35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:też oglądnęłam Jacka Stronga- nie wiem, kiedy zleciał czas - cały czas coś się działo - bardzo dobry film. Nie rozumiem też ludzi, którzy wciąż uważają Kuklińskiego za zdrajcę - no chyba, że pochodni od komuchów... Ja na jego miejscu zrobiłabym to samo....
ja tez nie uwazam go za zdrajce, wrecz przeciwnie.
Warto obejrzec.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 20:00
samira, Myszonek, caffe, Żanet lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Troche zaluje ze nie poszlam na film o Walesie- tez tu grali w UK, bo bylam ciekawa roli Wieckiewicza, podobno swietnie sie spisal
Witam nową koleżankę .
Inesska przytulam mocno
samira, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Bozia3 wrote:Bursztyn a na Kuklińskim dużo było ludzi? Ciekawi mnie, czy takie tematy z akcentem polskim tam w ogóle przeżyją...
bylismy wczoraj, graja tylko o 21.00 o 23.30, 7 dni w tygodniu, wiec podejrzewam ze troche ludzisie jednak przewinie
-
Tyle piszecie o tym filmie, że też postanowiłam się wybrać w tym tygodniu na "Jack Strong". Namówiłam dziś reproduktora, bo my z reguły na polskie filmy do kina nie chodzimy, ponieważ jak się skusiliśmy rozczarowanie było, jak by co to będzie na was
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 20:37
Myszonek, Bozia3, Żanet, efcia, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Troche zaluje ze nie poszlam na film o Walesie- tez tu grali w UK, bo bylam ciekawa roli Wieckiewicza, podobno swietnie sie spisal
Za Wieckiewiczem nie przepadam i prawde powiedziawszy, jakos bardzo sceptycznie podeszlam do tego filmu - balam sie ze Wajda postawi kolejny pomnik. Ale ze scenariusz Glowackiego a ostatnio wpadla mi ksiazka o tym jak byl pisany (Przyszlem czyli jak pisalem scenariusz...itd) to sie przelamalamNo i powiem ze szacun - Wieckiewicz mistrzostwo swiata, fabula, akcja, zdjecia no i przede wszystkim genialna sciezka dzwiekowa z najlepszym polskim punk rockiem tamtych lat
Naprawde polecam.
Rownolegle obejrzalam nominowanych do Oskarow Wilka z Wall street (bez kawy nie da rady), Kamerdynera (Oprah jest niezla, ale caly obraz za bardzo jak dla mnie stronniczy - chociaz on chyba nie ma nominacji) i American Hustle (na szczescie mozna przewijac...) i stwierdzam, jak rzadko jesli chodzi o polskie kino, ze Walesa moglby swobodnie z nimi konkurowac.
Ostatnio natomiast widzialam ze w bruksie graja Ide, ale poczytalam fabule i jednak sorry, dosc martyrologii...
PS. Swietny jest jeszcze Witaj w klubieBursztyn, Kate 75, Żanet, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Za Wieckiewiczem nie przepadam i prawde powiedziawszy, jakos bardzo sceptycznie podeszlam do tego filmu - balam sie ze Wajda postawi kolejny pomnik. Ale ze scenariusz Glowackiego a ostatnio wpadla mi ksiazka o tym jak byl pisany (Przyszlem czyli jak pisalem scenariusz...itd) to sie przelamalam
No i powiem ze szacun - Wieckiewicz mistrzostwo swiata, fabula, akcja, zdjecia no i przede wszystkim genialna sciezka dzwiekowa z najlepszym polskim punk rockiem tamtych lat
Naprawde polecam.
Rownolegle obejrzalam nominowanych do Oskarow Wilka z Wall street (bez kawy nie da rady), Kamerdynera (Oprah jest niezla, ale caly obraz za bardzo jak dla mnie stronniczy - chociaz on chyba nie ma nominacji) i American Hustle (na szczescie mozna przewijac...) i stwierdzam, jak rzadko jesli chodzi o polskie kino, ze Walesa moglby swobodnie z nimi konkurowac.
Ostatnio natomiast widzialam ze w bruksie graja Ide, ale poczytalam fabule i jednak sorry, dosc martyrologii...
PS. Swietny jest jeszcze Witaj w klubie -
nick nieaktualnycaffe wrote:Aga, a Ty idziesz na roczny urlop macierzyński?
Z tymi telefonami to wiem o co biegaSimba, caffe, samira, Żanet, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość