35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:Hej hej
Widzialam sklep i tez sie nad tym samym zastanawialam. Ja potrzebowalam pszczelego ale mama mi przysle z PL>
Bylam wczoraj w kinie na Jack Strong (graja go w UK) rewelacyjny film
no i wspanialy Dorocinski
zreszta nie tylko. Polecam bardzo. Nawet mezowi mojemu sie podobal mimo ze nie znal przeciez owczesnych polskich realiow (film po polsku z napisami po ang.) Mam nadzieje ze zgarnie nagrody.
Milego dnia Babeczki
Dzień Dobry Babeczki,
Polecam Jack Strong - tak jak Bursztyn pisze rewelacyjny film, dodam, że świetnie się go ogląda, ma wartką akcję i doborową obsadęBursztyn, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki,
Przebrnęłam przez cały tydzień bez większych sensacji, jedyne co mnie zaniepokoiło to niewielki zbitek krwinek, który ze mnie wypadł coś koło środy - może też miałam jednak krwiaka ? Dzisiaj umówiłam się na badania prenatalne termin na 17 marca...
Witaj Biała, i Tobie się uda też jestem po 40stce, po około roku starań zaszłam bez leczenia :)Mam już dwóch synów.
Miłego Wieczorku!Kate 75, polarmiś, samira, Sabina, Simba, bliska77, grosza, Andzia33, megan8 lubią tę wiadomość
-
Witam się po weekendzie
Cieszę się Boziu, ze u Ciebie o.k i do tego taka udana rodzinna imprezka
Panda gratuluję silnej armii, dbaj o zdrowie generała co by dobrze dowodził w czasie podbojów ziem obiecanych
Witaj Biała, niech ci fajnie będzie z nami !
Andzia fajnie, że wróciłaś
Co do sklepu po lewej, u mnie na kompie nie było widać, a na komórce sklep jak byk widoczny, zastanawiałam się o co kaman, myślałam, że to flash player, a to okazał się blocker reklam, który mam włączony na kompie, wyłączyłam blokera na owuf i gra, sklep widać co oznacza, że w ciąży chyba nie jestem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 18:08
Żanet, Mango, Sabina, samira, Bursztyn, Bozia3, malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a ja proponuje nabrac troche dystansu
Dokładnie tak zrobiłam, zdystansowałam się na maksa, od jakiegoś czasu, właściwie po pierwszym szale anty wiaro-religijno-wyznaniowym, postanowiłam już nigdy nie ekscytować się postami z tego typu wypowiedziami i takich osób, bo być może jeszcze jedna taka osoba dołączy, kto wie, teraz jak zaczyna się jatka staram się wyłączyć, a na pewno nie reagować, zdecydowanie uważam to za najlepsze rozwiązanie po prostu to olać nie czytać nie odpowiadać, nic nowego na bank się nie dowiem,tylko zmarnuje energie na odpowiedzi i.t.p
Reasumując mam wywalone na takie posty i dziwi mnie, ze te pseudo dyskusje tak długo trwają i psują atmosferę na forum, ale każdy ma wybór. Chyba Simba napisała, że Hydra się żywi naszymi odpowiedziami, ja z dokarmiania rezygnuję
P.S. Simba sorry jak coś przekręciłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 18:09
Myszonek, samira, Simba, Żanet, Lucky, malgos741, efcia, Sabina, grosza, Andzia33, angela, megan8 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:qrwa Ewka czy Ty nie możesz odpowiedzieć chociaż raz na pytanie tylko sadzisz te swoje teksty?
są tam polecane produkty i jak nie masz nic do powiedzenia czy warto to milcz
niektóre rzeczy wydają się ciekawe pytanie tylko na ile skuteczne
ale jakie bylo pytanie?
przeciez tego ci nikt nie powie czy warto nie sadzisz?
producent zawsze będzie zachwalał oczywista oczywistość
ale czy ktoś zaszedł dzięki suplementom? tego raczej nie da sie udowodnić
w kazdym razie chyba lepiej brać niż nie brać, zwłaszcza przy kiepskiej diecie.. -
Myszonek wrote:Ineska jest już po zabiegu i czuje się dobrze
Myszonek, efcia, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
caffe wrote:A ja uważam, że na ch.j jest taka prowokacja. Każdy ma w życiu prywatnym tyle "atrakcji", że wchodząc tutaj chciałby znaleźć zrozumienie, może czasami zignorowanie/przemilczenie gdy się za bardzo marudzi, albo po prostu otrzymać ciepły uśmiech.
Także ja pierniczę takie prowokacje, które niczego nie udowadniają, niczego pozytywnego nie wnoszą, a dają tylko upust emocjom ludziom podjudzającym. Z tym, że gdyby to zdarzało się na innego typu forach to bym to zignorowała, natomiast na forum, gdzie ludzie, mimo, że czasami robią dobra minę do złej gry , przeżywają różne traumy, niepowodzenia, a niejednokrotnie i tragedie, działanie takiego TROLA jest pozbawione zupełnie człowieczeństwa.
Jestem jednak zdania, że wyrządzone zło, nawet to słowne wróci kiedyś ze zdwojoną siłą. Tym bardziej, że osobie takiej uświadamia się, że to zło komuś wyrządza, a nie, że przypadkowo kogoś uraziła, co się może oczywiście zdarzyć.
sorry że wypowiedzią o zawodach olimpijskich wyrzadziłam straszne zło
chyba się zapłacze z tego powodu
o ku..a jak się martwię, jestem pozbawiona człowieczeństwa
zastanawiam sie jakie hormony tak szkodza na głowine żeby tak pie...ć -
Kate 75 wrote:Dokładnie tak zrobiłam, zdystansowałam się na maksa, od jakiegoś czasu, właściwie po pierwszym szale anty wiaro-religijno-wyznaniowym, postanowiłam już nigdy nie ekscytować się postami z tego typu wypowiedziami i takich osób, bo być może jeszcze jedna taka osoba dołączy, kto wie, teraz jak zaczyna się jatka staram się wyłączyć, a na pewno nie reagować, zdecydowanie uważam to za najlepsze rozwiązanie po prostu to olać nie czytać nie odpowiadać, nic nowego na bank się nie dowiem,tylko zmarnuje energie na odpowiedzi i.t.p
Reasumując mam wywalone na takie posty i dziwi mnie, ze te pseudo dyskusje tak długo trwają i psują atmosferę na forum, ale każdy ma wybór. Chyba Simba napisała, że Hydra się żywi naszymi odpowiedziami, ja z dokarmiania rezygnuję
P.S. Simba sorry jak coś przekręciłam
ja sie tam dobrze bawiekto chce niech pisze, kto nie chce niech tego nie robi, to samo dotyczy ekscytowania sie lub nie
wybor do ludzi nalezy.
Myszonek, Kate 75, Żanet, wenus, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:oj Dziewczynki, nie ma co demonizowac
ja sie tam dobrze bawiekto chce niech pisze, kto nie chce niech tego nie robi, to samo dotyczy ekscytowania sie lub nie
wybor do ludzi nalezy.
Toż to przecież napisałam, każdy robi co chce, lubi kogo chce, jedni lubią hydry drudzy węże, a inni puchate stworki
A demonizować nie trzeba, absolutnieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2014, 18:56
Myszonek, samira, angela lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Ineska jest już po zabiegu i czuje się dobrze
Dzięki Myszonku, że piszesz:)
Chociaż tyle, że jedno ma za sobą, mam nadzieję, że jakoś to wszystko zniesie i da radę się z tym wszystkim uporać
Myślami jestem z tobą InesskoMyszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Toż to przecież napisałam, każdy robi co chce, lubi kogo chce, jedni lubią hydry drudzy węże, a inni puchate stworki
A demonizować nie trzeba, absolutnie
a jeszcze inni a własciwie wiekszość wirtualnych cip lubi sie roztkliwiać nad każdym gównem podczas gdy w realu już nie są takie słodkie -
EwaT wrote:a jeszcze inni a własciwie wiekszość wirtualnych cip lubi sie roztkliwiać nad każdym gównem podczas gdy w realu już nie są takie słodkie
Ok, możesz mieć poglądy jakie tylko chcesz ale dlaczego od razu obrażasz innych? Ja jakoś nie czuję się "wirtualną cipą". W sumie to żadną cipą sie nie czujęsamira, malgos741, Sabina, megan8, mysza1975 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyNiuta wrote:Ok, możesz mieć poglądy jakie tylko chcesz ale dlaczego od razu obrażasz innych? Ja jakoś nie czuję się "wirtualną cipą". W sumie to żadną cipą sie nie czuję
Niuta nie przejmuj się ona to pisała o sobiebuhahahaah
Niuta, Kajaoli, Sabina, megan8 lubią tę wiadomość
-
też oglądnęłam Jacka Stronga- nie wiem, kiedy zleciał czas - cały czas coś się działo - bardzo dobry film. Nie rozumiem też ludzi, którzy wciąż uważają Kuklińskiego za zdrajcę - no chyba, że pochodni od komuchów... Ja na jego miejscu zrobiłabym to samo....
samira, Bursztyn, Żanet lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:też oglądnęłam Jacka Stronga- nie wiem, kiedy zleciał czas - cały czas coś się działo - bardzo dobry film. Nie rozumiem też ludzi, którzy wciąż uważają Kuklińskiego za zdrajcę - no chyba, że pochodni od komuchów... Ja na jego miejscu zrobiłabym to samo....
Widzę ze film polecacie,muszę się tez na niego wybrać
Ale Zimowa Opowieść tez polecam mądry i ładny film -
samira wrote:Niuta nie przejmuj się ona to pisała o sobie
buhahahaah
Aaaaaaaaaaa, to zmienia postać rzeczy
A ja śmiałam pomysleć że to o mnie)
)
samira lubi tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards