X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jasne ze tak ;)

mi się wózek podoba ale cena już mniej i właśnie koła ale zapewne wybiorę TAKO Heven ALU bo tańszy a i firma znana http://allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-alu-fotelik-wozki-tako-i3983938176.html ma dużą gondole w srodku az 85cm długa :)
    Ja chyba najpierw wybiorę się do sklepu żeby pomacać, a potem poszukam wybranego wózka w atrakcyjnej cenie w necie. Nie wiem tylko, w która stronę się wybrać za tym wózkiem :P ale to pewnie za jakieś 2 miesiące dopiero :)

bliska77, samira, EwaT, grosza lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba pora przytulić sie do męża
    ech życie bez ogonka byłoby nudne :)

• Niuta Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestan ogladac wozki, nastepnie splun trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaski. Ewentualnie wloz tam prawa stope :)

Dla pewności proponuję jeszcze okadzić się ziołami zbieranymi na bagnach podczas pełni księżyca ;-)

caffe, samira, Żanet, Andzia33, Sabina, Myszonek, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja chyba najpierw wybiorę się do sklepu żeby pomacać, a potem poszukam wybranego wózka w atrakcyjnej cenie w necie. Nie wiem tylko, w która stronę się wybrać za tym wózkiem :P ale to pewnie za jakieś 2 miesiące dopiero :)
    tak, najlepiej obcykać na żywca :P ja akurat TAKO znam i widziałam tez ten model z linka i jest super i TAKO maja fajne duże pompowane koła,nawet te przednie skrętne są spore :)

caffe lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Dla pewności proponuję jeszcze okadzić się ziołami zbieranymi na bagnach podczas pełni księżyca ;-)

oraz 3 razy pierdnąć i 2 beknąć dla pewności

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    a widzisz o tym nie pomyślałam :P

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    tak, najlepiej obcykać na żywca :P ja akurat TAKO znam i widziałam tez ten model z linka i jest super i TAKO maja fajne duże pompowane koła,nawet te przednie skrętne są spore :)
    A, i ja chyba skrętnych nie chcę, bo nie umiem takimi jeździć :P

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykam dziewczynki,do jutra i spokojnej nocki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:20

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dobra zmykam dziewczynki,do jutra i spokojnej nocki :)
    narka :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, mam nadzieję, że psychicznie wytrzymujesz to wszystko, przytulam....

samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A, i ja chyba skrętnych nie chcę, bo nie umiem takimi jeździć :P
    mi się podoba jeszcze Roan Marita on ma duże koła (nie skrętne),na kołach 14cali fajnie wygląda ,widziałam na żywca,śliczny jest a na tej stronce mnóstwo kolorów http://www.skleproan.pl/index.php?p1,roan-marita (obrazki można powiększać ) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:27

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mi się podoba jeszcze Roan Marita on ma duże koła (nie skrętne),na kołach 14cali fajnie wygląda ,widziałam na żywca,śliczny jest a na tej stronce mnóstwo kolorów http://www.skleproan.pl/index.php?p1,roan-marita (obrazki można powiększać ) :)
    Ja coś czuję, ze trudno będzie mi się na coś zdecydować :)

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja coś czuję, ze trudno będzie mi się na coś zdecydować :)

oj u mnie jak przyjdzie się naprawdę zdecydować to też będzie ciężko ;)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra teraz już na prawdę idę nyny :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj u mnie jak przyjdzie się naprawdę zdecydować to też będzie ciężko ;)
    Pozostanie cena jako pierwsze kryterium i losowanie zapałek jako drugie :P

bliska77, Niuta, samira lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79353,13479266,Czy_mozna_nie_kochac_wlasnego_dziecka___OPINIE_PSYCHOTERAPEUTY.html#BoxLSTxt

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bebeconfort.com/fr-fr/produits/poussettes/poussettes-naissance/poussette-naissance-high-trek.aspx-

Jak o wozkach mowa to wkleilam zdjecie wozka, ktory ja mam po synu . Do tego jest gondolka i fotelik. Z wozka bylam bardzo zdadowolona, duze pompowane kola, sprawdzal sie w roznych warunkach terenowych. Pewnie teraz sa duzo lepsze wozki ale ja, poniewaz mam wszystko, oprocz pieluszek, nie bede sie zajmowala tym tematem. A jak nie wyjdzie to we wrzesniu kolezanka rodzi to jej to wszystko dam.
    Od wczoraj leze z temperatura. Dzisiaj zmierzylam w pochwie 37,6 , wieczorem 38, do tego zjadlam caly sloik kiszonych ogorkow. Gdyby te objawy pojawily sie za piec- siedem dni, prawie mialabym nadzieje, a tak zwykle przeziebienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 07:33

Lucky, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
    a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?

Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam :)

Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnę :D nic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć :) tak szybko dzieci z nich wyrastają

ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan

my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowy

Kate 75, samira, Andzia33, angela, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hej
    Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
    a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?

Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam :)

Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnę :D nic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć :) tak szybko dzieci z nich wyrastają

ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan

my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowy

Przeziebienie, mam zyletki w gardle, a wieczorem mialam silne dreszcze, przy temp. w mieszkaniu 21 stopni siedzialam w kurtce i pod kocem. Teraz w lozku pod dwoma kolderkami ale dzisiaj zdecydowanie lepiej. Takie objawy na pewno nie w 22 dniu cyklu, az taka optymistka to ja nie jestem. Na szczesccie dziecko wyprawilam na wies wiec moge chorowac.

Simba, Lucky, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Wczoraj skonsultowałam się z innym lekarzem i okazuje się że mam cystę. Nie jest na szczęście duża, ale chyba sama się nie wchłonie.
    Jak dostanę @ przez dwa cykle antykoncepcja i jeśli się wchłonie, to powrót do staranek.
    Prawdopodobnie ona jest powodem rozregulowanych i przedłużających się u mnie cykli.

Kate 75, polarmiś, Lucky, samira, Bursztyn, Andzia33, EwaT, malgos741, Sabina, bliska77, Żanet, megan8, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 2444 2445 2446 2447 2448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ