35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHej kochane wróciłam od lekarza i leże i rycze jak głupia
dziecko urosło ale i tak jest młodsze nić ciaża bo wyglada na 7 tydz i 5 dzień ale jest duży problem chociaż lekarz mówi,ze czasami tak bywa nie słychać ani nie widać echa zarodka
za tydzień w piątek mam wizyte i jak nie bedzie echa zarodka to wiadomo co
no i wtedy dostaje skierowanie do poradni genetycznej.
Przepraszam nie jestem wstanie wiecej pisać kochane nie mam sił czuje sie,zę jestem do du....y!!!
Dam znać po wizycie za tydzień.
Pamietam o kazdej z Was i sie polecam bardzoLucky, megan8, Bursztyn, caffe, samira, Iwone, mysza1975, bliska77, Parka, Viola, ania.g, Aisab, polarmiś, Panda, malgos741, sjoanka, Olena, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Inesso
przytulam Cię mocno, chciałam tylko napisać na pocieszenie, że koleżanka była na usg w 8 tygodniu i nie było bicia serduszka i wysłali ją do szpitala na więcej badań , tam po dwóch dniach usłyszała serduszko!!!!!
proszę nie załamuj się
megan8, Bursztyn, samira, mysza1975, bliska77, malgos741, Monia37, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:oxy około 15 dostałam a skurcze konkretne o 17 sie zaczeły pamietam bo u nas wszystko zapisuja co daja o ktorej ilosci co sie dzieje KTG dziecka caly czas monitorowane
znieczulenie poprosiłam= u nas tez bezpłatnie , ale lekarz przyszedł i powiedzial ze jak juz sie zaczelo to zebym starala sie wytrzymac bo znieczulenie wstrzyma bole i porod a oni wywoluja bo te przeplywy zle i ze dziecko sie meczy wiec co mialam zrobic odpuscilam
porod 22,23 dokładnie wiec 5 godzin meczenia
wogóle połozna i lekarz u mnie bomba
zwlaszcza polozna bo to ona caly czas monitoruje lekarz przychodzi jak ona stwierdzi ze juz blizej konca
ja pomoc mialam super dwie polozne dwoch lekarzy dwie studentki
myslalam tylko ze znieczulenie zewnatrzoponowe jest platne, bo moja kumpela rodzila w W-awieniedawno imusiala zaplacic, Nie pamietam gdzie Ty rodzilas?bliska77 lubi tę wiadomość
-
inessa wrote:Hej kochane wróciłam od lekarza i leże i rycze jak głupia
dziecko urosło ale i tak jest młodsze nić ciaża bo wyglada na 7 tydz i 5 dzień ale jest duży problem chociaż lekarz mówi,ze czasami tak bywa nie słychać ani nie widać echa zarodka
za tydzień w piątek mam wizyte i jak nie bedzie echa zarodka to wiadomo co
no i wtedy dostaje skierowanie do poradni genetycznej.
Przepraszam nie jestem wstanie wiecej pisać kochane nie mam sił czuje sie,zę jestem do du....y!!!
Dam znać po wizycie za tydzień.
Pamietam o kazdej z Was i sie polecam bardzo
za tydzień będzie okbliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Czesc dziewczyny,
Kiedys prosilyscie mnie o kilka fotek z moich wypraw wiec udalo mi sie sklecis maly albumik wiec zapraszam pare fotek z ostatniej wycieczki po Zachodniej i polnocnej Australii nie wiem czy bedzie dzialal ten link ale sprobuje
http://pho.to/4hMuB
U mnie nic nowego pozdrawiampolarmiś, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Inessa, to że dziecko wygląda a młodsze, to nic nie znaczy, bo to określają na podstawie pomiarów i wystarczy małe przesunięcie kursora i wychodzi inny "wiek". U mnie co wizyta to był inny, wahnięcia były o tydzień, raz w jedną, raz w drugą.
Mocno wierzę, że wszystko pójdzie w dobrą stronęWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 18:42
Iwone, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Iness nie martw się na razie, bo tak jak napisała Caffe, to że dziecko wygląda na młodsze, nie oznacza że coś jest nie tak z dzieckiem. Patrzyłam na Twój wykres i nie wiadomo dokładnie kiedy zaszłaś w ciążę.
A teraz napiszę Ci o mojej znajomej.
Wyobraź sobie sytuacje że kobieta zachodzi w ciążę przed samą miesiączką i jest tego pewna, bo serduszkowała tylko raz w cyklu i na USG też wychodzi że jej dziecko jest młodsze niż to by wynikało z obliczeń lekarza. Za jakiś czas powtórka badań i okazuje się, że wszystko jest ok. Potwierdzeniem tego jest urodzenie synka, zdrowego,dużego 3400g,55cm dwa tyg po czasie wg.terminu ostatniej miesiączkicaffe, mysza1975, samira, Bursztyn, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKochane dziekuje !!!
Caffe ja sie nie martwie wiekiem płodu tylko tym,ze nie ma echa zarodka czyli serduszka mimo,ze jakimś cudem dziecko urosło.
DObra nie smece już wiecej.
Buziaki i dobrego wieczoru kochaneIwone, caffe, szczęśliwa 2, samira, Aisab, megan8, malgos741, Olena, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Kochane dziekuje !!!
Caffe ja sie nie martwie wiekiem płodu tylko tym,ze nie ma echa zarodka czyli serduszka mimo,ze jakimś cudem dziecko urosło.
Buziaki i dobrego wieczoru kochanecaffe, samira, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Panda wrote:Czesc dziewczyny,
Kiedys prosilyscie mnie o kilka fotek z moich wypraw wiec udalo mi sie sklecis maly albumik wiec zapraszam pare fotek z ostatniej wycieczki po Zachodniej i polnocnej Australii nie wiem czy bedzie dzialal ten link ale sprobuje
http://pho.to/4hMuB
U mnie nic nowego pozdrawiam
Ja chcę do Australii!samira, Sabina, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
inessa wrote:Kochane dziekuje !!!
Buziaki i dobrego wieczoru kochanesamira, Iwone, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość