X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Już to widzę, jaką przyjemność będziesz miała z tego gdy ten "starszy" będzie chciał małemu pomóc w tarmoszeniu sutów, szczególnie gdy będą obolałe i spękane hehehe :P

wiesz muszę się jakość podnieść na duchu ze będzie dobrze,ale to się okaze w praktyce ;)

caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No ewka to sobie w twarz wciera stad te teksty do dupy

Reni wymiata ten tekst hahahahahahahahahaha

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:40

bliska77, caffe, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    na pewno będzie dobrze ale powiem Ci Caffe ze zajść to połowa sukcesu a najbardziej to się będę bała oby donosić ciążę do szczęśliwego finału, tak myślę a w pierwszej ciąży tak się nie przejmowałam
    Wiesz, zawsze jest jakiś cel do osiągnięcia. I też tak jak twierdzisz, zajście w ciążę w całym tym "przedsięwzięciu" to tylko jakiś procent.

W pierwszej ciąży byłam zielona i było mi dobrze. Wiedziałam tylko tyle, ze jest dziecko, więc trzeba je urodzić, bo zakombinować i obejść się tego nie da :P

A teraz ciągle coś na głowie.

Wczoraj wylazła mi opryszczka na policzku. Trzeci raz w życiu... po 6 latach akurat teraz musiała, zebym za szczęśliwa nie była...

samira, bliska77, Żanet, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś

wszystkie niby chcecie a długie godziny spedzacie na forum zamiast chłopa za jaja tarmosić

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    No ewka to sobie w twarz wciera stad te teksty do dupy
    712300ehpje56t3i.gif

Simba, Reni, bliska77, Bursztyn, Niuta, grosza, Andzia33, Myszonek lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    712300ehpje56t3i.gif

teraz nawet dzieci mają już lepsze teksty

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    laski podoba mi się ten wózek ale drogi jak cholera

http://www.3kiwi.pl/product-pol-11871-STOKKE-R-XPLORY-R-CARRYCOT-COMPLETE-PURPLE.html albo ten

http://www.3kiwi.pl/product-pol-36522-STOKKE-R-CRUSI-R-WOZEK-GLEBOKI-RED.html

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    teraz nawet dzieci mają już lepsze teksty
    Pewnie, że tak. Mało tego, to ja liczę na to, że będą mądrzejsze od swoich rodziców.

Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wiesz, zawsze jest jakiś cel do osiągnięcia. I też tak jak twierdzisz, zajście w ciążę w całym tym "przedsięwzięciu" to tylko jakiś procent.

W pierwszej ciąży byłam zielona i było mi dobrze. Wiedziałam tylko tyle, ze jest dziecko, więc trzeba je urodzić, bo zakombinować i obejść się tego nie da :P

A teraz ciągle coś na głowie.

Wczoraj wylazła mi opryszczka na policzku. Trzeci raz w życiu... po 6 latach akurat teraz musiała, zebym za szczęśliwa nie była...
    nie może być za dużo szczęścia na raz ,ale to tylko opryszczka ;)

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

http://www.3kiwi.pl/product-pol-11871-STOKKE-R-XPLORY-R-CARRYCOT-COMPLETE-PURPLE.html albo ten

proponowałabym najpierw zajść
    wózki przed dzieckiem podobno pecha przynoszą

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

U mnie takie koła odpadają ze względu na wertepy na drodze. Chyba sprawdzą się tradycyjne gumowe opony :P ale jeszcze się tym nie interesowałam :)

Liczę, że Samira obczai wszystko i poda gotowce co kupić :P

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    nie może być za dużo szczęścia na raz ,ale to tylko opryszczka ;)
    Dobrze, że wystąpiła nie pierwszy raz, bo to nie byłoby dobre. Chociaż podobno ta na twarzy jest nie tak groźna jak opryszczka narządów rodnych.

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    U mnie takie koła odpadają ze względu na wertepy na drodze. Chyba sprawdzą się tradycyjne gumowe opony :P ale jeszcze się tym nie interesowałam :)

jasne ze tak ;)

mi się wózek podoba ale cena już mniej i właśnie koła ale zapewne wybiorę TAKO Heven ALU bo tańszy a i firma znana http://allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-alu-fotelik-wozki-tako-i3983938176.html ma dużą gondole w srodku az 85cm długa :)

caffe, Żanet lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś

Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestan ogladac wozki, nastepnie splun trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaski. Ewentualnie wloz tam prawa stope :)

samira, Kate 75, bliska77, caffe, Niuta, Żanet, Andzia33, Sabina, Mango, megan8, mysza1975, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Dobrze, że wystąpiła nie pierwszy raz, bo to nie byłoby dobre. Chociaż podobno ta na twarzy jest nie tak groźna jak opryszczka narządów rodnych.
    tak to podobny wirus ale nie ten sam i jakby była na dole to tylko cesarka wchodzi w grę

caffe, Sabina lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestan ogladac wozki, nastepnie splun trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaski. Ewentualnie wloz tam prawa stope :)

sie nie śmiej
    może własnie dlatego nie zachodzi
    bo za duzo wózków ogląda

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestań oglądać wózki, następnie spluń trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaśki. Ewentualnie włóż tam prawa stopę :)

hahaha i tak zrobię ,już lecę :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:

u mnie też, podstawa to duże pompowane gumowe koła ale o tym zacznę myśleć najwcześniej na przełomie maja i czerwca

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:05

samira, caffe lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    u mnie też, podstawa to duże pompowane gumowe koła ale o tym zacznę myśleć najwcześniej na przełomie maja i czerwca
    Aga a jak ci się podoba ten Tako ,też linka dałam i w cenie fotelik jest :)

bliska77 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Aga a jak ci się podoba ten Tako ,też linka dałam i w cenie fotelik jest :)
    całkiem fajny, z tym że foteliki to ja mam po córce, także ten problem odpada. Sporo moich koleżanek rodziło na przełomie ostatnich dwóch lat, może od którejś z nich coś odkupię :-)ale to temat na później

samira lubi tę wiadomość

‹‹ 2443 2444 2445 2446 2447 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ