35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyto już zbrodnia do 24 tyg.
tak sobie myślę ze to dziecko miało po prostu żyć, ciekawe co z nim będzie ,a co ta matka zrobi jak jest zdrowy bo tego nie potwierdzili ze ma DownaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:03
caffe lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:no rozumiem, ja oficjalnie też nie mogę nic podpisać ale i tak każdy wie, że to moja działka... zresztą ja pracuję w spółce miejskiej i przez ten rok bardzo wiele może sie zdarzyć, tym bardziej, ze w grudniu wybory prezydentów miast a co za tym idzie może i np zmiana zarządu (za wiele nie chcę pisać...) już wiele nocy nie przespałam, doszłam do wniosku, ze co ma być to będzie, pewnych rzeczy nie przeskoczę...
bliska77 lubi tę wiadomość
-
samira wrote:to już zbrodnia do 24 tyg.
tak sobie myślę ze to dziecko miało po prostu żyć, ciekawe co z nim będzie ,a co ta matka zrobi jak jest zdrowy bo tego nie potwierdzili ze ma Downa
a co zrobi matka? nie chciałabym być na jej miejscu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:05
samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:U nas też się dużo dzieje w pracy i będzie się działo przy dobrych wiatrach... Jeśli więc wszystko będzie szło zgodnie z planem to w następnych latach za dużo będę miała kontroli na głowie, żeby ryzykować.
caffe, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no właśnie, samo życie....zobaczymy, ja, tak jak już pisałam, jeśli wszystko pójdzie zgodnie z planem, po powrocie mam przejąć sporą część działki babki odchodzącej na emeryturę (o ile odejdzie), wtedy będę spokojna ale tak jak napisałam, nie wszystko zależy od nas dlatego chyba po raz pierwszy dojrzałam do tego żeby tym razem postawić na dziecko, nie na pracę, musiałabym 7mio miesięczne dziecko oddać do żłobka a w pracy na pewne rzeczy w tym czasie i tak nie będę miała wpływu
bliska77, Kate 75, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:dziewczyny a tak z innej beczki, cycki mi po prostu eksplodują, ju w 75C ledwo sie mieszczą, są gorące i swędzące
i cały czas mam je przed oczami......
szczególnie jeśli chodzi o otoczkę brodawki. Zaczyna się tak "rozmywać"
bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Moje wielkościowo mi teraz odpowiadają, ale wyglądem już przestają
szczególnie jeśli chodzi o otoczkę brodawki. Zaczyna się tak "rozmywać"
caffe, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczyny a tak z innej beczki, cycki mi po prostu eksplodują, ju w 75C ledwo sie mieszczą, są gorące i swędzące
i cały czas mam je przed oczami......
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:14
bliska77, caffe, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Może i masz racje nie wiadomo jakie ma podejście do całej sytuacji ale nie wątpię ze była bardzo zaskoczona
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lubię Was poczytać Aga i Cafe, nawet jak sobie omawiacie pracowe tematy. Jako mi tak głupio ze wlokę sie w ogonie
i nie mogę dołączyć do tego Waszego peletonu
jak tak Was sobie czytam to mi sie stare czasy wspólnych starań przypominają
Zdrowka Wam zyczesamira, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:oj a do finału jeszcze troszkę czasu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:17
samira, caffe, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny