35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:No dobra, powiedzmy, że to była seria kwalifikacyjna
Właściwy konkurs jutro i pojutrze
Po wnikliwej analizie treningów z poprzednich miesięcy, mam szansę na krwawy medal
p.s.i specjalnie nie daje buzki usmiechnietej buzki, bo mowie serio. O!Kate 75, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAndzia33 wrote:chyba jednak czas się za coś wziąć -może umyję okna
Andzia33, Iwone, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysamira wrote:oj widzę ze nikt mnie nie chce w Klubie bo nikt nie zwrócił uwagi na mojego cycatego posta
Andzia33, samira, Bursztyn, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:nie kracz! nie wywoluj wilka z lasu! bo przy tak pesymistycznym trenerze zawodnik moze sie rzeczywiscie zniechecic jeszcze w przedbiegach
p.s.i specjalnie nie daje buzki usmiechnietej buzki, bo mowie serio. O!
No dobra, zawszę mogę trzymać się wersji szczęśliwego numerka, ale jakoś nomenklatura skoków bardziej mi pasi, no chyba, że zastosuję mieszankę od Polarka prozac + zioło to już dziś będę w ciążyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:55
Andzia33, Viola, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:co wy tak o tych cycach z rana?
czy wasi panowie lubią między?Alis, Olena, Viola, Andzia33, Kate 75, EwaT, samira, Iwone, Bursztyn, Myszonek, Sabina, bliska77, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKate 75 wrote:No dobra, zawszę mogę trzymać się wersji szczęśliwego numerka, ale jakoś nomenklatura skoków bardziej mi pasi, no chyba, że zastosuję mieszankę od Polarka prozac + zioło to już dziś będę w ciąży
okoliczności spożywania jego będą cudne!!!
Kate 75, Panda, bliska77, Żanet lubią tę wiadomość