35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:<Żanet, jest też coś takiego jak katar ciążowy, może pod tym kątem coś sprawdź.
Ja nie miałam kataru, ale zazwyczaj jak wstaję to nos zapchany. To wszystko spowodowane jest też zwiększający się krążeniem krwi. W którymś tygodniu na belly o tym pisali.
Caffe,
Faktycznie najmocniej katar dokucza mi rano, nas zawalony, kicham strasznie, a nie czuję się chora - może to zwiększona ilość hormonów ciążowych, czy jakoś tak
dzięki za informację 
Pogadam z gienkiem na wizycie.
caffe lubi tę wiadomość
-
czasami tak zwłaszcza tachanie sprzętu.Bozia3 wrote:cześć Kobitki
Za oknem zimisko na całego. Małgoś fajną masz tą pracę - zarobisz kasę, a przy okazji tyle zabaw - choć czasem to pewnie męczące...
bliska77 lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
Bursztyn wrote:niby moze, ale nie lubi tak kombinowac
Rozumiem i to sie chwali
Ale wiesz...sila wyzsza. Mozesz mu przeciez cos zlamac, albo na przyklad przytrzasnac reke w drzwiach - bedzie mial prawdziwy powod zeby zostac w domu i nic sobie do zarzucenia
mysza1975, Bursztyn, Myszonek, samira, Kate 75, Żanet, Iwone lubią tę wiadomość
-
lamac to lepiej nie, bo bedzie niezdatny do uzytku przez pare tygodniSimba wrote:Rozumiem i to sie chwali

Ale wiesz...sila wyzsza. Mozesz mu przeciez cos zlamac, albo na przyklad przytrzasnac reke w drzwiach - bedzie mial prawdziwy powod zeby zostac w domu i nic sobie do zarzucenia

zastanowie sie nad przytrzasnieciem
Myszonek, Simba, Kate 75, Żanet, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny