WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Czasami życie pisze różne scenariusze.
Sprawdź jak zabezpieczyć płodność - swoją i partnera!
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    jasne ze tak ;)

mi się wózek podoba ale cena już mniej i właśnie koła ale zapewne wybiorę TAKO Heven ALU bo tańszy a i firma znana http://allegro.pl/3w1-wozek-baby-heaven-line-alu-fotelik-wozki-tako-i3983938176.html ma dużą gondole w srodku az 85cm długa :)
    Ja chyba najpierw wybiorę się do sklepu żeby pomacać, a potem poszukam wybranego wózka w atrakcyjnej cenie w necie. Nie wiem tylko, w która stronę się wybrać za tym wózkiem :P ale to pewnie za jakieś 2 miesiące dopiero :)

bliska77, samira, EwaT, grosza lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    chyba pora przytulić sie do męża
    ech życie bez ogonka byłoby nudne :)

• Niuta Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Samira - Ewa ma racje. Natychmiast przestan ogladac wozki, nastepnie splun trzy razy przez lewe ramie i wejdz do piekarnika na trzy zdrowaski. Ewentualnie wloz tam prawa stope :)

Dla pewności proponuję jeszcze okadzić się ziołami zbieranymi na bagnach podczas pełni księżyca ;-)

caffe, samira, Żanet, Andzia33, Sabina, Myszonek, mysza1975 lubią tę wiadomość

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja chyba najpierw wybiorę się do sklepu żeby pomacać, a potem poszukam wybranego wózka w atrakcyjnej cenie w necie. Nie wiem tylko, w która stronę się wybrać za tym wózkiem :P ale to pewnie za jakieś 2 miesiące dopiero :)
    tak, najlepiej obcykać na żywca :P ja akurat TAKO znam i widziałam tez ten model z linka i jest super i TAKO maja fajne duże pompowane koła,nawet te przednie skrętne są spore :)

caffe lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    Dla pewności proponuję jeszcze okadzić się ziołami zbieranymi na bagnach podczas pełni księżyca ;-)

oraz 3 razy pierdnąć i 2 beknąć dla pewności

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuta wrote:
    a widzisz o tym nie pomyślałam :P

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    tak, najlepiej obcykać na żywca :P ja akurat TAKO znam i widziałam tez ten model z linka i jest super i TAKO maja fajne duże pompowane koła,nawet te przednie skrętne są spore :)
    A, i ja chyba skrętnych nie chcę, bo nie umiem takimi jeździć :P

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra zmykam dziewczynki,do jutra i spokojnej nocki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:20

caffe lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dobra zmykam dziewczynki,do jutra i spokojnej nocki :)
    narka :)

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Inessa, mam nadzieję, że psychicznie wytrzymujesz to wszystko, przytulam....

samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A, i ja chyba skrętnych nie chcę, bo nie umiem takimi jeździć :P
    mi się podoba jeszcze Roan Marita on ma duże koła (nie skrętne),na kołach 14cali fajnie wygląda ,widziałam na żywca,śliczny jest a na tej stronce mnóstwo kolorów http://www.skleproan.pl/index.php?p1,roan-marita (obrazki można powiększać ) :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 22:27

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    mi się podoba jeszcze Roan Marita on ma duże koła (nie skrętne),na kołach 14cali fajnie wygląda ,widziałam na żywca,śliczny jest a na tej stronce mnóstwo kolorów http://www.skleproan.pl/index.php?p1,roan-marita (obrazki można powiększać ) :)
    Ja coś czuję, ze trudno będzie mi się na coś zdecydować :)

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja coś czuję, ze trudno będzie mi się na coś zdecydować :)

oj u mnie jak przyjdzie się naprawdę zdecydować to też będzie ciężko ;)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobra teraz już na prawdę idę nyny :)

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    oj u mnie jak przyjdzie się naprawdę zdecydować to też będzie ciężko ;)
    Pozostanie cena jako pierwsze kryterium i losowanie zapałek jako drugie :P

bliska77, Niuta, samira lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 23:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.edziecko.pl/rodzice/1,79353,13479266,Czy_mozna_nie_kochac_wlasnego_dziecka___OPINIE_PSYCHOTERAPEUTY.html#BoxLSTxt

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://www.bebeconfort.com/fr-fr/produits/poussettes/poussettes-naissance/poussette-naissance-high-trek.aspx-

Jak o wozkach mowa to wkleilam zdjecie wozka, ktory ja mam po synu . Do tego jest gondolka i fotelik. Z wozka bylam bardzo zdadowolona, duze pompowane kola, sprawdzal sie w roznych warunkach terenowych. Pewnie teraz sa duzo lepsze wozki ale ja, poniewaz mam wszystko, oprocz pieluszek, nie bede sie zajmowala tym tematem. A jak nie wyjdzie to we wrzesniu kolezanka rodzi to jej to wszystko dam.
    Od wczoraj leze z temperatura. Dzisiaj zmierzylam w pochwie 37,6 , wieczorem 38, do tego zjadlam caly sloik kiszonych ogorkow. Gdyby te objawy pojawily sie za piec- siedem dni, prawie mialabym nadzieje, a tak zwykle przeziebienie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2014, 07:33

Lucky, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Lucky Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 07:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej
    Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
    a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?

Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam :)

Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnę :D nic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć :) tak szybko dzieci z nich wyrastają

ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan

my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowy

Kate 75, samira, Andzia33, angela, bliska77, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2014, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    hej
    Polarmisiu skąd wiesz, przeziębienie często występuje na początku ciąży
    a o co chodzi z tym wrześniem? nie zamierzasz dłużej się starać?

Samirko świetne te wózki, ja staram się nie oglądać takich rzeczy żeby się nie nakręcać, ale uwielbiałam ten etap w ciąży gdy wybierałam pieluszki tetrowe, kocyki i śpioszki. Do wózka to się pół roku przymierzałam :)

Cafe, ja o tych ciuszkach to zapamiętam i się przypomnę :D nic już nie mam po córci, poszło do ludzi. Wg mnie ciuchy powinny krążyć :) tak szybko dzieci z nich wyrastają

ciekawe jak tam Angela sobie radzi i jak piersi Megan

my dziś kisimy sie w domu, córcia coś niewyraźnie wygląda stan podgorączkowy

Przeziebienie, mam zyletki w gardle, a wieczorem mialam silne dreszcze, przy temp. w mieszkaniu 21 stopni siedzialam w kurtce i pod kocem. Teraz w lozku pod dwoma kolderkami ale dzisiaj zdecydowanie lepiej. Takie objawy na pewno nie w 22 dniu cyklu, az taka optymistka to ja nie jestem. Na szczesccie dziecko wyprawilam na wies wiec moge chorowac.

Simba, Lucky, samira, Andzia33, bliska77 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2014, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :)

Wczoraj skonsultowałam się z innym lekarzem i okazuje się że mam cystę. Nie jest na szczęście duża, ale chyba sama się nie wchłonie.
    Jak dostanę @ przez dwa cykle antykoncepcja i jeśli się wchłonie, to powrót do staranek.
    Prawdopodobnie ona jest powodem rozregulowanych i przedłużających się u mnie cykli.

Kate 75, polarmiś, Lucky, samira, Bursztyn, Andzia33, EwaT, malgos741, Sabina, bliska77, Żanet, megan8, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 2444 2445 2446 2447 2448 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ