X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B.Crow wrote:
    Dziewczyny która z Was stosowała clostilbegyt?
    Chciałabym się łapać każdej możliwości.Jeszcze tego nie stosowałam,tymczasem brałam drugi cykl duphaston.A może gdyby pęcherzyków było więcej łatwiej byłoby "trafić"?

Pozdrawiam cieplutko :)

Nie Ja nie brałam ale nigdy nie wiadomo czy nie będę go brać .....

Sylwia77 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Olena wrote:
    anna maria wrote:
    iza37 wrote:
    Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)

to podobnie do mnie ,ja tez mam syna z pierwszego malzenstwa i z obecnym mezem chcialabym miec coreczke:-).....ech rozmazylam sie

Ja też mam syna z poprzedniego małżeństwa, a teraz marzę o córeczce.

to ja tak samo :)

Marzenia dobra rzecz mi tam obojętnie ale chociaż wolałabym chyba drugiego chłopaka. Podobno dziewczynki są łatwiejsze w wychowaniu. To już jak urodzicie to będziemy miały o tym napewno dużo do powiedzenia na ten temat :) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 13:25

Bursztyn, anna maria, samira, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj iza !
    Przed chwilą umówiłam się na badania prenatalne na 17 kwietnia - jak dzwoniłam serce waliło mi jak szalone, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co będę czuła przed samymi badaniami - kobitki stres gdy nie ma ciąży - stres gdy jest ciąża - my to naprawdę silny gatunek.
    Miłego popołudnia - pozdrawiam
    A propos pogody - dzisiaj słyszałam w ddtvn,że wydano nakaz aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski - więc chyba już nadejdzie hi..hi..

grosza, anna maria, samira, Mango, bliska77, Bursztyn, polarmiś, iwka76, Sylwia77 lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was wszystkie :)

Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie :)

Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.

Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością :)

anna maria, samira, angela, bliska77, polarmiś, Sylwia77, Olena, inessa lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witaj iza !
    Przed chwilą umówiłam się na badania prenatalne na 17 kwietnia - jak dzwoniłam serce waliło mi jak szalone, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co będę czuła przed samymi badaniami - kobitki stres gdy nie ma ciąży - stres gdy jest ciąża - my to naprawdę silny gatunek.
    A propos pogody - dzisiaj słyszałam w ddtvn,że wydano nakaz aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski - więc chyba już nadejdzie hi..hi..

Tak to samo mówili w RMF FM o nakazie aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski ale kwiecień nie zapowiada się optymistycznie więc w te długie wiosenno śnieżne wieczory pozostaje nam fasolkowanie :)

angela, bliska77, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• anna maria Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj caffe

bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jaki sposób wstawić można awatar w swoim profilu? Nie mogę odszukać instrukcji odnośnie tego forum...

Sorry za offtopa...

samira, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Witaj iza !

mam wtedy urodziny :D dlatego musi być dobrze :D

grosza, angela, bliska77, Bursztyn, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    W jaki sposób wstawić można awatar w swoim profilu? Nie mogę odszukać instrukcji odnośnie tego forum...

Sorry za offtopa...

witaj i się nie przejmuj ja tez nie mogę ostatnio swojego avatarka wstawić,już pisałam do nich na ten temat i mieli usprawnić działanie forum ...

bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki samira :)

Niby mogę dodać zdjęcie po naciśnięciu "Dodaj", tyle, że nie dodaje się ono do bazy i potem nie można go wybrać.

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dzięki samira :)

Niby mogę dodać zdjęcie po naciśnięciu "Dodaj", tyle, że nie dodaje się ono do bazy i potem nie można go wybrać.

no właśnie też mam tak samo...:)

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To poczekamy na działania administracji. Jak to się mówi: sprawa musi swoje odleżeć ;P

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 14:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    To poczekamy na działania administracji. Jak to się mówi: sprawa musi swoje odleżeć ;P

ale oni już pisali ze działają i nic ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Święta były, pewnie leżą jeszcze przejedzeni i o robocie nie myślą ;)

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Witam Was wszystkie :)

Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie :)

Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.

Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością :)

Witaj caffe ja poroniłam w sierpniu i od tego czasu nic...

grosza, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 15:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hello caffe! :)

bliska77, angela, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    angela wrote:
    Witaj iza !

Samira, moja córcia ma 15 kwietnia urodziny ;-)

samira, iza37, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj caffe ;-), w grupie raźniej

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a moje wykresy coraz dziwniejsze, wczoraj 36,5 dziś 36,9, tego jeszcze nie było!
    może znowu jakieś przeziębienie się zbliża, bo już gardło mam zawalone, ogólnie nie choruję w ogóle a w tym roku to już drugie przeziębienie

samira, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    samira wrote:
    angela wrote:
    Witaj iza !

Samira, moja córcia ma 15 kwietnia urodziny ;-)

Mój M ma 17 kw urodzinki kurczę ale fajnie :)

bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 236 237 238 239 240 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ