35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
tu się nie ma co śmiać
miałam w pracy dziewicę i miała 41 lat! wierzyć się nie chce ale tak było
Simba wrote:Na przykład nieletnie 35-latki. Może być - skoro się okazało że Bursztyn do wczoraj była dziewicą.Simba, samira, ania.g, Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:tu się nie ma co śmiać
miałam w pracy dziewicę i miała 41 lat! wierzyć się nie chce ale tak było
Jejku to kiedy ona dotrze na ovu? Przecież przed nią jeszcze Bravo Girl, Pudelek, czat na onecie i pierwsze randki na Sympatii...Po 60-tce jak nicmegan8, Reni, mysza1975, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Ja apelowałam zupełnie w innej sprawie, ale jak widać nie zadziałało...
już ci mówiłam że musisz do premiera pisać
ewentualnie przewodniczącego partii
nie zapomnij w PS wspomnieć o swoich zasługachWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:00
-
Kate 75 wrote:A ja wychodziłam du...ą, dosłownie, poród pośladkowy, może dlatego "pszczółka " Reni mi się tak spodobała
Mojej Mamie nie zazdroszczę, ale mówi, że tak pragnęła dziecka, że to wszystko co przeżyła (4 m-ce leżenia) to nic w porównaniu z cudem czyli dzieckiem na świecie, to niby o mnie, ciekawe czy jak miałam naście lat też tak myślałaBozia3, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc kobietki widze ze tutaj rodzenie na calago spoko sie czyta gorzej jak trzeba przez to przejsc
Reni juz mnie wyprzedzilas ja juz po ptokach czekam na @ szczerze zaczyna mi sie nie chciec tak przykladac do tych staran bo nic z tego nie ma. Moze jak mi bedzie zwiasalo to cos sie wydarzy
Jutro badania zolnierzykow ciesze sie bardzo a pozniej znowu stres zeby wszsytko bylo dobrze prosze Was trzymajcie za moje zolnierzyki
Bursztynku jetes kobieta, stracilas cnote z wlasnej niewymuszonej woli i w imie prokreacji haha gratuluje.
Ciezarowka zycze zdrowka, staraczkom wytrwalosci
Samira super wykresWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:31
Bursztyn, samira, caffe, bliska77, Reni, Mango, gosia7122, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jejku to kiedy ona dotrze na ovu? Przecież przed nią jeszcze Bravo Girl, Pudelek, czat na onecie i pierwsze randki na Sympatii...Po 60-tce jak nic
http://plejada.onet.pl/boska-60-letnia-christie-brinkley-ale-ona-wyglada/9nl9nbliska77 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Na przykład nieletnie 35-latki. Może być - skoro się okazało że Bursztyn do wczoraj była dziewicą.
dlatego tez obruszalam sie na dzwiek slowa dupa nie mowiac juz o innych, np. meskich narzadach-przyrzadachSimba, samira, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:
Bursztynku jetes kobieta, stracilas cnote z wlasnej niewymuszonej woli i w imie prokreacji haha gratuluje.
)mialam presje calego forum
trzymam za armie zbawienia twojego chlopaSimba, Panda, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Komu ona sprzedała duszę? Też chcę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2014, 12:41
Simba lubi tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:interwencje chirurgiczne byly na pewno, ale z umiarem, zero sztucznosci i ogolna forma widac ze swietna, to cos co wychodzi poza chirurgie plastyczna.
Bursztyn, samira, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość