35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:i nam tu ciemnoty nie wciskaj, bo ovu owulki CI wcześniej nie wyznacza na konkretny dzień. Wyznacza CI dni płodne pewnie od czwartku - więc do boju jak napisała simba....
A nieprawda bo jak wejdziesz na "prognoze cykli"to pokazuje kiedy owulke wyznacza
Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
jesli wroci w czwartek to sie bzykneBozia3 wrote:Bursztyn bzyknij się dziś i w czwartek. Wychodzi na to, że Twój mąż odbiera Twoje lęki - i tak Wam się los układa nieskładnie. Więc na przekór złej passie pokaż, że da się jak się chce..

Kate 75, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
a tak zapomniałam o tym - a to ciekawie CI wyznaczyło - bardzo wcześnie bo z tych dni płodnych owulka jest ostatnia - to masz już od dziś dni płodne?Bursztyn wrote:A nieprawda bo jak wejdziesz na "prognoze cykli"to pokazuje kiedy owulke wyznacza

bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
coś tu nie kumam....ovu wyznacza dni płodne - ostatni z tych dni jest jaśniejszy zielony, czy tam ciemniejszy i jest to według programu owulacja. Jeśli twierdzisz, że na czwartek wyznaczył ci owulację - to 3 dni do tyłu są dni płodne - więc od dziś - tak to ja rozumiemBursztyn wrote:niestety dopiero pojutrze
Bursztyn, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:kurna chata, no sama nie wiem

Tak myślałam
Bursztyn wrote:jesli wroci w czwartek to sie bzykne
A to wiesz, to dobrze, choć do czwartku daleko, oby melancholia przeszła, trzymam kciuki i wspieram
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 22:00
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
oczywiscie, tylko ze spermiszony niekoniecznie wytrzymaja prawie 3 dni, no a poza tym to ja chcialam chlopca, wiec planowalam bzykoserca blizej owulki, o ile oczywiscie ten system dzialaBozia3 wrote:coś tu nie kumam....ovu wyznacza dni płodne - ostatni z tych dni jest jaśniejszy zielony, czy tam ciemniejszy i jest to według programu owulacja. Jeśli twierdzisz, że na czwartek wyznaczył ci owulację - to 3 dni do tyłu są dni płodne - więc od dziś - tak to ja rozumiem

samira, Kate 75, mysza1975, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj wierz mi ten system działa jak chce a nie jak my chcemyBursztyn wrote:oczywiscie, tylko ze spermiszony niekoniecznie wytrzymaja prawie 3 dni, no a poza tym to ja chcialam chlopca, wiec planowalam bzykoserca blizej owulki, o ile oczywiscie ten system dziala

Bursztyn, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oczywiscie, tylko ze spermiszony niekoniecznie wytrzymaja prawie 3 dni, no a poza tym to ja chcialam chlopca, wiec planowalam bzykoserca blizej owulki, o ile oczywiscie ten system dziala

Co za precyzja w planach
Podziwiam
Myszonek lubi tę wiadomość