35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny, mój Tata odebrał wyniki, nie jest źle, nie jest też dobrze ale najgorsze ominęliśmy dzięki za pamięć, to dziś najważniejsza dla mnie wiadomość
a wracając do tematu przewodniego, może ten miesiąc będzie czarodziejski??? owulacja teoretycznie wypada u mnie akurat w 5 urodziny córci, wiem, że to głupie ale wiecie że takie "kombinowanie" daje nadzieje i dodaje otuchy
samira, inessa, Sylwia77, szczęśliwa, angela, polarmiś, anna maria, Mango, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczyny, mój Tata odebrał wyniki, nie jest źle, nie jest też dobrze ale najgorsze ominęliśmy dzięki za pamięć, to dziś najważniejsza dla mnie wiadomość
a wracając do tematu przewodniego, może ten miesiąc będzie czarodziejski??? owulacja teoretycznie wypada u mnie akurat w 5 urodziny córci, wiem, że to głupie ale wiecie że takie "kombinowanie" daje nadzieje i dodaje otuchy
kombinuj dziewczyno ....itd
fajnie że wyniki nie najgorsze-zdrówka dla taty !!
inessa, Sylwia77, bliska77, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAga to wspaniale , że jest w miarę ok z tymi badaniami
tak może ten miesiąc coś zdziałamy
nigdy bym nie pomyślała ,żeby być w ciąży to tak trudno jakoś wcześniej nie miałam z tym kłopotów
ale cóż czasy się zmieniają to teraz trzeba zakasać rękawy i do roboty nie ma lekkosamira, bliska77, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, wielkie dzięki za pamięć
co do starania o dzieci, to ja przeciwnie, łudziłam się,że jak te parę lat temu się namęczyłam i trwało to kilka lat, to teraz dla odmiany będzie łatwiej a tu guzikWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 15:24
szczęśliwa, inessa, samira, polarmiś lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sylwia77 wrote:Ja też myslę,że jak pojawiła sie już krew to możesz zaliczyć jako pierwszy dzień miesiączki.Mi się często zdarza,że przez tydzień przed okresem plamie.
Sylwia - to weź pod obstrzał te plamienia - u mnie były główną przyczyną braku zajścia w ciążę - monitoruj progesteron od momentu plamień i krwawień - to może być klucz do sukcesuinessa, grosza, polarmiś, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie dziewczyny, za oknem zimno i jakoś tak wcale nie wiosennie
dla mojej rodziny dziś bardzo ważny dzień, czekamy na wyniki mojego Taty,nie wchodząc w szczegóły, to poważna sprawa tylko mamy nadzieje, że nie aż tak bardzo poważna...
Od dziś zaczynam stymulację, może ten cykl będzie szczęśliwy...
Miłego dnia
Dużo zdrówka dla taty
Chucham dmucham,żeby cykl okazał się właśnie tym wyczekanyminessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, wielkie dzięki za pamięć
co do starania o dzieci, to ja przeciwnie, łudziłam się,że jak te parę lat temu się namęczyłam i trwało ta kilka lat, to teraz dla odmiany będzie łatwiej a tu guzik
wiesz, że ja także myślałam, że nam szybciej pójdzie myślałam że zajmie to max pół roczku a tu zonk
umówiłam się do nowego gina na przyszły wtorek trochę się cykam ale podobno ma dobre podejście i jest życzliwy zobaczymy we wtorekinessa, szczęśliwa, samira, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość
-
U mnie wszystko się normuje - zaczynam się czuć coraz lepiej - nie jestem już taka senna i zmęczona. Wymieniłam staniki na size D - w mniejsze moje cycuchy się nie mieszczą, kupiłam sobie pierwsze jeansy ciążowe z małą gumką - są super - naznosiłam kremów do pielęgnacji biustu i brzucha,żeby nie walczyć z rozstępami, smaruję brzuszek oliwką - troszkę już się zaznacza - jutro wizyta u gina i mam ogromną nadzieję,że wszystko będzie dobrze, ale kochane trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę.
Pozdrawiam z zimowego centrum Polskigrosza, inessa, szczęśliwa, B.Crow, samira, polarmiś, EwaT, anna maria, bliska77, Mango, ewajoanna, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDorka71 wrote:Wszystko będzie ok!Tak miło patrzeć na twój wykres i czytać o kolejnych objawach rosnącego dzidziusia:)
Popieram
W sumie u Nas to tylko dwa "dzidziuśne brzuszki" bo u Angeli i Ewy Joanny... no ale się lenimy dziewczynyinessa, samira, bliska77, angela, Olena lubią tę wiadomość
-
witam serdecznie po dluzszej przerwie , i widze ze ze jednak w tym miesiącu wykres sie nie sprawdzil bo jak w zegarku owulacja zbliza sie duzymi krokami Caly brzuszek i lewy bok mnie boli , sluz jest kremowy i szyjka macicy normalnie otwarta i wysoko . Tak ze my juz dzialamy nad naszym przyszlym malenstwem i mam nadzieje ze tym razem sie uda i bede mogla się cieszyć swoim malenkim szczęściem Pozdrawiam serdecznie po Swiętach
samira, polarmiś, anna maria, bliska77, inessa, angela, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:U mnie wszystko się normuje - zaczynam się czuć coraz lepiej - nie jestem już taka senna i zmęczona. Wymieniłam staniki na size D - w mniejsze moje cycuchy się nie mieszczą, kupiłam sobie pierwsze jeansy ciążowe z małą gumką - są super - naznosiłam kremów do pielęgnacji biustu i brzucha,żeby nie walczyć z rozstępami, smaruję brzuszek oliwką - troszkę już się zaznacza - jutro wizyta u gina i mam ogromną nadzieję,że wszystko będzie dobrze, ale kochane trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę.
Pozdrawiam z zimowego centrum Polski
ja trzymam cały czas o proszę &&&polarmiś, bliska77, iwka76, inessa, angela lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziewczyny ,u mnie dzis humorek nie zbyt jestem zmeczona i jeszcze ta @.Obiecalam sobie ze troche odpuszcze z tym ciaglym mysleniem ;kiedy wreszcie bede w ciazy; no ale cos mi nie wychodzi te mysli same wracaj.Tez tak macie?
bliska77, inessa, Mango, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny