35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin wrote:kurcze, musze sobie troche tych specyfikow zakupic- to mleczko pszczele i mace dla chuopa.. takz rzeczy to normalnie sa w aptekach czy sklepach ze zdrowa zywnosia/suplementami?
edit: wujek amazon wszytko ma
Ja od trzech dni popijam to całe mleczko. Kupiłam takie nie w tabletkach tylko w płynie. No i ma mniejszy skład, tylko mleczko i miód. Cholera tylko wie co w tym miodzie?
http://www.doz.pl/apteka/p60223-Mleczko_pszczele_Bio_1500_mg_ampulki_15_ml_20_sztMyszonek, Bursztyn, Lucky, ania.g, Żanet, bliska77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
qrwa Ewka czy Ty nie możesz odpowiedzieć chociaż raz na pytanie tylko sadzisz te swoje teksty?
są tam polecane produkty i jak nie masz nic do powiedzenia czy warto to milcz
niektóre rzeczy wydają się ciekawe pytanie tylko na ile skuteczne
EwaT wrote:i tak zadziwiajaco mało reklam
po to jest Ovu friend żeby zarabiać a nie po to żeby dyskusje o dupie Maryni prowadzićWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 14:14
Niuta, Myszonek, Bursztyn, samira, Lucky, Andzia33, Simba, Sabina, malgos741, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:qrwa Ewka czy Ty nie możesz odpowiedzieć chociaż raz na pytanie tylko sadzisz te swoje teksty?
są tam polecane produkty i jak nie masz nic do powiedzenia czy warto to milcz
niektóre rzeczy wydają się ciekawe pytanie tylko na ile skutecznejak tam maz? odzywacie sie juz?
Lucky, Andzia33, Simba, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość
-
a tak tak gadamy już od dupie maReni
już jest spoko
Bursztyn wrote:a tak wracajac do dupy (Ma)Renijak tam maz? odzywacie sie juz?
Myszonek, Lucky, Bursztyn, samira, Panda, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczęta
Inesso przytulam
przeglądnęłam sobotę, Ewa lubi prowokacje, a Wy dajecie się wkręcać, tak sobie myślę, ale wiem że często emocje biorą górę. Jestem pewna, że było by całkiem inaczej, gdybyśmy my wszystkie były w ciąży a Ewa się starała.
Pando super że superman ma super spermę! może to tylko kwestia udrożnienia kanalizacjidziałajcie
Boziu fajnie że udała się rodzinna posiadówka
ja już tej maki ani mleczka facetowi nie dorzucę bo ma całą garsc i klnie na czym ziemia stoiMyszonek, samira, Niuta, Panda, Andzia33, Sabina, Kate 75, malgos741, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Biała witaj - powodzenia
Andzia, witaj ponownie, trzymaj się, fatalnie z tą pracą, może za to dla równowagi zajdziesz błyskawicznie
mnie ten sklep nie działa, tzn nie widać, rozumiem że jestem w ciąży, ale fajnie! taka ciążowa ślepota wybiórcza?Myszonek, samira, Andzia33, Sabina lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:przeglądnęłam sobotę, Ewa lubi prowokacje, a Wy dajecie się wkręcać, tak sobie myślę, ale wiem że często emocje biorą górę. Jestem pewna, że było by całkiem inaczej, gdybyśmy my wszystkie były w ciąży a Ewa się starała.
Też sobie przejrzałam sobotnie wpisy i zgadzam się z Tobą Lucky. Jeśli prowokacja spotkałaby się z ignorancją (czyli brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi) byłoby o wiele spokojniej.samira, caffe, Lucky, Panda, malgos741, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Też sobie przejrzałam sobotnie wpisy i zgadzam się z Tobą Lucky. Jeśli prowokacja spotkałaby się z ignorancją (czyli brakiem jakiejkolwiek odpowiedzi) byłoby o wiele spokojniej.
Także ja pierniczę takie prowokacje, które niczego nie udowadniają, niczego pozytywnego nie wnoszą, a dają tylko upust emocjom ludziom podjudzającym. Z tym, że gdyby to zdarzało się na innego typu forach to bym to zignorowała, natomiast na forum, gdzie ludzie, mimo, że czasami robią dobra minę do złej gry , przeżywają różne traumy, niepowodzenia, a niejednokrotnie i tragedie, działanie takiego TROLA jest pozbawione zupełnie człowieczeństwa.
Jestem jednak zdania, że wyrządzone zło, nawet to słowne wróci kiedyś ze zdwojoną siłą. Tym bardziej, że osobie takiej uświadamia się, że to zło komuś wyrządza, a nie, że przypadkowo kogoś uraziła, co się może oczywiście zdarzyć.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 15:03
efcia, Bozia3, Reni, Simba, Myszonek, Niuta, grosza, samira, Sabina, Żanet, gosia7122, Kate 75, malgos741, bliska77, Andzia33, angela, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:działanie takiego TROLA jest pozbawione zupełnie człowieczeństwa.
Jestem jednak zdania, że wyrządzone zło, nawet to słowne wróci kiedyś ze zdwojoną siłą. Tym bardziej, że osobie takiej uświadamia się, że to zło komuś wyrządza, a nie, że przypadkowo kogoś uraziła, co się może oczywiście zdarzyć.caffe, Sabina, samira, Kate 75, Bozia3, malgos741, Andzia33, angela lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczyny
Widze ze prawie wszystkie podpisaly liste po w-endzie
Bylam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i tak sobie mysle...czy mozna drugi raz zrobic pierwsze wrazenie? Jesli tak to ja poprosze. Chcialabym, zeby mi lepiej poszlo, no ale coz - shit happens
Wiecie co? Wiosne czuje w powietrzu. Pozdrowka dla wszystkich
Myszonek, Mango, Niuta, Bursztyn, Sabina, samira, Bozia3, malgos741, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Czesc Dziewczyny
Bylam dzisiaj na rozmowie kwalifikacyjnej i tak sobie mysle...czy mozna drugi raz zrobic pierwsze wrazenie? Jesli tak to ja poprosze. Chcialabym, zeby mi lepiej poszlo, no ale coz - shit happens
Podobno można
Czytam sobie teraz "Jak mówić by nas słuchano" i autorka twierdzi że :
"Pierwsze wrażenie jest ważne, ale można je zmienić...drugim, a nawet trzecim wrażeniem"
Myszonek, Bursztyn, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Simba wrote:Czesc Dziewczyny
Widze ze prawie wszystkie podpisaly liste po w-endzie
Wiecie co? Wiosne czuje w powietrzu. Pozdrowka dla wszystkichMyszonek, Simba, samira, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a skad wiesz, ze nie tak poszlo? jestesmy sami dla siebie najbardziej krytyczni
Porownujac do innych rozmow. Nie mam cisnienia na zmiane pracy, wiec nie bede sie zadreczac, chociaz pierwszy raz od dawna weszlam tam i pomyslalam sobie: fajnie byloby tu pracowac. Co bedzie to bedzie.Myszonek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Porownujac do innych rozmow. Nie mam cisnienia na zmiane pracy, wiec nie bede sie zadreczac, chociaz pierwszy raz od dawna weszlam tam i pomyslalam sobie: fajnie byloby tu pracowac. Co bedzie to bedzie.
Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość