X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • B.Crow Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    Ojej, ale tu dzisiaj cisza.
    U mnie dziś dół głęboki. Staram się myśleć racjonalnie, ale niewiele to pomaga. Latka lecą, miesiące uciekają a tu nici z dzieciątka. Tak bym chciała dziewczynkę, albo bliźniaki od razu. Smutno....

Widzę że obie dziś jesteśmy w podobnym nastroju i podobne przemyślenia mamy

Olena, Sylwia77 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny!jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć, jesli można. Mam 37 lat, dwie dziewczyny w domu-maturzystka i 15-latka, bardzo chciałabym jeszcze dzidziusia, ale staram sie juz 10 lat tzn. współzyje bez zabezpieczenia i nic. jestem po dwóch poronieniach:( teraz zaczęłam pierwszy cykl ze wspomagaczami-CLO i estrofem. Jutro mam kontrolne USG zobaczymy co sie tam dzieje.Dzis chyba owulacja,testy tak pokazały. Zobaczymy...Trzymam kciuki za nas wszystkie:) Miłego dnia

Olena, Sylwia77, angela, anna maria, samira, polarmiś, B.Crow, Bursztyn, megan8, inessa lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • B.Crow Koleżanka

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Iza 37 :)

Sylwia77, anna maria, iza37 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej dziewczyny!jestem tu nowa i chciałabym do was dołączyć, jesli można. Mam 37 lat, dwie dziewczyny w domu-maturzystka i 15-latka, bardzo chciałabym jeszcze dzidziusia, ale staram sie juz 10 lat tzn. współzyje bez zabezpieczenia i nic. jestem po dwóch poronieniach:( teraz zaczęłam pierwszy cykl ze wspomagaczami-CLO i estrofem. Jutro mam kontrolne USG zobaczymy co sie tam dzieje.Dzis chyba owulacja,testy tak pokazały. Zobaczymy...Trzymam kciuki za nas wszystkie:) Miłego dnia

witaj iza37. Mam dziś doła i niewiele mogę Cię dziś pocieszyć. Dodam, że rozumiem, może to Cię trochę pocieszy. I działaj kochana, działaj...

Sylwia77, anna maria, iza37, samira, B.Crow, megan8 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie,
    widzę, że dziś ogólnie atmosfera nie najlepsza, myślę, że w dużej mierze przyczynia się do tego pogoda, nie nastraja człowieka pozytywnie, ja też jakoś do tego cyklu podchodzę beż większych nadziei...
    Inessko, trzymaj się i jak tylko będziesz mogła, daj znać co i jak
    Angela, cieszę się niezmiernie, że u Was wszystko w porządku, bicie serduszka robi wrażenie prawda? ;-)
    Trzymajcie się Dziewczynki ciepło i nie poddawajmy się

Sylwia77, Olena, angela, samira, B.Crow, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B.Crow wrote:
    Olena wrote:
    Ojej, ale tu dzisiaj cisza.
    U mnie dziś dół głęboki. Staram się myśleć racjonalnie, ale niewiele to pomaga. Latka lecą, miesiące uciekają a tu nici z dzieciątka. Tak bym chciała dziewczynkę, albo bliźniaki od razu. Smutno....

Widzę że obie dziś jesteśmy w podobnym nastroju i podobne przemyślenia mamy

No tak, razem nas dopadło. Ja jestem przed @, ale wyraźnie widzę spadek nastroju. Już lepiej by @ przyszła, to czekanie jest najgorsze. Przytulam...

Sylwia77, bliska77, B.Crow lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zaczęłam myśleć o adopcji. Powoli kiełkuje we mnie taka myśl. Muszę i chcę nad tym pomyśleć.

Sylwia77, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj iza37 :)
    B.Crow damy rade,ja juz sie powoli oswajam z mysla o insemcew maju.Od 5 dnia nowego cyklu zaczne stymulacje pecherzykow pod monitoring.Mam nadzieje ,ze bedzie dobrze i uda sie z inseminacja. :)

Olena, angela, bliska77, iza37, samira, polarmiś, B.Crow, inessa lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena nie dawaj sie smutasom :) pogoda nie nastraja niestety tez do pozytywow,ale dziewczynki nie dajemy sie .Myslcie pozytywnie. :) I dla nas w koncu zaswieci slonko :)

Olena, bliska77, Bursztyn, Mango, megan8 lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    B.Crow wrote:
    Witajcie serdecznie :)

Myślę o Tobie Inesso, wiem że wszystko będzie dobrze!

Dziś u mnie nadal prawdziwie zimowy dzień, od wczoraj nie przestaje sypać śnieg a już tak blisko długi weekend majowy...
    Po wczorajszym dniu który był pierwszym dniem mojego nowego cyklu i jednocześnie dowodem na to że moje marcowe starania niewiele dały, staram się odbudować moją i tak wątłą nadzieję że kiedyś się uda.
    Przepraszam za dołującą nutę w moim poście.

Pozdrawiam cieplutko :) !

Z nowym cyklem nowe nadzieje. Nie poddawajmy się!!!

bliska77, anna maria, B.Crow, megan8 lubią tę wiadomość

• Sylwia77 Ekspertka

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena ja tez mysle nad adopcja,tylko przeraza mnie ta papierologia i wszystkie testy psychologiczne.Rozmawialam ostatnio z listonoszem na swoim osiedlu,ktory z zona czekaja na dziewczynke(byc mozs juz jest u nich) to pisanie zyciorysow ,wyciaganie wszystkiego od poczatku to mnie przeraza.I bojesie ,ze w wieku 36 lat jak zaczne sie starac to potrwa ze 3_4 lata i nie uda nam sie dostac niemowlaka.Chcialabym malutkie dzieciatko,zeby z nim byc mozliwie od jak najwczesniejszych miesiecy :) boje sie ,ze niemam szans na takie malutkie.

Olena, bliska77, samira lubią tę wiadomość

c55fskjo3pvgdpvd.png
  • Olena Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 08:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sylwia ja mam 39 lat, mój partner 45. Nie mam pojęcia jakie mamy szanse. Ty jesteś młodsza, pewnie masz je większe. We mnie dopiero kiełkuje ta myśl. Papiery mnie nie przerażają, jak do czegoś się dąży to zrobi się wszystko. Ogólnie to myślę o dziecku tak do 2, góra 3 latek. Ale i tak nie wiem jakie są szanse. Inessa by mogła więcej na ten temat powiedzieć. Teraz jej tu nie ma, ale jak wróci to podpytam.

bliska77, Sylwia77, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• iza37 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)

anna maria, samira, Olena lubią tę wiadomość

362e091a0f022abad6140dbdd1938282.png
    6779204100_1371647018.gif
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witaj Iza,no dziewczyny co jest same smutasy tutaj ,to wszystko jest wina pogody nie ma wiosny ,slonca a tego nam wszystkim potrzeba.Ja osobiscie nastawiam sie na to ze jezeli nie zajde w tym roku to znaczy ze tak ma byc.I nic na to nie poradze.

bliska77, samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • iwka76 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam serdecznie w ten zimny wiosenny poranek, ja jak narazie nie wiem jak jest w polsce z tą pogodą ale domyślam się że tutaj w niemczech jest cieplej , co prawda bez słoneczka i bez sniegu . Mam takie pytanko do pań testujących z testami owulacyjnymi, sluz i szyjka i temperaturka od trzech dni pobolewa mnie podbrzusze , od wczoraj wieczora zauważyłam więcej śluzu jak białko kurze a dzisiaj już jest go dużo , szyjki to prawie nie moge dotknąć a jak już to wyczówam że jest miekka i bardzo otwarta . Te objawy wskazuja na owulację ale testy mówią coś innego . Czy długo czekacie na dwie kreseczki na testach z takimi objawami jak ja opisuje . Bo juz zaczynam się martwic że ten cykl będzie na marne przeznaczony . Pozdrawiam serdecznie. Przyznam ze poprzednim razem przed poronieniem test wyszedł mi super i odrazu zafasolkowaliśmy , a teraz pierwszy raz po stracie sie staramy .

anna maria, samira lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iza37 wrote:
    Hej dziewczyny! Dzięki za powitanie:)Jestem cały czas dobrej myśli.Działam działam. dzis wieczorem jakies przytulanko. Moze cos wyjdzie w końcu hehe i tak z miesiaca na miesiac sobie powtarzam:) Z adpopcja to fajna myśl. z tym,że ja bardzo chciałabym miec dziecko z mężem,ponieważ dwie moje córki są z poprzedniego małżeństwa:)

to podobnie do mnie ,ja tez mam syna z pierwszego malzenstwa i z obecnym mezem chcialabym miec coreczke:-).....ech rozmazylam sie

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annamaria, marsz rację co do pogody, przywołujmy wiosnę ;-)
    iwka76, powodzenia w staraniach, nie patrz na testy tylko działajcie ;-)

iwka76, anna maria, Sylwia77, Bursztyn, angela lubią tę wiadomość

• iwka76 Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oj działamy działamy ale jakoś sie obawiam że nic z tego nie będzie , a że już mam swoje latka to z miesiąca na miesąc będzie ciężej . Ale mam wielką nadzieję , tylko jak to mówią ,, nadzieja matką głupich,, ale ja se dodaje ,, że każda matka kocha swoje dzieci,, hihihihihihihhi

anna maria, samira, bliska77, Bursztyn, Sylwia77, angela, Mango lubią tę wiadomość

relgh3714gqvyz0c.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwka76 wrote:
    oj działamy działamy ale jakoś sie obawiam że nic z tego nie będzie , a że już mam swoje latka to z miesiąca na miesąc będzie ciężej . Ale mam wielką nadzieję , tylko jak to mówią ,, nadzieja matką głupich,, ale ja se dodaje ,, że każda matka kocha swoje dzieci,, hihihihihihihhi

ja osobiscie nie mam doswiadczenia z testami ovu. ale te twoje pozytywne objawy sluz ,szyjka ,nie patrz na ten test tylko dzialaj ,natura daje ci zielone swiatelko,jezeli mozna wiedziec to z ktorej czesci Niemiec jestes?bo ja okolice Dortmundu

iwka76, bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 kwietnia 2013, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam nowe laseczki :)

bliska77, Sylwia77 lubią tę wiadomość

‹‹ 234 235 236 237 238 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ