35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane! Dziewczyny pragnę Wam złożyc serdeczne życzenia Świąteczne wiele łask dla rodziny, radości, nadziei na lepsze jutro, nowego życia pod sercem. Rodzinnych, pełnych pokoju i miłości. Optymizmu i mokrego poniedziałku. A tym co maja pod serduszkiem dzieciątko niech Pan umacnia dodaje sił i wytrwałości.
Przytulam każdą do serca i wiedzcie,że o każdej pamiętam: po cierpieniu Wielkiego Piątku( z Miłości ale cierpieniu: zawsze ale to zawsze przychodzi Radość Zmartwychwstania i tego sie trzymajmy.
Buziaki dla każdej z Was moje kochane
Odezwe się w poniedziałek (zajrze tu może jeszcze dziś przed wyjazdem)bliska77, Mango, samira, Sylwia77, angela, Bursztyn, grosza, KaRa, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ja Wam Wszystkim życzę dużo ciepła i wesołej atmosfery w te święta
i proszę wszystkie doły i złe myśli odłożyć na bok zajmijcie się czyms fajnym czy pieczeniem ciast czy rozmowami z bliskimi
myślę , że wszystkie jedziemy na tym samym wózku i ciągle myślimy tylko czy się udało , czy to plamienie to @ czy coś innego i wiem ,że trudno zachowywać się inaczej ale trzeba próbować nie myśleć
więc tego życzę Wam zero myślenia
Ewa Joanna i Angela badania wyjdą dobrze zobaczycie
angela, Sylwia77, bliska77, Mango, Bursztyn, samira, polarmiś, grosza lubią tę wiadomość
-
Odebrałam toxo - wynik ujemny - uff... - mogę zacząć święta.
Kochane wszystkiego najlepszego, radości , odpoczynku, miłości i wspaniałej atmosfery wielkanocnej dla każdej z Was - pozdrawiam cieplutkoSylwia77, bliska77, Bursztyn, polarmiś, grosza, Olena, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoje kochane dziewczyny :*
Najserdeczniejsze życzenia zdrowych,
radosnych i spokojnych świąt Wielkiej Nocy,
smacznego jajka, mokrego dyngusa,
a także odpoczynku w rodzinnym gronie ...
niech te święta przyniosą nadzieję że to czego a raczej kogo każda z nas pragnie jest możliweWiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 12:59
Bursztyn, szczęśliwa, polarmiś, inessa, bliska77, grosza, anna maria, Sylwia77, Mango, Olena, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZa chwile wyjeżdżam chciałam Wam tylko napisać że odebrałąm wyniki progesteronu jest w normie ale i tak niski,więć ciąży raczej nie ma.
Wynik 7,32 ng/ml norma w fazie lutealnej od 5,2 - 21,3.samira, anna maria, Sylwia77, Olena, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn kuruj się
telepatycznie robimy Ci zakupy i całujemy mocno , fakt dobrze , ze masz przyjaciółki blisko
Inessa zajmujemy się świętami badania i inne sprawy na bok
"bierzemy urlop od starania i myślenia "
Polarmiś świetne życzenia
Jeszcze raz Wesołych Światinessa, Bursztyn, samira, Sylwia77, angela, grosza, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku, głowa do góry, pamiętaj, po dołku zawsze przychodzi górka, ja też obecnie nie jestem w najlepszym nastroju dlatego też doskonale Cię rozumiem , Miejmy nadzieję, że będzie lepiej W KOŃCU
Wam Wszystkim Dziewczyny drogie życzę przede wszystkim zdrowych, spokojnych i spędzonych w rodzinnym gronie ŚwiątBursztyn, grosza, samira, anna maria, Sylwia77, angela, szczęśliwa, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
A ja robiłam dziś hormony.
3 dc
LH 4,45
FSH 6,94
ESTRADIOL 33,38
nie jest źle. Mam lepsze wyniki niż 7 lat temu
samira, bliska77, polarmiś, angela, inessa lubią tę wiadomość
-
Z dala słychać trzask gałęzi,to zajączek przez las pędzi.
Chociaż Wielka jest Sobota,ciężka czeka go robota.
Z hukiem wpada do kurnika,bierze jajka, szybko znika,
w drodze wszystkie je maluje, z trudem tempo utrzymuje.
Z pisankami zdążyć musi zanim z Rezurekcji wrócisz.
Potem trochę w ciepłym gniazdku sobie spocznie.
Miejsca długo nie zagrzeje,coś mu się na głowę leje.
Głośno śmieje się baranek:To już Lany Poniedziałek!
Niech tradycja wodę leje, a zajączek niech się śmieje!
Aby był to czas uroczy, życzę miłej Wielkanocy.
Aby zdrowie dopisało i jajeczko smakowało.
Aby szynka nie tuczyła, atmosfera była mila.
Wesołego Alleluja !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 marca 2013, 17:05
samira, anna maria, bliska77, Sylwia77, polarmiś, Mango, Olena, angela, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Moje kochane zycze wam zdrowych ,wesolych ,slonecznych Swiat Wielkanocnych.Mam nadzieje ze Pan Jezus wyslucha naszych prosb i dostaniemy te oczekiwane malenkie ;zajaczki;.Ja w tym cyklu odpadlam zaczynam plamic,ech co zrobic ....probuje dalej
bliska77, grosza, Sylwia77, samira, polarmiś, Olena, angela, inessa, megan8 lubią tę wiadomość
-
Wesołego jajka,
kurczaków, baranka,
ciasta z rodzynkami,
ostrego chrzanu,
tęczowych mazurków,
mokrego Dyngusa
i ode mnie całusa.
Dziewczynki zdrowych i wesołych i niech te święta przyniosą nowe nadzieje i radości
Mocno Was ściskam i smacznego jajeczka zycze :*samira, polarmiś, bliska77, Olena, angela, grosza, inessa, megan8 lubią tę wiadomość