WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B.Crow wrote:
    Dziewczyny która z Was stosowała clostilbegyt?
    Chciałabym się łapać każdej możliwości.Jeszcze tego nie stosowałam,tymczasem brałam drugi cykl duphaston.A może gdyby pęcherzyków było więcej łatwiej byłoby "trafić"?

Pozdrawiam cieplutko :)

Nie Ja nie brałam ale nigdy nie wiadomo czy nie będę go brać .....

Sylwia77 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Olena wrote:
    anna maria wrote:
    iza37 wrote:
    Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)

to podobnie do mnie ,ja tez mam syna z pierwszego malzenstwa i z obecnym mezem chcialabym miec coreczke:-).....ech rozmazylam sie

Ja też mam syna z poprzedniego małżeństwa, a teraz marzę o córeczce.

to ja tak samo :)

Marzenia dobra rzecz mi tam obojętnie ale chociaż wolałabym chyba drugiego chłopaka. Podobno dziewczynki są łatwiejsze w wychowaniu. To już jak urodzicie to będziemy miały o tym napewno dużo do powiedzenia na ten temat :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 13:25

Bursztyn, anna maria, samira, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj iza !
    Przed chwilą umówiłam się na badania prenatalne na 17 kwietnia - jak dzwoniłam serce waliło mi jak szalone, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co będę czuła przed samymi badaniami - kobitki stres gdy nie ma ciąży - stres gdy jest ciąża - my to naprawdę silny gatunek.
    Miłego popołudnia - pozdrawiam
    A propos pogody - dzisiaj słyszałam w ddtvn,że wydano nakaz aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski - więc chyba już nadejdzie hi..hi..

grosza, anna maria, samira, Mango, bliska77, Bursztyn, polarmiś, iwka76, Sylwia77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie :)

Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie :)

Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.

Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością :)

anna maria, samira, angela, bliska77, polarmiś, Sylwia77, Olena, inessa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witaj iza !
    Przed chwilą umówiłam się na badania prenatalne na 17 kwietnia - jak dzwoniłam serce waliło mi jak szalone, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co będę czuła przed samymi badaniami - kobitki stres gdy nie ma ciąży - stres gdy jest ciąża - my to naprawdę silny gatunek.
    A propos pogody - dzisiaj słyszałam w ddtvn,że wydano nakaz aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski - więc chyba już nadejdzie hi..hi..

Tak to samo mówili w RMF FM o nakazie aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski ale kwiecień nie zapowiada się optymistycznie więc w te długie wiosenno śnieżne wieczory pozostaje nam fasolkowanie :)

angela, bliska77, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj caffe

bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jaki sposób wstawić można awatar w swoim profilu? Nie mogę odszukać instrukcji odnośnie tego forum...

Sorry za offtopa...

samira, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witaj iza !

mam wtedy urodziny :D dlatego musi być dobrze :D

grosza, angela, bliska77, Bursztyn, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W jaki sposób wstawić można awatar w swoim profilu? Nie mogę odszukać instrukcji odnośnie tego forum...

Sorry za offtopa...

witaj i się nie przejmuj ja tez nie mogę ostatnio swojego avatarka wstawić,już pisałam do nich na ten temat i mieli usprawnić działanie forum ...

bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki samira :)

Niby mogę dodać zdjęcie po naciśnięciu "Dodaj", tyle, że nie dodaje się ono do bazy i potem nie można go wybrać.

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzięki samira :)

Niby mogę dodać zdjęcie po naciśnięciu "Dodaj", tyle, że nie dodaje się ono do bazy i potem nie można go wybrać.

no właśnie też mam tak samo...:)

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekamy na działania administracji. Jak to się mówi: sprawa musi swoje odleżeć ;P

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To poczekamy na działania administracji. Jak to się mówi: sprawa musi swoje odleżeć ;P

ale oni już pisali ze działają i nic ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Święta były, pewnie leżą jeszcze przejedzeni i o robocie nie myślą ;)

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Witam Was wszystkie :)

Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie :)

Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.

Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością :)

Witaj caffe ja poroniłam w sierpniu i od tego czasu nic...

grosza, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello caffe! :)

bliska77, angela, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    angela wrote:
    Witaj iza !

Samira, moja córcia ma 15 kwietnia urodziny ;-)

samira, iza37, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj caffe ;-), w grupie raźniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moje wykresy coraz dziwniejsze, wczoraj 36,5 dziś 36,9, tego jeszcze nie było!
    może znowu jakieś przeziębienie się zbliża, bo już gardło mam zawalone, ogólnie nie choruję w ogóle a w tym roku to już drugie przeziębienie

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    angela wrote:
    Witaj iza !

Samira, moja córcia ma 15 kwietnia urodziny ;-)

Mój M ma 17 kw urodzinki kurczę ale fajnie :)

bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ