35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Wczoraj usiadlam przy kompie ,temat oczywisty :zaplodnienie,jajeczka ,owulacja,dzieciatka......,no i stalo sie spalilam na wegiel 10 rolad ,ktore mialy byc na obiadek:-)Mam nadzieje ze dzisiaj nie spale schabu .Acha mam urodziny dzisiaj 41 lat
Sylwia77, polarmiś, Mango, inessa, Olena, ewajoanna, megan8 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Wczoraj usiadlam przy kompie ,temat oczywisty :zaplodnienie,jajeczka ,owulacja,dzieciatka......,no i stalo sie spalilam na wegiel 10 rolad ,ktore mialy byc na obiadek:-)Mam nadzieje ze dzisiaj nie spale schabu .Acha mam urodziny dzisiaj 41 lat
Wszystkiego naj naj anna maria spełnienia marzeńanna maria, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Wczoraj usiadlam przy kompie ,temat oczywisty :zaplodnienie,jajeczka ,owulacja,dzieciatka......,no i stalo sie spalilam na wegiel 10 rolad ,ktore mialy byc na obiadek:-)Mam nadzieje ze dzisiaj nie spale schabu .Acha mam urodziny dzisiaj 41 lat
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!Sylwia77, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
anna maria wrote:Wczoraj usiadlam przy kompie ,temat oczywisty :zaplodnienie,jajeczka ,owulacja,dzieciatka......,no i stalo sie spalilam na wegiel 10 rolad ,ktore mialy byc na obiadek:-)Mam nadzieje ze dzisiaj nie spale schabu .Acha mam urodziny dzisiaj 41 lat
Sto lat i tego wymarzonego dzieciątka, bo przecież prezent na urodziny się należy )))))))bliska77, Sylwia77, anna maria lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
nick nieaktualnyA ja temat przemyślałąm no i oczywiście z nowym cyklem leki nadal będę brała, od 3dc zaczynam znowu CLO 2x dziennie i wszystko od nowa, tak szczerze mówiąc, szkoda mi każdego cyklu.....
miłego zaśnieżonego wiosennego popołudnia DziewuszkiSylwia77, grosza, anna maria, angela, inessa, EwaT lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:A próbowałyście ziół nr 3 ojca Sroki? Zastanawiam się nad nimi, bo czytałam o ich cudownym działaniu
tak piłam 3 m-ce potem m-c przerwy i od tego cyklu zaczynam znowu ziółkowanie , dużo dobrego się naczytałam o tych ziółkach i wierzę, że w końcu pomogą.bliska77, anna maria, Sylwia77, inessa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypolarmiś wrote:agafbh wrote:A ja temat przemyślałąm no i oczywiście z nowym cyklem leki nadal będę brała, od 3dc zaczynam znowu CLO 2x dziennie i wszystko od nowa, tak szczerze mówiąc, szkoda mi każdego cyklu.....
miłego zaśnieżonego wiosennego popołudnia Dziewuszki
A powiedz mi czy monitorujesz (USG) swoje cykle? Chodzi mi o to czy wiesz na pewno, że po clo pęcherzyki rosną i pękają. Mi ginekolog od razu zaproponowała puregon, powiedziała, że nie będziemy się bawić z clo - cokolwiek to znaczy. Za 2 dni dam znać czy ten jej puregon jest wart tych strasznych pieniędzy!!!
tak, oczywiście, bez monitoringu to nie ma sensu, bo więcej szkody można sobie narobić niż pożytku, w poprzednim cyklu robiłam sobie zastrzyk ovitrelle koszt 100zł,i niestety również w tym ostatnim cyklu z przyczyn niezależnych ode mnie nie byłam na sprawdzeniu czy pęcherzyk pękł czyli po 48h od zastrzyku, trudno, mam nadzieję, ze w tym sie uda
mi CLO pomogło w siódmym cyklu jak staraliśmy się o córcię, póki co pozostaje przy CLO, bo moje pęcherzyki reagują rosną po nim, bez niego w ogóle nie ma nic tylko mnożą się kolejne torbieliki
Trzymam kciuki oby Twój lek był wart tej kasy, zresztą to całe leczenie ogólnie jest cholernie drogi, niestety........... to tak w ramach polityki prorodzinnej, zero refundacji i pomocy ze strony naszego ukochanego państwaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2013, 12:53
grosza, anna maria, Sylwia77, inessa, samira lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:Mango - Próbuj próbuj ! Wiesz jak je pić ? Zawsze to dodatkowy naturalny wspomagacz.
Z tego co się naczytałam najlepiej zacząć od pierwszego dnia cyklu (choć u mnie dziś dopiero 9, więc raczej muszę poczekać ), napar z 1 łyżeczki, zaparzany przez pół godziny - pić przed snem.inessa, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
nick nieaktualnyWitajcie jestem!!! Anna maria serdeczne życzenia spełnienia marzeń zwłaszcza tego Jednego Maleńkiego U mnie nowy cykl i temperatura zaczyna boleć gardłochyba przeziębienie mnie bierze.
Pamietałam o każdejMango, bliska77, Sylwia77, ewajoanna lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, podpowiedzcie mi proszę, bo całkiem zgłupiałam, bardzo delikatne plamienie takie ledwo co dostałam w sobotę, wczoraj delikatnie się nasiliło i można powiedzieć że w nocy dostałam tą właściwą miesiączkę i jeśli na wykresie w dniu wczorajszym zaznaczam plamienie to dziś wyznacza mi początek nowego cyklu a jeśli zaznaczam lekkie krwawienie to nowy cykl wyznacza mi na dzień wczorajszy i jak mam to zaklasyfikować?
Wczoraj późnym wieczorem był początek czy dopiero w nocy czyli dziś???? -
nick nieaktualnyAga ja zaznaczyłam początek dopiero jak zaczęłam krwawić lekko ale zawsze. Wydaje mi się,że powinnaś zaznaczyć dopiero krwawienie czyli jak zrozumiałąm to dopiero jest od dzisiejszej nocy to dzisiejszy dzień. Lecz może dziewczyny uważają inaczej?
Lekarz mi mówił, że @ zaczyna się w dniu krwawienia anie plamienia, ale ...ja już czasami tez nie wiem....bliska77, Sylwia77, samira lubią tę wiadomość