35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dobre :-0mysza1975 wrote:Tylko uważaj żebyś zamiast ręki czegoś innego nie przytrzasnęła.01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Ja na imprezce ale kontrolnie zaglądam co się dzieje u was babeczek

Ineska jest trochę lepiej ?
Bursztyn przytrzaśnij aby został na owulkę i będzie wielkie l
ve
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 20:41
Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Kawal mi sie przypomnial
Wstala baba o 5ej rano, szybko pobiegla bydlo nakarmic, wrocila pedem sniadanie dla dzieci zrobila, potem pedem, obudzila je wyszykowala do szkoly, w miedzyczasie nastawila zupe, dzieciaki do szkoly odprowadzila, poszla w pole, wrocila, dzieci odebrala, nakarmila, poszla bydlo oporzadzic wreszcie poznym wieczorem siadla i tak mowi do siebie: Ot ja durna!! Biegam caly dzien, a chlop od rana niewy.ru.chany lezy!!!!
Milego wieczoru
Bursztyn, mysza1975, Bozia3, Kate 75, samira, malgos741, Żanet, Iwone, polarmiś, Myszonek, paszczakin, Pusurek, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
buehehehehehe!!!Simba wrote:Kawal mi sie przypomnial
Wstala baba o 5ej rano, szybko pobiegla bydlo nakarmic, wrocila pedem sniadanie dla dzieci zrobila, potem pedem, obudzila je wyszykowala do szkoly, w miedzyczasie nastawila zupe, dzieciaki do szkoly odprowadzila, poszla w pole, wrocila, dzieci odebrala, nakarmila, poszla bydlo oporzadzic wreszcie poznym wieczorem siadla i tak mowi do siebie: Ot ja durna!! Biegam caly dzien, a chlop od rana niewy.ru.chany lezy!!!!
Milego wieczoru

super!
-
Hej witam Was serdecznie, dawno nie pisałam ale byłam na wyjeździe z firmy, teraz mam trochę do nadrobienia lektury , Ewa super wiadomość . Teraz siedzimy popijamy drinka i słuchamy "sen o Wiktorii" Dżemu . Czasy pięknej młodości, teraz Budka Suflera , ale czad
EwaT, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A moja kumpela odpuściła staranka, zapisała się na siłownie pochodziła z miesiąc i bach zaszła
więc aktywność ruchowa nie szkodzi w poczęciu.
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
malgos741 wrote:A moja kumpela odpuściła staranka, zapisała się na siłownie pochodziła z miesiąc i bach zaszła
więc aktywność ruchowa nie szkodzi w poczęciu.
ale to chyba chodziło o nadmierną aktywność
na siłowni zresztą tez mozna w ch..a lecieć
-
a ja nie wiem czy miałam ovu bo akurat nie bardzo chciałam mierzyć tempkę będąc z koleżanka w pokoju . serduszkowalismy dużo przed wyjazdem na zapas i po moim powrocie ale pewnie przez ten wyjazd straciłam kolejny misiac . w marcu chyba zdecydujemy się na iui. W lutym jeszcze dam sobie spokój bo jedziemy na narty , tzn mój na narty a ja z córą namiętnie na desce jeździmy.
Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to po co chodzić?EwaT wrote:ale to chyba chodziło o nadmierną aktywność
na siłowni zresztą tez mozna w ch..a lecieć
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Aisab mam pytanie a stymulację i monitoring miałaś ? że od razu na iui ?01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
malgos741 wrote:Aisab mam pytanie a stymulację i monitoring miałaś ? że od razu na iui ?
nie , to nie jest tak od razu , miałam monitoring i mam jajeczko i pęka , mój ma idealnych żołnierzy i kurwa nic i rozmawiałam z ginem że to chyba droga. może mój system uważa je za wroga i zwalcza
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
U mnie to samo, nawet mam stymulację, zobaczymy, jak nie uda się jeszcze dwa miesiące też tak samo robię jak ty.
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
malgos741 wrote:U mnie to samo, nawet mam stymulację, zobaczymy, jak nie uda się jeszcze dwa miesiące też tak samo robię jak ty.
no bo co mi zostało wóz albo przewóz , nie wiem czy będzie mnie stać na invitro . mam postanowienie , że ten rok będzie bardzo intensywny w starankach . mam nadzieje że się uda
Andzia33 lubi tę wiadomość