35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam się kawką i miłego i miłego dnia życzę.
Ja wczoraj spałam do 15tej tom se pospała.
Ja też nie widzę tego sklepu.Panda, biala, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Witajcie mam 40lat w czerwcu poroniłam bo było puste jajeczko popadłam w depreche i się staram choć mam już dwoje dzieci
malgos741, polarmiś, Panda, mysza1975, samira, bliska77, Bozia3, efcia, Iwone, Niuta, ania.g, megan8, Andzia33, Lucky, Żanet, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
Witaj biala rozgosc sie
czesc laski mam moje wyniki nie jest super ale nie jest tragicznie trzeba bedzie podrasowac lekko nie wiem w sumie czy sie da podrasowac koncentracje chyba o to chodzi... hmmmm reszta w normie. Mam sie za bardzo nie przejmowac ale ja oczywiscie sie przejmuje...
Mam tez referal do kliniki plodnosci wiec sie zapiszemy do kolejki bo nie bede czekac nie chce mi sie juz...
Moj luby ogolnie nie ma za dobrych wynikow watrobowych i kazano mu isc na dietke i cwiczyc i nie pic piwka i wogole dbac o zdrowie wiec ja sie ciesze (czytaj:nie ciesze sie ze ma zle wyniki, ale ze lekko sie przejal i w koncu zacznie uwazac co do buzi wklada
Sklep widze, milego tygodnia ja szukam roboty...bo juz mam powaznie dosc siedzenia w chacie i myslenia o spermie i dzieciorachmalgos741, polarmiś, Mango, mysza1975, bliska77, samira, Bozia3, Iwone, biala, Reni, Bursztyn, ania.g, Andzia33, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Witaj Biała
ja dziś urlop zaczęłam ale miałam już 3 telefony, kur.. mam nadzieję, że ostatnie dwa miesiace ciaży na zwolnieniu i urlop macierzyński nie będą tak wyglądały... chociaż już wiem, ze tak będzie a pod koniec roku będę miała od.. pracy w domu no ale trudno, uważam tak jak Caffe, pewne tajemnice zawodowe wolę zostawić dla siebie
Inessa, trzymaj siePanda, caffe, biala, samira, Bursztyn, megan8, Andzia33, Lucky, grosza, Żanet lubią tę wiadomość
-
biala wrote:Panda dziekuje za goscine na razie powoli się zapoznaje z wszystkim ale się ciesze ze sa tu inne staraczki w podobnym wieku co Ja
tak tak my tutaj piekne i mlode, zwarte i gotowe na zielona kropke... walczymysamira, Andzia33, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
Witaj Biała
ja dziś urlop zaczęłam ale miałam już 3 telefony, kur.. mam nadzieję, że ostatnie dwa miesiace ciaży na zwolnieniu i urlop macierzyński nie będą tak wyglądały... chociaż już wiem, ze tak będzie a pod koniec roku będę miała od.. pracy w domu no ale trudno, uważam tak jak Caffe, pewne tajemnice zawodowe wolę zostawić dla siebie
Inessa, trzymaj sie
aga a ty musisz odbierac telefon czy po prostu mozesz nie :)jak urlop? tutaj by nikt w zyciu podczas urlopu nie dzwonil hmmmLucky, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Boziu fajnie ze lepiej sie czujesz? Jak rodzina przyjęła wieści?
Miło było. Wytrąbili dwie butelki szampana, a ja z synkiem Piccolo
.
Ja żadnego sklepu z boku nie widzę - a mam wykupiony abonament. Może dla ciężarówek, które mają bella - to ten sklep się już nie wyświetla?
Myślę dziś o Inessie.
U nas piękny słoneczny dzień, Przestałam na razie plamić. Za tydzień lekarz, mam nadzieję, że wrócę do pracy. Ja się zdecydowanie lepiej czuję, kiedy jestem aktywna i zajęta zawodowo- w domu po dłuższym nieróbstwie rozleniwiam się jeszcze bardziej i zaczynam dostawać pierdolca.
Panda - dobrze, że wyniki w normie. Teraz zaczniecie leczenie - to pewnie kolejny etap to Twoja drożność - no albo ciąża bliźniacza...Panda, paszczakin, Bursztyn, megan8, Andzia33, Lucky, malgos741, bliska77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:wszystko ok - najpierw zaskoczenie troszkę, a potem mama A. zaczęła bić brawo
Miło było. Wytrąbili dwie butelki szampana, a ja z synkiem Piccolo
.
Panda - dobrze, że wyniki w normie. Teraz zaczniecie leczenie - to pewnie kolejny etap to Twoja drożność - no albo ciąża bliźniacza...
Ale fajnie musialo byc .... rodzinka zaskoczona na pewno super, super tez ze plaminia ustaly, moze to rzeczywiscie w tym czasie co okres mial byc.
Jak chcesz zobaczyc wyniki to sa w moich notatkach nie sa az takie dokladne jak laski tutaj pokazuja no ale mam co mam.
O Inessce to ja tez mysle caly czascaffe, biala, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia normalnie nawet niewiesz ile takie posty daja otuchy,mam pytanko czy zaszlas naturalnie i czy bralas jakies leki od lekarza,Ja mam wizyte do gina.dopiero na 17 kwietnia takie sa terminy,przyznam się ze wstydzę się powiedzieć lekarce ze chce jeszcze jedna fasolke,bo zanim poroniłam to inny lekarz powiedział mi ze w tym wieku powinnam być już babcia a nie rodzic sama
samira, Andzia33, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
Witaj Biała
Inessa, trzymaj sie
Z tymi telefonami to wiem o co biegaAndzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Przeciez ten ovu shop widac nawet na forum, po lewej stronie na samej gorze przy pierwszym wpisie na biżacej stronie. I obrazek kobitki w ciazy.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 11:02