35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Doskonale Cię rozumiem i cała ta sytuacja doprowadza do tego, ze raz jedno się irytuje, a raz drugie, a to z kolei nie wpływa pozytywnie na relacje między Wami.Panda wrote:to bylo zlosliwe i po prostu w czasie glupich wygadywan ale wisz to po prostu drazliwy temat i tyle tak jest zmeczony i pracuje bardzo duzo i tak jak mowisz kazde moje 'cos" dziala mu na nerwy no to mi dogadal. W sumie to sama mam dosc tematu chce juz byc w ciazy!!!! kuwa
Nie wiem co Ci doradzić, bo wszystkiego próbujecie, a efekt niezadowalający. Jedyne co, to mogę Ci mocno życzyć tej upragnionej ciąży i to właśnie robię
Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda - to całkiem normalne. Weź pod uwagę też to, że oni są bardzo przewrażliwieni na punkcie kogutowania... On pewnie czuje presję, bo nie spełnia Twoich oczekiwań - i może boi się tych badań, żeby nie wyszło, że to on nawala...No to CI dokopał i sobie poszedł. Przejdzie i jemu i Tobie
Panda, Bursztyn, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Doskonale Cię rozumiem i cała ta sytuacja doprowadza do tego, ze raz jedno się irytuje, a raz drugie, a to z kolei nie wpływa pozytywnie na relacje między Wami.
Nie wiem co Ci doradzić, bo wszystkiego próbujecie, a efekt niezadowalający. Jedyne co, to mogę Ci mocno życzyć tej upragnionej ciąży i to właśnie robię
przyjmuje zyczenia dobra kobieto
jestescie fajnie dziewczyny i lubie ten pizdziolek czy jak to sie teraz nazywa mam tylko nadzieje ze nam zamontuja SPAM folder przy najblizszej okazji cobysmy sobie milo i przyjemnie bez zbednych zaklocen fajnie rozmawialy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2014, 12:01
Bozia3, caffe, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda, przytulam

Chlopy to dziwne stworzenia sa. Byc moze on sie boi zeby cos nie wyszlo przypadkiem nie tak z zolnierzami, obawa ze "straci twarz" (wiadomo, ze tak by sie nie stalo) i takie tam....boi sie po prostu.
caffe, Panda, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no to niechcacy Cie powtorzylamBozia3 wrote:Panda - to całkiem normalne. Weź pod uwagę też to, że oni są bardzo przewrażliwieni na punkcie kogutowania... On pewnie czuje presję, bo nie spełnia Twoich oczekiwań - i może boi się tych badań, żeby nie wyszło, że to on nawala...No to CI dokopał i sobie poszedł. Przejdzie i jemu i Tobie

Panda, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewczynki
Jak na przyszla ewentualna matke wyrodna przystalo, mam kaca
a tylko pol butelki wina wypilam, lamiac tym samym znowu diete... No trudno...Mozna upasc, wazne zeby nie trwac w upadku 
Milej soboty
No to się przyznam że też mam kaca
I też było tylko pół butelki wina. Normalnie albo tracę kondycję albo to starość
caffe, Panda, Bozia3, bliska77, Simba, malgos741 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Może kac stąd, że było tylko pół butelkiNiuta wrote:No to się przyznam że też mam kaca
I też było tylko pół butelki wina. Normalnie albo tracę kondycję albo to starość 
następnym razem wypij całą
Niuta, Bozia3, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
A ja kaca nie mam po wczorajszej butelce czerwonego wina
Wczoraj miałam wolny dzień więc ogarnęłam mieszkanko i teraz mogę się weekendowo lenić. Gotować lubię więc to będzie czysty relaksik.
Miłego dnia
caffe, Niuta, Bursztyn, inessa, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ania.g wrote:A ja kaca nie mam po wczorajszej butelce czerwonego wina

Czyli dzisiaj nie pozostaje mi nic innego jak zastosować się do rady caffe. Jak widać na przykładzie ani.g wypicie CAŁEJ butelki chroni przed kacem
Bursztyn, caffe, inessa, Bozia3, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyHej kochane moje

ja jak zwykle ostatnio na chwile ale mdłosci,zgaga i wzdecia i zaparcia mnie wykańczają i czasami głupie mysli czy wszystko z Maleństwem jest ok ale cóz wszystko sie zniesie dla Maleńśtwa
Ja juz musiałam kupić inny biustonosz zamówiłam sobie coś w rodzaju sportowego ale dla kobiet wciaży jest fajny i sie rozciąga
Mimo,ze teraz nie znosze słodysze wcinam sucharki i ogóki kiszone to zaczynam jakoś tyć w brzuszku ale to chyba od wody
Dobrego dnia Wam życze i wekendu
Nie jestem wstanie nadrobić czytania od czwartku południa ale moze lepiej nie bo po dzisiejszych tekstach to chyba znów było ostro
Buziaki dla kazdej i pamietam o kazdej z Was
samira, Panda, caffe, Bozia3, bliska77, mysza1975, megan8, malgos741, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:czesc kochane sle solonce dla ciezarowek fajnie sie Was czyta

U mnie ogolnie awanti od wczoraj do tego stopnia ze kompiel w ocenie odbyla sie w odleglosci 20 metrow od siebie, ogolnie generalnie wszystko do bani najbardziej zabolalo jak stwierdzil ze to cale zachodzenie w ciaze dziala mu na nerwy i czuje sie pod presja i wogole ma dosc tematu...wiec ja powiedzialam ze skoro tak i nie jest gotowy to ja tez mam dosc i zeby sie odwalil...gul w gardle bo mi sie smutno zrobilo ale ku r wa nie plakalam lza po policzku pociekla ale nie wylam i koniec... Obiecalam sobie ze sie nie odzywam a na ten temat nic a nic i zobaczymy co sie stanie ....poszed grac w siatke a ja sobie pomedytowalam i czuje sie swietnie a co i piernicze nie gotuje obiadu bo mi sie nie chce no i tyle musialam sie wygadac
Milego dnia Wam zycze i relaksacyjnych pogawedek
ile on ma lat, 20? -
Dobrze, że jest pełnoletni, bo byś była oskarżona o pedofilięPanda wrote:o czesc EwaT no wiesz nie zadaje sie ze staruchami ma 18 wiesz musi troszke dorosnac dlatego mu wybaczam

Chociaż ja swojego tak nazwałam po bzykaniu w ciąży
Panda, Bozia3, Simba, Mango lubią tę wiadomość