35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
niestety na żywcasamira wrote:a masz kulono na śpiąco czy na żywca ??
i już się trzęsę, bo znajoma była tydzień temu i lekarz powiedział, że on znieczulenia woli nie podawać, bo ma wtedy lepszy kontakt z pacjentem ale jak już nie będzie mogła wytrzymać, to jej da.
Kobieta mówi, że już nie może - a on - teraz to już się nie opłaca, bo kończymy powoli (wyciął jej przy okazji 10 polipów).Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 20:57
samira, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn bzyknij się dziś i w czwartek. Wychodzi na to, że Twój mąż odbiera Twoje lęki - i tak Wam się los układa nieskładnie. Więc na przekór złej passie pokaż, że da się jak się chce..
Myszonek, Kate 75, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Do boju!Bursztyn wrote:A teraz uwaga! Wiadomosc z ostatniej chwili: maz moj wlasnie wrocil z pracy i jutro wyjezdza (ponad 300 km stad) i wraca w czwartek....
Ovu wyznaczyl mi owulke na czwartek czyli 12 dc, ale dzialac w czwartek to troche pozno , lepiej byloby bzykosercowac w srode.... Zazwyczaj mam owulke miedzy 11 a 14 dniem cyklu (tylko 2 razy zdarzyla sie w 10), fajnie byloby gdyby wypadla jednak w 13, bo zwiekszyloby to szanse. I nie mowcie, ze sie migam bo deklarowalam publicznie ze wsprobuje w tym cyklu i mialam zamiar dotrzymac slowa
Bozia3, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:niestety na żywca
i z już się trzęsę, bo znajoma była tydzień temu i lekarz powiedział, że on znieczulenia woli nie podawać, bo ma wtedy lepszy kontakt z pacjentem ale jak już nie będzie mogła wytrzymać, to jej da.
Kobieta mówi, że już nie może - a on - teraz to już się nie opłaca, bo kończymy powoli (wyciął jej przy okazji 10 polipów).
No dla mnie harcore, ale mnie też to czeka prędzej czy później. Jak na razie gastroskopię przeżyłam trzy razy. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i jak najmniej bolało
Bozia3, polarmiś lubią tę wiadomość
-
i nam tu ciemnoty nie wciskaj, bo ovu owulki CI wcześniej nie wyznacza na konkretny dzień. Wyznacza CI dni płodne pewnie od czwartku - więc do boju jak napisała simba....Bursztyn wrote:Ovu wyznaczyl mi owulke na czwartek czyli 12 dc, ale dzialac w czwartek to troche pozno , lepiej byloby bzykosercowac w srode....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 21:03
mysza1975, malgos741, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyjest tak jak na żywca a jest tam wszystko ok. to nie boli jedynie podobno jest uczucie rozpierania ale jak nie teges to potrafi nieźle zaboleć.ja miałam w znieczuleniu(uśpieniu) nie czułam nic,i lekarz nawet mówił ze tak lepiej bo pacjent się nie poruszy i nie denerwuje,niestety ja mam WZJG ,za to mój G tez miała kolono ale bez zniecz. i przetrzymał ,prawie nic nie czuł ale on ma wyniki B.dobre ...a jeszcze ,to badanie robią nawet w ciążyMyszonek wrote:niestety na żywca
i z już się trzęsę, bo znajoma była tydzień temu i lekarz powiedział, że on znieczulenia woli nie podawać, bo ma wtedy lepszy kontakt z pacjentem ale jak już nie będzie mogła wytrzymać, to jej da.
Kobieta mówi, że już nie może - a on - teraz to już się nie opłaca, bo kończymy powoli (wyciął jej przy okazji 10 polipów).
Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
też miałam gastroskopie kilka razy, ale podobno kolono gorsza...trzymam kciuki i może jednak znieczulenie przyniosłoby ulgę...a lepszy kontakt to ten lekarz może niech poszuka z innej stronyKate 75 wrote:No dla mnie harcore, ale mnie też to czeka prędzej czy później. Jak na razie gastroskopię przeżyłam trzy razy. Trzymam kciuki, żeby było wszystko dobrze i jak najmniej bolało

Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyacha po znieczuleniu jak się obudziłam parę razy wymiotowałam tak na nie zareagowałam dawali mi leki przeciwwymiotne i wypuścili dopiero jak się lepiej poczułam ale i tak nie zrobiłabym tego bez znieczulenia
p.s. po badaniu trzeba się porządnie wypierdzieć ,dosłownie i bez krępacji bo wtłaczają powietrze coby uwidocznić ewentualne zmiany
gastroskopię też miałam parę razy na żywca ,tylko gardło lidokainą psikane
uczucie dławienia ble...(mam refluks)Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 21:13
Myszonek, Kate 75, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya ja uważam ze każdemu powinni robić je w pewnym wieku obowiązkowo ,ile by wtedy zmian wykryto wcześniej takich jak ja mam czyli WZJG ale tez i rak jelita grubego który wcześnie wykryty jest w 100% uleczalnyMyszonek wrote:no wiesz, a to była moja ulubiona wymówka
że trzeba zaciążyć i uniknę badania (po cichu wiedziałam, że je robią ale tak głośno nie chciałam tego mówić) 
Myszonek, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydla mnie najgorsze było picie fartransu na przeczyszczenie jelit rozpuszczony w 3l wody niegazowanej dzień przed
teraz mam fajne leki bo nie podrażniają żołądka a są to przeciwzapalne i chodzę do lekarza tego co mi gastro robił(chodzę ponownie bo znów pracuje w klinice na Ligocie w Kato )a wcześniej przep. mi chirurg który zlecał badanie i myślałam ze po nich zejdę tak się źle czułam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 21:24
bliska77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:p.s. po badaniu trzeba się porządnie wypierdzieć ,dosłownie i bez krępacji bo wtłaczają powietrze coby uwidocznić ewentualne zmiany
)
Kolonoskopię mam o 8.30 to na 11.00 się umówię na audiencję u szefa
samira, Kate 75, Bursztyn, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Fortrans też dostałam 4 saszetki po 1 na litr
Ciekawe, czy zadziałają - lewatywy w szpitalu przed histero nie działały 
Zmykam, bo już herezje piszę
Miłej resztki wieczoru
i spokojnej nocy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 21:23
samira, Kate 75, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybędzie dobrze ,trzymam kciuki i oby wyniki dobre były ,jak będzie pobierany wycinek to czekałam na wynik ok.tygodniaMyszonek wrote:Fortrans też dostałam 4 saszetki po 1 na litr
Ciekawe, czy zadziałają - lewatywy w szpitalu przed histero nie działały 
Zmykam, bo już herezje piszę
Miłej resztki wieczoru
i spokojnej nocy 
mi zadziałało porządnie ale po jakimś czasie dopiero,a bolesne to nie jest wcale np. jak przy biegunce gdzie czeto człowieka skręca w jelitach a tu spoko było
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny