X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Aaaaaaaaaaa, to zmienia postać rzeczy ;-)
    A ja śmiałam pomyśleć że to o mnie :-)) :-))

spoko, nie ma ludzi nieomylnych ;)

Niuta, caffe lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też oglądnęłam Jacka Stronga- nie wiem, kiedy zleciał czas - cały czas coś się działo - bardzo dobry film. Nie rozumiem też ludzi, którzy wciąż uważają Kuklińskiego za zdrajcę - no chyba, że pochodni od komuchów... Ja na jego miejscu zrobiłabym to samo....
    zgadzam sie, swietnie zrobiony, duzo informacji, no i Dorocinski... :)
    ja tez nie uwazam go za zdrajce, wrecz przeciwnie.
    Warto obejrzec.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 20:00

samira, Myszonek, caffe, Żanet lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Troche zaluje ze nie poszlam na film o Walesie- tez tu grali w UK, bo bylam ciekawa roli Wieckiewicza, podobno swietnie sie spisal

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn a na Kuklińskim dużo było ludzi? Ciekawi mnie, czy takie tematy z akcentem polskim tam w ogóle przeżyją...

FZuMp1.png

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Troche zaluje ze nie poszlam na film o Walesie- tez tu grali w UK, bo bylam ciekawa roli Wieckiewicza, podobno swietnie sie spisal
    jest do ściągnięcia w necie tylko musisz pogrzebać.
    Witam nową koleżankę .:-)
    Inesska przytulam mocno <3

samira, Bursztyn lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, dużo siły życzę <3

samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Bursztyn a na Kuklińskim dużo było ludzi? Ciekawi mnie, czy takie tematy z akcentem polskim tam w ogóle przeżyją...
    sala nie byla moze pelna, ale troche Polakow bylo, no i jeden Wloch :) bylismy wczoraj, graja tylko o 21.00 o 23.30, 7 dni w tygodniu, wiec podejrzewam ze troche ludzisie jednak przewinie :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Widzę ze film polecacie,muszę się tez na niego wybrać :)

Ale Zimowa Opowieść tez polecam mądry i ładny film :)

a jak nie skumasz? ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mój mały tak dzisiaj fika, że w pewnym momencie to myślałam, że mi wylezie dołem bądź wystawi nóżkę :P

Myszonek, Bozia3, Żanet, malgos741, samira, Niuta, Sabina, Andzia33, angela, Mega lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A mój mały tak dzisiaj fika, że w pewnym momencie to myślałam, że mi wylezie dołem bądź wystawi nóżkę :P
    kosmos :)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    kosmos :)
    Taki kosmos, że ja poważnie myślałam, że swoją otoczkę przebije :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle piszecie o tym filmie, że też postanowiłam się wybrać w tym tygodniu na "Jack Strong". Namówiłam dziś reproduktora, bo my z reguły na polskie filmy do kina nie chodzimy, ponieważ jak się skusiliśmy rozczarowanie było, jak by co to będzie na was ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 20:37

Myszonek, Bozia3, Żanet, efcia, samira lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czytałyście? o.O

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/dolnoslaskie/news/aborcja-zakonczyla-sie-porodem-jest-sledztwo,1993948,218

samira lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czytałyście? o.O

http://polskalokalna.pl/wiadomosci/dolnoslaskie/news/aborcja-zakonczyla-sie-porodem-jest-sledztwo,1993948,218

teraz biedak oprócz Downa będzie miał inne wady spowodowane wczesniactwem

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Za Wieckiewiczem nie przepadam i prawde powiedziawszy, jakos bardzo sceptycznie podeszlam do tego filmu - balam sie ze Wajda postawi kolejny pomnik. Ale ze scenariusz Glowackiego a ostatnio wpadla mi ksiazka o tym jak byl pisany (Przyszlem czyli jak pisalem scenariusz...itd) to sie przelamalam :) No i powiem ze szacun - Wieckiewicz mistrzostwo swiata, fabula, akcja, zdjecia no i przede wszystkim genialna sciezka dzwiekowa z najlepszym polskim punk rockiem tamtych lat :) Naprawde polecam.
    Rownolegle obejrzalam nominowanych do Oskarow Wilka z Wall street (bez kawy nie da rady), Kamerdynera (Oprah jest niezla, ale caly obraz za bardzo jak dla mnie stronniczy - chociaz on chyba nie ma nominacji) i American Hustle (na szczescie mozna przewijac...) i stwierdzam, jak rzadko jesli chodzi o polskie kino, ze Walesa moglby swobodnie z nimi konkurowac.
    Ostatnio natomiast widzialam ze w bruksie graja Ide, ale poczytalam fabule i jednak sorry, dosc martyrologii...
    PS. Swietny jest jeszcze Witaj w klubie

Bursztyn, Kate 75, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie chcę się wypowiadać na temat faktu samej aborcji, ale dokonanie jej w momencie tak późnym to uważam za barbarzyństwo. Przecież sugerując się wagą dziecka, to można przypuszczać, że jest to gdzieś 7 miesiąc ciąży...

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Za Wieckiewiczem nie przepadam i prawde powiedziawszy, jakos bardzo sceptycznie podeszlam do tego filmu - balam sie ze Wajda postawi kolejny pomnik. Ale ze scenariusz Glowackiego a ostatnio wpadla mi ksiazka o tym jak byl pisany (Przyszlem czyli jak pisalem scenariusz...itd) to sie przelamalam :) No i powiem ze szacun - Wieckiewicz mistrzostwo swiata, fabula, akcja, zdjecia no i przede wszystkim genialna sciezka dzwiekowa z najlepszym polskim punk rockiem tamtych lat :) Naprawde polecam.
    Rownolegle obejrzalam nominowanych do Oskarow Wilka z Wall street (bez kawy nie da rady), Kamerdynera (Oprah jest niezla, ale caly obraz za bardzo jak dla mnie stronniczy - chociaz on chyba nie ma nominacji) i American Hustle (na szczescie mozna przewijac...) i stwierdzam, jak rzadko jesli chodzi o polskie kino, ze Walesa moglby swobodnie z nimi konkurowac.
    Ostatnio natomiast widzialam ze w bruksie graja Ide, ale poczytalam fabule i jednak sorry, dosc martyrologii...
    PS. Swietny jest jeszcze Witaj w klubie
    tak myslalam, ze bedzie dobry, sciagnac bede musiala :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    malgos741 wrote:
    jest do ściągnięcia w necie tylko musisz pogrzebać.
    Witam nową koleżankę .:-)
    Inesska przytulam mocno <3

Ogladalam na kinomanie

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Aga, a Ty idziesz na roczny urlop macierzyński?

Z tymi telefonami to wiem o co biega ;)
    no w sumie roczny, 26 macierzyńskiego i 26 rodzicielskiego, mniej kasy będzie bo 80% wynagrodzenia ale po analizie za i przeciw i przemyśleniach dotyczących mojej kilkunastoletniej pracy w tej firmie, gdzie np z chorym 7m-cznym dzieckiem na zwolnieniu zapierdzielałam jak głupia, bo nie miał kto, stwierdziłam , że mi się należy

Simba, caffe, samira, Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tak myslalam, ze bedzie dobry, sciagnac bede musiala :)

Tylko Grochowska jest Grochowska :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2439 2440 2441 2442 2443 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ