X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    o czesc EwaT no wiesz nie zadaje sie ze staruchami ma 18 wiesz musi troszke dorosnac dlatego mu wybaczam :)

aaa to wszystko wyjaśnia :)
    chociaz jak chce mieć luz to powinien Cie zamienić na nastolatke której najpowazniejszym problemem będzie kolor lakieru do paznokci

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    aaa to wszystko wyjaśnia :)
    chociaz jak chce mieć luz to powinien Cie zamienić na nastolatke której najpowazniejszym problemem będzie kolor lakieru do paznokci

prowokacja widze.... zaczynam sie jarac

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    prowokacja widze.... zaczynam sie jarac

tak bo ja sie tak straszliwie nudze że musze Pande prowokować i tysiąc postów nabić ewentualnie flache wina przerobić bo oszaleje z nudów..

po prostu też sie użerałam z takimi dziećmi i wiem jak to jest
    na szczęscie moja tolerancja na takie wyskoki się skończyła nie mam juz zdrowia może młodszym kobietom to nie przeszkadza
    facet musi mi dostarczać spokój ducha i bezpieczeństwo, użerać to ja sie moge równie dobrze bez faceta

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale troszke dramatyzujesz tutaj, przykro mi ze masz zle doswiadczenia ja mialam po prostu zly dzien i tyle jak kazda normalna para czasami sie posprzeczamy, a za chwilke jest dobrze wiec nie ma po co drazyc tematu, nie ma sensu, a wiek rowniez nie ma wplywu na to czy facet jest dojrzaly czy nie bo znam 40latkow zachowujaych sie jak dzieci wiec nie ma o czym mowic.

samira, inessa, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    masz racje mój partner przed mężem miał 40 i też zachowywał sie jak obrazony 17letni idiota dlatego wytrzymałam znim zaledwie pare miesięcy
    po prostu skończyła mi się tolerancja na takie zachowania ale każdy jest inny jeżeli potrafisz z tym żyć to ok
    z moim mężem sie w ogóle nie sprzeczamy a jezeli juz to on mi ustępuje bo wie jak to na mnie żle działa

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda przepraszam ale chce sie wtracić włąśnie moze masz zły dzień i już tu napisałaś. A co do meżczyzn to są różni i z nimi jest różnie i ja też mam rózne z nimi doswiadczenia ale moim zdaniem tak samo jest z nami kobietami też jesteśmy róże jestnie i też a moze nawet przez naszą nature czesciej jest z nami nie do wytrzymania niz z facetami. A do mezczyzn trak jak my zeba umieć podejsc a po drugie facet tez ma swoja wrażliwosć i powinno sie ja szanować po trzecie meżczyzna też człowiek i ma prawo sie wkurzać ma prawo mieć doła tak jak my kobiety tylko niestety my kobiety o tym czesto zapominamy.
    Zawsze jako pracujaca z dziecmi oraz z małżenstwami powtarzam kobietom które mają małe dzieci aby nie zapomniały o swoich partnerach bo nasze dzieci wyjda z domu a my zostaniemy z partnerem i co bedziemy zyc jak dwie obce osoby ??? a po co!!!
    przepraszam,ze tak natworzyłam ale czasami mnie drażni ciagłę narzekanie na facetów a zapominamy o tym,ze my kobiety tez ich drażnimy i tez nie jesteśmy doksonałe. ROzumiem,ze są gorsze dni i wtedy sie wsciekamy i mamy do tego prawo i to jest normalne ale wiecej i czesciej mówmy swoim partnerom,ze ich kochamy a bedzie nasze zycie piekniejsze.
    Pando kochana nie dziwie sie,ze sie wkurzyłaś ale wiem,ze bardzo kochasz swojego partnera bo najczesciej o nim mówisz bardzo dobrze i za to Ci dziekuje :D
    Przepraszam moze za haos ale jakos tak ostatnio mi cieżko sie skupić :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 14:28

samira, Panda, Bursztyn, bliska77, ania.g, malgos741, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa ale to my kobiety nosimy dziecko tak? jak sie ma czuć kobieta która planuje rodzine a jej partner ma wahania raz jest gotowy a raz nie? w zalezności od nastroju? poczucie bezpieczeństwa to podstawa jak dla mnie i nie pisze tutaj o Pandzie tylko ogólnie, kazdy ma swoje zadania w związku i moim skromnym zdanie bycie mężczyzną zobowiązuje do pewnych zachowań, tak jak i bycie kobietą, dlaczego w obecnych czasach tak trudno znależć kobietom dobry materiał na ojca rodziny?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    "Pando kochana nie dziwie sie,ze sie wkurzyłaś ale wiem,ze bardzo kochasz swojego partnera bo najczesciej o nim mówisz bardzo dobrze i za to Ci dziekuje "

czy jej partner to Twój brat? bliski? że jej dziękujesz....

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Panda przepraszam ale chce sie wtracić włąśnie moze masz zły dzień i już tu napisałaś. A co do meżczyzn to są różni i z nimi jest różnie i ja też mam rózne z nimi doswiadczenia ale moim zdaniem tak samo jest z nami kobietami też jesteśmy róże jestnie i też a moze nawet przez naszą nature czesciej jest z nami nie do wytrzymania niz z facetami. A do mezczyzn trak jak my zeba umieć podejsc a po drugie facet tez ma swoja wrażliwosć i powinno sie ja szanować po trzecie meżczyzna też człowiek i ma prawo sie wkurzać ma prawo mieć doła tak jak my kobiety tylko niestety my kobiety o tym czesto zapominamy.
    Zawsze jako pracujaca z dziecmi oraz z małżenstwami powtarzam kobietom które mają małe dzieci aby nie zapomniały o swoich partnerach bo nasze dzieci wyjda z domu a my zostaniemy z partnerem i co bedziemy zyc jak dwie obce osoby ??? a po co!!!
    przepraszam,ze tak natworzyłam ale czasami mnie drażni ciagłę narzekanie na facetów a zapominamy o tym,ze my kobiety tez ich drażnimy i tez nie jesteśmy doksonałe. ROzumiem,ze są gorsze dni i wtedy sie wsciekamy i mamy do tego prawo i to jest normalne ale wiecej i czesciej mówmy swoim partnerom,ze ich kochamy a bedzie nasze zycie piekniejsze.
    Pando kochana nie dziwie sie,ze sie wkurzyłaś ale wiem,ze bardzo kochasz swojego partnera bo najczesciej o nim mówisz bardzo dobrze i za to Ci dziekuje :D
    Przepraszam moze za haos ale jakos tak ostatnio mi cieżko sie skupić :P

Doskonale Cie rozumie Inessko i piekenie to napisalas. Ja wiem i wlasnie chcialam to powiedziec ze w zwiazku sa dwie osoby +PMS ;) i czasami my kobiety same siebie nie rozumiemy to jak faceci moga nas zrozumiec?!?! no jak?

Dbaj o Was <3

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    masz racje mój partner przed mężem miał 40 i też zachowywał sie jak obrazony 17letni idiota dlatego wytrzymałam znim zaledwie pare miesięcy
    po prostu skończyła mi się tolerancja na takie zachowania ale każdy jest inny jeżeli potrafisz z tym żyć to ok
    z moim mężem sie w ogóle nie sprzeczamy a jezeli juz to on mi ustępuje bo wie jak to na mnie żle działa

wow to jeszcze nie poznalam nigddy takiej pary co w ogole sie nie sprzecza,z twojego ostatniego zdania wynika ze jednak czasem sie sprzeczacie skoro Ci ustepuje...

jak dla mnie nuda troche, ja lubie facetow z temeperamentem i jakby mi tak moj ustepowal we wszsytkim to bym stracila do niego szacunek i jeszcze raz powtarzam nie mowie tutaj o jakis niewiadomych klotniach tylko sprzeczkach dnia codziennego

samira, Bursztyn, Simba, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam
    Miłego Dnia

Ienessko podpisuje się pod tym co napisałaś ,jak zawsze logicznie ,prosto i pięknie <3

a jak samopoczucie masz jeszcze mdłości ??

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda ja się juz w zyciu tyle nasprzeczałam że mam dosyć, wypaliłam sie już w temacie sprzeczek i mam szacunek do niego że on to rozumie
    może kiedyś zrozumiesz...

Panda, bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewo wiesz moim zdaniem to niestety my kobiety czesto jesteśmy winne jak sie zachowują meżczyźni chodzi mi o wychowywanie od maleńkiego skaczemy nad dziećmi jak nie wiem nad kim trzeba dzieci kochać ale też trzeba od nich wymagać. To po pierwsze po drugie dziekuje Pandzie za to,ze kocha i nie wstydzi sie mówić o tym wiesz bo dzisiaj kobiety mało o tym mówią zwłaszcza po dłuższym związku zapominamy o miłosci do partnera a juz jak mamy o tym powiedzieć publicznie to wogóle sie wstydzimy czesto kobiuety stały sie bardziej meskie niz faceci i Panda to zrozumiała a czemu Ty nie to nie mam pojecia wybacz!!!!!
    A co do noszenia dziecka to sie zgadzam ale to jest aż a moze tylko 9 miesiecy a potem dopiero nastepuje najważniejsza częsc wychowanie i bycie z dzieckiem w której obowiazkiem jest uczestniczenie obojga rodziców.
    A co do wahań czy chce dziecko czy nie kobiety też czesto tak mają niestety nawet podczas ciaży takie mysli sie rodzą i jest to całkiem normalne.

Bursztyn, Panda, samira, caffe, bliska77, gosia7122, megan8, Iwone, Żanet, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam
    Miłego Dnia

Ienessko podpisuje się pod tym co napisałaś ,jak zawsze logicznie ,prosto i pięknie <3

a jak samopoczucie masz jeszcze mdłości ??

niestety coraz mocniej mnie meczą ale to też zależy od dnia i pory dnia i nocy również.

samira lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się zgadzam z Pandą. Jestem po 40 i wcale nie uważam, że mam chęć czy potrzebę dorastania do jakiejś pseudo dojrzałości polegającej na tym, że ja szaleję i plotę co mi ślina na język przyniesie - bo jestem kobietą - mam okres lub jestem w ciąży - a obok mnie jakiś nudziarz i pantofel, który mi ustępuje - bo ja biedactwo poczuje się źle....Wolę czasem ogień i nawet sprzeczkę i się oczyszcza atmosfera dla obojga. Nikogo nie tłamszę swoją osobowością i płcią i to mi się podoba. Też do takiego faceta podobnie jak Panda nie czułabym szacunku - za to miałabym zapewne święty spokój - co kto lubi...

inessa, Bursztyn, samira, Panda, caffe, bliska77, mysza1975, Simba, ania.g, Niuta, megan8, malgos741, Iwone, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ja się zgadzam z Pandą. Jestem po 40 i wcale nie uważam, że mam chęć czy potrzebę dorastania do jakiejś pseudo dojrzałości polegającej na tym, że ja szaleję i plotę co mi ślina na język przyniesie - bo jestem kobietą - mam okres lub jestem w ciąży - a obok mnie jakiś nudziarz i pantofel, który mi ustępuje - bo ja biedactwo poczuje się źle....Wolę czasem ogień i nawet sprzeczkę i się oczyszcza atmosfera dla obojga. Nikogo nie tłamszę swoją osobowością i płcią i to mi się podoba. Też do takiego faceta podobnie jak Panda nie czułabym szacunku - za to miałabym zapewne święty spokój - co kto lubi...

jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki
    dlaczego zakładasz że mój mąz to pantofel lub nudziarz?

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia i Panda też myśle tak jak Wy. Kłótnia moze być ożywcza ale kłótnia która coś wniesie do naszego związku bo to oznacza dojrzałego człowieka i własnie oczyszcza atmosfere.

Bozia3, Panda, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    jeden woli ogórki a drugi ogrodnika córki
    dlaczego zakładasz że mój mąz to pantofel lub nudziarz?
    nie napisałam personalnie o Twoim mężu - napisałam tylko, że facet, który dla mojego dobrego samopoczucia odpuszczałby swoje zdanie - to dla mnie pantoflarz.

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zgadzam sie, wydaje mie sie ze na tym dojrzalosc chyba polega.
    Ja niestety lubie d u p a rzucac i troche tyranizuje mojego chlopa, a kiedy sie wkoncu w k u r w i to ja sie obrazam ;) u mnie jeszcze daleka droga niestety...do 70tki mi sie uda mam nadzieje ;)
    znowu zapomnialam ze d u p a nie mozna normalnie napisc i mi przed chwila wykropkowalo....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 15:04

inessa, Bozia3, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie napisałam personalnie o Twoim mężu - napisałam tylko, że facet, który dla mojego dobrego samopoczucia odpuszczałby swoje zdanie - to dla mnie pantoflarz.

ależ on ma swoje zdanie jak najbardziej ale przy jego wyrażaniu robi to tak że czuje sie komfortowo i bezpiecznie rozumiesz? nie kazdy facet tak potrafi, przynajmniej ja nie miałam szczęscia poprzednio takiego spotkać

‹‹ 2245 2246 2247 2248 2249 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planujesz ciążę? Sprawdź, jaką rolę w organizmie odgrywa koenzym Q10

Przygotowania do ciąży to ogromne wyzwanie dla organizmu – na poziomie komórkowym zachodzą procesy wymagające dużych nakładów energii. Coraz więcej badań pokazuje, że koenzym Q10 może wspierać jakość komórek jajowych i plemników, dostarczając mitochondriom potrzebnego paliwa. Choć nie zastąpi kwasu foliowego ani terapii hormonalnej, może stać się cennym uzupełnieniem w staraniach o dziecko.

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ