X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Lubię Was poczytać Aga i Cafe, nawet jak sobie omawiacie pracowe tematy. Jako mi tak głupio ze wlokę sie w ogonie :) i nie mogę dołączyć do tego Waszego peletonu :) jak tak Was sobie czytam to mi sie stare czasy wspólnych starań przypominają :)
    Zdrowka Wam zycze
    Lucky, bo my tak specjalnie żeśmy Cię wyprzedziły, żeby było komu potem ciuszki przekazywać ;)

bliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tez se chyba zakupie ;)
    ciekawe czy aplikuje sie dodupnie czy zewnetrznie? ;)

Dowcipnie :)

bliska77, Kate 75, Bursztyn, Niuta, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no właśnie, co będzie potem... przed ciażą z córką miałam 70B w czasie karmienia 70DD po ciąży i karmieniu zostało mi 75B/70C a teraz .... chyba dojdę do F ;-)
    ja teraz mam 85B a miałam ,zaczym nie przytyłam 75B i w pierwszej ciąży nie pamiętam rozmiaru , wiem tylko ze było bardzoooo duże :)

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tez se chyba zakupie ;)
    haha bursztynku ,chyba jak kto lubi i jak komu wygodnie ,byle pomogło :D

caffe, bliska77, Bursztyn, megan8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    myślę ze jeszcze o tym napiszą ,co z dzieckiem
    Mam nadzieję, że będą to dobre informacje, ale to pewnie będzie można stwierdzić za kilka miesięcy.

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    aż strach pomyśleć co będzie za metą ;)
    dzidziuś będzie ściągał nadmiar :)

caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    Lubię Was poczytać Aga i Cafe, nawet jak sobie omawiacie pracowe tematy. Jako mi tak głupio ze wlokę sie w ogonie :) i nie mogę dołączyć do tego Waszego peletonu :) jak tak Was sobie czytam to mi sie stare czasy wspólnych starań przypominają :)
    Zdrowka Wam zycze
    nie martw się i na Ciebie przyjdzie kolej, dopingujemy Ci cały czas, po prostu wiem, że się uda ;-) wtedy będziemy wymieniać się doświadczeniami

caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    dzidziuś będzie ściągał nadmiar :)
    prędzej wyyyyyyyyyyyciągał ;)

bliska77, Kate 75, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Lucky, bo my tak specjalnie żeśmy Cię wyprzedziły, żeby było komu potem ciuszki przekazywać ;)
    otóż to ;-)

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a sutki zamieniają sie w SUTY.......... oj Caffe, tak jak piszesz, wymiona, no cóż na fajne trójeczki trzeba będzie poczekać, patrząc na moją mamę, mam nadzieję, ze geny po raz kolejny mnie nie zawiodą i cycki wrócą do siebie ;-) tak jak to było 6 lat temu, bo to jedyna rzecz w moim wyglądzie, z której tak naprawdę jestem zadowolona

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:27

caffe, Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a sutki zamieniają sie w SUTY.......... oj Caffe, tak jak piszesz, wymiona, no cóż na fajne trójeczki trzeba będzie poczekać, patrząc na moją mamę, mam nadzieję, ze geny po raz kolejny mnie nie zawiodą i cycki wrócą do siebie ;-)tak jak to było 6 lat temu
    Ja też liczę na geny... ale jak teraz patrzę na bambetle to nie wiem czy będzie tak optymistycznie... :P

bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Ja też liczę na geny... ale jak teraz patrzę na bambetle to nie wiem czy będzie tak optymistycznie... :P
    podoba mi się ;-)

caffe, Lucky lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mam nadzieję, że będą to dobre informacje, ale to pewnie będzie można stwierdzić za kilka miesięcy.
    też mam taka nadzieje

przypomina mi się laseczka ze starego mojego forum ,oboje dzieci -dwóch chłopców rodziła w 7 miesiącu (nie bliźnięta),i nie zapomnę jak pisała ze szpitala jak walczy ona i lekarze o to żeby powstrzymać skurcze (przy drugim porodzie),była w stanie zmienić szpital ,ze względu na to ze tamten się specjalizował w tak trudnych przypadkach,nie zdążyła ,nie dało rady powstrzymać ,kolejne dziecko straciła ale nie zaponę tej determinacji i walki...robiła badania genetyczne ale nie pamiętam co wykazały...to taki kontrast do tej aborcji ...

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    też mam taka nadzieje

przypomina mi się laseczka ze starego mojego forum ,oboje dzieci -dwóch chłopców rodziła w 7 miesiącu (nie bliźnięta),i nie zapomnę jak pisała ze szpitala jak walczy ona i lekarze o to żeby powstrzymać skurcze (przy drugim porodzie),była w stanie zmienić szpital ,ze względu na to ze tamten się specjalizował w tak trudnych przypadkach,nie zdążyła ,nie dało rady powstrzymać ,kolejne dziecko straciła ale nie zaponę tej determinacji i walki...robiła badania genetyczne ale nie pamiętam co wykazały...to taki kontrast do tej aborcji ...
    Nawet nie próbuję sobie tego wyobrażać...

U mnie 20 lutego napisali w bella, że przekroczę próg przeżywalności płodu. Nie ukrywam, że teraz odliczam z kolei do tego, żeby jak najdłużej nic złego się nie działo. Każdy tydzień to sukces.

samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a powiem wam ze już bym chciała żeby taki baerbeć mi suty tarmosił :D

a potem będę płakała z bólu a G będzie je masował ;) już zapowiedział że dzidzi a doji z jednego on z drugiego hehe

bliska77, caffe, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

a potem będę płakała z bólu a G będzie je masował ;) już zapowiedział że dzidzi a doji z jednego on z drugiego hehe
    Już to widzę, jaką przyjemność będziesz miała z tego gdy ten "starszy" będzie chciał małemu pomóc w tarmoszeniu sutów, szczególnie gdy będą obolałe i spękane hehehe :P

samira, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Nawet nie próbuję sobie tego wyobrażać...

U mnie 20 lutego napisali w bella, że przekroczę próg przeżywalności płodu. Nie ukrywam, że teraz odliczam z kolei do tego, żeby jak najdłużej nic złego się nie działo. Każdy tydzień to sukces.

na pewno będzie dobrze ale powiem Ci Caffe ze zajść to połowa sukcesu a najbardziej to się będę bała oby donosić ciążę do szczęśliwego finału, tak myślę a w pierwszej ciąży tak się nie przejmowałam

bliska77, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:

no wiem, wiem, ja jeszcze tak bardzo sie nie cieszę, bo do terminu porodu jeszcze sporo czasu, ale powoli zaczynam sobie przypominać jak to było z córką i mimo bólu i różnego rodzaju dyskomfortu odczuwam błogość........

caffe, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No ewka to sobie w twarz wciera stad te teksty do dupy
    Bursztyn wrote:
    tez se chyba zakupie ;)

caffe, samira, Simba, Bursztyn, Niuta, grosza, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lutego 2014, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    na pewno będzie dobrze ale powiem Ci Caffe ze zajść to połowa sukcesu a najbardziej to się będę bała oby donosić ciążę do szczęśliwego finału, tak myślę a w pierwszej ciąży tak się nie przejmowałam
    no właśnie, wtedy chyba mimo wszystko mniej nad wszystkim rozmyślałam, przyjmowałam tak jak było i z góry założyłam, że wszystko będzie ok, mimo wcześniejszych doświadczeń ;)

samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2442 2443 2444 2445 2446 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ