35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A mi pani ginekolog powiedziala ze nie ma sladu owulacji.
I sie zdziwila jak jej wykres pokazalam ze skokiem temperatury a nawet ze sluzem.
Juz nie wiem co myslec.
Chcialabym zajsc w ciaze w tym bezowulacyjnym cyklu.Lucky, mysza1975, samira, Sabina, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej
wesoło tu jak zawsze
ja też mam humor jak zwykle przed owulacją, a potem będzie tylko gorzej
no chyba że moja przewlekła ciąża okaże się jednak ciążą
topi się, nie lubię tego brudnego śniegu, ale fajnie że ciepło i możemy spacerować
czy zauważyłyście że dzień dłuższy? i to dużo?!
wczoraj o piątej wlokłyśmy się z przedszkola i jeszcze było jasno
może wiosenny optymizm pomoże mi przetrwać FL
no i czekam na bocianyReni, Bursztyn, samira, bliska77, megan8, szczęśliwa 2, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
witajcie
u mnie dziki, sarny i zające wyłażą, ptaki śpiewają jest pięknie.
Nastało ożywienie w przyrodzie więc może i u nas cos się ruszy
Lucky wrote:hej
wesoło tu jak zawsze
ja też mam humor jak zwykle przed owulacją, a potem będzie tylko gorzej
no chyba że moja przewlekła ciąża okaże się jednak ciążą
topi się, nie lubię tego brudnego śniegu, ale fajnie że ciepło i możemy spacerować
czy zauważyłyście że dzień dłuższy? i to dużo?!
wczoraj o piątej wlokłyśmy się z przedszkola i jeszcze było jasno
może wiosenny optymizm pomoże mi przetrwać FL
no i czekam na bocianyLucky, Aisab, Bursztyn, megan8, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
sjoanka wrote:A mi pani ginekolog powiedziala ze nie ma sladu owulacji.
I sie zdziwila jak jej wykres pokazalam ze skokiem temperatury a nawet ze sluzem.
Juz nie wiem co myslec.
Chcialabym zajsc w ciaze w tym bezowulacyjnym cyklu.
Kochana, masz tak jak ja w tym cyklu. Mój wykres nigdy nie wyglądał tak dobrze a wg monitoringu owulacji nie było. I jeszcze ta franca @ się spóźnia.szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jestem po usg jajnikow, podobno sa powiekszone (byc moze poowulacyjnie) z jakimis malymi cystkami, ale wg.pani ktora robila usg to jeszcze nie swiadczyo policystycznych jajnikach. Wynik wysla do mojego lekarza do tygodnia i musze isc do niego, niech dalej mysli.
mysza1975, samira, Simba, bliska77, szczęśliwa 2, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Już tyle było rozczarowań, że tym razem jakoś spokojnie do tego podchodzę.
Mój M się bardziej denerwuje. Dzwoni 5 razy dziennie i pyta czy coś się dzieje.samira, Alis, Simba, Bursztyn, ania.g, Sabina, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witam dziewczyny po dłuższym czasie.
U mnie dziwna sytuacja, wczoraj byłam u gina i potwierdził, że jeden z pęcherzyków pękł, drugi się rozwija. Może to podwójna owulacja. Na wszelki wypadek nie przestajemy serduszkować. Czytałam od nadpłodnieniu, tzn bliźniaki z dwóch stosunków w jednym cyklu. Moje libido od kilku dni wciąż w górze. Miałam podwójne pęcherzyki jak zaszłam i poroniłam, ale one pękły w odstępie jednej doby. Tutaj będzie różnica około 4 dób.
Poza tym w maju ma się u nas odbyć spotkanie z lekarzem z Invidmedu z kobietami staraczkami. Coś czuję, że będą przekonywać do in vitro.
Słucham piosenki Anny German http://youtu.be/mINve0vwYj4 ona daje mi tyle nadziei , a w Annie jestem zakochana.bliska77, samira, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość