X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Już to widzę, jaką przyjemność będziesz miała z tego gdy ten "starszy" będzie chciał małemu pomóc w tarmoszeniu sutów, szczególnie gdy będą obolałe i spękane hehehe :P

wiesz muszę się jakość podnieść na duchu ze będzie dobrze,ale to się okaze w praktyce ;)

caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No ewka to sobie w twarz wciera stad te teksty do dupy

Reni wymiata ten tekst hahahahahahahahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:40

bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    na pewno będzie dobrze ale powiem Ci Caffe ze zajść to połowa sukcesu a najbardziej to się będę bała oby donosić ciążę do szczęśliwego finału, tak myślę a w pierwszej ciąży tak się nie przejmowałam
    Wiesz, zawsze jest jakiś cel do osiągnięcia. I też tak jak twierdzisz, zajście w ciążę w całym tym "przedsięwzięciu" to tylko jakiś procent.

W pierwszej ciąży byłam zielona i było mi dobrze. Wiedziałam tylko tyle, ze jest dziecko, więc trzeba je urodzić, bo zakombinować i obejść się tego nie da :P

A teraz ciągle coś na głowie.

Wczoraj wylazła mi opryszczka na policzku. Trzeci raz w życiu... po 6 latach akurat teraz musiała, zebym za szczęśliwa nie była...

samira, bliska77, Żanet, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

wszystkie niby chcecie a długie godziny spedzacie na forum zamiast chłopa za jaja tarmosić

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No ewka to sobie w twarz wciera stad te teksty do dupy
    712300ehpje56t3i.gif

Simba, Reni, bliska77, Bursztyn, Niuta, grosza, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    712300ehpje56t3i.gif

teraz nawet dzieci mają już lepsze teksty

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski podoba mi się ten wózek ale drogi jak cholera

http://www.3kiwi.pl/product-pol-11871-STOKKE-R-XPLORY-R-CARRYCOT-COMPLETE-PURPLE.html albo ten

http://www.3kiwi.pl/product-pol-36522-STOKKE-R-CRUSI-R-WOZEK-GLEBOKI-RED.html

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    teraz nawet dzieci mają już lepsze teksty
    Pewnie, że tak. Mało tego, to ja liczę na to, że będą mądrzejsze od swoich rodziców.

Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wiesz, zawsze jest jakiś cel do osiągnięcia. I też tak jak twierdzisz, zajście w ciążę w całym tym "przedsięwzięciu" to tylko jakiś procent.

W pierwszej ciąży byłam zielona i było mi dobrze. Wiedziałam tylko tyle, ze jest dziecko, więc trzeba je urodzić, bo zakombinować i obejść się tego nie da :P

A teraz ciągle coś na głowie.

Wczoraj wylazła mi opryszczka na policzku. Trzeci raz w życiu... po 6 latach akurat teraz musiała, zebym za szczęśliwa nie była...
    nie może być za dużo szczęścia na raz ,ale to tylko opryszczka ;)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

http://www.3kiwi.pl/product-pol-11871-STOKKE-R-XPLORY-R-CARRYCOT-COMPLETE-PURPLE.html albo ten

proponowałabym najpierw zajść
    wózki przed dzieckiem podobno pecha przynoszą

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

U mnie takie koła odpadają ze względu na wertepy na drodze. Chyba sprawdzą się tradycyjne gumowe opony :P ale jeszcze się tym nie interesowałam :)

Liczę, że Samira obczai wszystko i poda gotowce co kupić :P

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie może być za dużo szczęścia na raz ,ale to tylko opryszczka ;)
    Dobrze, że wystąpiła nie pierwszy raz, bo to nie byłoby dobre. Chociaż podobno ta na twarzy jest nie tak groźna jak opryszczka narządów rodnych.

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie takie koła odpadają ze względu na wertepy na drodze. Chyba sprawdzą się tradycyjne gumowe opony :P ale jeszcze się tym nie interesowałam :)

jasne ze tak ;)

mi się wózek podoba ale cena już mniej i właśnie koła ale zapewne wybiorę TAKO Heven ALU bo tańszy a i firma znana http://allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-alu-fotelik-wozki-tako-i3983938176.html ma dużą gondole w srodku az 85cm długa :)

caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestan ogladac wozki, nastepnie splun trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaski. Ewentualnie wloz tam prawa stope :)

samira, Kate 75, bliska77, caffe, Niuta, Żanet, Andzia33, Sabina, Mango, megan8, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dobrze, że wystąpiła nie pierwszy raz, bo to nie byłoby dobre. Chociaż podobno ta na twarzy jest nie tak groźna jak opryszczka narządów rodnych.
    tak to podobny wirus ale nie ten sam i jakby była na dole to tylko cesarka wchodzi w grę

caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestan ogladac wozki, nastepnie splun trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaski. Ewentualnie wloz tam prawa stope :)

sie nie śmiej
    może własnie dlatego nie zachodzi
    bo za duzo wózków ogląda

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestań oglądać wózki, następnie spluń trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaśki. Ewentualnie włóż tam prawa stopę :)

hahaha i tak zrobię ,już lecę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

u mnie też, podstawa to duże pompowane gumowe koła ale o tym zacznę myśleć najwcześniej na przełomie maja i czerwca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:05

samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    u mnie też, podstawa to duże pompowane gumowe koła ale o tym zacznę myśleć najwcześniej na przełomie maja i czerwca
    Aga a jak ci się podoba ten Tako ,też linka dałam i w cenie fotelik jest :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Aga a jak ci się podoba ten Tako ,też linka dałam i w cenie fotelik jest :)
    całkiem fajny, z tym że foteliki to ja mam po córce, także ten problem odpada. Sporo moich koleżanek rodziło na przełomie ostatnich dwóch lat, może od którejś z nich coś odkupię :-)ale to temat na później

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 2443 2444 2445 2446 2447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ