35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 75 wrote:Wycieczka krajoznawcza się szykuje, ja wyznaje zasadę, że trzeba próbować miejscowych specjałów
No wszystko sie zgadza - naszym miejscowym specjalem jest wysokogatunkowy haszysz z MarokoBursztyn, polarmiś, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyinessa wrote:Hej kochane właśnie wróciłam do domu jak to dobrze ufufu
dziękuje za wszystkie pozdrowienia i za pamięć
jestem po zabiegu muszę bardzo uważać,odpoczywać na razie aby nie dostać krwotoku bo w macicy mam jeszcze skrzepy i małe krwiaczki,które powinny się wchłonąć.
Lekarz powiedział dzisiaj,ze ta ciąża po takim ciężkim zabiegu w ubiegłym roku jest dla niego zaskoczeniem,ze tak długo trwała i bardzo dobrze rokuje na następną ciążę. Powiedział,ze nie mamy się niczego obawiać i po 3 miesiącach w naszym przypadku ( głównie chodzi o wiek mój) mamy zacząć się na nowo starać.
Z mężem postanowiliśmy,ze musimy odpocząć od starań no i właśnie miałam telefon z Urzędu Pracy,ze jestem po szkoleniu dlaczego się nie zgłosiłam bo wciągu 3 miesięcy od szkolenia trzeba iść do pracy albo założyć firmę. Powiedziałam kobiecie,ze choruje,ze jestem po zabiegu i za tydzień się u niej zjawie a wiec muszę założyć szybko firmę
co do poronienia jestem jakaś tym razem niesamowicie spokojna chociaż dziś rano się popłakałam w szpitalu ale już lepiej.
Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam i pamiętam
dobrego dnia Wam życzę
I powodzenia w prowadzeniu firmyinessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:oj widzę ze nikt mnie nie chce w Klubie bo nikt nie zwrócił uwagi na mojego cycatego posta
B - C ??? no i znowu cycem w twarz dostalam!
Vioooolkaaaaa!!!!samira, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:Ivon dobrze że wiesz już jak postępować,oby torbielek zniknął
A wstyd ze dopiero teraz odpowiadam ale możesz dzwonić jak ci pasuje,bo ciężko powiedzieć,w jakim momencie będę zajęta na tyle żeby nie pogadać
Możemy się nawet spotkać na pogawędkęnp. w Silesii albo w Nowej Galerii Dworcowej
No ja już myślałam że nie mogę zadzwonić
Co do spotkania to możemy spotkać się i u mnie.Mam duży dom. Nie ma problemu z dojazdem, bo pociągi i autobusy jeżdżąsamira, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:nic nie rozumiem - co jest szokiem - i co robiłaś z karłem? Może już wolniej myślę w tym odmiennym stanie....
U nas piękna wiosna - byłam u młodego w szkole zapłacić za obiady dla niego. On się pochwalił, że będzie mieć rodzeństwo - to gówniarze stali z jego klasy i się do mnie głupkowato uśmiechali. Jeden podszedł i uroczyście mi pogratulował podając rękę - myślałam, że padnę jak wyszłam z tej szkoły...
ten co podal reke dobrze rokuje, facet jest z klasaIwone, samira, Myszonek, Bozia3, Simba, Andzia33, bliska77, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIwone wrote:Mam nadzieję że torbiel się wchłonie. Zła jestem tylko że to wszystko opóźnia moja starania. Na forum jestem od sierpnia i tylko dwa cykle się starałam
No ja już myślałam że nie mogę zadzwonić
Co do spotkania to możemy spotkać się i u mnie.Mam duży dom. Nie ma problemu z dojazdem, bo pociągi i autobusy jeżdżą
jak dom duży to można się tam w ganianego bawićIwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:hahahahhahhaaa
mój lubi...szczerze mówiąc ja też
to duże masz melony znaczy sieSimba, samira, Myszonek, Niuta, Sabina, Bozia3, Bursztyn, Andzia33, bliska77, EwaT lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:DD85/90 - porównując do owocu pamelo - polowka lub 2/3 . On od początku z tego jest nie zadowolony bo on jest fanem Teresek. Jego urzekła moja buzia i ponoć słodka pupa (kiedyś). ale cycki dopieszcza - zawsze powtarza ze ma cholernie duzo roboty.
No to mój na odwrót - fan cycatek a ma Tereskę
Czasami aż się boję schudnąć bo wówczas będę musiała skarpetkami wypychaćNati74, polarmiś, Kate 75, biala, Bursztyn, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Niuta wrote:No to mój na odwrót - fan cycatek a ma Tereskę
Czasami aż się boję schudnąć bo wówczas będę musiała skarpetkami wypychać
Niuta to tak jak u nas
ALe odkąt są push-upy przynajmniej na zewnątrz wyglądam .... okazaleNiuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nati74 wrote:Niuta to tak jak u nas
ALe odkąt są push-upy przynajmniej na zewnątrz wyglądam .... okazale
I to jest plus! My możemy sobie wypchać że tak powiem, a cycatki? No cóż....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 17:07
Nati74, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lucky - nie jest łatwo!!!
Przed każdym zaśnięciem płacz i marudzenie, ale nie ulegam , nie poddaję się i mała w końcu zasypia. A mi się serce kroi, ale muszę być twarda i konsekwentna już na początku, bo później nie dam sobie radyLucky wrote:hej
Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?
Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam
Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnęnic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć
tak szybko dzieci z nich wyrastają
ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan
my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowyIwone, samira, Andzia33, Lucky, bliska77, megan8, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do cycatych to ja kiedyś miałam maleńkie a teraz po ciążach i lekach jakos tak "letko urosły" i mam 75 B a czasami 75 C a miałam A
Sabino ja jestem nauczycielem nie mam pracy po przeprowadzce i rencie i chce założyć klub dla dzieci w godzinach popołudniowych aby zajć czas dzieciom,które nie mają z kim zostać w domku ( zajecia muzyczne,plastyczne,teatralne,moze odrabianie lekcji no i zabawa - a dzieci w wieku od 4-5 rż do 10 rż)
Angela sił życze niedługo Lenka sie nauczy. wytrwałosci w konsekwnecji życze i buziaczki dla córeczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 17:39
samira, Sabina, Mango, Kate 75, Simba, Bursztyn, Myszonek, Andzia33, ania.g, Aisab, angela, Nati74, bliska77, Viv78, malgos741, grosza, Niuta, Olena lubią tę wiadomość