35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:ja naleze do 3 ligi, sluzu rozciagliwego nie mam, tylko ten wodnisty na chwile, wiec wyznaczyc moge sobie ewentualnie szczyt(owanie) z mezem
Dopiero teraz doczytałam, w następnym poście piszesz o problemach z... , no cóż chciałam pomóc w tym celowaniu w Natanka, ale mówi się trudno
A szczytowanie z mężem to połowa sukcesuBozia3, ania.g, Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Kate to masz szczęście, że masz taki wyraźny śluz...Ja miałam tylko przez 2-3 cykle, jak piłam zioła Sroki i zajadałam się siemieniem lnianym. Potem, po 4 cyklach z clo - w ogóle mi śluz zanikł - nic nie było - no może troszkę wodnisty...dlatego postawiłam na żel, żeby choć trochę wspomóc - no i może pomogło...
Dzięki, ale to nie zawsze jest takie fajne, bo ja płynę, czyli tarcie jakby mniejsze...paszczakin, Mango lubią tę wiadomość
-
no ale niektóre dzieci nie pchają się na świat tak jak ja
mama mówiła, że jak przyszło co do czego to lekarz mówi, że uciekłam
okazało się, że zaparłam się nóżkami tak w rozkroku przy wyjściu i tyle mnie widzieli musiała być cesarka
dlatego zawsze mamie powtarzam, że ja na ten popieprzony świat się nie pchałamBozia3, Olena, Simba, Kate 75, caffe, megan8, Bursztyn, Mango, malgos741, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nie wiem, czy znaczenie też ma pracujący jajnik. Monitorowałam się ostatnie chyba 5-6 miesięcy. Dziwne było to, że zwykle owulację miałam z lewego jajnika - raz chyba było jajko w prawym, ale niewypał, bo nie urosło. Zawsze w lewym. Teraz, jak ginka potwierdziła ciążę - sprawdziła ciałko żółte, które było w ....prawym jajniku. Nie wiem, ale dość ciekawe, że od pół roku pierwsza owulacja z prawego i poszło, a jajka z lewego nie zapładniały się - ale może to przypadek.
Olena, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Łączę się z tobą w poszukiwaniach, ja nie pomogę bo sama jestem na rozdrożu, właśnie zmieniam lekarza, ale jestem jeszcze przed wizytą, moja gin poleciła mi nowego, bo niby specjalista od niepłodności endokrynolog i.t.p, ciekawe co się okaże, czytałam opinie i nie ma żadnej negatywnej,dla mnie podejrzane. Powodzenia Aniu
Kate 75, Bozia3 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Reni wrote:no ale niektóre dzieci nie pchają się na świat tak jak ja
mama mówiła, że jak przyszło co do czego to lekarz mówi, że uciekłam
okazało się, że zaparłam się nóżkami tak w rozkroku przy wyjściu i tyle mnie widzieli musiała być cesarka
dlatego zawsze mamie powtarzam, że ja na ten popieprzony świat się nie pchałam
Mojej Mamie nie zazdroszczę, ale mówi, że tak pragnęła dziecka, że to wszystko co przeżyła (4 m-ce leżenia) to nic w porównaniu z cudem czyli dzieckiem na świecie, to niby o mnie, ciekawe czy jak miałam naście lat też tak myślałaBozia3, Simba, ania.g, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:A ja wychodziłam du...ą, dosłownie, poród pośladkowy, może dlatego "pszczółka " Reni mi się tak spodobała
Mojej Mamie nie zazdroszczę, ale mówi, że tak pragnęła dziecka, że to wszystko co przeżyła (4 m-ce leżenia) to nic w porównaniu z cudem czyli dzieckiem na świecie, to niby o mnie, ciekawe czy jak miałam naście lat też tak myślała
Podobno mozna juz pisac dupaKate 75, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
A miśka nie dostała we wtorek @? tak mi się wydawało, że było
i pewnie nowego jeszcze nie udostępniłaBozia3 wrote:polarmisiu - gdzie jesteś? w oczekiwaniu na testowanie - wykres jak zwykle schowany - Ty wyciszona...Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:11
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ja też mam cały czas wykres tylko że stary
obstawiam, że udostępni po @
Misiolinko odezwij się..martwimy sięWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 11:26
bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:No tak, ale chciałam, zachować powściągliwość w określeniu porodu własnego, w końcu to cud był
Cud to byl w Betlejem a ty sie po prostu dupą do przodu rodziłaśpaszczakin, bliska77, Bozia3, Bursztyn, Mango, mysza1975, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Cud to byl w Betlejem a ty sie po prostu dupą do przodu rodziłaś
Mama mówi, że cud i tego się trzymam
A, że dupą wyszedł, no cóż nikt nie jest idealny, nawet cudpaszczakin, Pusurek, samira, Simba, bliska77, Bozia3, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość