35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
paszczakin - tak sobie myślę, że może Twój lekarz ma tą strategię, która zakłada, że progesteron w drugiej części cyklu na niewiele się zda, jeśli jajko wyprodukowało się słabe. W takiej strategii lekarze skupiają się na pierwszej fazie - żeby wyprodukować wyższej jakości jajko, które potem obroni się samo. Może o to mu chodzi? Jak jesteś stymulowana przed inseminacją w pierwszej fazie?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
dla chorych zdrówka !!
dla satraczek siły i wytrwałości w dążeniu do wiadomego celu
dla ciężaróweczek spokoju i radości z odmiennego stanu ,jak najmniej przykrych dolegliwości
A do mnie @ zbliża się pomału ,z mojego wykresu widać ze cykl bez owulacji
Szukam pracy i ,ćwiczę na orbitreku....i jak ją znajdę to zawieszam starania na parę miesięcy
a to artykuł ostrzeżenie żeby dobrze wybierać lekarza i szpital,kolejny szpital w którym źle przeprowadza się porody
http://wyborcza.pl/piatekekstra/1,136814,15539309.html
i powiem tak ,sorry ale rozjebałabym lekarza i cały personel tegoż szpitala
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 12:01
bliska77, Bursztyn, megan8, malgos741, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny, Bozia, ja też myślałam, że będzie chciała braciszka, tym bardziej że jej dwie najbliższe koleżanki maja właśnie młodszych braciszków, my chcieliśmy mieć parkę a ona od samego początku chciała mieć siostrę, na usg ginekolog-genetyk widziała pipkę, ja też ale np moja koleżanka tez cały czas wiedziała ze będzie córka a ok 30 tygodnia dowiedziała sie ze jednak będzie chłopczyk, może źle lekarz usg odczytywał a podobno czasem sie zdarza, ze śpindrolki u niektórych chłopców na tym etapie (ok 20-22 tyg) są jeszcze całkiem małe i na niezbyt idealnym sprzęcie można to odczytać jako napuchniętą pipkę
Paszczakin, też mnie ciekawi jak jesteś stymulowana przed IUI
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 12:05
grosza, Bursztyn, Bozia3, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w obliczu artykułu od Samiry to jakbym miała wolną kasę to wynajęłabym dodatkowego lekarza i położną do porodu
caffe wrote:Teraz czeka mnie rozpoznawanie rynku, co kupić a co nie. Ja lubię sobie takie rzeczy rozpracować wcześniej, a potem tylko konkretne zakupy.
Mam pytanie
Jakie jest Wasze podejście do wynajętych położnych, tzn. po co, na co i dlaczego?bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
wyniki histerioskopii okey! polip usunięty endo 4mm jajniki ok macica 46x41mm udrożnili prawy jajowód który był zatkany
bliska77, samira, Reni, Bursztyn, paszczakin, Simba, sjoanka, megan8, EwaT, malgos741, mysza1975, Mango, Niuta, Sabina, Aisab, polarmiś, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrosza wrote:wyniki histerioskopii okey! polip usunięty endo 4mm jajniki ok macica 46x41mm udrożnili prawy jajowód który był zatkany
teraz do dzieła
grosza położna na czas ciąży i porodu należy się teraz na NFZ !! (wybierasz sama ) na chyba ze chcesz prywatnie ...bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:Grosza fajnie, że wszystko gra, teraz nic tylko się rozmnażać
Samirka, artykuł faktycznie bardzo "wyczulający"
z tego wniosek "mierz siły na zamiary ,nie zamiar podług sił"
cesarka przy tak dużym dziecku powinna być !! brak kompetencji lekarzy mnie powala ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 12:25
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Alis wrote:Cześć dziewczyny,
nie mam siły nadrabiać 3 dni, więc zacznę was czytać na bieżąco. U mnie wszystko ok. Idę dziś testować kolejnego ginekologa.
Zastanawiam się nad odłożeniem przeprowadzki do Polski o parę miesięcy i rodzeniem w Londynie. Bardzo nie chcę tego robić, ale boję sie wrocławskich porodówek.
Burszytnku, ty chyba objeździłaś londyńskie. Jak tam jest? Jak kobiety są traktowane? Mogą wybierać cesarkę albo pozycję do rodzenia? Pielęgniarki są miłe? Znieczulają na czas? Dezydują na czas o konieczności cesarki?
grosza lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
czy Wy musicie tyle produkować?
Olena, bardzo dobra decyzja
Bozia, dużo zdrówka,
Caffe, fajnie że u Was wszystko ok
Bursztyn, bzykaj się jak tylko będziesz miała ochotę
Panda, oby skupienie sie na innych sprawach zaowocowało dzidzią
ja tez już po dzisiejszym badaniu (połówkowym), na ta chwilę wszystko ok no i wszystko wskazuje na to że córcia będzie miała siostrę, jak sie dowie to chyba będzie piszczała z radości bo innej opcji nie brała pod uwagę
idę trochę się położyć, bo nie ukrywam, że nerwy od rana i brzuch napięty jak cholera. Jutro do pracy.
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Mała rzecz a cieszy
zgadzam sie
teraz kiedy wracalam do chaty, mijalam goscia ktory siedzial na murku- chory psychicznie, no wiec mijam go a on do mnie: you are walking like an angel
mysle sobie, szkoda ze tylko chorzy umyslowo zauwazaja moj czar i wdziek ale dobre i tozawsze jakos najbardziej moglam sie z nimi dogadac, i nieskromnie mowiac- lubia mnie
(ci z oddzialu psychiatrycznego, ale rowniez przypadkowi na ulicy)
coz, pewnie mamy jakis hmm...wspolny mianownikale grunt to sie dogadac
Simba, paszczakin, Reni, grosza, mysza1975, Niuta, Sabina, polarmiś, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny