35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Cześć dziewczyny
Wczoraj skonsultowałam się z innym lekarzem i okazuje się że mam cystę. Nie jest na szczęście duża, ale chyba sama się nie wchłonie.
Jak dostanę @ przez dwa cykle antykoncepcja i jeśli się wchłonie, to powrót do staranek.
Prawdopodobnie ona jest powodem rozregulowanych i przedłużających się u mnie cykli.Kate 75, Lucky, samira, Iwone, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Dzień Doberek Dziewczęta !
U mnie pokaz skoków w dół został otwarty, moja drużyna niebieskich wygra złoty medal na bank, w nagrodę sobotnia krwawica
Iwone super, że się skonsultowałaś, będziesz spokojniejszaCzy ten nowy gin zlecił jakieś badania hormonalne ?
Wszystkim dobrego dniaMam nadzieję, że w realu i na forum będzie miły dzień bez niepotrzebnych atrakcji i złośliwości
Simba, Olena, Lucky, samira, Iwone, Andzia33, malgos741, Sabina, Mango, Myszonek, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:Dzień Doberek Dziewczęta !
U mnie pokaz skoków w dół został otwarty, moja drużyna niebieskich wygra złoty medal na bank, w nagrodę sobotnia krwawica
Iwone super, że się skonsultowałaś, będziesz spokojniejszaCzy ten nowy gin zlecił jakieś badania hormonalne ?
Wszystkim dobrego dniaMam nadzieję, że w realu i na forum będzie miły dzień bez niepotrzebnych atrakcji i złośliwości
Simba, Lucky, samira, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj musze dopomoc szczesciu i zagrac w totka, jak wygram te 25 mln to zafunduje tym ktore beda chcialy in vitro a tym co juz zaciazyly sliczne wozeczki !
Simba, Olena, Lucky, samira, MoniaT, Andzia33, malgos741, Mango, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Oj musze dopomoc szczesciu i zagrac w totka, jak wygram te 25 mln to zafunduje tym ktore beda chcialy in vitro a tym co juz zaciazyly sliczne wozeczki !
Tak, w niedalekiej przyszlosci bedzie sie dawalo dziewczynkom pakiet in vitro na komunie
Co tez ja bredze...
Jestem dzisiaj troche zmeczona po wczorajszych atrakcjach - w nocy snil mi sie moj ex, ktory zapraszal mnie na slub ze swoja siostra
Chyba czas na leczenie beretu, o ile nie jest za pozno...
Milego dnia. Tutaj nadal szary koc na niebie.polarmiś, Lucky, samira, Bozia3, Bursztyn, Kate 75, Andzia33, Sabina, Mango, Niuta, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam
Wczoraj mój syn (lat 12) przyszedł z sensacyjną informacją ze szkoły, że jego kolega z klasy Karol - ma starą matkę. Dzieci ubaw miały przez pół dnia, kiedy Karol przyznał się, że jego mama skończyła właśnie 50 lat...
Lotem błyskawicy obliczyłam, że rodziła Karola w wieku 38 lat.....ciekawe jak będą kiedyś wyśmiewać się z naszych dzieci - trochę mnie zmroziło szczerze mówiąc - bo ja będę miała wtedy 55... - i zaczynam się zastanawiać, czy nie jesteśmy egoistyczne w swoich potrzebach....samira, Iwone, Andzia33, Sabina, Simba, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witajcie Kochane, Polarmisiu jest cudowna i masz dobre serducho;-)
polarmiś wrote:Oj musze dopomoc szczesciu i zagrac w totka, jak wygram te 25 mln to zafunduje tym ktore beda chcialy in vitro a tym co juz zaciazyly sliczne wozeczki !Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam
Wczoraj mój syn (lat 12) przyszedł z sensacyjną informacją ze szkoły, że jego kolega z klasy Karol - ma starą matkę. Dzieci ubaw miały przez pół dnia, kiedy Karol przyznał się, że jego mama skończyła właśnie 50 lat...
Lotem błyskawicy obliczyłam, że rodziła Karola w wieku 38 lat.....ciekawe jak będą kiedyś wyśmiewać się z naszych dzieci - trochę mnie zmroziło szczerze mówiąc - bo ja będę miała wtedy 55... - i zaczynam się zastanawiać, czy nie jesteśmy egoistyczne w swoich potrzebach....
Boziu, spoko, kiedy Twoj maluch pojdzie do szkoly, to wiekszosc matek w jego klasie bedzzie po 50tce :)takie czasy, macierzynstwo po 40 stje sie chyba norma, poza tym Ty nie wygladasz
Iwone, Andzia33, Bozia3, Sabina, Simba, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Dzień Doberek Dziewczęta !
polarmiś, Kate 75, Bozia3, Sabina, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak, w niedalekiej przyszlosci bedzie sie dawalo dziewczynkom pakiet in vitro na komunie
Co tez ja bredze...calkiem mozliwe, ze to nie sa brednie, kto wie jak swiat bedzie wygladal...
Andzia33, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Boziu, przyznam sie ze mam dokladnie te same mysli. Pamietam jak chodzilam na wywiadowki do corek i zawsze bylam najmlodsza mama, pamietam jak patrzylam na te starsze mamy i zastanawialam sie czy to przyszla mama czy babcia....sory, ale musimy sie z tym liczyc, a dzieci sa okrutne i nie patyczkuja sie z rzeczywistoscia.
Bozia3 wrote:Witam
Lotem błyskawicy obliczyłam, że rodziła Karola w wieku 38 lat.....ciekawe jak będą kiedyś wyśmiewać się z naszych dzieci - trochę mnie zmroziło szczerze mówiąc - bo ja będę miała wtedy 55... - i zaczynam się zastanawiać, czy nie jesteśmy egoistyczne w swoich potrzebach....Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 10:44
Andzia33, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
Iwone wrote:Cześć dziewczyny
Wczoraj skonsultowałam się z innym lekarzem i okazuje się że mam cystę. Nie jest na szczęście duża, ale chyba sama się nie wchłonie.
Jak dostanę @ przez dwa cykle antykoncepcja i jeśli się wchłonie, to powrót do staranek.
Prawdopodobnie ona jest powodem rozregulowanych i przedłużających się u mnie cykli.Iwone, Kate 75, Andzia33, Sabina lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, chcialam cie przerosic ze zostawilam cie sama z ta banda cycatych kobiet i nie pomoglam ci w odpieraniu atakow;-) ale ostatnimi czasy zdycham po prostu i nie mam sily sie udzielac. Mdlosci mam od rana do wieczora, rano jeszcze jest ok, ale po poludnia i wieczory to koszmar.
Bursztyn wrote:Witajcie
Przydalby sie jakis promien slonca w tym szarym dzisiejszym dniuBursztyn, Kate 75, samira, Andzia33, gosia7122, bliska77, Viv78, megan8 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Dzień Doberek Dziewczęta !
Kate 75, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość
-
Viola wrote:Bursztynku, chcialam cie przerosic ze zostawilam cie sama z ta banda cycatych kobiet i nie pomoglam ci w odpieraniu atakow;-) ale ostatnimi czasy zdycham po prostu i nie mam sily sie udzielac. Mdlosci mam od rana do wieczora, rano jeszcze jest ok, ale po poludnia i wieczory to koszmar.
poczulam sie przytloczona cycami, to prawda
ale rozumiem, mdlosci to masakra. Kiedy Ci juz mina to zaatakujemy cycate
Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość