35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySimba, filmik super, te dzieciaczki to chodząca dobroć

Bursztyn, nie wkurzaj się czasem na mnie ale naprawdę nie patrz na wykresy itp, tylko serduszkuj ile wlezie i kiedy tylko nadarzy się okazja
Kate 75, Simba, Bozia3, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya mnie coraz bardziej drażni w pracy moje najbliższe otoczenie "opieka i zainteresowanie" powoli zaczyna sięgać zenitu, co doprowadza mnie do szału, jak tak dalej będzie to chyba na zwolnienie wybiorę się wcześniej niż w maju, no chyba że torbiel będzie "szaleć" wtedy mam odgórny przykaz
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka - ja mam testy owulacyjne pozytywne przez dwa dni nawet kiedy owulacjie wg usg nie bylo! Wiec do tych wszystkich objawow nalezy podejsc z dystansem.Dorka71 wrote:małe podsumowanie:
1. starania rozpoczęte w marcu 2012 (!!!!!)
2. na ovu jestem od 16 stycznia 2013
3. jest styczeń 2014 i nic nie ma....
chyba wreszcie powinnam się kopnąć w d...
bliska77, Dorka71, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa juz liczylam w grudniu. Samira na biezaco wpisuje zaciazone , lista jest w miare aktualna.Dorka71 wrote:i jeszcze jedno...jak tu się pojawiłam to w ciąży była tylko Angela, więc wyniki po roku są naprawdę niezłe...może komuś się uda policzyć zaciążone?
bliska77, Dorka71 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Simba, filmik super, te dzieciaczki to chodząca dobroć

Bursztyn, nie wkurzaj się czasem na mnie ale naprawdę nie patrz na wykresy itp, tylko serduszkuj ile wlezie i kiedy tylko nadarzy się okazja
To prawda:)
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny.
A my pół nocy spędziliśmy w szpitalu, bo młody wieczorem miał ból nerki, a potem doszło kłucie w sercu.
Obsługa masakryczna.
Noc prawie z głowy bo mi w głowie siedziało, czy nie będzie kolejnych problemów, ale było ok.
Miłego dnia Wam życzę.
Lucky, bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZrobilam liste zaciazonych, jesli pominelam ktoras z dziewczyn to dopiszcie:
Angela
Caffe
Iwka
AnnaMaria
Bozia
Inessa
Gosia
Viola
Megan
KaRa
Szczesliwa
Agafbh
40
EwaT
MoniaT
Sofija
Kajaoli
Zaneta
Alis
Pusurek
W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis.
Lucky, caffe, Mango, Kate 75, bliska77, Olena, Bozia3, samira, Monia37, Bursztyn, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo straszne, mocno wspieram! Co mu jest?caffe wrote:Cześć dziewczyny.
A my pół nocy spędziliśmy w szpitalu, bo młody wieczorem miał ból nerki, a potem doszło kłucie w sercu.
Obsługa masakryczna.
Noc prawie z głowy bo mi w głowie siedziało, czy nie będzie kolejnych problemów, ale było ok.
Miłego dnia Wam życzę.
caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Cześć dziewczyny.
Obsługa masakryczna.
Miłego dnia Wam życzę.
Ojej, to wspolczuje, ale czy lekarze ustalili cos konkretnego?
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
-
hej
umówiłam się na usg i kontrolne badania tarczycy, więc ruszam jak burza w nowym cyklu
Cafe współczuję akcji z synem
że też w ciąży musisz sie tak denerwować, a chyba nie da sie brać tego na spokojnie. Zdrówka dla Was
czy są nowe zielone? bo zapowiadało sie kilka na ten tydzień, chyba...
podrawiam
polarmiś, caffe, Kate 75, bliska77, malgos741, samira, Monia37, Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Uffff jak miłoDorka71 wrote:cześć dziewczynki!
nawiązując do waszej rozmowy o testach ovu...używałam prze chyba 3 miechy w zeszłym roku i miałam taki sam problem jak Mango
poza tym nigdy nie miałam ciemnej kreski i teraz nie wiem czy testy były do rzyci, czy ja? 
, że nie jestem sama z tym problemem.
caffe, Lucky lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
Dopisuję

Zrobilam liste zaciazonych, jesli pominelam ktoras z dziewczyn to dopiszcie:
Angela
Caffe
Iwka
AnnaMaria
Bozia
Inessa
Gosia
Viola
Megan
KaRa
Szczesliwa
Agafbh
40
EwaT
MoniaT
Sofija
Kajaoli
Zaneta
Alis
Pusurek
Moremi
Matylda36
W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 09:05
polarmiś, caffe, Lucky, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Właściwie to wyszliśmy na żadanie z izby przyjęć, bo nikt się nikim i niczym nie interesował, zero informacji, a lekarka to pracowała chyba za karę.
Zrobili pierwszą serię badań i z tymi wynikami po prostu pójdziemy do swojego lekarza. W wynikach widziałam tylko, że podwyższony jest trochę poziom białych krwinek, ale niech to lekarz oceni.
Zaczęło się od tego, ze bolał go język. Okazało się, ze to grzybica języka
Nie wiadomo jeszcze jakimi bakteriami spowodowana, bo to będzie badane za tydzień. Język tak spuchł, ze zrobił się obrzęk, a co za tym idzie, pojawiły się problemy z oddychaniem. A potem doszły nerki i serce.
Już nie pojadę do tego szpitala, dobrze, ze tam nie rodzę. Chociaż młody ma mieć tam zabieg w lutym (wycięcie torbieli) i teraz mam wątpliwości czy to dobrze, ze tam to będzie miał. Wiem, że nie wszyscy lekarze są tacy sami, ale wczorajsza wizyta mnie zraziła strasznie do tego miejsca.
Do tego wszystkiego w poczekalni były 2 osoby czymś podobnym do rotawirusa. Większość rodziny już leżała w tym szpitalu, bo tak ostro przechodziły tę chorobę. No i teraz dodatkowo się denerwuję czy aby nic nie złapałam.
bliska77, Kate 75, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn daj spokój nie będziesz sobie pluła w brodę, bo niby dlaczego?
Czy musisz tak jak wszystkie?
Nie było Ci to do niczego potrzebne. Teraz dojrzałaś
chyba..
teraz już chcesz więc zaczynasz się starać i tyle. Luzuj rajty nie ma co się spinać 
p.s. dzień dobryBursztyn wrote:dokladnie
wiesz, ja mysle ze etap plucia sobie w brode prawdopodobnie przede mna
zobaczymy co i czy cokolwiek sie wydarzy w najblizszym czasie
bliska77, Kate 75, Bursztyn, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnytyle ciąż!!!a nie mówiłam, że to forum ciążowe się zrobiło...ja chcę brzuch!ja chcę małą śmierdzącą kupę!
caffe, Mango, Reni, polarmiś, bliska77, Kate 75, malgos741, Olena, Niuta, samira, Monia37, Bursztyn, Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość