Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Wycieczka krajoznawcza się szykuje, ja wyznaje zasadę, że trzeba próbować miejscowych specjałów ;)

No wszystko sie zgadza - naszym miejscowym specjalem jest wysokogatunkowy haszysz z Maroko :)

Bursztyn, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Hej kochane właśnie wróciłam do domu jak to dobrze ufufu
    dziękuje za wszystkie pozdrowienia i za pamięć <3
    jestem po zabiegu muszę bardzo uważać,odpoczywać na razie aby nie dostać krwotoku bo w macicy mam jeszcze skrzepy i małe krwiaczki,które powinny się wchłonąć.
    Lekarz powiedział dzisiaj,ze ta ciąża po takim ciężkim zabiegu w ubiegłym roku jest dla niego zaskoczeniem,ze tak długo trwała i bardzo dobrze rokuje na następną ciążę. Powiedział,ze nie mamy się niczego obawiać i po 3 miesiącach w naszym przypadku ( głównie chodzi o wiek mój) mamy zacząć się na nowo starać.
    Z mężem postanowiliśmy,ze musimy odpocząć od starań no i właśnie miałam telefon z Urzędu Pracy,ze jestem po szkoleniu dlaczego się nie zgłosiłam bo wciągu 3 miesięcy od szkolenia trzeba iść do pracy albo założyć firmę. Powiedziałam kobiecie,ze choruje,ze jestem po zabiegu i za tydzień się u niej zjawie a wiec muszę założyć szybko firmę :)
    co do poronienia jestem jakaś tym razem niesamowicie spokojna chociaż dziś rano się popłakałam w szpitalu ale już lepiej.
    Jeszcze raz dziękuję i pozdrawiam i pamiętam <3 :)
    dobrego dnia Wam życzę <3
    Dobrze że już jesteś w domku,odpoczywaj <3
    I powodzenia w prowadzeniu firmy :)

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj widzę ze nikt mnie nie chce w Klubie bo nikt nie zwrócił uwagi na mojego cycatego posta :P
    ja zwrocilam, tylko ze to zabrzmialo jak kpina ;) B - C ??? no i znowu cycem w twarz dostalam! ;)
    Vioooolkaaaaa!!!!

nick nieaktualny, Andzia33, malgos741 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Niestety nie lubi!!!! Wielkość go przytłacza bo przy nich jest taki malutki.....
    buehehehehe!!!! :) az sie poplulam! :) :D

Iwone, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Ivon dobrze że wiesz już jak postępować,oby torbielek zniknął

A wstyd ze dopiero teraz odpowiadam ale możesz dzwonić jak ci pasuje,bo ciężko powiedzieć,w jakim momencie będę zajęta na tyle żeby nie pogadać :P

Możemy się nawet spotkać na pogawędkę :) np. w Silesii albo w Nowej Galerii Dworcowej :)
    Mam nadzieję że torbiel się wchłonie. Zła jestem tylko że to wszystko opóźnia moja starania. Na forum jestem od sierpnia i tylko dwa cykle się starałam :(

No ja już myślałam że nie mogę zadzwonić ;) :) :)

Co do spotkania to możemy spotkać się i u mnie.Mam duży dom. Nie ma problemu z dojazdem, bo pociągi i autobusy jeżdżą :)

nick nieaktualny, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    nic nie rozumiem - co jest szokiem - i co robiłaś z karłem? Może już wolniej myślę w tym odmiennym stanie....:)

U nas piękna wiosna - byłam u młodego w szkole zapłacić za obiady dla niego. On się pochwalił, że będzie mieć rodzeństwo - to gówniarze stali z jego klasy i się do mnie głupkowato uśmiechali. Jeden podszedł i uroczyście mi pogratulował podając rękę - myślałam, że padnę jak wyszłam z tej szkoły...:)
    ale jazda! :)
    ten co podal reke dobrze rokuje, facet jest z klasa :)

Iwone, nick nieaktualny, Myszonek, Bozia3, Simba, Andzia33, nick nieaktualny, mysza1975 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, dobrze ze juz jestes :)

nick nieaktualny, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja zwrocilam, tylko ze to zabrzmialo jak kpina ;) B - C ??? no i znowu cycem w twarz dostalam! ;)
    Vioooolkaaaaa!!!!
    Bursztynku też cię lubię ;)

Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mam nadzieję że torbiel się wchłonie. Zła jestem tylko że to wszystko opóźnia moja starania. Na forum jestem od sierpnia i tylko dwa cykle się starałam :(

No ja już myślałam że nie mogę zadzwonić ;) :) :)

Co do spotkania to możemy spotkać się i u mnie.Mam duży dom. Nie ma problemu z dojazdem, bo pociągi i autobusy jeżdżą :)
    ze mną jak z dzieckiem, mogę Cię odwiedzić :)

jak dom duży to można się tam w ganianego bawić :)

Iwone, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    hahahahhahhaaa
    mój lubi...szczerze mówiąc ja też
    to duże masz melony znaczy sie ;)
    DD85/90 - porównując do owocu pamelo - polowka lub 2/3 . On od początku z tego jest nie zadowolony bo on jest fanem Teresek. Jego urzekła moja buzia i ponoć słodka pupa (kiedyś). ale cycki dopieszcza - zawsze powtarza ze ma cholernie duzo roboty.

Simba, nick nieaktualny, Myszonek, Niuta, nick nieaktualny, Bozia3, Bursztyn, Andzia33, nick nieaktualny, EwaT lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessko, pozdrawiam Cię, cieszę się, że psychika jest na miejscu. Bedzie dobrze, Ty to wiesz.

Andzia33 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.
    lnesso będzie dobrze, ściskam Cię mocno <3

Andzia33 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 15:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    oj, to sorry :)
    u mnie berecik szwankuje od jakiegos czasu ;)

:) może się tylko antenka zwichrowała ;)
    Ja mogę podpisać deklarację do Tereskowni :)

Kate 75, nick nieaktualny, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Niuta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 16:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    DD85/90 - porównując do owocu pamelo - polowka lub 2/3 . On od początku z tego jest nie zadowolony bo on jest fanem Teresek. Jego urzekła moja buzia i ponoć słodka pupa (kiedyś). ale cycki dopieszcza - zawsze powtarza ze ma cholernie duzo roboty.

No to mój na odwrót - fan cycatek a ma Tereskę ;-)
    Czasami aż się boję schudnąć bo wówczas będę musiała skarpetkami wypychać ;-)

Nati74, nick nieaktualny, Kate 75, biala, Bursztyn, Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Nati74 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    No to mój na odwrót - fan cycatek a ma Tereskę ;-)
    Czasami aż się boję schudnąć bo wówczas będę musiała skarpetkami wypychać ;-)

Niuta to tak jak u nas ;)

ALe odkąt są push-upy przynajmniej na zewnątrz wyglądam .... okazale ;)

Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

94d248b7cf3fad2322c1c7b41d90ec96.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nati74 wrote:
    Niuta to tak jak u nas ;)

ALe odkąt są push-upy przynajmniej na zewnątrz wyglądam .... okazale ;)

I to jest plus! My możemy sobie wypchać że tak powiem, a cycatki? No cóż.... :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 17:07

Nati74, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 czerwca 2015, 20:52

Reni, Bursztyn, Andzia33, grosza lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa tak się cieszę, że jesteś juz w domu :) Jesteś bardzo silną kobietą, cieszę się, że tak dobrze sobie radzisz :) Powodzenia z nową firmą - a w jaką branżę uderzasz??

Andzia33, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• angela Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś

Lucky - nie jest łatwo!!!
    Przed każdym zaśnięciem płacz i marudzenie, ale nie ulegam , nie poddaję się i mała w końcu zasypia. A mi się serce kroi, ale muszę być twarda i konsekwentna już na początku, bo później nie dam sobie rady
    Lucky wrote:
    hej
    Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
    a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?

Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam :)

Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnę :D nic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć :) tak szybko dzieci z nich wyrastają

ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan

my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowy

Iwone, nick nieaktualny, Andzia33, Lucky, nick nieaktualny, megan8, grosza lubią tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co do cycatych to ja kiedyś miałam maleńkie a teraz po ciążach i lekach jakos tak "letko urosły" i mam 75 B a czasami 75 C a miałam A

Sabino ja jestem nauczycielem nie mam pracy po przeprowadzce i rencie i chce założyć klub dla dzieci w godzinach popołudniowych aby zajć czas dzieciom,które nie mają z kim zostać w domku ( zajecia muzyczne,plastyczne,teatralne,moze odrabianie lekcji no i zabawa - a dzieci w wieku od 4-5 rż do 10 rż)

Angela sił życze niedługo Lenka sie nauczy. wytrwałosci w konsekwnecji życze i buziaczki dla córeczki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 17:39

nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mango, Kate 75, Simba, Bursztyn, Myszonek, Andzia33, ania.g, Aisab, angela, Nati74, nick nieaktualny, Viv78, malgos741, grosza, Niuta, Olena lubią tę wiadomość

‹‹ 2449 2450 2451 2452 2453 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ