35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
B.Crow wrote:Dziewczyny która z Was stosowała clostilbegyt?
Chciałabym się łapać każdej możliwości.Jeszcze tego nie stosowałam,tymczasem brałam drugi cykl duphaston.A może gdyby pęcherzyków było więcej łatwiej byłoby "trafić"?
Pozdrawiam cieplutko
Nie Ja nie brałam ale nigdy nie wiadomo czy nie będę go brać .....Sylwia77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:Olena wrote:anna maria wrote:iza37 wrote:Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)
to podobnie do mnie ,ja tez mam syna z pierwszego malzenstwa i z obecnym mezem chcialabym miec coreczke:-).....ech rozmazylam sie
Ja też mam syna z poprzedniego małżeństwa, a teraz marzę o córeczce.
to ja tak samo
Marzenia dobra rzecz mi tam obojętnie ale chociaż wolałabym chyba drugiego chłopaka. Podobno dziewczynki są łatwiejsze w wychowaniu. To już jak urodzicie to będziemy miały o tym napewno dużo do powiedzenia na ten tematWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2013, 13:25
Bursztyn, anna maria, samira, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Witaj iza !
Przed chwilą umówiłam się na badania prenatalne na 17 kwietnia - jak dzwoniłam serce waliło mi jak szalone, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co będę czuła przed samymi badaniami - kobitki stres gdy nie ma ciąży - stres gdy jest ciąża - my to naprawdę silny gatunek.
Miłego popołudnia - pozdrawiam
A propos pogody - dzisiaj słyszałam w ddtvn,że wydano nakaz aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski - więc chyba już nadejdzie hi..hi..grosza, anna maria, samira, Mango, bliska77, Bursztyn, polarmiś, iwka76, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Witam Was wszystkie
Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie
Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.
Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością
anna maria, samira, angela, bliska77, polarmiś, Sylwia77, Olena, inessa lubią tę wiadomość
-
angela wrote:Witaj iza !
Przed chwilą umówiłam się na badania prenatalne na 17 kwietnia - jak dzwoniłam serce waliło mi jak szalone, nawet nie jestem sobie w stanie wyobrazić co będę czuła przed samymi badaniami - kobitki stres gdy nie ma ciąży - stres gdy jest ciąża - my to naprawdę silny gatunek.
A propos pogody - dzisiaj słyszałam w ddtvn,że wydano nakaz aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski - więc chyba już nadejdzie hi..hi..
Tak to samo mówili w RMF FM o nakazie aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski ale kwiecień nie zapowiada się optymistycznie więc w te długie wiosenno śnieżne wieczory pozostaje nam fasolkowanieangela, bliska77, Bursztyn, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyangela wrote:Witaj iza !
A propos pogody - dzisiaj słyszałam w ddtvn,że wydano nakaz aresztowania wiosny i sprowadzenia jej do Polski - więc chyba już nadejdzie hi..hi..
mam wtedy urodziny dlatego musi być dobrzegrosza, angela, bliska77, Bursztyn, Sylwia77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:W jaki sposób wstawić można awatar w swoim profilu? Nie mogę odszukać instrukcji odnośnie tego forum...
Sorry za offtopa...
witaj i się nie przejmuj ja tez nie mogę ostatnio swojego avatarka wstawić,już pisałam do nich na ten temat i mieli usprawnić działanie forum ...bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:Witam Was wszystkie
Z racji wieku to chyba odpowiedni dział dla mnie
Nie znam Was jeszcze, mam nadzieję, że z czasem ta bariera zniknie i będzie mi łatwiej włączać się w rozmowy.
Mam 18-letniego syna. W lutym poroniłam. Od maja mamy zielone światło na ponowne starania o dzieciątko. Czekam na ten czas z niecierpliwością
Witaj caffe ja poroniłam w sierpniu i od tego czasu nic...grosza, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:angela wrote:Witaj iza !
mam wtedy urodziny dlatego musi być dobrze
Samira, moja córcia ma 15 kwietnia urodzinysamira, iza37, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya moje wykresy coraz dziwniejsze, wczoraj 36,5 dziś 36,9, tego jeszcze nie było!
może znowu jakieś przeziębienie się zbliża, bo już gardło mam zawalone, ogólnie nie choruję w ogóle a w tym roku to już drugie przeziębieniesamira, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:samira wrote:angela wrote:Witaj iza !
mam wtedy urodziny dlatego musi być dobrze
Samira, moja córcia ma 15 kwietnia urodziny
Mój M ma 17 kw urodzinki kurczę ale fajniebliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość