WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja po zioło to chyba do Ponady pojadę:-) okoliczności spożywania jego będą cudne!!!

Widać, że podróż nieunikniona, to może z przesiadką w Amsterdamie, co by z pustymi rękami w odwiedziny nie jechać ;)

polarmiś, Panda, Myszonek, Simba, Żanet lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    polarmisiu zasięgnęłam porady G i mówi ze jak duży grejpfrut :)

Cycata jesteś jak nic, witaj w drużynie ;)

samira, Bursztyn, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Widać, że podróż nieunikniona, to może z przesiadką w Amsterdamie, co by z pustymi rękami w odwiedziny nie jechać ;)

Mamy jeszcze po drodze wpaść do Simby i Bursztyna. Jechać z ziołem - no chyba że ojca Sroki, to raczej ryzykowne, ale z Bxl do Amsterdamu rzut beretem mozemy rozgrzać się przed Australią.

Kate 75, Simba, Bursztyn, Panda, megan8 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mamy jeszcze po drodze wpaść do Simby i Bursztyna. Jechać z ziołem - no chyba że ojca Sroki, to raczej ryzykowne, ale z Bxl do Amsterdamu rzut beretem mozemy rozgrzać się przed Australią.

Wycieczka krajoznawcza się szykuje, ja wyznaje zasadę, że trzeba próbować miejscowych specjałów ;)

polarmiś, Myszonek, Simba lubią tę wiadomość

• Monia37 Znajoma

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jakie to dziwne,kiedy już myślałam wczoraj że nic z tego cyklu się nie wykluje,dziś rano temp.po dwu dniowym spadku znów ostro w górę siedzę w pracy("jestem zegarmistrzem:-) i zero jakichkolwiek objawów,chyba że sen się liczy,robiłam to z karłem!!! Szok.o 16 gin,no zobaczymy a i ja się raczej kwalifikuje do teresek,pozdrawiam.

Panda, Kate 75, polarmiś, samira, Bursztyn, Sabina, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha tutaj z zadnymi ziolami by nie przeszlo, nic co organicznie nie wjezdza przez granice...taki urok

dziendobry wszystkim czy wiadomo co u Inessy?

Ktos ;) slonca sie domagal wiec sle u nas temeperatury znowu powyzej +35

Brzuch mnie boli caly dzien kluje bebech niewygodnie a podobno nic tam "niepotrzebnego" nie ma na USG tak powiedzieli...pewnie taka uroda

Kate 75, polarmiś, samira, Bursztyn, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z wami dziewczyny, u mnie słońce prazy jak na wiosnę przystało ;-)
    Samira ją też do tych cycatych należę, mam75 c.
    Iwoone dobrze że wiesz na czym stoisz.

Kate 75, samira, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Niestety nie lubi!!!! Wielkość go przytłacza bo przy nich jest taki malutki.....

hahahahhahhaaa
    mój lubi...szczerze mówiąc ja też
    to duże masz melony znaczy sie ;)

• Olena Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też do tych cytatych 75 D.

samira, Kate 75, Sabina, malgos741 lubią tę wiadomość

590040cb82960119f78e126c9419cb34.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Cycata jesteś jak nic, witaj w drużynie ;)
    Dzięki :P

malgos741 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane własnie wróciłam do domu jak to dobrze ufufu
    dziekuje za wszystkie pozdrowienia i za pamieć <3
    jestem po zabiegu musze bardzo uważać,odpczywać narazie aby nie dostać krwotoku bo w macicy mam jeszcze skrzepy i małe krwiaczki,które powinny sie wchłonac.
    Lekarz powiedział dzisiaj,ze ta ciaża po takim cieżkim zabiegu w ubiegłym roku jest dla niego zaskoczeniem,ze tak długo trwała i bardzo dobrze rokuje na nastepną ciaze. Powiedział,ze nie mamy sie nieczego obawiać i po 3 miesiacach w naszym przypadku ( głównie chodzi o wiek mój) mamy zacząc sie na nowo starac.
    Z meżem postanowliliśmy,zemusimy odpoczać od starań no i włąsnie miałam telefon z Urzedu Pracy,ze jestem po szkoleniu dlaczego sie nie zgłosłam bo wciagu 3 miesiecy od szkolenia trzeba isć do pracy albo załozyć firme. Powiedziałam kobiecie,ze choruje,ze jestem po zabiegu i za tydzień sie u niej zjawie a wiec musze założyc szybko firme :)
    co do poronienia jestem jakaś tym razem niesamowicie spokojna chociaż dziś rano sie popłakałam w szpitalu ale juz lepiej.
    Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam i pamietam <3 :)
    dobrego dnia Wam życze <3

EwaT, Nati74, Panda, Olena, efcia, samira, Simba, Iwone, Bursztyn, wenus, polarmiś, ania.g, Fedra, Myszonek, Kate 75, Niuta, angela, Mango, Sabina, gosia7122, Andzia33, zbikowa, bliska77, Viv78, malgos741, megan8, paszczakin, mysza1975, Monia37 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Monia37 wrote:
    Jakie to dziwne,kiedy już myślałam wczoraj że nic z tego cyklu się nie wykluje,dziś rano temp.po dwu dniowym spadku znów ostro w górę siedzę w pracy("jestem zegarmistrzem:-) i zero jakichkolwiek objawów,chyba że sen się liczy,robiłam to z karłem!!! Szok.o 16 gin,no zobaczymy a i ja się raczej kwalifikuje do teresek,pozdrawiam.
    nic nie rozumiem - co jest szokiem - i co robiłaś z karłem? Może już wolniej myślę w tym odmiennym stanie....:)

U nas piękna wiosna - byłam u młodego w szkole zapłacić za obiady dla niego. On się pochwalił, że będzie mieć rodzeństwo - to gówniarze stali z jego klasy i się do mnie głupkowato uśmiechali. Jeden podszedł i uroczyście mi pogratulował podając rękę - myślałam, że padnę jak wyszłam z tej szkoły...:)

samira, EwaT, Panda, inessa, Iwone, Bursztyn, polarmiś, Myszonek, Sabina, gosia7122, Andzia33, bliska77, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nic nie rozumiem - co jest szokiem - i co robiłaś z karłem? Może już wolniej myślę w tym odmiennym stanie....:)

U nas piękna wiosna - byłam u młodego w szkole zapłacić za obiady dla niego. On się pochwalił, że będzie mieć rodzeństwo - to gówniarze stali z jego klasy i się do mnie głupkowato uśmiechali. Jeden podszedł i uroczyście mi pogratulował podając rękę - myślałam, że padnę jak wyszłam z tej szkoły...:)
    haha dzieci są bezbłędne :D

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa - dzięki Bogu, że jesteś w dobrej formie psychicznej :) Zajmij się firmą, jedźcie w góry, a za kilka miesięcy może się uda. Tak łatwo zachodzisz w ciążę - jest wciąż nadzieja, tylko musisz się wygoić. A co z badaniami genetycznymi - będą Ci robić? No i może warto sprawdzić te wszystkie różyczki, chlamydie i inne?

inessa, Bursztyn, Sabina, Andzia33, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane własnie wróciłam do domu jak to dobrze ufufu
    dziekuje za wszystkie pozdrowienia i za pamieć <3
    jestem po zabiegu musze bardzo uważać,odpczywać narazie aby nie dostać krwotoku bo w macicy mam jeszcze skrzepy i małe krwiaczki,które powinny sie wchłonac.
    Lekarz powiedział dzisiaj,ze ta ciaża po takim cieżkim zabiegu w ubiegłym roku jest dla niego zaskoczeniem,ze tak długo trwała i bardzo dobrze rokuje na nastepną ciaze. Powiedział,ze nie mamy sie nieczego obawiać i po 3 miesiacach w naszym przypadku ( głównie chodzi o wiek mój) mamy zacząc sie na nowo starac.
    Z meżem postanowliliśmy,zemusimy odpoczać od starań no i włąsnie miałam telefon z Urzedu Pracy,ze jestem po szkoleniu dlaczego sie nie zgłosłam bo wciagu 3 miesiecy od szkolenia trzeba isć do pracy albo załozyć firme. Powiedziałam kobiecie,ze choruje,ze jestem po zabiegu i za tydzień sie u niej zjawie a wiec musze założyc szybko firme :)
    co do poronienia jestem jakaś tym razem niesamowicie spokojna chociaż dziś rano sie popłakałam w szpitalu ale juz lepiej.
    Jeszcze raz dziekuje i pozdrawiam i pamietam <3 :)
    dobrego dnia Wam życze <3

Super ze lepiej sie czujesz :) Wszystko bedzie dobrze z czasem, duuuuuzo zdrowia sle duzo duzo ciepla <3

Nati74, inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa pamiętam. będzie dobrze - ja to wiem. jeszcze dzić do was przyjdzie :)

inessa, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a mi się znow cykl nie wyswietla :(

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    inessa - dzięki Bogu, że jesteś w dobrej formie psychicznej :) Zajmij się firmą, jedźcie w góry, a za kilka miesięcy może się uda. Tak łatwo zachodzisz w ciążę - jest wciąż nadzieja, tylko musisz się wygoić. A co z badaniami genetycznymi - będą Ci robić? No i może warto sprawdzić te wszystkie różyczki, chlamydie i inne?

Kochana te wyniki miałam dobre a co do genetyki to dopiero za 2 tygodnie dostaniemy skierowanie,teraz wzieli to co wycieli na histopatologie.
    Mamy duży problem bo mój tesc jest po operacji w ubiegłym tygodniu i było dobzre a od niedzieli z dnia na dzień jest coraz gorzej bardzo sie martwimy co dalej bedzie wiec na razie wyjazd odpada :(

samira, Bozia3, Kate 75, Andzia33, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko,nie wiem jak to napisac, ale chyba najbardziej przezylam pierwsze poronienie, przy drugim tez juz byl spokoj, nawet nie jechalam do szpitala, bo wiedzialam co mnie czeka i poronilam sobie w domu. Teraz tez czekam jak na wyrok co ze mna bedzie, bo plamienia ustaly ale dzidzia jest troszke mala po wczorajszym USG.

samira, inessa, Bozia3, Sabina, Andzia33, bliska77, malgos741, Żanet lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Toz to ja tylka wieksza w tali!!!!

Misiek, duze masz te....oczy ;)

polarmiś lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2448 2449 2450 2451 2452 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ