35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:czesc dziewczyny ,u mnie dzis humorek nie zbyt jestem zmeczona i jeszcze ta @.Obiecalam sobie ze troche odpuszcze z tym ciaglym mysleniem ;kiedy wreszcie bede w ciazy; no ale cos mi nie wychodzi te mysli same wracaj.Tez tak macie?
Ja nie umiem się od tego uwolnić i nie wiem jak to zrobić nawet jak jestem w pracy myślę wszystko wokół tego się kręci, sama na siebie się wkurzam. Mam nadzieję,że tym razem Wam się udabliska77, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:czesc dziewczyny ,u mnie dzis humorek nie zbyt jestem zmeczona i jeszcze ta @.Obiecalam sobie ze troche odpuszcze z tym ciaglym mysleniem ;kiedy wreszcie bede w ciazy; no ale cos mi nie wychodzi te mysli same wracaj.Tez tak macie?
Też tak mam:-), nawet wertuję i wybieram imiona.inessa, bliska77, Mango, Olena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:anna maria wrote:czesc dziewczyny ,u mnie dzis humorek nie zbyt jestem zmeczona i jeszcze ta @.Obiecalam sobie ze troche odpuszcze z tym ciaglym mysleniem ;kiedy wreszcie bede w ciazy; no ale cos mi nie wychodzi te mysli same wracaj.Tez tak macie?
Ja nie umiem się od tego uwolnić i nie wiem jak to zrobić nawet jak jestem w pracy myślę wszystko wokół tego się kręci, sama na siebie się wkurzam. Mam nadzieję,że tym razem Wam się uda
skąd ja to znam..........inessa, anna maria, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Sylwia77 wrote:Do gina ide dopiero na 15:40 i tez nie moge sie doczekac czego sie dowiem.
Sylwia 77 i co lekarz powiedział?
właśnie właśnie, czekamy na info
a ja teraz skończyłam ćwiczyć, od razu mi lepiej i fizycznie i psychicznieinessa, angela, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Cieszymy się z z brzuszka Angeli!!! A mąż pewnie z tego size D!!!!
polarmisiu to prawda - to go najbardziej kręci .... och te chłopy....samira, inessa, grosza, szczęśliwa lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:czesc dziewczyny ,u mnie dzis humorek nie zbyt jestem zmeczona i jeszcze ta @.Obiecalam sobie ze troche odpuszcze z tym ciaglym mysleniem ;kiedy wreszcie bede w ciazy; no ale cos mi nie wychodzi te mysli same wracaj.Tez tak macie?
kochana - też tak miałam. Trudno mi było nie myśleć i odpuścić - szczerze podziwiam kobitki, które potrafią się odciąć i dać na luz... ja niestety tak nie potrafiłam!samira, inessa, anna maria lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:Angela, cieszymy się bardzo, że u Was wszystko ok, teraz przesyłaj nam ciążowe fluidki
Aga - tak bardzo bym chciała,żeby już Wam wszystkim się udało - wiem jak męcząca i stresująca jest ta walka o dzidziusia - przesyłam fluidki poleconym tylko od razu odbierać ..samira, inessa, szczęśliwa, grosza, Mango, Olena, anna maria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:agafbh wrote:Angela, cieszymy się bardzo, że u Was wszystko ok, teraz przesyłaj nam ciążowe fluidki
Aga - tak bardzo bym chciała,żeby już Wam wszystkim się udało - wiem jak męcząca i stresująca jest ta walka o dzidziusia - przesyłam fluidki poleconym tylko od razu odbierać ..
Odebrałam
własnie wiecie mnie to przeraża i nie chce ,żeby ta walka zrobiła sie męczaca i stresujaca
kurcze staram się nie nakręcać ale patrzę śluz wodnisty no to juz kombinuje robic testowanie LH i tak to działa
ale myślę że trzeba odpuszczać jakie macie na to sposoby ??
ja czytanie książki albo dobry film
a i ćwiczenia jak Aga pisała też mi pomagają od razu lepiej
i myśl, że teraz to juz się uda , jakoś mi pomaga
a Wam co pomaga ???, a może jakis fajny zestaw nam wyjdzie - ratunkowy
a i na mnie działa dobrze , jak moge pomóc Wam jakos wtedy myśle -ja to tam nie ważne,- dziewczyny dzis maja smutek to ja nie moge
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 18:02
angela, inessa, Mango, samira lubią tę wiadomość
-
angela wrote:U mnie wszystko się normuje - zaczynam się czuć coraz lepiej - nie jestem już taka senna i zmęczona. Wymieniłam staniki na size D - w mniejsze moje cycuchy się nie mieszczą, kupiłam sobie pierwsze jeansy ciążowe z małą gumką - są super - naznosiłam kremów do pielęgnacji biustu i brzucha,żeby nie walczyć z rozstępami, smaruję brzuszek oliwką - troszkę już się zaznacza - jutro wizyta u gina i mam ogromną nadzieję,że wszystko będzie dobrze, ale kochane trzymajcie kciuki za jutrzejszą wizytę.
Pozdrawiam z zimowego centrum Polski
trzymam trzymam &&&&
size D a to dopiero początek he he potem Twój będzie jeszcze bardzej zadowolony he he heangela, inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:inessa wrote:anna maria wrote:czesc dziewczyny ,u mnie dzis humorek nie zbyt jestem zmeczona i jeszcze ta @.Obiecalam sobie ze troche odpuszcze z tym ciaglym mysleniem ;kiedy wreszcie bede w ciazy; no ale cos mi nie wychodzi te mysli same wracaj.Tez tak macie?
Ja nie umiem się od tego uwolnić i nie wiem jak to zrobić nawet jak jestem w pracy myślę wszystko wokół tego się kręci, sama na siebie się wkurzam. Mam nadzieję,że tym razem Wam się uda
skąd ja to znam..........
a widzicie ja w pracy to raczej nie myślę o tym czasami przelotna myśl, że jak fasolinka będzie to L4 będzie konieczne bo ta praca jest zbyt stresującainessa, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyi uważam ,że nam się uda teraz wszystkim po koleji ( kolejność obojetna - jak tam cykle wyjdą )no bo niby dlaczego miałoby się nie udac ????
świat nalezy do nas
a zwłaszcza "świat ciąż"
angela, inessa, Mango, samira, Olena, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mój M też tak uważa Nawet w ramach prezentu zajączkowego dostałam kapciuszki dla maluszka Teraz twierdzi, że skoro już zainwestował w buciki to musi się udać A ja tak się wzruszyłam, że łezki same się kulały
inessa, angela, szczęśliwa, samira, bliska77, polarmiś, anna maria, megan8 lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Mango az ja się wzruszyłam Mój M jest kochany ale niestety jest typem naukowca i do romantyzmu jest mu daleko.
Życze powodzenia
U mojego romantyzm też jest rzadkością, ale tym razem przebił samego siebieinessa, anna maria lubią tę wiadomość
Mango i jej marzenie -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Dochodze powoli do siebie, meza nadal nie ma, za to snieg jest. Z nowosci: zaliczylam esej na dobra ocene, wiec kamien z serca. Trzymam za Was wszystkie kciuki w nowym cyklu "wiosennym". Mysle, ze wkoncu cos sie ruszy, wiosna i lato maja to do siebie, ze napedzaja hormony
Gratuluję Bursztynku , jedna sprawa do przoduMango, inessa, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Witajcie Dziewczynki
Dochodze powoli do siebie, meza nadal nie ma, za to snieg jest. Z nowosci: zaliczylam esej na dobra ocene, wiec kamien z serca. Trzymam za Was wszystkie kciuki w nowym cyklu "wiosennym". Mysle, ze wkoncu cos sie ruszy, wiosna i lato maja to do siebie, ze napedzaja hormony
gratulujęBursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnylaski oglądałam zdjęcia kuzynki z wesela bo przyszły płytki pocztą )na którym byłam prawie rok temu w czerwcu ,pod koniec zdjęcia ich samych w plenerze ale najładniejsze zdjęcie na końcu z USG ich córeczki (robione 24.10.2012)która urodzi się 30kwietnia przez CC (jak się wcześniej nie zacznie ) ,mega wzruszenie :...
a w ciążę zaszła szybko bo w lipcu a w czerwcu ślub byłWiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2013, 20:14
inessa, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam po świętach wszystkie.
U mnie jak na razie nic nowego czasem was tu podczytuje ale przez święta nie miałam czasu na kompa. Czuję się stosunkowo dobrze ale nie mogę prawie nic robić, bo zaraz mmnie brzuch ciągnie lub czuję kłucia po bokach. Tak więc najczęściej odpoczywam i staram się nie denerwować lecz cieszyć maleństwem co pozostało i teraz ono jest priorytetem.
Pozdrawiam wszystkie i trzymam kciuki za wasze nowe cykle oby były owocne.samira, polarmiś, bliska77, Mango, Olena, anna maria, inessa, angela, megan8 lubią tę wiadomość