po prostu trafiłam do takich sklepów, które nie przywiązywały wagi do asortymentu. Poszukam coś na wiosnę, może się lepiej zaopatrzą.

http://www.happymum.pl/
Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
O tym to już nawet my wiemy!EwaT wrote:poza tym wczesniej czy póżniej w praktyce jakoś zawsze wychodzi na to że to ja miałam racje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 16:26
Bursztyn, Myszonek, Simba, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
hahahSimba wrote:
będę ci kibicować 
Ja nie przepadam za ćwiczeniami przed tv z gadająca głowa, ale nie ukrywam ze Dagi zdjęcia mnie zachęciły. Aż mi normalnie cellulit drgnął z wrażenia. Tez wypróbuje skalpel.
"Skalpel - by sie w lecie nie pochlastac" (Simba Coelho)
PS Boże Bursztyn jak mi brakuje czerwonego winaaaa aaaaaaaa aaa u uuuuuuu
moj clullit oniemial po zdjeciach Dagi i chyba skurczyl sie sie ze strachu
tak czy inaczej zainspirowal mnie do ruchu i cwiczen
Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej popoludniowo, u mnie dzis gastrofaza na maxa, musze jesc co 3 godziny, bo inaczej mam ssanie. Jak tak dalej pojdzie, to moje opowiesci o plaskim brzuchu bede mogla sobie miedzy bajki wlozyc...

Na szczescie niedlugo wracamy do No, bo tu za duzo kusi... Ah, te paczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 17:55
mysza1975, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mysza, nie sugeruj sie testami, to ze ujemny naprawde jeszcze oniczym nie swiadczymysza1975 wrote:Do tej pory myślałam, że trzeba uważać, żeby nie zajść w ciążę. A tu okazuje się, że więcej trudu trzeba włożyć żeby w niej być.
Tempka ani drgnie, testy ujemne, mam dość.
mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zbieraj zbieraj - jak sie nazbiera 1 342 685 374 like'ow to ovu płaci za in vitro i daje wózek w prezenciemysza1975 wrote:dzięki

Kate 75, Bursztyn, mysza1975, Myszonek, megan8, Gosiacu, Pusurek, malgos741, szczęśliwa 2, samira, Reni, Żanet, Iwone, paszczakin, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:hahahaha!

dobre
wozek chyba inwalidzki bo do tego czasu zdaze zniedolezniec
Nie martw sie Bursztyn - po 60-tce dostajesz surogatkę gratis w pakiecie
mysza1975, Bursztyn, megan8, szczęśliwa 2, Żanet, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość