X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    to bylo zlosliwe i po prostu w czasie glupich wygadywan ale wisz to po prostu drazliwy temat i tyle tak jest zmeczony i pracuje bardzo duzo i tak jak mowisz kazde moje 'cos" dziala mu na nerwy no to mi dogadal. W sumie to sama mam dosc tematu chce juz byc w ciazy!!!! kuwa
    Doskonale Cię rozumiem i cała ta sytuacja doprowadza do tego, ze raz jedno się irytuje, a raz drugie, a to z kolei nie wpływa pozytywnie na relacje między Wami.
    Nie wiem co Ci doradzić, bo wszystkiego próbujecie, a efekt niezadowalający. Jedyne co, to mogę Ci mocno życzyć tej upragnionej ciąży i to właśnie robię <3

Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Dzieki Kate bo oni nie z innej planety tylko z odleglej galaktyki ;) wiem wiem haha
    aaaaaaaaaaaaa, i stąd te gwiezdne wojny ;)

Panda lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda - to całkiem normalne. Weź pod uwagę też to, że oni są bardzo przewrażliwieni na punkcie kogutowania... On pewnie czuje presję, bo nie spełnia Twoich oczekiwań - i może boi się tych badań, żeby nie wyszło, że to on nawala...No to CI dokopał i sobie poszedł. Przejdzie i jemu i Tobie :)

Panda, Bursztyn, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Myślę, że smak wina zamortyzował trochę upadek ;)
    troche tak ;)
    w ciazy nie jestem, ale te gatki z go sportu nawet mi sie podobaja :)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Doskonale Cię rozumiem i cała ta sytuacja doprowadza do tego, ze raz jedno się irytuje, a raz drugie, a to z kolei nie wpływa pozytywnie na relacje między Wami.
    Nie wiem co Ci doradzić, bo wszystkiego próbujecie, a efekt niezadowalający. Jedyne co, to mogę Ci mocno życzyć tej upragnionej ciąży i to właśnie robię <3

przyjmuje zyczenia dobra kobieto <3

jestescie fajnie dziewczyny i lubie ten pizdziolek czy jak to sie teraz nazywa mam tylko nadzieje ze nam zamontuja SPAM folder przy najblizszej okazji cobysmy sobie milo i przyjemnie bez zbednych zaklocen fajnie rozmawialy

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 12:01

Bozia3, caffe, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda, przytulam <3
    Chlopy to dziwne stworzenia sa. Byc moze on sie boi zeby cos nie wyszlo przypadkiem nie tak z zolnierzami, obawa ze "straci twarz" (wiadomo, ze tak by sie nie stalo) i takie tam....boi sie po prostu.

caffe, Panda, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

Bursztynku znowu grzeszyłaś, niegrzeczna dziewczynka ;)
    Ten kac potraktuj jako karę za swe niecne uczynki ;)
    myslalam zeby sie rozga potraktowac za to co zrobilam i inne grzechy ;)

Panda, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda - to całkiem normalne. Weź pod uwagę też to, że oni są bardzo przewrażliwieni na punkcie kogutowania... On pewnie czuje presję, bo nie spełnia Twoich oczekiwań - i może boi się tych badań, żeby nie wyszło, że to on nawala...No to CI dokopał i sobie poszedł. Przejdzie i jemu i Tobie :)
    no to niechcacy Cie powtorzylam ;)

Panda, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Czesc Dziewczynki

Jak na przyszla ewentualna matke wyrodna przystalo, mam kaca :) a tylko pol butelki wina wypilam, lamiac tym samym znowu diete... No trudno...Mozna upasc, wazne zeby nie trwac w upadku ;)
    Milej soboty :)

No to się przyznam że też mam kaca ;-) I też było tylko pół butelki wina. Normalnie albo tracę kondycję albo to starość ;-)

caffe, Panda, Bozia3, bliska77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • caffe Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    No to się przyznam że też mam kaca ;-) I też było tylko pół butelki wina. Normalnie albo tracę kondycję albo to starość ;-)
    Może kac stąd, że było tylko pół butelki ;) następnym razem wypij całą ;)

Niuta, Bozia3, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    troche tak ;)
    w ciazy nie jestem, ale te gatki z go sportu nawet mi sie podobaja :)
    Wiesz, teraz dresy to dla mnie stój wyjściowy :P

bliska77, Simba lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to niechcacy Cie powtorzylam ;)
    <3 ;)

• ania.g Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny
    A ja kaca nie mam po wczorajszej butelce czerwonego wina :)
    Wczoraj miałam wolny dzień więc ogarnęłam mieszkanko i teraz mogę się weekendowo lenić. Gotować lubię więc to będzie czysty relaksik.
    Miłego dnia :)

caffe, Niuta, Bursztyn, inessa, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    A ja kaca nie mam po wczorajszej butelce czerwonego wina :)

Czyli dzisiaj nie pozostaje mi nic innego jak zastosować się do rady caffe. Jak widać na przykładzie ani.g wypicie CAŁEJ butelki chroni przed kacem :-P

Bursztyn, caffe, inessa, Bozia3, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    gorszy dzien mialas :)

caffe lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Czyli dzisiaj nie pozostaje mi nic innego jak zastosować się do rady caffe. Jak widać na przykładzie ani.g wypicie CAŁEJ butelki chroni przed kacem :-P
    :) polecam póki możemy :)

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 stycznia 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane moje :D
    ja jak zwykle ostatnio na chwile ale mdłosci,zgaga i wzdecia i zaparcia mnie wykańczają i czasami głupie mysli czy wszystko z Maleństwem jest ok ale cóz wszystko sie zniesie dla Maleńśtwa :D
    Ja juz musiałam kupić inny biustonosz zamówiłam sobie coś w rodzaju sportowego ale dla kobiet wciaży jest fajny i sie rozciąga :D
    Mimo,ze teraz nie znosze słodysze wcinam sucharki i ogóki kiszone to zaczynam jakoś tyć w brzuszku ale to chyba od wody :D
    Dobrego dnia Wam życze i wekendu :D
    Nie jestem wstanie nadrobić czytania od czwartku południa ale moze lepiej nie bo po dzisiejszych tekstach to chyba znów było ostro :)
    Buziaki dla kazdej i pamietam o kazdej z Was <3

samira, Panda, caffe, Bozia3, bliska77, mysza1975, megan8, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    czesc kochane sle solonce dla ciezarowek fajnie sie Was czyta :)

U mnie ogolnie awanti od wczoraj do tego stopnia ze kompiel w ocenie odbyla sie w odleglosci 20 metrow od siebie, ogolnie generalnie wszystko do bani najbardziej zabolalo jak stwierdzil ze to cale zachodzenie w ciaze dziala mu na nerwy i czuje sie pod presja i wogole ma dosc tematu...wiec ja powiedzialam ze skoro tak i nie jest gotowy to ja tez mam dosc i zeby sie odwalil...gul w gardle bo mi sie smutno zrobilo ale ku r wa nie plakalam lza po policzku pociekla ale nie wylam i koniec... Obiecalam sobie ze sie nie odzywam a na ten temat nic a nic i zobaczymy co sie stanie ....poszed grac w siatke a ja sobie pomedytowalam i czuje sie swietnie a co i piernicze nie gotuje obiadu bo mi sie nie chce no i tyle musialam sie wygadac :)

Milego dnia Wam zycze i relaksacyjnych pogawedek

ile on ma lat, 20?

• Panda Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ile on ma lat, 20?

o czesc EwaT no wiesz nie zadaje sie ze staruchami ma 18 wiesz musi troszke dorosnac dlatego mu wybaczam :)

caffe, Bozia3, mysza1975, Simba, Reni, paszczakin, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 25 stycznia 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    o czesc EwaT no wiesz nie zadaje sie ze staruchami ma 18 wiesz musi troszke dorosnac dlatego mu wybaczam :)
    Dobrze, że jest pełnoletni, bo byś była oskarżona o pedofilię :)

Chociaż ja swojego tak nazwałam po bzykaniu w ciąży :P

Panda, Bozia3, Simba, Mango lubią tę wiadomość

‹‹ 2244 2245 2246 2247 2248 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Gadżety elektroniczne dla kobiet część 1 - opaski fitnessowe wesprą Twoje zdrowie, ale też płodność

To pierwszy artykuł z serii gadżetów elektronicznych dla kobiet. Dziś przyjrzymy się opaskom fitnessowym - w czym mogą nam pomóc, na co warto zwrócić uwagę wybierając opaskę i co ciekawe w jaki sposób opaski fitnessowe mogą dodatkowo wesprzeć naszą płodność i polepszyć analizę cykli miesiączkowych. Podpowiemy również dlaczego warto skonfigurować opaskę z aplikacją miesiączkową i czy zawsze jest to możliwe.

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ