WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na południowy uśmiech ;)

Synowa dzowni do teściowej - "Mamo jak się dziecko usra, to kto sprząta?
    Teściowa oburzona - Matka oczywiście!
    Synowa - to niech się mamusia pospieszy, bo synek tak sie najebał, że nasrał koło kibelka!"

Hehe :D :D

My w pracy zeżarliśmy dziś po kebabie, zaraz peknę :D Ale jaii było dobry... Marzena ;)

Aisab, caffe, Viola, bliska77, samira, Bursztyn, szczęśliwa 2, mysza1975, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kliknij, aby rozpocząć wpisywanie wiadomości

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Kochana, masz tak jak ja w tym cyklu. Mój wykres nigdy nie wyglądał tak dobrze a wg monitoringu owulacji nie było. I jeszcze ta franca @ się spóźnia.
    Kurcze mysza - może gin przegapił owulkę. Skoro miałaś w lewym jajniku pęherzyk wielkości 13, a pięć dni później w tym samym jajniku on ma wielkość 10 - to coś nie halo? Może ten 13 mlm urósł i pękł, a to był jakiś inny? Czy jajka się mogą zmniejszać???

bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wróciliśmy od veta. Mucykowi leje się z tyłka krew i nie ma już pięknych klejnotów. Właśnie zaplamił mi dywan w pokoju - bo padł na środku dywanu jak długi i zasnął. A zachowywał się jakby był nawalony...Co my tej naturze robimy :)

samira, Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ten ginekolog podobno jest dobry :P

http://kobieta.wp.pl/gid,16381536,img,16381543,kat,26263,title,Oto-najprzystojniejszy-ginekolog-na-swiecie,galeriazdjecie.html

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wróciliśmy od veta. Mucykowi leje się z tyłka krew i nie ma już pięknych klejnotów. Właśnie zaplamił mi dywan w pokoju - bo padł na środku dywanu jak długi i zasnął. A zachowywał się jakby był nawalony...Co my tej naturze robimy :)
    A moja kotka była sterylizowana 10 m-cy temu i w niedzielę dostała rujkę o.O

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 14:03

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, te powiekszone jajniki z cystami i trądzik - to tak wyglada na policystyczne.....

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A moja kotka była sterylizowana 10 m-cy temu i w niedzielę dostała rujkę o.O

moja tez tak miała pytałam veta, może sie tak zdarzyć kiedy pojedyncze komórki jakies tam zostaną i wrosną..już nie pamietam ale jest możliwe

caffe lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecie co zauwazylam?

Storczyk puscil 3 nowe pedy!

A myslalam ze w tym roku mi nie zakwitnie bo wypuscil jakis czas temu nowego liscia.

bliska77, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza, moj jest taki sam, ledwo cokolwiek zdzialalismy, minely 3 dni od owulki a on dzwonil co 5 minut do pracy czy jestem w ciazy;-)
    grosza wrote:
    Mysza fajnego masz męża ale cosik nerwowy musisz go wyluzowac hihihi

Mango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

http://kobieta.wp.pl/gid,16381536,img,16381543,kat,26263,title,Oto-najprzystojniejszy-ginekolog-na-swiecie,galeriazdjecie.html

Przy nim to chyba kazda pacjentka ma sluz plodny ;)

caffe, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla mnie mało męski. Wolę starszych i takich bardziej hetero :P

Bursztyn lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śluz płodny na pewno bym miala przy badaniu;-) ale chyba troche za bardzo lalusiowaty.
    caffe wrote:

Simba, bliska77, Sabina lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po doświadczeniach polsko - brytyjskich sprawdziłam ranking systemów opieki zdrowotnej na świecie według WHO no i okazało się, że UK jest na 18 miejscu, a Polska na 50:

http://thepatientfactor.com/canadian-health-care-information/world-health-organizations-ranking-of-the-worlds-health-systems/

Andzia33 lubi tę wiadomość

aY05p2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    przyznam szczerze,że chyba bym nie potrafiła..... podziwiam Was

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, najważniejsze, że krok do przodu, to zawsze postęp ;-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• sjoanka Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zartuja ze wloski system opieki zdrowotnej jest na 2 miejscu!

Ja uwazam ze tu jest gorzej niz w Polsce!

Moze termin oczekiwania na zabiegi nie jest taki dlugi (nie mialam z tym stycznosci wiec nie wiem na pewno) ale za wszystko sie placi (poza pobytem w szpitalu) nawet pomimo recepty- skierowania od lekarza.

W Polsce jak ide na NFZ to nie place. Jak chce placic to ide prywatnie - tu wlasciwie nie ma roznicy!
    Niby nie ma problemu z zarejestrowaniem sie do lekarza - bo mozna zadzwonic i przyjsc na umowiona godzine ale kiedys czekalismy 2 i pol godziny w przychodni szpitalnej - mielismy byc na 10.30. Lekarza o tej godzinie jeszcze nie bylo. Weszlismy do gabinetu o 13.

bliska77, Alis, samira, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sjoanka wrote:
    Chyba zartuja ze wloski system opieki zdrowotnej jest na 2 miejscu!

Ja uwazam ze tu jest gorzej niz w Polsce!

Moze termin oczekiwania na zabiegi nie jest taki dlugi (nie mialam z tym stycznosci wiec nie wiem na pewno) ale za wszystko sie placi (poza pobytem w szpitalu) nawet pomimo recepty- skierowania od lekarza.

W Polsce jak ide na NFZ to nie place. Jak chce placic to ide prywatnie - tu wlasciwie nie ma roznicy!
    Niby nie ma problemu z zarejestrowaniem sie do lekarza - bo mozna zadzwonic i przyjsc na umowiona godzine ale kiedys czekalismy 2 i pol godziny w przychodni szpitalnej - mielismy byc na 10.30. Lekarza o tej godzinie jeszcze nie bylo. Weszlismy do gabinetu o 13.
    bardzo często wszelakie zestawienia są tylko zestawieniami mającymi niewiele wspólnego z rzeczywistością .......

sjoanka, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    moja tez tak miała pytałam veta, może sie tak zdarzyć kiedy pojedyncze komórki jakies tam zostaną i wrosną..już nie pamietam ale jest możliwe
    Właśnie wyczytałam, ale może tez być tak, że niedokładnie zostało tam wszystko wycięte. Idziemy za tydzień na usg z kotem :P

Także nie tylko Wy dziewczyny macie problemy z jajcami ;)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 lutego 2014, 15:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Przy nim to chyba kazda pacjentka ma sluz plodny ;)
    hehehehe, wziernik wejdzie bez żelu :P

‹‹ 2354 2355 2356 2357 2358 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test owulacyjny. Jak działają testy owulacyjne i czy są skuteczne?

Testy owulacyjne są jednym z najprostszych narzędzi do samodzielnego wykrywania dni płodnych i zbliżającej się owulacji. Przeczytaj jak działają testy owulacyjne, jak je prawidłowo wykonać, ile kosztują i czy można im zaufać w 100%. Podpowiemy Ci również jak skutecznie zwiększyć działanie testów owulacyjnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 pytań o poród, których wiele kobiet wstydzi się zadać!

Poród zbliża się wielkimi krokami, a w Twojej głowie w dalszym ciągu kłębią się pytania, których wstydzisz się zadać? Niektóre tematy są na tyle krępujące, że ciężko je poruszyć z partnerem,  na rutynowej wizycie u lekarza, czy przy kawie z koleżankami…Nadszedł jednak czas, żeby rozwiać Twoje wątpliwości! Przeczytaj odpowiedzi na 7 najbardziej wstydliwych pytań związanych z porodem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ