WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Wycieczka krajoznawcza się szykuje, ja wyznaje zasadę, że trzeba próbować miejscowych specjałów ;)

No wszystko sie zgadza - naszym miejscowym specjalem jest wysokogatunkowy haszysz z Maroko :)

Bursztyn, polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane właśnie wróciłam do domu jak to dobrze ufufu
    dziękuje za wszystkie pozdrowienia i za pamięć <3
    jestem po zabiegu muszę bardzo uważać,odpoczywać na razie aby nie dostać krwotoku bo w macicy mam jeszcze skrzepy i małe krwiaczki,które powinny się wchłonąć.
    Lekarz powiedział dzisiaj,ze ta ciąża po takim ciężkim zabiegu w ubiegłym roku jest dla niego zaskoczeniem,ze tak długo trwała i bardzo dobrze rokuje na następną ciążę. Powiedział,ze nie mamy się niczego obawiać i po 3 miesiącach w naszym przypadku ( głównie chodzi o wiek mój) mamy zacząć się na nowo starać.
    Z mężem postanowiliśmy,ze musimy odpocząć od starań no i właśnie miałam telefon z Urzędu Pracy,ze jestem po szkoleniu dlaczego się nie zgłosiłam bo wciągu 3 miesięcy od szkolenia trzeba iść do pracy albo założyć firmę. Powiedziałam kobiecie,ze choruje,ze jestem po zabiegu i za tydzień się u niej zjawie a wiec muszę założyć szybko firmę :)
    co do poronienia jestem jakaś tym razem niesamowicie spokojna chociaż dziś rano się popłakałam w szpitalu ale już lepiej.
    Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam i pamiętam <3 :)
    dobrego dnia Wam życzę <3
    Dobrze że już jesteś w domku,odpoczywaj <3
    I powodzenia w prowadzeniu firmy :)

inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj widzę ze nikt mnie nie chce w Klubie bo nikt nie zwrócił uwagi na mojego cycatego posta :P
    ja zwrocilam, tylko ze to zabrzmialo jak kpina ;) B - C ??? no i znowu cycem w twarz dostalam! ;)
    Vioooolkaaaaa!!!!

samira, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Niestety nie lubi!!!! Wielkość go przytłacza bo przy nich jest taki malutki.....
    buehehehehe!!!! :) az sie poplulam! :) :D

Iwone, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Ivon dobrze że wiesz już jak postępować,oby torbielek zniknął

A wstyd ze dopiero teraz odpowiadam ale możesz dzwonić jak ci pasuje,bo ciężko powiedzieć,w jakim momencie będę zajęta na tyle żeby nie pogadać :P

Możemy się nawet spotkać na pogawędkę :) np. w Silesii albo w Nowej Galerii Dworcowej :)
    Mam nadzieję że torbiel się wchłonie. Zła jestem tylko że to wszystko opóźnia moja starania. Na forum jestem od sierpnia i tylko dwa cykle się starałam :(

No ja już myślałam że nie mogę zadzwonić ;) :) :)

Co do spotkania to możemy spotkać się i u mnie.Mam duży dom. Nie ma problemu z dojazdem, bo pociągi i autobusy jeżdżą :)

samira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nic nie rozumiem - co jest szokiem - i co robiłaś z karłem? Może już wolniej myślę w tym odmiennym stanie....:)

U nas piękna wiosna - byłam u młodego w szkole zapłacić za obiady dla niego. On się pochwalił, że będzie mieć rodzeństwo - to gówniarze stali z jego klasy i się do mnie głupkowato uśmiechali. Jeden podszedł i uroczyście mi pogratulował podając rękę - myślałam, że padnę jak wyszłam z tej szkoły...:)
    ale jazda! :)
    ten co podal reke dobrze rokuje, facet jest z klasa :)

Iwone, samira, Myszonek, Bozia3, Simba, Andzia33, bliska77, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, dobrze ze juz jestes :)

samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja zwrocilam, tylko ze to zabrzmialo jak kpina ;) B - C ??? no i znowu cycem w twarz dostalam! ;)
    Vioooolkaaaaa!!!!
    Bursztynku też cię lubię ;)

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mam nadzieję że torbiel się wchłonie. Zła jestem tylko że to wszystko opóźnia moja starania. Na forum jestem od sierpnia i tylko dwa cykle się starałam :(

No ja już myślałam że nie mogę zadzwonić ;) :) :)

Co do spotkania to możemy spotkać się i u mnie.Mam duży dom. Nie ma problemu z dojazdem, bo pociągi i autobusy jeżdżą :)
    ze mną jak z dzieckiem, mogę Cię odwiedzić :)

jak dom duży to można się tam w ganianego bawić :)

Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hahahahhahhaaa
    mój lubi...szczerze mówiąc ja też
    to duże masz melony znaczy sie ;)
    DD85/90 - porównując do owocu pamelo - polowka lub 2/3 . On od początku z tego jest nie zadowolony bo on jest fanem Teresek. Jego urzekła moja buzia i ponoć słodka pupa (kiedyś). ale cycki dopieszcza - zawsze powtarza ze ma cholernie duzo roboty.

Simba, samira, Myszonek, Niuta, Sabina, Bozia3, Bursztyn, Andzia33, bliska77, EwaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, pozdrawiam Cię, cieszę się, że psychika jest na miejscu. Bedzie dobrze, Ty to wiesz.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    lnesso będzie dobrze, ściskam Cię mocno <3

Andzia33 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj, to sorry :)
    u mnie berecik szwankuje od jakiegos czasu ;)

:) może się tylko antenka zwichrowała ;)
    Ja mogę podpisać deklarację do Tereskowni :)

Kate 75, Sabina, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    DD85/90 - porównując do owocu pamelo - polowka lub 2/3 . On od początku z tego jest nie zadowolony bo on jest fanem Teresek. Jego urzekła moja buzia i ponoć słodka pupa (kiedyś). ale cycki dopieszcza - zawsze powtarza ze ma cholernie duzo roboty.

No to mój na odwrót - fan cycatek a ma Tereskę ;-)
    Czasami aż się boję schudnąć bo wówczas będę musiała skarpetkami wypychać ;-)

Nati74, polarmiś, Kate 75, biala, Bursztyn, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    No to mój na odwrót - fan cycatek a ma Tereskę ;-)
    Czasami aż się boję schudnąć bo wówczas będę musiała skarpetkami wypychać ;-)

Niuta to tak jak u nas ;)

ALe odkąt są push-upy przynajmniej na zewnątrz wyglądam .... okazale ;)

Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    Niuta to tak jak u nas ;)

ALe odkąt są push-upy przynajmniej na zewnątrz wyglądam .... okazale ;)

I to jest plus! My możemy sobie wypchać że tak powiem, a cycatki? No cóż.... :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 17:07

Nati74, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:52

Reni, Bursztyn, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa tak się cieszę, że jesteś juz w domu :) Jesteś bardzo silną kobietą, cieszę się, że tak dobrze sobie radzisz :) Powodzenia z nową firmą - a w jaką branżę uderzasz??

Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Lucky - nie jest łatwo!!!
    Przed każdym zaśnięciem płacz i marudzenie, ale nie ulegam , nie poddaję się i mała w końcu zasypia. A mi się serce kroi, ale muszę być twarda i konsekwentna już na początku, bo później nie dam sobie rady
    Lucky wrote:
    hej
    Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
    a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?

Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam :)

Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnę :D nic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć :) tak szybko dzieci z nich wyrastają

ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan

my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowy

Iwone, samira, Andzia33, Lucky, bliska77, megan8, grosza lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do cycatych to ja kiedyś miałam maleńkie a teraz po ciążach i lekach jakos tak "letko urosły" i mam 75 B a czasami 75 C a miałam A

Sabino ja jestem nauczycielem nie mam pracy po przeprowadzce i rencie i chce założyć klub dla dzieci w godzinach popołudniowych aby zajć czas dzieciom,które nie mają z kim zostać w domku ( zajecia muzyczne,plastyczne,teatralne,moze odrabianie lekcji no i zabawa - a dzieci w wieku od 4-5 rż do 10 rż)

Angela sił życze niedługo Lenka sie nauczy. wytrwałosci w konsekwnecji życze i buziaczki dla córeczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 17:39

samira, Sabina, Mango, Kate 75, Simba, Bursztyn, Myszonek, Andzia33, ania.g, Aisab, angela, Nati74, bliska77, Viv78, malgos741, grosza, Niuta, Olena lubią tę wiadomość

‹‹ 2449 2450 2451 2452 2453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

5 sposobów jak zwiększyć inteligencję swojego dziecka jeszcze w brzuchu!

Czy wiesz, że na poziom inteligencji swojego dziecka możesz mieć już wpływ podczas ciąży? Połączenia nerwowe w mózgu dziecka tworzą się już na etapie życia płodowego. Stymulację neuronów w mózgu dziecka mogą zwiększać pewne aktywności. Sprawdź, co robić lub czego unikać, aby zadbać o optymalny rozwój mózgu Twojego dziecka! 

CZYTAJ WIĘCEJ