35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:Panda ja tam ekspertem nie jestem od spermiszonów ale na to, jakie wyniki tu widywałam - to Twój chłop ma bardzo dobre wyniki. Tylko się cieszyć !!!!
Bozia Jezu powaznie ja pol dnia szperalam zeby to jakos zrozumiec po prostu bede sie cieszyc jesli tak mowisz i mu tu dogadzac spermodopalaczami tez bede.
Tak jak mowisz pewnie teraz mnie przeczepie ten specjalista od plodnosci, moze trzeba po prostu rury przedkacBozia3, anna maria, Sabina, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybiala wrote:Bozia normalnie nawet niewiesz ile takie posty daja otuchy,mam pytanko czy zaszlas naturalnie i czy bralas jakies leki od lekarza,Ja mam wizyte do gina.dopiero na 17 kwietnia takie sa terminy,przyznam się ze wstydzę się powiedzieć lekarce ze chce jeszcze jedna fasolke,bo zanim poroniłam to inny lekarz powiedział mi ze w tym wieku powinnam być już babcia a nie rodzic sama
Reni, Bozia3, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny,u mnie znów drastyczny spadek temp.24 dc, wszystko na nic, jutro mam wizytę u nowej gin,boję się ale nie tracę nadziei,tak bardzo marzę o tym dziecku,już je widzę.Boziu dajesz mi wiarę,Panda zarażasz optymizmem,pozdrawiam wszystkie dziewczyny, lubię tu być z Wami,Inesska dużo siły kochana,super grupa wsparcia:-) witaj Biała.
Bozia3, Olena, Panda, samira, megan8, Iwone, Andzia33, Sabina lubią tę wiadomość
-
Monia37 wrote:Witajcie dziewczyny,u mnie znów drastyczny spadek temp.24 dc, wszystko na nic, jutro mam wizytę u nowej gin,boję się ale nie tracę nadziei,tak bardzo marzę o tym dziecku,już je widzę.Boziu dajesz mi wiarę,Panda zarażasz optymizmem,pozdrawiam wszystkie dziewczyny, lubię tu być z Wami,Inesska dużo siły kochana,super grupa wsparcia:-) witaj Biała.
To tak jak u mnie, tylko 25 d.c. -
Reni wrote:Elo laski
widziałyście ten Ovushop? czy to faktycznie dobre leki czy znowu ktoś zasponsorował i nam to wciskają?
widziałam tam mleczko pszczele a któraś chyba potrzebowała
i tak zadziwiajaco mało reklam
po to jest Ovu friend żeby zarabiać a nie po to żeby dyskusje o dupie Maryni prowadzić -
Bozia3 wrote:nie mam nic po lewej stronie. Jest na górze lupka i napis znajdź, poniżej mam pusty różowy prostokąt i potem już białe tło. Może jakoś to sukcesywnie się pokaże u wszystkich...
-
Witajcie.
Inessa jestem myślami z Tobą
Witaj Biała.
Dziewczyny doczytałam że mleczko pszczele zapobiega również poronienieniom ( w jakimś stopniu) bo zawiera między innymi progesteron.
Znalazłam nowego ginekologa. Blisko mnie z dobrą opinią w necie. Mam wizytę 10 marca. Zobaczymy co z tego wyniknie.
Miłego dnia.Bursztyn, samira, Panda, Andzia33, polarmiś, Myszonek, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnypaszczakin wrote:kurcze, musze sobie troche tych specyfikow zakupic- to mleczko pszczele i mace dla chuopa.. takz rzeczy to normalnie sa w aptekach czy sklepach ze zdrowa zywnosia/suplementami?
paszczaczku to co tam jest,większość ,szczególnie z firmy swannson można kupić na allegro
np.
http://allegro.pl/swanson-mleczko-pszczele-royal-jelly-1000mg-i3959633176.html
http://allegro.pl/swanson-maca-100kaps-proces-pamieciowy-sport-i3939844445.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:00
Żanet lubi tę wiadomość
-
paszczakin wrote:kurcze, musze sobie troche tych specyfikow zakupic- to mleczko pszczele i mace dla chuopa.. takz rzeczy to normalnie sa w aptekach czy sklepach ze zdrowa zywnosia/suplementami?
edit: wujek amazon wszytko maLucky lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Panda wrote:Olena moja ulubiona rymowanka:
...Wciaz trzeba miec nadzieje jak sie nic nie leje...
Fajna rymowanka, pozwól, że Cię zacytuję i napiszę ją Moni37 bo to ona dziś lekko podłamana:
Monia 37 to dla Ciebie - ..Wciaz trzeba miec nadzieje jak sie nic nie leje...Lucky, samira, Panda, Myszonek, Sabina, ania.g, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witajcie kobietki.
Biała witaj!
Ineska jestem z Tobą!
Nadal mi strasznie żle i ryczę cały dzień.....ale to przejdzie.
Co stało się z tym fajnym forum,jestem w szoku ,jak poczytałam Was w sobotę.
Megam jesteś najwspanialszą matką na świecie i dbaj o maluszka jak Ci serce dyktuje!
Pozdrawiam!
samira, caffe, Panda, Myszonek, Lucky, biala, Sabina, Kate 75, malgos741, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:Witajcie kobietki.
Biała witaj!
Ineska jestem z Tobą!
Nadal mi strasznie żle i ryczę cały dzień.....ale to przejdzie.
Co stało się z tym fajnym forum,jestem w szoku ,jak poczytałam Was w sobotę.
Megam jesteś najwspanialszą matką na świecie i dbaj o maluszka jak Ci serce dyktuje!
Pozdrawiam!
Nie płakaj <przytulam>
Andzia spoko,z forum wszystko ok. to tylko małe zburzenia wywołane przez panią E.T. (skrót mi wyszedł jak tytuł filmu)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:14
Andzia33, Lucky, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Elo laski
widziałyście ten Ovushop? czy to faktycznie dobre leki czy znowu ktoś zasponsorował i nam to wciskają?
widziałam tam mleczko pszczele a któraś chyba potrzebowała
Kurczę Reni,
dobrze, że nadrabiam zaległości w czytaniu, bo szczerze mówiąc nawet tego nie zauważyłam
Jak ja przeszłam badania kontrolne w lutym zeszłego roku ?? Chyba czas do okulistyOlena, Niuta, Reni, Lucky lubią tę wiadomość