X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    to już zbrodnia do 24 tyg.

tak sobie myślę ze to dziecko miało po prostu żyć, ciekawe co z nim będzie ,a co ta matka zrobi jak jest zdrowy bo tego nie potwierdzili ze ma Downa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:03

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no rozumiem, ja oficjalnie też nie mogę nic podpisać ale i tak każdy wie, że to moja działka... zresztą ja pracuję w spółce miejskiej i przez ten rok bardzo wiele może sie zdarzyć, tym bardziej, ze w grudniu wybory prezydentów miast a co za tym idzie może i np zmiana zarządu (za wiele nie chcę pisać...) już wiele nocy nie przespałam, doszłam do wniosku, ze co ma być to będzie, pewnych rzeczy nie przeskoczę...
    U nas też się dużo dzieje w pracy i będzie się działo przy dobrych wiatrach... Jeśli więc wszystko będzie szło zgodnie z planem to w następnych latach za dużo będę miała kontroli na głowie, żeby ryzykować.

bliska77 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    to już zbrodnia do 24 tyg.

tak sobie myślę ze to dziecko miało po prostu żyć, ciekawe co z nim będzie ,a co ta matka zrobi jak jest zdrowy bo tego nie potwierdzili ze ma Downa
    to jedyny słuszny komentarz...

a co zrobi matka? nie chciałabym być na jej miejscu.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:05

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U nas też się dużo dzieje w pracy i będzie się działo przy dobrych wiatrach... Jeśli więc wszystko będzie szło zgodnie z planem to w następnych latach za dużo będę miała kontroli na głowie, żeby ryzykować.
    no właśnie, samo życie....zobaczymy, ja, tak jak już pisałam, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, po powrocie mam przejąć sporą część działki babki odchodzącej na emeryturę (o ile odejdzie), wtedy będę spokojna ale tak jak napisałam, nie wszystko zależy od nas dlatego chyba po raz pierwszy dojrzałam do tego żeby tym razem postawić na dziecko, nie na pracę, musiałabym 7mio miesięczne dziecko oddać do żłobka a w pracy na pewne rzeczy w tym czasie i tak nie będę miała wpływu

caffe, samira, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    to jedyny słuszny komentarz...

a co zrobi matka? nie chciałabym być na jej miejscu.

będzie sobie do końca życia pluła w twarz za tą decyzję ...

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a tak z innej beczki, cycki mi po prostu eksplodują, ju w 75C ledwo sie mieszczą, są gorące i swędzące ;) i cały czas mam je przed oczami......

caffe, Simba, samira, Bursztyn, Kate 75, Żanet, Sabina, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no właśnie, samo życie....zobaczymy, ja, tak jak już pisałam, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, po powrocie mam przejąć sporą część działki babki odchodzącej na emeryturę (o ile odejdzie), wtedy będę spokojna ale tak jak napisałam, nie wszystko zależy od nas dlatego chyba po raz pierwszy dojrzałam do tego żeby tym razem postawić na dziecko, nie na pracę, musiałabym 7mio miesięczne dziecko oddać do żłobka a w pracy na pewne rzeczy w tym czasie i tak nie będę miała wpływu
    Czasami złotego środka znaleźć się nie da i trzeba wybierać :)

bliska77, Kate 75, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Czasami złotego środka znaleźć się nie da i trzeba wybierać :)
    dokładnie ;-)

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    będzie sobie do końca życia pluła w twarz za tą decyzję ...
    Tego pewna nie jestem, ale zapewne się nie spodziewała, że tak się to skończy.

samira lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny a tak z innej beczki, cycki mi po prostu eksplodują, ju w 75C ledwo sie mieszczą, są gorące i swędzące ;) i cały czas mam je przed oczami......
    Moje wielkościowo mi teraz odpowiadają, ale wyglądem już przestają :P szczególnie jeśli chodzi o otoczkę brodawki. Zaczyna się tak "rozmywać" :P

bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Tego pewna nie jestem, ale zapewne się nie spodziewała, że tak się to skończy.
    Może i masz racje nie wiadomo jakie ma podejście do całej sytuacji ale nie wątpię ze była bardzo zaskoczona

caffe lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moje wielkościowo mi teraz odpowiadają, ale wyglądem już przestają :P szczególnie jeśli chodzi o otoczkę brodawki. Zaczyna się tak "rozmywać" :P
    oj tak, określam to jako "dojna brodawa" chyba wiesz o co chodzi ;)

caffe, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj a do finału jeszcze troszkę czasu ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:14

bliska77, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Może i masz racje nie wiadomo jakie ma podejście do całej sytuacji ale nie wątpię ze była bardzo zaskoczona
    no zapewne zaskoczenie było. Ciekawe co dalej z maluchem, bo jej los mnie nie obchodzi, a dziecka mi strasznie szkoda.

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lubię Was poczytać Aga i Cafe, nawet jak sobie omawiacie pracowe tematy. Jako mi tak głupio ze wlokę sie w ogonie :) i nie mogę dołączyć do tego Waszego peletonu :) jak tak Was sobie czytam to mi sie stare czasy wspólnych starań przypominają :)
    Zdrowka Wam zycze

samira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    no właśnie, co będzie potem... przed ciażą z córką miałam 70B w czasie karmienia 70DD po ciąży i karmieniu zostało mi 75B/70C a teraz .... chyba dojdę do F ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:17

samira, caffe, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    no zapewne zaskoczenie było. Ciekawe co dalej z maluchem, bo jej los mnie nie obchodzi, a dziecka mi strasznie szkoda.
    myślę ze jeszcze o tym napiszą ,co z dzieckiem

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    oj tak, określam to jako "dojna brodawa" chyba wiesz o co chodzi ;)
    Wiesz, najgorzej jak z piersi zaczynają się robić wymiona, bleee ;) :P a będzie jeszcze gorzej hehehe

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dziekuje Ewo, na pewno skorzystam. Buziaczki :-*
    tez se chyba zakupie ;)
    ciekawe czy aplikuje sie dodupnie czy zewnetrznie? ;)

Simba, samira, bliska77, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    aż strach pomyśleć co będzie za metą ;)

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

‹‹ 2441 2442 2443 2444 2445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ