35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNa południowy uśmiech
Synowa dzowni do teściowej - "Mamo jak się dziecko usra, to kto sprząta?
Teściowa oburzona - Matka oczywiście!
Synowa - to niech się mamusia pospieszy, bo synek tak sie najebał, że nasrał koło kibelka!"
Hehe
My w pracy zeżarliśmy dziś po kebabie, zaraz peknęAle jaii było dobry... Marzena
Aisab, caffe, Viola, bliska77, samira, Bursztyn, szczęśliwa 2, mysza1975, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Kochana, masz tak jak ja w tym cyklu. Mój wykres nigdy nie wyglądał tak dobrze a wg monitoringu owulacji nie było. I jeszcze ta franca @ się spóźnia.
bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Wróciliśmy od veta. Mucykowi leje się z tyłka krew i nie ma już pięknych klejnotów. Właśnie zaplamił mi dywan w pokoju - bo padł na środku dywanu jak długi i zasnął. A zachowywał się jakby był nawalony...Co my tej naturze robimy
samira, Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, mysza1975, Mega lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Wróciliśmy od veta. Mucykowi leje się z tyłka krew i nie ma już pięknych klejnotów. Właśnie zaplamił mi dywan w pokoju - bo padł na środku dywanu jak długi i zasnął. A zachowywał się jakby był nawalony...Co my tej naturze robimy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lutego 2014, 14:03
-
caffe wrote:A moja kotka była sterylizowana 10 m-cy temu i w niedzielę dostała rujkę
moja tez tak miała pytałam veta, może sie tak zdarzyć kiedy pojedyncze komórki jakies tam zostaną i wrosną..już nie pamietam ale jest możliwecaffe lubi tę wiadomość
-
Grosza, moj jest taki sam, ledwo cokolwiek zdzialalismy, minely 3 dni od owulki a on dzwonil co 5 minut do pracy czy jestem w ciazy;-)
grosza wrote:Mysza fajnego masz męża ale cosik nerwowy musisz go wyluzowac hihihiMango, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ten ginekolog podobno jest dobry
http://kobieta.wp.pl/gid,16381536,img,16381543,kat,26263,title,Oto-najprzystojniejszy-ginekolog-na-swiecie,galeriazdjecie.html
Przy nim to chyba kazda pacjentka ma sluz plodnycaffe, samira lubią tę wiadomość
-
Śluz płodny na pewno bym miala przy badaniu;-) ale chyba troche za bardzo lalusiowaty.
caffe wrote:Ten ginekolog podobno jest dobry
http://kobieta.wp.pl/gid,16381536,img,16381543,kat,26263,title,Oto-najprzystojniejszy-ginekolog-na-swiecie,galeriazdjecie.htmlSimba, bliska77, Sabina lubią tę wiadomość
-
Po doświadczeniach polsko - brytyjskich sprawdziłam ranking systemów opieki zdrowotnej na świecie według WHO no i okazało się, że UK jest na 18 miejscu, a Polska na 50:
http://thepatientfactor.com/canadian-health-care-information/world-health-organizations-ranking-of-the-worlds-health-systems/Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Wróciliśmy od veta. Mucykowi leje się z tyłka krew i nie ma już pięknych klejnotów. Właśnie zaplamił mi dywan w pokoju - bo padł na środku dywanu jak długi i zasnął. A zachowywał się jakby był nawalony...Co my tej naturze robimy
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Chyba zartuja ze wloski system opieki zdrowotnej jest na 2 miejscu!
Ja uwazam ze tu jest gorzej niz w Polsce!
Moze termin oczekiwania na zabiegi nie jest taki dlugi (nie mialam z tym stycznosci wiec nie wiem na pewno) ale za wszystko sie placi (poza pobytem w szpitalu) nawet pomimo recepty- skierowania od lekarza.
W Polsce jak ide na NFZ to nie place. Jak chce placic to ide prywatnie - tu wlasciwie nie ma roznicy!
Niby nie ma problemu z zarejestrowaniem sie do lekarza - bo mozna zadzwonic i przyjsc na umowiona godzine ale kiedys czekalismy 2 i pol godziny w przychodni szpitalnej - mielismy byc na 10.30. Lekarza o tej godzinie jeszcze nie bylo. Weszlismy do gabinetu o 13.bliska77, Alis, samira, Bursztyn, szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysjoanka wrote:Chyba zartuja ze wloski system opieki zdrowotnej jest na 2 miejscu!
Ja uwazam ze tu jest gorzej niz w Polsce!
Moze termin oczekiwania na zabiegi nie jest taki dlugi (nie mialam z tym stycznosci wiec nie wiem na pewno) ale za wszystko sie placi (poza pobytem w szpitalu) nawet pomimo recepty- skierowania od lekarza.
W Polsce jak ide na NFZ to nie place. Jak chce placic to ide prywatnie - tu wlasciwie nie ma roznicy!
Niby nie ma problemu z zarejestrowaniem sie do lekarza - bo mozna zadzwonic i przyjsc na umowiona godzine ale kiedys czekalismy 2 i pol godziny w przychodni szpitalnej - mielismy byc na 10.30. Lekarza o tej godzinie jeszcze nie bylo. Weszlismy do gabinetu o 13.sjoanka, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:moja tez tak miała pytałam veta, może sie tak zdarzyć kiedy pojedyncze komórki jakies tam zostaną i wrosną..już nie pamietam ale jest możliwe
Także nie tylko Wy dziewczyny macie problemy z jajcamibliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość