X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, mój Tata odebrał wyniki, nie jest źle, nie jest też dobrze ale najgorsze ominęliśmy dzięki za pamięć, to dziś najważniejsza dla mnie wiadomość ;-)
    a wracając do tematu przewodniego, może ten miesiąc będzie czarodziejski??? owulacja teoretycznie wypada u mnie akurat w 5 urodziny córci, wiem, że to głupie ale wiecie że takie "kombinowanie" daje nadzieje i dodaje otuchy ;-)

samira, inessa, Sylwia77, szczęśliwa, angela, polarmiś, anna maria, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, mój Tata odebrał wyniki, nie jest źle, nie jest też dobrze ale najgorsze ominęliśmy dzięki za pamięć, to dziś najważniejsza dla mnie wiadomość ;-)
    a wracając do tematu przewodniego, może ten miesiąc będzie czarodziejski??? owulacja teoretycznie wypada u mnie akurat w 5 urodziny córci, wiem, że to głupie ale wiecie że takie "kombinowanie" daje nadzieje i dodaje otuchy ;-)

kombinuj dziewczyno ....itd :D
    fajnie że wyniki nie najgorsze-zdrówka dla taty !!

inessa, Sylwia77, bliska77, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira ma racje kombinuj Aga....;) Zdrówka dla taty !
    B.Crow czekamy na dobre wiadomości :D

bliska77, angela, B.Crow, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 12:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga to wspaniale , że jest w miarę ok :-) z tymi badaniami
    tak może ten miesiąc coś zdziałamy
    nigdy bym nie pomyślała ,żeby być w ciąży to tak trudno ;-) jakoś wcześniej nie miałam z tym kłopotów ;-)
    ale cóż czasy się zmieniają to teraz trzeba zakasać rękawy i do roboty nie ma lekko :-)

samira, bliska77, inessa, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, wielkie dzięki za pamięć ;-)
    co do starania o dzieci, to ja przeciwnie, łudziłam się,że jak te parę lat temu się namęczyłam i trwało to kilka lat, to teraz dla odmiany będzie łatwiej a tu guzik ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 15:24

szczęśliwa, inessa, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, każda ma inne przeżycia ale cel ten sam ;-)

inessa, polarmiś, bliska77, Mango lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia77 wrote:
    Ja też myslę,że jak pojawiła sie już krew to możesz zaliczyć jako pierwszy dzień miesiączki.Mi się często zdarza,że przez tydzień przed okresem plamie.

Sylwia - to weź pod obstrzał te plamienia - u mnie były główną przyczyną braku zajścia w ciążę - monitoruj progesteron od momentu plamień i krwawień - to może być klucz do sukcesu

inessa, grosza, polarmiś, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • angela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie dziewczyny, za oknem zimno i jakoś tak wcale nie wiosennie ;-)
    dla mojej rodziny dziś bardzo ważny dzień, czekamy na wyniki mojego Taty,nie wchodząc w szczegóły, to poważna sprawa tylko mamy nadzieje, że nie aż tak bardzo poważna...
    Od dziś zaczynam stymulację, może ten cykl będzie szczęśliwy...
    Miłego dnia

Dużo zdrówka dla taty
    Chucham dmucham,żeby cykl okazał się właśnie tym wyczekanym

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, wielkie dzięki za pamięć ;-)
    co do starania o dzieci, to ja przeciwnie, łudziłam się,że jak te parę lat temu się namęczyłam i trwało ta kilka lat, to teraz dla odmiany będzie łatwiej a tu guzik ;-)

wiesz, że ja także myślałam, że nam szybciej pójdzie myślałam że zajmie to max pół roczku a tu zonk ;)

umówiłam się do nowego gina na przyszły wtorek trochę się cykam ale podobno ma dobre podejście i jest życzliwy zobaczymy we wtorek

inessa, szczęśliwa, samira, polarmiś, bliska77 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Samira ma racje kombinuj Aga....;) Zdrówka dla taty !
    B.Crow czekamy na dobre wiadomości :D

podpisuję się także i ja :)

inessa, B.Crow, polarmiś lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela jak tam u Ciebie zdróweczko?

inessa, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie wszystko się normuje - zaczynam się czuć coraz lepiej - nie jestem już taka senna i zmęczona. Wymieniłam staniki na size D - w mniejsze moje cycuchy się nie mieszczą, kupiłam sobie pierwsze jeansy ciążowe z małą gumką - są super - naznosiłam kremów do pielęgnacji biustu i brzucha,żeby nie walczyć z rozstępami, smaruję brzuszek oliwką - troszkę już się zaznacza - jutro wizyta u gina i mam ogromną nadzieję,że wszystko będzie dobrze, ale kochane trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę.
    Pozdrawiam z zimowego centrum Polski

grosza, inessa, szczęśliwa, B.Crow, samira, polarmiś, EwaT, anna maria, bliska77, Mango, ewajoanna, Olena, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 13:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystko będzie ok!Tak miło patrzeć na twój wykres i czytać o kolejnych objawach rosnącego dzidziusia:)

inessa, polarmiś, bliska77, Mango, angela, Olena lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    Wszystko będzie ok!Tak miło patrzeć na twój wykres i czytać o kolejnych objawach rosnącego dzidziusia:)

Popieram ;-)

W sumie u Nas to tylko dwa "dzidziuśne brzuszki" bo u Angeli i Ewy Joanny... no ale się lenimy dziewczyny :-)

inessa, samira, bliska77, angela, Olena lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam serdecznie po dluzszej przerwie , i widze ze ze jednak w tym miesiącu wykres sie nie sprawdzil bo jak w zegarku owulacja zbliza sie duzymi krokami Caly brzuszek i lewy bok mnie boli , sluz jest kremowy i szyjka macicy normalnie otwarta i wysoko . Tak ze my juz dzialamy nad naszym przyszlym malenstwem i mam nadzieje ze tym razem sie uda i bede mogla się cieszyć swoim malenkim szczęściem Pozdrawiam serdecznie po Swiętach

samira, polarmiś, anna maria, bliska77, inessa, angela, Olena lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    U mnie wszystko się normuje - zaczynam się czuć coraz lepiej - nie jestem już taka senna i zmęczona. Wymieniłam staniki na size D - w mniejsze moje cycuchy się nie mieszczą, kupiłam sobie pierwsze jeansy ciążowe z małą gumką - są super - naznosiłam kremów do pielęgnacji biustu i brzucha,żeby nie walczyć z rozstępami, smaruję brzuszek oliwką - troszkę już się zaznacza - jutro wizyta u gina i mam ogromną nadzieję,że wszystko będzie dobrze, ale kochane trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę.
    Pozdrawiam z zimowego centrum Polski

ja trzymam cały czas o proszę &&& :)

polarmiś, bliska77, iwka76, inessa, angela lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszymy się z z brzuszka Angeli!!! A mąż pewnie z tego size D!!!!

inessa, angela, szczęśliwa, Olena lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Cieszymy się z z brzuszka Angeli!!! A mąż pewnie z tego size D!!!!

podpisuje sie pod tym...

inessa, angela lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czesc dziewczyny ,u mnie dzis humorek nie zbyt jestem zmeczona i jeszcze ta @.Obiecalam sobie ze troche odpuszcze z tym ciaglym mysleniem ;kiedy wreszcie bede w ciazy; no ale cos mi nie wychodzi te mysli same wracaj.Tez tak macie?

bliska77, inessa, Mango, Olena lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 2 kwietnia 2013, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Angela, cieszymy się bardzo, że u Was wszystko ok, teraz przesyłaj nam ciążowe fluidki ;-) ;-)

inessa, angela lubią tę wiadomość

‹‹ 229 230 231 232 233 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ