35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:a co zrobi jak skończy 70? kiedy się pogodzi ze starzeniem się - mnie się takie dzidzie piernik nie podobają - ale to kwestia gustu. Dużo bardziej wolałabym się starzeć w stylu A.Dymnej czy Meryl Streep
Dymna i Streep to tez swietne babki
ale gdybym mogla to chetnie zostalabym takim piernikiemsamira, Simba, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:a co zrobi jak skończy 70? kiedy się pogodzi ze starzeniem się - mnie się takie dzidzie piernik nie podobają - ale to kwestia gustu. Dużo bardziej wolałabym się starzeć w stylu A.Dymnej czy Meryl Streep
Ale niektóre kobitki naprawdę starzeją się, zachowując w twarzy ten młodzieńczy błysk. Mam w rodzinie taką ciotkę - zero botoksu, żadnego naciągania, a nie ma zmarszczek, cera idealna, figura też. Masuje sobie (sama) regularnie nogi i przedramiona, pod prysznicem naciera ciało solą. Tyle.megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moze ona potrzebuje wiecej czasu zeby sie pogodzic?
ale gdybym mogla to chetnie zostalabym takim piernikiemDziecko tak CI da w kość, że będziesz łazić po domu z tłustymi włosami i w dresie
. Już za późno hehe - trzeba było wczoraj nie tracić dziewictwa...
Panda, Bursztyn, megan8, samira, Mango, ania.g, mysza1975, malgos741, Niuta, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:moze ona potrzebuje wiecej czasu zeby sie pogodzic?
ale gdybym mogla to chetnie zostalabym takim piernikiem
kocham Streep ale chcialabym sie starzec to znacz bede sie starzecjak Jane Fonda w tym filmie jak nie ogladalyscie to polecam bardzo fajny film "Peace, Love and Misunderstanding"
http://www.imdb.com/title/tt1649780/Simba lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale niektóre kobitki naprawdę starzeją się, zachowując w twarzy ten młodzieńczy błysk. Mam w rodzinie taką ciotkę - zero botoksu, żadnego naciągania, a nie ma zmarszczek, cera idealna, figura też. Masuje sobie (sama) regularnie nogi i przedramiona, pod prysznicem naciera ciało solą. Tyle.
)
Simba, Bursztyn, bliska77, Panda, megan8, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Ale niektóre kobitki naprawdę starzeją się, zachowując w twarzy ten młodzieńczy błysk. Mam w rodzinie taką ciotkę - zero botoksu, żadnego naciągania, a nie ma zmarszczek, cera idealna, figura też. Masuje sobie (sama) regularnie nogi i przedramiona, pod prysznicem naciera ciało solą. Tyle.
ale ten młodzieńczy błysk zauwaza byc może sasiadka, mama, dzieci...
facet? wątpie -
Bozia3 wrote:e tam...roztyjesz się po dziecku, cycki Ci obwisną, będziesz cała w rozstępach
Dziecko tak CI da w kość, że będziesz łazić po domu z tłustymi włosami i w dresie
. Już za późno hehe - trzeba było wczoraj nie tracić dziewictwa...
te wszystkie opowiesci o wspanialym macierzynstwie
cholera, ze ja sie dalam na to nabrac
i na plastyke bede musiala wydac podwojna ilosc kasy
oczywiscie zakladajac, ze cos z tych staran wyjdzie :
a moze nie wyjdzie...
Bozia3, megan8, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zaraz zaraz...kto to sie szlajał po pijaku z murzynką? O o...Na starość nie będzie wesolutko...Czy twój małolat już teraz nie mówi do ciebie babciu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:56
samira, Bozia3, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:trzeba było się nie szlajać
szlajac ile sie da!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:56
Panda, bliska77, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
wybaczcie dziewczęta ale nie ma co się podniecać..
siedzę trochę w grafice ..no i .. to nie naturaSimba wrote:Komu ona sprzedała duszę? Też chcębliska77, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość