WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tu obok Twojego avatara masz po lewej stronie
    laska z brzuchem sprawdź polecane produkty

biala lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się kawką i miłego i miłego dnia życzę. :-)
    Ja wczoraj spałam do 15tej tom se pospała.
    Ja też nie widzę tego sklepu.

Panda, biala, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dość tej zimy w moim awatarze!

bliska77, biala, EwaT, ania.g lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 09:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie mam 40lat w czerwcu poroniłam bo było puste jajeczko popadłam w depreche i się staram choć mam już dwoje dzieci

malgos741, polarmiś, Panda, mysza1975, samira, bliska77, Bozia3, efcia, Iwone, Niuta, ania.g, megan8, Andzia33, Lucky, Żanet, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj biala rozgosc sie :)

czesc laski mam moje wyniki nie jest super ale nie jest tragicznie trzeba bedzie podrasowac lekko nie wiem w sumie czy sie da podrasowac koncentracje chyba o to chodzi... hmmmm reszta w normie. Mam sie za bardzo nie przejmowac ale ja oczywiscie sie przejmuje...

Mam tez referal do kliniki plodnosci wiec sie zapiszemy do kolejki bo nie bede czekac nie chce mi sie juz...

Moj luby ogolnie nie ma za dobrych wynikow watrobowych i kazano mu isc na dietke i cwiczyc i nie pic piwka i wogole dbac o zdrowie wiec ja sie ciesze (czytaj:nie ciesze sie ze ma zle wyniki, ale ze lekko sie przejal i w koncu zacznie uwazac co do buzi wklada ;)

Sklep widze, milego tygodnia ja szukam roboty...bo juz mam powaznie dosc siedzenia w chacie i myslenia o spermie i dzieciorach ;)

malgos741, polarmiś, Mango, mysza1975, bliska77, samira, Bozia3, Iwone, biala, Reni, Bursztyn, ania.g, Andzia33, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Witaj biała.
    Inessa ma dziś zabieg. Tak mi przykro.

samira, Panda, Iwone, biala, Andzia33, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Witaj Biała ;-)
    ja dziś urlop zaczęłam ale miałam już 3 telefony, kur.. mam nadzieję, że ostatnie dwa miesiace ciaży na zwolnieniu i urlop macierzyński nie będą tak wyglądały... chociaż już wiem, ze tak będzie a pod koniec roku będę miała od.. pracy w domu no ale trudno, uważam tak jak Caffe, pewne tajemnice zawodowe wolę zostawić dla siebie ;-)
    Inessa, trzymaj sie

Panda, caffe, biala, samira, Bursztyn, megan8, Andzia33, Lucky, grosza, Żanet lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda dziekuje za goscine na razie powoli się zapoznaje z wszystkim ale się ciesze ze sa tu inne staraczki w podobnym wieku co Ja

Panda, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga dziekuje

Lucky lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    Panda dziekuje za goscine na razie powoli się zapoznaje z wszystkim ale się ciesze ze sa tu inne staraczki w podobnym wieku co Ja

tak tak my tutaj piekne i mlode, zwarte i gotowe na zielona kropke... walczymy :)

samira, Andzia33, Lucky, malgos741 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    Witaj Biała ;-)
    ja dziś urlop zaczęłam ale miałam już 3 telefony, kur.. mam nadzieję, że ostatnie dwa miesiace ciaży na zwolnieniu i urlop macierzyński nie będą tak wyglądały... chociaż już wiem, ze tak będzie a pod koniec roku będę miała od.. pracy w domu no ale trudno, uważam tak jak Caffe, pewne tajemnice zawodowe wolę zostawić dla siebie ;-)
    Inessa, trzymaj sie

aga a ty musisz odbierac telefon czy po prostu mozesz nie :)jak urlop? tutaj by nikt w zyciu podczas urlopu nie dzwonil hmmm

Lucky, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Boziu fajnie ze lepiej sie czujesz? Jak rodzina przyjęła wieści?
    wszystko ok - najpierw zaskoczenie troszkę, a potem mama A. zaczęła bić brawo :) Miło było. Wytrąbili dwie butelki szampana, a ja z synkiem Piccolo :).

Ja żadnego sklepu z boku nie widzę - a mam wykupiony abonament. Może dla ciężarówek, które mają bella - to ten sklep się już nie wyświetla?

Myślę dziś o Inessie.

U nas piękny słoneczny dzień, Przestałam na razie plamić. Za tydzień lekarz, mam nadzieję, że wrócę do pracy. Ja się zdecydowanie lepiej czuję, kiedy jestem aktywna i zajęta zawodowo- w domu po dłuższym nieróbstwie rozleniwiam się jeszcze bardziej i zaczynam dostawać pierdolca :).

Panda - dobrze, że wyniki w normie. Teraz zaczniecie leczenie - to pewnie kolejny etap to Twoja drożność - no albo ciąża bliźniacza...;)

Panda, paszczakin, Bursztyn, megan8, Andzia33, Lucky, malgos741, bliska77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no tu obok Twojego avatara masz po lewej stronie
    laska z brzuchem sprawdź polecane produkty
    No teraz widzę, wcześniej miałam nieaktywne, było puste okno.

Reni, Lucky lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biała witaj. Nie przejmuj się wiekiem. Ja w kwietniu kończę 43 lata, a mój A. ma 47. I się udało...

caffe, biala, Olena, Panda, megan8, Andzia33, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:52

Bozia3, Panda, biala, samira, Andzia33, Lucky, Simba lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wszystko ok - najpierw zaskoczenie troszkę, a potem mama A. zaczęła bić brawo :) Miło było. Wytrąbili dwie butelki szampana, a ja z synkiem Piccolo :).

Panda - dobrze, że wyniki w normie. Teraz zaczniecie leczenie - to pewnie kolejny etap to Twoja drożność - no albo ciąża bliźniacza...;)

Ale fajnie musialo byc .... rodzinka zaskoczona na pewno super, super tez ze plaminia ustaly, moze to rzeczywiscie w tym czasie co okres mial byc.

Jak chcesz zobaczyc wyniki to sa w moich notatkach nie sa az takie dokladne jak laski tutaj pokazuja no ale mam co mam.

O Inessce to ja tez mysle caly czas :(

caffe, biala, Andzia33, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeciez ten ovu shop widac nawet na forum, po lewej stronie na samej gorze przy pierwszym wpisie na biżacej stronie. I obrazek kobitki w ciazy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 10:52

Lucky lubi tę wiadomość

• biala Koleżanka

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia normalnie nawet niewiesz ile takie posty daja otuchy,mam pytanko czy zaszlas naturalnie i czy bralas jakies leki od lekarza,Ja mam wizyte do gina.dopiero na 17 kwietnia takie sa terminy,przyznam się ze wstydzę się powiedzieć lekarce ze chce jeszcze jedna fasolke,bo zanim poroniłam to inny lekarz powiedział mi ze w tym wieku powinnam być już babcia a nie rodzic sama

samira, Andzia33, Lucky, Żanet lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    Witaj Biała ;-)
    Inessa, trzymaj sie
    Aga, a Ty idziesz na roczny urlop macierzyński?

Z tymi telefonami to wiem o co biega ;)

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Przeciez ten ovu shop widac nawet na forum, po lewej stronie na samej gorze przy pierwszym wpisie na biżacej stronie. I obrazek kobitki w ciazy.
    nie mam nic po lewej stronie. Jest na górze lupka i napis znajdź, poniżej mam pusty różowy prostokąt i potem już białe tło. Może jakoś to sukcesywnie się pokaże u wszystkich...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 11:02

FZuMp1.png

‹‹ 2434 2435 2436 2437 2438 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ