35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Lubię Was poczytać Aga i Cafe, nawet jak sobie omawiacie pracowe tematy. Jako mi tak głupio ze wlokę sie w ogonie
i nie mogę dołączyć do tego Waszego peletonu
jak tak Was sobie czytam to mi sie stare czasy wspólnych starań przypominają
Zdrowka Wam zyczebliska77, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:no właśnie, co będzie potem... przed ciażą z córką miałam 70B w czasie karmienia 70DD po ciąży i karmieniu zostało mi 75B/70C a teraz .... chyba dojdę do F
caffe, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyLucky wrote:Lubię Was poczytać Aga i Cafe, nawet jak sobie omawiacie pracowe tematy. Jako mi tak głupio ze wlokę sie w ogonie
i nie mogę dołączyć do tego Waszego peletonu
jak tak Was sobie czytam to mi sie stare czasy wspólnych starań przypominają
Zdrowka Wam zyczewtedy będziemy wymieniać się doświadczeniami
caffe, Lucky, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya sutki zamieniają sie w SUTY.......... oj Caffe, tak jak piszesz, wymiona, no cóż na fajne trójeczki trzeba będzie poczekać, patrząc na moją mamę, mam nadzieję, ze geny po raz kolejny mnie nie zawiodą i cycki wrócą do siebie
tak jak to było 6 lat temu, bo to jedyna rzecz w moim wyglądzie, z której tak naprawdę jestem zadowolona
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 21:27
caffe, Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:a sutki zamieniają sie w SUTY.......... oj Caffe, tak jak piszesz, wymiona, no cóż na fajne trójeczki trzeba będzie poczekać, patrząc na moją mamę, mam nadzieję, ze geny po raz kolejny mnie nie zawiodą i cycki wrócą do siebie ;-)tak jak to było 6 lat temu
bliska77, Lucky lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mam nadzieję, że będą to dobre informacje, ale to pewnie będzie można stwierdzić za kilka miesięcy.
przypomina mi się laseczka ze starego mojego forum ,oboje dzieci -dwóch chłopców rodziła w 7 miesiącu (nie bliźnięta),i nie zapomnę jak pisała ze szpitala jak walczy ona i lekarze o to żeby powstrzymać skurcze (przy drugim porodzie),była w stanie zmienić szpital ,ze względu na to ze tamten się specjalizował w tak trudnych przypadkach,nie zdążyła ,nie dało rady powstrzymać ,kolejne dziecko straciła ale nie zaponę tej determinacji i walki...robiła badania genetyczne ale nie pamiętam co wykazały...to taki kontrast do tej aborcji ...caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:też mam taka nadzieje
przypomina mi się laseczka ze starego mojego forum ,oboje dzieci -dwóch chłopców rodziła w 7 miesiącu (nie bliźnięta),i nie zapomnę jak pisała ze szpitala jak walczy ona i lekarze o to żeby powstrzymać skurcze (przy drugim porodzie),była w stanie zmienić szpital ,ze względu na to ze tamten się specjalizował w tak trudnych przypadkach,nie zdążyła ,nie dało rady powstrzymać ,kolejne dziecko straciła ale nie zaponę tej determinacji i walki...robiła badania genetyczne ale nie pamiętam co wykazały...to taki kontrast do tej aborcji ...
U mnie 20 lutego napisali w bella, że przekroczę próg przeżywalności płodu. Nie ukrywam, że teraz odliczam z kolei do tego, żeby jak najdłużej nic złego się nie działo. Każdy tydzień to sukces.samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samira wrote:a powiem wam ze już bym chciała żeby taki baerbeć mi suty tarmosił
a potem będę płakała z bólu a G będzie je masowałjuż zapowiedział że dzidzi a doji z jednego on z drugiego hehe
samira, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Nawet nie próbuję sobie tego wyobrażać...
U mnie 20 lutego napisali w bella, że przekroczę próg przeżywalności płodu. Nie ukrywam, że teraz odliczam z kolei do tego, żeby jak najdłużej nic złego się nie działo. Każdy tydzień to sukces.
na pewno będzie dobrze ale powiem Ci Caffe ze zajść to połowa sukcesu a najbardziej to się będę bała oby donosić ciążę do szczęśliwego finału, tak myślę a w pierwszej ciąży tak się nie przejmowałambliska77, caffe, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:a powiem wam ze już bym chciała żeby taki baerbeć mi suty tarmosił
a potem będę płakała z bólu a G będzie je masowałjuż zapowiedział że dzidzi a doji z jednego on z drugiego hehe
caffe, samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No ewka to sobie w twarz wciera stad te teksty do dupyBursztyn wrote:tez se chyba zakupie
ciekawe czy aplikuje sie dodupnie czy zewnetrznie?caffe, samira, Simba, Bursztyn, Niuta, grosza, Andzia33, Myszonek, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysamira wrote:na pewno będzie dobrze ale powiem Ci Caffe ze zajść to połowa sukcesu a najbardziej to się będę bała oby donosić ciążę do szczęśliwego finału, tak myślę a w pierwszej ciąży tak się nie przejmowałam
samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość