35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
samira wrote:jasne ze tak
mi się wózek podoba ale cena już mniej i właśnie koła ale zapewne wybiorę TAKO Heven ALU bo tańszy a i firma znana http://allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-alu-fotelik-wozki-tako-i3983938176.html ma dużą gondole w srodku az 85cm długaale to pewnie za jakieś 2 miesiące dopiero
bliska77, samira, EwaT, grosza lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestan ogladac wozki, nastepnie splun trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaski. Ewentualnie wloz tam prawa stope
Dla pewności proponuję jeszcze okadzić się ziołami zbieranymi na bagnach podczas pełni księżycacaffe, samira, Żanet, Andzia33, Sabina, Myszonek, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnycaffe wrote:Ja chyba najpierw wybiorę się do sklepu żeby pomacać, a potem poszukam wybranego wózka w atrakcyjnej cenie w necie. Nie wiem tylko, w która stronę się wybrać za tym wózkiem
ale to pewnie za jakieś 2 miesiące dopiero
ja akurat TAKO znam i widziałam tez ten model z linka i jest super i TAKO maja fajne duże pompowane koła,nawet te przednie skrętne są spore
caffe lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:tak, najlepiej obcykać na żywca
ja akurat TAKO znam i widziałam tez ten model z linka i jest super i TAKO maja fajne duże pompowane koła,nawet te przednie skrętne są spore
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:A, i ja chyba skrętnych nie chcę, bo nie umiem takimi jeździć
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:27
bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
samira wrote:mi się podoba jeszcze Roan Marita on ma duże koła (nie skrętne),na kołach 14cali fajnie wygląda ,widziałam na żywca,śliczny jest a na tej stronce mnóstwo kolorów http://www.skleproan.pl/index.php?p1,roan-marita (obrazki można powiększać )
bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhttp://www.bebeconfort.com/fr-fr/produits/poussettes/poussettes-naissance/poussette-naissance-high-trek.aspx-
Jak o wozkach mowa to wkleilam zdjecie wozka, ktory ja mam po synu . Do tego jest gondolka i fotelik. Z wozka bylam bardzo zdadowolona, duze pompowane kola, sprawdzal sie w roznych warunkach terenowych. Pewnie teraz sa duzo lepsze wozki ale ja, poniewaz mam wszystko, oprocz pieluszek, nie bede sie zajmowala tym tematem. A jak nie wyjdzie to we wrzesniu kolezanka rodzi to jej to wszystko dam.
Od wczoraj leze z temperatura. Dzisiaj zmierzylam w pochwie 37,6 , wieczorem 38, do tego zjadlam caly sloik kiszonych ogorkow. Gdyby te objawy pojawily sie za piec- siedem dni, prawie mialabym nadzieje, a tak zwykle przeziebienie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 07:33
Lucky, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
hej
Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?
Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam
Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnęnic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć
tak szybko dzieci z nich wyrastają
ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan
my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowyKate 75, samira, Andzia33, angela, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLucky wrote:hej
Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?
Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam
Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnęnic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć
tak szybko dzieci z nich wyrastają
ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan
my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowy
Przeziebienie, mam zyletki w gardle, a wieczorem mialam silne dreszcze, przy temp. w mieszkaniu 21 stopni siedzialam w kurtce i pod kocem. Teraz w lozku pod dwoma kolderkami ale dzisiaj zdecydowanie lepiej. Takie objawy na pewno nie w 22 dniu cyklu, az taka optymistka to ja nie jestem. Na szczesccie dziecko wyprawilam na wies wiec moge chorowac.
Simba, Lucky, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny
Wczoraj skonsultowałam się z innym lekarzem i okazuje się że mam cystę. Nie jest na szczęście duża, ale chyba sama się nie wchłonie.
Jak dostanę @ przez dwa cykle antykoncepcja i jeśli się wchłonie, to powrót do staranek.
Prawdopodobnie ona jest powodem rozregulowanych i przedłużających się u mnie cykli.Kate 75, polarmiś, Lucky, samira, Bursztyn, Andzia33, EwaT, malgos741, Sabina, bliska77, Żanet, megan8, Mega lubią tę wiadomość