35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Olena wrote:Ojej, ale tu dzisiaj cisza.
U mnie dziś dół głęboki. Staram się myśleć racjonalnie, ale niewiele to pomaga. Latka lecą, miesiące uciekają a tu nici z dzieciątka. Tak bym chciała dziewczynkę, albo bliźniaki od razu. Smutno....
Widzę że obie dziś jesteśmy w podobnym nastroju i podobne przemyślenia mamyOlena, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny!jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć, jesli można. Mam 37 lat, dwie dziewczyny w domu-maturzystka i 15-latka, bardzo chciałabym jeszcze dzidziusia, ale staram sie juz 10 lat tzn. współzyje bez zabezpieczenia i nic. jestem po dwóch poronieniach:( teraz zaczęłam pierwszy cykl ze wspomagaczami-CLO i estrofem. Jutro mam kontrolne USG zobaczymy co sie tam dzieje.Dzis chyba owulacja,testy tak pokazały. Zobaczymy...Trzymam kciuki za nas wszystkie:) Miłego dnia
Olena, Sylwia77, angela, anna maria, samira, polarmiś, B.Crow, Bursztyn, megan8, inessa lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Hej dziewczyny!jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć, jesli można. Mam 37 lat, dwie dziewczyny w domu-maturzystka i 15-latka, bardzo chciałabym jeszcze dzidziusia, ale staram sie juz 10 lat tzn. współzyje bez zabezpieczenia i nic. jestem po dwóch poronieniach:( teraz zaczęłam pierwszy cykl ze wspomagaczami-CLO i estrofem. Jutro mam kontrolne USG zobaczymy co sie tam dzieje.Dzis chyba owulacja,testy tak pokazały. Zobaczymy...Trzymam kciuki za nas wszystkie:) Miłego dnia
witaj iza37. Mam dziś doła i niewiele mogę Cię dziś pocieszyć. Dodam, że rozumiem, może to Cię trochę pocieszy. I działaj kochana, działaj...Sylwia77, anna maria, iza37, samira, B.Crow, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie,
widzę, że dziś ogólnie atmosfera nie najlepsza, myślę, że w dużej mierze przyczynia się do tego pogoda, nie nastraja człowieka pozytywnie, ja też jakoś do tego cyklu podchodzę beż większych nadziei...
Inessko, trzymaj się i jak tylko będziesz mogła, daj znać co i jak
Angela, cieszę się niezmiernie, że u Was wszystko w porządku, bicie serduszka robi wrażenie prawda?
Trzymajcie się Dziewczynki ciepło i nie poddawajmy sięSylwia77, Olena, angela, samira, B.Crow, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość
-
B.Crow wrote:Olena wrote:Ojej, ale tu dzisiaj cisza.
U mnie dziś dół głęboki. Staram się myśleć racjonalnie, ale niewiele to pomaga. Latka lecą, miesiące uciekają a tu nici z dzieciątka. Tak bym chciała dziewczynkę, albo bliźniaki od razu. Smutno....
Widzę że obie dziś jesteśmy w podobnym nastroju i podobne przemyślenia mamy
No tak, razem nas dopadło. Ja jestem przed @, ale wyraźnie widzę spadek nastroju. Już lepiej by @ przyszła, to czekanie jest najgorsze. Przytulam...Sylwia77, bliska77, B.Crow lubią tę wiadomość
-
Witaj iza37
B.Crow damy rade,ja juz sie powoli oswajam z mysla o insemcew maju.Od 5 dnia nowego cyklu zaczne stymulacje pecherzykow pod monitoring.Mam nadzieje ,ze bedzie dobrze i uda sie z inseminacja.Olena, angela, bliska77, iza37, samira, polarmiś, B.Crow, inessa lubią tę wiadomość
-
B.Crow wrote:Witajcie serdecznie
Myślę o Tobie Inesso, wiem że wszystko będzie dobrze!
Dziś u mnie nadal prawdziwie zimowy dzień, od wczoraj nie przestaje sypać śnieg a już tak blisko długi weekend majowy...
Po wczorajszym dniu który był pierwszym dniem mojego nowego cyklu i jednocześnie dowodem na to że moje marcowe starania niewiele dały, staram się odbudować moją i tak wątłą nadzieję że kiedyś się uda.
Przepraszam za dołującą nutę w moim poście.
Pozdrawiam cieplutko !
Z nowym cyklem nowe nadzieje. Nie poddawajmy się!!!bliska77, anna maria, B.Crow, megan8 lubią tę wiadomość
-
Olena ja tez mysle nad adopcja,tylko przeraza mnie ta papierologia i wszystkie testy psychologiczne.Rozmawialam ostatnio z listonoszem na swoim osiedlu,ktory z zona czekaja na dziewczynke(byc mozs juz jest u nich) to pisanie zyciorysow ,wyciaganie wszystkiego od poczatku to mnie przeraza.I bojesie ,ze w wieku 36 lat jak zaczne sie starac to potrwa ze 3_4 lata i nie uda nam sie dostac niemowlaka.Chcialabym malutkie dzieciatko,zeby z nim byc mozliwie od jak najwczesniejszych miesiecy boje sie ,ze niemam szans na takie malutkie.
Olena, bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Sylwia ja mam 39 lat, mój partner 45. Nie mam pojęcia jakie mamy szanse. Ty jesteś młodsza, pewnie masz je większe. We mnie dopiero kiełkuje ta myśl. Papiery mnie nie przerażają, jak do czegoś się dąży to zrobi się wszystko. Ogólnie to myślę o dziecku tak do 2, góra 3 latek. Ale i tak nie wiem jakie są szanse. Inessa by mogła więcej na ten temat powiedzieć. Teraz jej tu nie ma, ale jak wróci to podpytam.
bliska77, Sylwia77, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)
anna maria, samira, Olena lubią tę wiadomość
-
witaj Iza,no dziewczyny co jest same smutasy tutaj ,to wszystko jest wina pogody nie ma wiosny ,slonca a tego nam wszystkim potrzeba.Ja osobiscie nastawiam sie na to ze jezeli nie zajde w tym roku to znaczy ze tak ma byc.I nic na to nie poradze.
bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Witam serdecznie w ten zimny wiosenny poranek, ja jak narazie nie wiem jak jest w polsce z tą pogodą ale domyślam się że tutaj w niemczech jest cieplej , co prawda bez słoneczka i bez sniegu . Mam takie pytanko do pań testujących z testami owulacyjnymi, sluz i szyjka i temperaturka od trzech dni pobolewa mnie podbrzusze , od wczoraj wieczora zauważyłam więcej śluzu jak białko kurze a dzisiaj już jest go dużo , szyjki to prawie nie moge dotknąć a jak już to wyczówam że jest miekka i bardzo otwarta . Te objawy wskazuja na owulację ale testy mówią coś innego . Czy długo czekacie na dwie kreseczki na testach z takimi objawami jak ja opisuje . Bo juz zaczynam się martwic że ten cykl będzie na marne przeznaczony . Pozdrawiam serdecznie. Przyznam ze poprzednim razem przed poronieniem test wyszedł mi super i odrazu zafasolkowaliśmy , a teraz pierwszy raz po stracie sie staramy .
anna maria, samira lubią tę wiadomość
-
iza37 wrote:Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)
to podobnie do mnie ,ja tez mam syna z pierwszego malzenstwa i z obecnym mezem chcialabym miec coreczke:-).....ech rozmazylam sie
-
nick nieaktualny
-
oj działamy działamy ale jakoś sie obawiam że nic z tego nie będzie , a że już mam swoje latka to z miesiąca na miesąc będzie ciężej . Ale mam wielką nadzieję , tylko jak to mówią ,, nadzieja matką głupich,, ale ja se dodaje ,, że każda matka kocha swoje dzieci,, hihihihihihihhi
anna maria, samira, bliska77, Bursztyn, Sylwia77, angela, Mango lubią tę wiadomość
-
iwka76 wrote:oj działamy działamy ale jakoś sie obawiam że nic z tego nie będzie , a że już mam swoje latka to z miesiąca na miesąc będzie ciężej . Ale mam wielką nadzieję , tylko jak to mówią ,, nadzieja matką głupich,, ale ja se dodaje ,, że każda matka kocha swoje dzieci,, hihihihihihihhi
ja osobiscie nie mam doswiadczenia z testami ovu. ale te twoje pozytywne objawy sluz ,szyjka ,nie patrz na ten test tylko dzialaj ,natura daje ci zielone swiatelko,jezeli mozna wiedziec to z ktorej czesci Niemiec jestes?bo ja okolice Dortmunduiwka76, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny