35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Viola, a nie uwazasz ze cycate to jakies takie niehonorowe sa? powinny nieobdarzonym kolzankom wspolczuc raczej, ustapic miejsca w tramwaju, przepuscic w kolejce...a tutaj taka wrogosc....nieladnie....
Lucky, samira, Andzia33, Kate 75, Viola, malgos741, Sabina, Simba, Myszonek, Niuta, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Viola wrote:Renka!! bo ja teraz mam 2 AA, wiec wiesz jestem grozna, moge przylozyc z cyca!
dobre, dobre
to moja kategoria wagowa
jak już zajdę, to przyłączę się do krucjaty
Iwonko fajnie że wiesz na czym stoisz, powodzenia w walce z cystą
Bursztynie u nas słońce, wysyłam Ci połowę, a co!Bursztyn, Iwone, Viola, Andzia33, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
chyba Wy nam.. to my się męczymy dźwigamy
zero współczuciaBursztyn wrote:Viola, a nie uwazasz ze cycate to jakies takie niehonorowe sa? powinny nieobdarzonym kolzankom wspolczuc raczej, ustapic miejsca w tramwaju, przepuscic w kolejce...a tutaj taka wrogosc....nieladnie....
polarmiś, Bursztyn, Andzia33, Kate 75, Viola, Sabina, Simba, wenus, Myszonek, Niuta, Nati74, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Viola, a nie uwazasz ze cycate to jakies takie niehonorowe sa? powinny nieobdarzonym kolzankom wspolczuc raczej, ustapic miejsca w tramwaju, przepuscic w kolejce...a tutaj taka wrogosc....nieladnie....
Reni, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:dobre, dobre
to moja kategoria wagowa
jak już zajdę, to przyłączę się do krucjaty
Iwonko fajnie że wiesz na czym stoisz, powodzenia w walce z cystą
Bursztynie u nas słońce, wysyłam Ci połowę, a co!
ale "krucjate" to ja sobie wypraszam!tutaj chodzi o Ekskluzywne, Elitarne Stowarzyszenie ze scisle okreslonymi kryteriami przyjecia
Simba, Myszonek, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie
Viola gratuluję ,dopiero zauważyłam ,że zaszłaś-jak Ty to zrobiłaś? hihihi
Ja też jestem Tereska,więc jestem z Wami.
U mnie nadal melancholijny dzień,a za oknem piękne słońce,słucham Universu-mniej ryczę,co noc rozmawiam z szefem,ciekawe,czy on też o mnie myśli?
Byłam w przychodni załatwic coś m,i wpadłam na przyjaciółkę z lat szkolnych[była nawet świadkiem na moim ślubie lat temu-ale nasze drogi się całkowicie rozeszły,ostatni raz rozmawiałyśmy ze sobą lat temu]i w dodatku ona miała dziś urodziny ,więc podeszłam ,pogadałyśmy,złożylam jej życzenia,ale czy kiedyś jeszcze będziemy się kumplowały?Kate 75, bliska77, Żanet, megan8 lubią tę wiadomość
Andzia33 -
nick nieaktualnyIwone wrote:Na razie mam nie robić badań, bo wywołujemy @ hormonami a w takiej sytuacji nie ma sensu robić wyników. Po wyleczeniu cysty i pierwszej normalnej miesiączce będę je robić.
A wstyd ze dopiero teraz odpowiadam ale możesz dzwonić jak ci pasuje,bo ciężko powiedzieć,w jakim momencie będę zajęta na tyle żeby nie pogadać
Możemy się nawet spotkać na pogawędkęnp. w Silesii albo w Nowej Galerii Dworcowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:35
Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztynku, chyba zle zrozumialas Lucky....Lucky chce sie przylaczyc do naszego klubu Teresek w walce z cycatymi;-)
Bursztyn wrote:dzieki za slonce
ale "krucjate" to ja sobie wypraszam!tutaj chodzi o Ekskluzywne, Elitarne Stowarzyszenie ze scisle okreslonymi kryteriami przyjecia
Andzia33, Nati74 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kate, troche przesadzilas z tym "spadkiem", to zwykle wahniecie temp. Przywoluje Cie do porzadku !polarmiś wrote:Popieram!!!
No dobra, powiedzmy, że to była seria kwalifikacyjna
Właściwy konkurs jutro i pojutrze
Po wnikliwej analizie treningów z poprzednich miesięcy, mam szansę na krwawy medalWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 11:33
Andzia33, Simba, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość