35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mialam dokladnie ten sam problem z interpretacja, usmiechniete buzki lub ich brak sa jednoznaczne, wiec dlatego ich uzywamMango wrote:Używam tych paseczków z Allegro. Chyba muszę przymierzyć się do tych uśmiechniętych
, bo może tych do końca nie ogarniam
Zawsze mam problem z oceną czy są identyczne lub któraś wyraźniejsza
To takie subtelne różnice 
Mango, samira, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyja tez mam z allegro ,u mnie był pozytyw rano o11h -13dc (testowa identyczna jak kontrolna) a ok 17h już testowa jaśniejsza czyli negatywMango wrote:Używam tych paseczków z Allegro. Chyba muszę przymierzyć się do tych uśmiechniętych
w ogóle te z allegro które mam teraz są słabiej widoczne niż jak kiedyś kupiłam od innego sprzedawcy ale mimo to pik pokazały i tak nieźle
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Kate, nie zrozum mnie zle, sex byl, tylko ze w te bezpieczne dni, bo po prostu nie wiedzialam jeszcze dokladnie czego chce...

Taak, wiem,jestem dziwna, i nie ma sensu tego komentowac. Jeden dojrzewa wczesniej do macierzynstwa, drugi pozniej
Kate 75, samira, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Używam tych paseczków z Allegro. Chyba muszę przymierzyć się do tych uśmiechniętych
Ja używam z apteki też paskowych, ale nie mam wątpliwości, choć w tym cyklu próbowałam z allegro i zauważyłam różnicę, rano wychodziły + a wieczorem - robiłam jednocześnie z tymi z apteki które wieczorem pokazywały +.
samira lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kate, nie zrozum mnie zle, sex byl, tylko ze w te bezpieczne dni, bo po prostu nie wiedzialam jeszcze dokladnie czego chce...

Taak, wiem,jestem dziwna, i nie ma sensu tego komentowac. Jeden dojrzewa wczesniej do macierzynstwa, drugi pozniej
Dlatego przeprosiłam, że dopytuję, dzięki za wyjaśnienie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 22:56
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:spoko, nie ma za co przepraszac
to ja jestem dosc...hmmm...nietypowa 
No to ty chyba wiesz najlepiej
Choć ja też miałam taki okres, po poronieniu i to trwało trochę, po prostu unikałam, a teraz pluję sobie w brodę, ale czasu nie cofnę, taka sytuacja jak mawia Samira
samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
dokladnieKate 75 wrote:No to ty chyba wiesz najlepiej

Choć ja też miałam taki okres, po poronieniu i to trwało trochę, po prostu unikałam, a teraz pluję sobie w brodę, ale czasu nie cofnę, taka sytuacja jak mawia Samira
wiesz, ja mysle ze etap plucia sobie w brode prawdopodobnie przede mna
zobaczymy co i czy cokolwiek sie wydarzy w najblizszym czasie
Kate 75, samira, Reni lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:dokladnie
wiesz, ja mysle ze etap plucia sobie w brode prawdopodobnie przede mna
zobaczymy co i czy cokolwiek sie wydarzy w najblizszym czasie
No zobaczymy, ale bzyknąsecnąć możesz, jedna jaskółka wiosny nie czyni
Masz to czarno na białym na tym forum, ale jest też powiedzenie trening czyni mistrza, więc potrenować możesz w trakcie płodnych
samira, Bozia3, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycześć dziewczynki!
nawiązując do waszej rozmowy o testach ovu...używałam prze chyba 3 miechy w zeszłym roku i miałam taki sam problem jak Mango
poza tym nigdy nie miałam ciemnej kreski i teraz nie wiem czy testy były do rzyci, czy ja?
bliska77, Kate 75, Mango, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry,
daruję sobie nadrabianie, bo trochę za dużo tych postów, a zaraz lecę do pracy. Strasznie mnie muli od wstawania z rana. Powinien być zakaz wyciągania ciężarnych z łóżek przed 9.
polarmiś, malgos741, Bozia3, samira, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymałe podsumowanie:
1. starania rozpoczęte w marcu 2012 (!!!!!)
2. na ovu jestem od 16 stycznia 2013
3. jest styczeń 2014 i nic nie ma....
chyba wreszcie powinnam się kopnąć w d...
Kate 75, Simba, Olena, Bozia3, samira, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

i jej marzenie