35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:Olena wrote:anna maria wrote:iza37 wrote:Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)
to podobnie do mnie ,ja tez mam syna z pierwszego malzenstwa i z obecnym mezem chcialabym miec coreczke:-).....ech rozmazylam sie
Ja też mam syna z poprzedniego małżeństwa, a teraz marzę o córeczce.
to ja tak samo
mój syn ma skończone 17lat w zeszłym roku a w tym czeka mnie większa imprezka ,fakt ze w październiku dopiero ale już kaskę składać trzeba
no 18stka to solidna imprezka hehe. My sie urabiamy a oni zgarniaja kaskę,tak to juz jest....Sylwia77 lubi tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:caffe wrote:Witam Was wszystkie
Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie
Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.
Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością
Witaj caffe ja poroniłam w sierpniu i od tego czasu nic...
hej,to tak jak ja.Mam jeszcze 18letnią córkę(w maju 19) i 15stkę.Też jestem po poronieniach dwóch i teraz działam na tzw. "dopalaczach" CLO i estrofem.Jutro mam monitoring,zobaczymy...pozdrawiam Cię cieplutkocaffe, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:gosia7122 wrote:caffe wrote:Witam Was wszystkie
Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie
Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.
Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością
Witaj caffe ja poroniłam w sierpniu i od tego czasu nic...
hej,to tak jak ja.Mam jeszcze 18letnią córkę(w maju 19) i 15stkę.Też jestem po poronieniach dwóch i teraz działam na tzw. "dopalaczach" CLO i estrofem.Jutro mam monitoring,zobaczymy...pozdrawiam Cię cieplutko
Ja to się bałam, że wcześniej babcią zostanę niż ponownie mamą, tfffuu tfffuupolarmiś, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
grosza wrote:B.Crow wrote:Dziewczyny która z Was stosowała clostilbegyt?
Chciałabym się łapać każdej możliwości.Jeszcze tego nie stosowałam,tymczasem brałam drugi cykl duphaston.A może gdyby pęcherzyków było więcej łatwiej byłoby "trafić"?
Pozdrawiam cieplutko
Nie Ja nie brałam ale nigdy nie wiadomo czy nie będę go brać .....
Ja biorę pierwszy cykl a właściwie brałam.O efektach napiszę gdzieś za dwa tygodnie:) Narazie jak byłam w środe u ginka to powiedział ze jest b.dużo ale małych pęcherzyków, nie ma dominujących:( a to był 13 dc.Jutro znowu idę sprawdzić, bedzie to 16dc. a bez CLO jeden ale piekny dominujący pęcherzyk.I bądź tu człowieku mądry ehhhgrosza, bliska77, polarmiś, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a wiecie co ,że niecały miesiąc po odejściu brata zmarł Michael Jackson i wtedy pomyślałam ze Stwórca potrzebował muzyków jeden osiągną wszystko ,drugi był b.zdolny ale nie zdążył tego dokonać co ten pierwszy
Przytulam SamirkoSylwia77 lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:hej caffe a ile masz lat? Jak długo sie starasz?
Iza, zaszłam w ciążę w grudniu, bez starań, ale poroniłam 1 lutego 2013 (już wtedy serducho nie biło). Teraz dostałam od lekarza zielone światło na maj, więc jeszcze się nie staram i nie wiem jak to będzie...polarmiś, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:iza37 wrote:hej caffe a ile masz lat? Jak długo sie starasz?
Iza, zaszłam w ciążę w grudniu, bez starań, ale poroniłam 1 lutego 2013 (już wtedy serducho nie biło). Teraz dostałam od lekarza zielone światło na maj, więc jeszcze się nie staram i nie wiem jak to będzie...
przykro mi bardzo:( ja byłam w ciąży w 2010 i 2011 i tez poroniłam,jedną w 6tc. a drugą w 13tc.Ja też sie bałam i sie staram od tego 2011 roku i nic.Tzn.teraz dopiero monitoring i wspomagacze bo wczesniej zaszłam bez niczego ale wydaje mi sie ze z biegiem lat jest coraz ciężej...samira, caffe, polarmiś, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiza37 wrote:caffe wrote:iza37 wrote:hej caffe a ile masz lat? Jak długo sie starasz?
Iza, zaszłam w ciążę w grudniu, bez starań, ale poroniłam 1 lutego 2013 (już wtedy serducho nie biło). Teraz dostałam od lekarza zielone światło na maj, więc jeszcze się nie staram i nie wiem jak to będzie...
przykro mi bardzo:( ja byłam w ciąży w 2010 i 2011 i tez poroniłam,jedną w 6tc. a drugą w 13tc.Ja też sie bałam i sie staram od tego 2011 roku i nic.Tzn.teraz dopiero monitoring i wspomagacze bo wczesniej zaszłam bez niczego ale wydaje mi sie ze z biegiem lat jest coraz ciężej...
ojoj przykreSylwia77 lubi tę wiadomość
-
iza37 wrote:caffe wrote:iza37 wrote:hej caffe a ile masz lat? Jak długo sie starasz?
przykro mi bardzo:( ja byłam w ciąży w 2010 i 2011 i tez poroniłam,jedną w 6tc. a drugą w 13tc.Ja też sie bałam i sie staram od tego 2011 roku i nic.Tzn.teraz dopiero monitoring i wspomagacze bo wczesniej zaszłam bez niczego ale wydaje mi sie ze z biegiem lat jest coraz ciężej...
Z jednej strony takie spontaniczne zajście w ciążę jest bardzo dobre, bo się człowiek nie nakręca.
Wiesz Iza, nigdy nie wiadomo jak np. lekarz przeprowadził zabieg, czy czegoś nie spierniczył... Oni powiedzą, ze jest ok, a potem okazuje się, że sa problemy. Tego się właśnie boję.
A to, że z biegiem lat jest ciężej, to raczej prawda...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 17:35
Sylwia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja z wawy
dawno nie byłam ale lubię tam jeździć ,jak pojadę odwiedzę złote tarasy i knajpkę Gesslerowej - U Fukiera ,chociaż niedawno otworzyła w Kato -na Nowo Kryształowa ,fajnie tam i ceny nie najgorszeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 17:34
iza37, caffe, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny