X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    mam nadzieje, ze ja tez niedlugo nie bede widziec sklepu.. ;)

moze jak zablokuje sobie okienko i nie bede go widziec to bedzie oznaczalo, ze jestem w ciazy!

hihihi dobre

Bozia3, anna maria lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda ja tam ekspertem nie jestem od spermiszonów ale na to, jakie wyniki tu widywałam - to Twój chłop ma bardzo dobre wyniki. Tylko się cieszyć !!!!

Bozia Jezu powaznie ja pol dnia szperalam zeby to jakos zrozumiec po prostu bede sie cieszyc jesli tak mowisz i mu tu dogadzac spermodopalaczami tez bede.

Tak jak mowisz pewnie teraz mnie przeczepie ten specjalista od plodnosci, moze trzeba po prostu rury przedkac ;)

Bozia3, anna maria, Sabina, samira, Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    biala wrote:
    Bozia normalnie nawet niewiesz ile takie posty daja otuchy,mam pytanko czy zaszlas naturalnie i czy bralas jakies leki od lekarza,Ja mam wizyte do gina.dopiero na 17 kwietnia takie sa terminy,przyznam się ze wstydzę się powiedzieć lekarce ze chce jeszcze jedna fasolke,bo zanim poroniłam to inny lekarz powiedział mi ze w tym wieku powinnam być już babcia a nie rodzic sama
    Mam nadzieje ze zmienilas ginekologa!

Reni, Bozia3, Olena, bliska77 lubią tę wiadomość

• Monia37 Znajoma

Wysłany: 17 lutego 2014, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny,u mnie znów drastyczny spadek temp.24 dc, wszystko na nic, jutro mam wizytę u nowej gin,boję się ale nie tracę nadziei,tak bardzo marzę o tym dziecku,już je widzę.Boziu dajesz mi wiarę,Panda zarażasz optymizmem,pozdrawiam wszystkie dziewczyny, lubię tu być z Wami,Inesska dużo siły kochana,super grupa wsparcia:-) witaj Biała.

Bozia3, Olena, Panda, samira, megan8, Iwone, Andzia33, Sabina lubią tę wiadomość

• Olena Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia37 wrote:
    Witajcie dziewczyny,u mnie znów drastyczny spadek temp.24 dc, wszystko na nic, jutro mam wizytę u nowej gin,boję się ale nie tracę nadziei,tak bardzo marzę o tym dziecku,już je widzę.Boziu dajesz mi wiarę,Panda zarażasz optymizmem,pozdrawiam wszystkie dziewczyny, lubię tu być z Wami,Inesska dużo siły kochana,super grupa wsparcia:-) witaj Biała.

To tak jak u mnie, tylko 25 d.c. :-(

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Elo laski
    widziałyście ten Ovushop? czy to faktycznie dobre leki czy znowu ktoś zasponsorował i nam to wciskają?
    widziałam tam mleczko pszczele a któraś chyba potrzebowała

i tak zadziwiajaco mało reklam
    po to jest Ovu friend żeby zarabiać a nie po to żeby dyskusje o dupie Maryni prowadzić

• Panda Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olena wrote:
    To tak jak u mnie, tylko 25 d.c. :-(

Olena moja ulubiona rymowanka:

...Wciaz trzeba miec nadzieje jak sie nic nie leje... ;)

Olena, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś

jade do ginki ostatnie wyniki badań odebrać i malucha popodglądać :)

polarmiś lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nie mam nic po lewej stronie. Jest na górze lupka i napis znajdź, poniżej mam pusty różowy prostokąt i potem już białe tło. Może jakoś to sukcesywnie się pokaże u wszystkich...
    ja tez mam pusty rozowy prostakat, przez przypadek odkrylam ze maja tam sklep bo niechcaco na niego kliknelam, tzn. na tego rozowego pustaka

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Acha, a czy juz Wam mowilam ze Inessa Was pozdrawia?

samira, ania.g, paszczakin, Panda, megan8, Iwone, Olena, Andzia33, EwaT, Mango, Myszonek, Reni, Bozia3, Simba, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    Inessa jestem myślami z Tobą <3
    Witaj Biała.
    Dziewczyny doczytałam że mleczko pszczele zapobiega również poronienieniom ( w jakimś stopniu) bo zawiera między innymi progesteron.
    Znalazłam nowego ginekologa. Blisko mnie z dobrą opinią w necie. Mam wizytę 10 marca. Zobaczymy co z tego wyniknie.
    Miłego dnia.

Bursztyn, samira, Panda, Andzia33, polarmiś, Myszonek, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    Może dla ciężarówek jest jeszcze nieaktywne, bo chwilowo czynny jest tylko dział dla starających się ;)
    ja sie staram, ale nie widze nadal tego sklepu :)

Mango, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    no to wszytko jasne bursztyn- jestes w ciazy..
    myslisz? :) to chyba test zrobie ;)

samira, Andzia33, Mango, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kurcze, musze sobie troche tych specyfikow zakupic- to mleczko pszczele i mace dla chuopa.. takz rzeczy to normalnie sa w aptekach czy sklepach ze zdrowa zywnosia/suplementami?
    witam laski

paszczaczku to co tam jest,większość ,szczególnie z firmy swannson można kupić na allegro :)

np.
    http://allegro.pl/swanson-mleczko-pszczele-royal-jelly-1000mg-i3959633176.html

http://allegro.pl/swanson-maca-100kaps-proces-pamieciowy-sport-i3939844445.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:00

Żanet lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    kurcze, musze sobie troche tych specyfikow zakupic- to mleczko pszczele i mace dla chuopa.. takz rzeczy to normalnie sa w aptekach czy sklepach ze zdrowa zywnosia/suplementami?

edit: wujek amazon wszytko ma ;)
    Zamówiłam w aptece i dziś odbieram bo już mi się kończy.

Lucky lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Olena Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Olena moja ulubiona rymowanka:

...Wciaz trzeba miec nadzieje jak sie nic nie leje... ;)

Fajna rymowanka, pozwól, że Cię zacytuję i napiszę ją Moni37 bo to ona dziś lekko podłamana:
    Monia 37 to dla Ciebie - ..Wciaz trzeba miec nadzieje jak sie nic nie leje... ;)

Lucky, samira, Panda, Myszonek, Sabina, ania.g, bliska77 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • Andzia33 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kobietki.
    Biała witaj!
    Ineska jestem z Tobą!

Nadal mi strasznie żle i ryczę cały dzień.....ale to przejdzie.

Co stało się z tym fajnym forum,jestem w szoku ,jak poczytałam Was w sobotę.
    Megam jesteś najwspanialszą matką na świecie i dbaj o maluszka jak Ci serce dyktuje!

Pozdrawiam!

samira, caffe, Panda, Myszonek, Lucky, biala, Sabina, Kate 75, malgos741, bliska77, angela, megan8 lubią tę wiadomość

Andzia33
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andzia33 wrote:
    Witajcie kobietki.
    Biała witaj!
    Ineska jestem z Tobą!

Nadal mi strasznie żle i ryczę cały dzień.....ale to przejdzie.

Co stało się z tym fajnym forum,jestem w szoku ,jak poczytałam Was w sobotę.
    Megam jesteś najwspanialszą matką na świecie i dbaj o maluszka jak Ci serce dyktuje!
    Pozdrawiam!

Nie płakaj <przytulam> <3

Andzia spoko,z forum wszystko ok. to tylko małe zburzenia wywołane przez panią E.T. (skrót mi wyszedł jak tytuł filmu ;) )

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 13:14

Andzia33, Lucky, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

Przekazuję pozdrowienia od Ineski.
    Dzisiaj ok. 13.00 ma mieć zabieg.

Olena, samira, Lucky, Andzia33, Sabina, Kate 75, malgos741, angela lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Elo laski
    widziałyście ten Ovushop? czy to faktycznie dobre leki czy znowu ktoś zasponsorował i nam to wciskają?
    widziałam tam mleczko pszczele a któraś chyba potrzebowała

Kurczę Reni,
    dobrze, że nadrabiam zaległości w czytaniu, bo szczerze mówiąc nawet tego nie zauważyłam :)
    Jak ja przeszłam badania kontrolne w lutym zeszłego roku ?? Chyba czas do okulisty ;)

Olena, Niuta, Reni, Lucky lubią tę wiadomość

‹‹ 2436 2437 2438 2439 2440 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ