WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Wczoraj skonsultowałam się z innym lekarzem i okazuje się że mam cystę. Nie jest na szczęście duża, ale chyba sama się nie wchłonie.
    Jak dostanę @ przez dwa cykle antykoncepcja i jeśli się wchłonie, to powrót do staranek.
    Prawdopodobnie ona jest powodem rozregulowanych i przedłużających się u mnie cykli.
    No to jesli drugi lekarz podtrzymal diagnoze pierwszego i sposb jej leczenia tez sie potwierdzil no to nie pozostaje nic innego jak zaczac lykac te hormony:-(

Kate 75, Lucky, samira, Iwone, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień Doberek Dziewczęta ! :)

U mnie pokaz skoków w dół został otwarty, moja drużyna niebieskich wygra złoty medal na bank, w nagrodę sobotnia krwawica ;)

Iwone super, że się skonsultowałaś, będziesz spokojniejsza :) Czy ten nowy gin zlecił jakieś badania hormonalne ?

Wszystkim dobrego dnia :) Mam nadzieję, że w realu i na forum będzie miły dzień bez niepotrzebnych atrakcji i złośliwości :)

Simba, Olena, Lucky, samira, Iwone, Andzia33, malgos741, Sabina, Mango, Myszonek, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

U mnie pokaz skoków w dół został otwarty, moja drużyna niebieskich wygra złoty medal na bank, w nagrodę sobotnia krwawica ;)

Iwone super, że się skonsultowałaś, będziesz spokojniejsza :) Czy ten nowy gin zlecił jakieś badania hormonalne ?

Wszystkim dobrego dnia :) Mam nadzieję, że w realu i na forum będzie miły dzień bez niepotrzebnych atrakcji i złośliwości :)
    Wystarczy troche prozaku i moga pluc Ci w Twarz o Ty stwierzisz ze to kapusniaczek. Wiecej luzu,dobre sa ziolka- ponoc:-) musze sie wybrac do Amsterdamu bo to na mojej liscie: czego chce sprobowac w zyciu:-)

Simba, Lucky, samira, Sabina, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj musze dopomoc szczesciu i zagrac w totka, jak wygram te 25 mln to zafunduje tym ktore beda chcialy in vitro a tym co juz zaciazyly sliczne wozeczki !

Simba, Olena, Lucky, samira, MoniaT, Andzia33, malgos741, Mango, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 09:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Oj musze dopomoc szczesciu i zagrac w totka, jak wygram te 25 mln to zafunduje tym ktore beda chcialy in vitro a tym co juz zaciazyly sliczne wozeczki !

Tak, w niedalekiej przyszlosci bedzie sie dawalo dziewczynkom pakiet in vitro na komunie :)
    Co tez ja bredze...
    Jestem dzisiaj troche zmeczona po wczorajszych atrakcjach - w nocy snil mi sie moj ex, ktory zapraszal mnie na slub ze swoja siostra :-/
    Chyba czas na leczenie beretu, o ile nie jest za pozno...
    Milego dnia. Tutaj nadal szary koc na niebie.

polarmiś, Lucky, samira, Bozia3, Bursztyn, Kate 75, Andzia33, Sabina, Mango, Niuta, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry
    jaki spokój dzisiaj

Simba, Lucky, Bozia3 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale fajna jest ta laska z ovushopu :) Chcialabym tak wygladac w ciazy :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Wczoraj mój syn (lat 12) przyszedł z sensacyjną informacją ze szkoły, że jego kolega z klasy Karol - ma starą matkę. Dzieci ubaw miały przez pół dnia, kiedy Karol przyznał się, że jego mama skończyła właśnie 50 lat...
    Lotem błyskawicy obliczyłam, że rodziła Karola w wieku 38 lat.....ciekawe jak będą kiedyś wyśmiewać się z naszych dzieci - trochę mnie zmroziło szczerze mówiąc - bo ja będę miała wtedy 55... - i zaczynam się zastanawiać, czy nie jesteśmy egoistyczne w swoich potrzebach....

samira, Iwone, Andzia33, Sabina, Simba, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Viola Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane, Polarmisiu jest cudowna i masz dobre serducho;-)
    polarmiś wrote:

Andzia33 lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Wczoraj mój syn (lat 12) przyszedł z sensacyjną informacją ze szkoły, że jego kolega z klasy Karol - ma starą matkę. Dzieci ubaw miały przez pół dnia, kiedy Karol przyznał się, że jego mama skończyła właśnie 50 lat...
    Lotem błyskawicy obliczyłam, że rodziła Karola w wieku 38 lat.....ciekawe jak będą kiedyś wyśmiewać się z naszych dzieci - trochę mnie zmroziło szczerze mówiąc - bo ja będę miała wtedy 55... - i zaczynam się zastanawiać, czy nie jesteśmy egoistyczne w swoich potrzebach....

Boziu, spoko, kiedy Twoj maluch pojdzie do szkoly, to wiekszosc matek w jego klasie bedzzie po 50tce :)takie czasy, macierzynstwo po 40 stje sie chyba norma, poza tym Ty nie wygladasz :)

Iwone, Andzia33, Bozia3, Sabina, Simba, angela, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

Kate, troche przesadzilas z tym "spadkiem", to zwykle wahniecie temp. Przywoluje Cie do porzadku ! ;)

polarmiś, Kate 75, Bozia3, Sabina, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak, w niedalekiej przyszlosci bedzie sie dawalo dziewczynkom pakiet in vitro na komunie :)
    Co tez ja bredze...
    hehehe :) calkiem mozliwe, ze to nie sa brednie, kto wie jak swiat bedzie wygladal...

Andzia33, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Boziu, przyznam sie ze mam dokladnie te same mysli. Pamietam jak chodzilam na wywiadowki do corek i zawsze bylam najmlodsza mama, pamietam jak patrzylam na te starsze mamy i zastanawialam sie czy to przyszla mama czy babcia....sory, ale musimy sie z tym liczyc, a dzieci sa okrutne i nie patyczkuja sie z rzeczywistoscia.
    Bozia3 wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 10:44

Andzia33, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cześć dziewczyny :)

Wczoraj skonsultowałam się z innym lekarzem i okazuje się że mam cystę. Nie jest na szczęście duża, ale chyba sama się nie wchłonie.
    Jak dostanę @ przez dwa cykle antykoncepcja i jeśli się wchłonie, to powrót do staranek.
    Prawdopodobnie ona jest powodem rozregulowanych i przedłużających się u mnie cykli.
    przynajmniej namierzylas wroga, teraz ukreci sie leb bestii i mozesz zachodzic :)

Iwone, Kate 75, Andzia33, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    Przydalby sie jakis promien slonca w tym szarym dzisiejszym dniu :)

Andzia33, Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • biala Koleżanka

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny ja tylko na chwilke bo się szykuje do pracy mam tak glupi wykres ze już nie wiem kiedy wkoncu miałam owulke jeżeli wogle byla

bliska77 lubi tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku, chcialam cie przerosic ze zostawilam cie sama z ta banda cycatych kobiet i nie pomoglam ci w odpieraniu atakow;-) ale ostatnimi czasy zdycham po prostu i nie mam sily sie udzielac. Mdlosci mam od rana do wieczora, rano jeszcze jest ok, ale po poludnia i wieczory to koszmar.
    Bursztyn wrote:
    Witajcie
    Przydalby sie jakis promien slonca w tym szarym dzisiejszym dniu :)

Bursztyn, Kate 75, samira, Andzia33, gosia7122, bliska77, Viv78, megan8 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:

Na razie mam nie robić badań, bo wywołujemy @ hormonami a w takiej sytuacji nie ma sensu robić wyników. Po wyleczeniu cysty i pierwszej normalnej miesiączce będę je robić.

Kate 75, Andzia33, samira, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Bursztynku, chcialam cie przerosic ze zostawilam cie sama z ta banda cycatych kobiet i nie pomoglam ci w odpieraniu atakow;-) ale ostatnimi czasy zdycham po prostu i nie mam sily sie udzielac. Mdlosci mam od rana do wieczora, rano jeszcze jest ok, ale po poludnia i wieczory to koszmar.
    haha! :) poczulam sie przytloczona cycami, to prawda ;) ale rozumiem, mdlosci to masakra. Kiedy Ci juz mina to zaatakujemy cycate ;)

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Viola Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie;-)
    Bursztyn wrote:
    haha! :) poczulam sie przytloczona cycami, to prawda ;) ale rozumiem, mdlosci to masakra. Kiedy Ci juz mina to zaatakujemy cycate ;)

Bursztyn lubi tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
‹‹ 2445 2446 2447 2448 2449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ