X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    może to klimakterium...;) a uderzeń gorąca nie masz? :)
    wypluj to slowo!
    mam uderzenia goraca! (i na mozg tez) tzn.dzis mialam jedno (ale wczesniej to raczej nie lub bardzo rzadko)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 08:53

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 08:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ustalmy.. o jakiego bobra chodzi, żeby później nie było niedomówień hahaa2.gif

p.s. dzień dobry
    tez mnie to interesuje
    kimkolwiekby nie byl, biedny bober....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 08:52

Sabina lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Moja rada jest taka: bzykaj się kiedy możesz i masz ochotę. Nie stosuj jakiś zasad, że co 2 lub 3 dni. Jeśli masz ochotę codziennie, to tak rób. Nigdy nie jesteś w stanie przewidzieć kiedy będzie owu, więc po co się katować jeszcze liczeniem dni kiedy się bzykać, a kiedy nie.
    wszystkie sie tu katuja, wiec i ja tez :)

paszczakin, Simba, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale ludzki bober czy bóbr zwierzak .. bo to drugie to u mnie pod oknami dopierdziela ;-) wezmę jakąś dzidę zmontuje.. no jak ma pomóc!
    Bursztyn wrote:
    tez mnie to interesuje
    kimkolwiekby nie byl, biedny bober....

samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ale ludzki bober czy bóbr zwierzak .. bo to drugie to u mnie pod oknami dopierdziela ;-) wezmę jakąś dzidę zmontuje.. no jak ma pomóc!
    Piate: nie zabijaj :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    nie bursztyn, ale jakos mnie ta klinika z opowiadania Bozi przekonuje.
    no i przez mauzowska rodzine to jestem wszczepiona w Kraka.
    witaj w domu :)

Simba, paszczakin lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie no nie zabije po co mi cały bober ;-) chcę trochę tłuszczu ;-) liposukcję mu zrobię
    Bursztyn wrote:
    Piate: nie zabijaj :)

Simba, paszczakin, Bursztyn, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    witaj w domu :)

Ja tez chce byc z Krakowa!

Bursztyn, megan8, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Alis Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny,
    nie mam siły nadrabiać 3 dni, więc zacznę was czytać na bieżąco. U mnie wszystko ok. Idę dziś testować kolejnego ginekologa.

Zastanawiam się nad odłożeniem przeprowadzki do Polski o parę miesięcy i rodzeniem w Londynie. Bardzo nie chcę tego robić, ale boję sie wrocławskich porodówek.

Burszytnku, ty chyba objeździłaś londyńskie. Jak tam jest? Jak kobiety są traktowane? Mogą wybierać cesarkę albo pozycję do rodzenia? Pielęgniarki są miłe? Znieczulają na czas? Dezydują na czas o konieczności cesarki?

bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość

aY05p2.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 09:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Cześć dziewczyny,
    nie mam siły nadrabiać 3 dni, więc zacznę was czytać na bieżąco. U mnie wszystko ok. Idę dziś testować kolejnego ginekologa.

Zastanawiam się nad odłożeniem przeprowadzki do Polski o parę miesięcy i rodzeniem w Londynie. Bardzo nie chcę tego robić, ale boję sie wrocławskich porodówek.

Burszytnku, ty chyba objeździłaś londyńskie. Jak tam jest? Jak kobiety są traktowane? Mogą wybierać cesarkę albo pozycję do rodzenia? Pielęgniarki są miłe? Znieczulają na czas? Dezydują na czas o konieczności cesarki?

dobrze zrobisz!
    wg mojego doświadczenia złego słowa nie mogłam powiedzieć o nich
    leżałam w St Mary na Paddingtonie tam gdzie sie ksiaze George urodził :)
    pielegniarki i lekarz byli naprawde uprzejmi i pomocni, nie zapłaciłam ani grosza, to byl rok 2005 ..chyba

Alis lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jak o bobrach - to się Reni od razu ożywia...:)
    i to wariatko nie jest na płodność - tylko na przeziębienie...
    to jakiś wynalazek z Ukrainy - mama przywiozła - można się tym nacierać lub pić. Wolałam przełknąć i prawie umrzeć, niż czuć to natarte na sobie całą noc.
    I info dla Reni: chodzi o bobry te bobrowate z wody, a nie bobry babskie zbereźnico jedna....

Reni, paszczakin, samira, bliska77, grosza, megan8, malgos741, Sabina, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Kurde, nie wiem co robić!
    Właśnie wyszłam z toalety i na papierze pojawił się taki brązowy śluz. Czy to już koniec :-(?
    Zawsze to był pierwszy symptom @. Mam nadzieję, że to takie plamienie w okolicach spodziewanej @ i że się nie rozwinie.
    mysza nie daj się zbyć jutro - niech CI ta baba zrobi USG - może masz jakiegoś polipa, czy krwiaczka, a może po prostu plamisz - to normalne na początku ciąży..Jeśli jest to brązowo - żółta wydzielina, jak początek lub koniec @ - bez czystej czerwonej krwi i bez bóli - to nie jest to nic groźnego zwykle...Trzymam kciuki :)

Andzia33 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wracając do odżywiania się itp..
    dosyć ciekawy artykuł jest w dzisiejszej wyborczej " Jesteś tym co jadły twoja mama i babcia"
    Naukowcy sprawdzali czy przyszłe matki dobrze odżywiały się w dzieciństwie.. oprócz wywiadu mierzyli im długość nóg i porównywali z masą urodzeniową ich dzieci. Kości nóg rosną bardzo szybko w okresie dorastania i dlatego są dobrym wyznacznikiem zdrowej diety we wczesnym dzieciństwie - jeśli jest ona niezła, dziewczynka ma szanse na długie nogi, kiedy dorośnie..

hmmm...... to już wiem dlaczego współczesne nastolatki mają teraz takie krótkie i często krzywe

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 10:31

Simba, bliska77, Bursztyn, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa to czeba było tak od razu ;-)
    Bozia3 wrote:
    jak o bobrach - to się Reni od razu ożywia...:)
    i to wariatko nie jest na płodność - tylko na przeziębienie...
    to jakiś wynalazek z Ukrainy - mama przywiozła - można się tym nacierać lub pić. Wolałam przełknąć i prawie umrzeć, niż czuć to natarte na sobie całą noc.
    I info dla Reni: chodzi o bobry te bobrowate z wody, a nie bobry babskie zbereźnico jedna....

• Alis Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    dobrze zrobisz!
    wg mojego doświadczenia złego słowa nie mogłam powiedzieć o nich
    leżałam w St Mary na Paddingtonie tam gdzie sie ksiaze George urodził :)
    pielegniarki i lekarz byli naprawde uprzejmi i pomocni, nie zapłaciłam ani grosza, to byl rok 2005 ..chyba

Ewa, a pytali Cię jak chcesz robić - naturalnie czy cesarka czy wanna itd.?

aY05p2.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:

hmmm...... to już wiem dlaczego współczesne nastolatki mają teraz takie krótkie i często krzywe
    a to ciekawe spostrzeżenie - bo osobiście uważam, że teraz jest dużo więcej wysokich zgrabnych dziewczyn z pięknymi długimi nogami....

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    aaa to czeba było tak od razu ;-)
    tak pomyślałam,że może profilaktycznie jednak spróbuj z tym bobrem - jeśli tak się zainteresowałaś tematem - to może intuicja prowadzi Cie w dobrym kierunku - w kierunku zwiększonej płodności...;)

Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to może wszystkie długonogie wyjechały do Krakowa ;-)
    zadziwiające jak dzisiejsze nastolatki wyglądają
    niestety dieta chipsowo-fastfoodowo-colowa robi swoje
    Bozia3 wrote:
    a to ciekawe spostrzeżenie - bo osobiście uważam, że teraz jest dużo więcej wysokich zgrabnych dziewczyn z pięknymi długimi nogami....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 11:04

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 4 marca 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cze wpadam i sie witam i spadamm ;)

przebrnelam przez ciotny czas i troszeczke luzuje bo mnie ostatnio wszystko z lekka wnerwia. Nie mierzylam tem przez ostatnie kilka dni i dobrze mi z tym i tak zostanie na razie... postanowilam ze zajme sie bardziej szukaniem pracy i saba ogolnie :) czas na lekkie zmiany bo rutyna ostatnich dni mnie dobila...zmieniam strategie ;)

Zdrowka wszystkim i pogodnych dni... <3

samira, bliska77, Bozia3, Bursztyn, megan8, malgos741, Sabina, Żanet, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 marca 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    czy Wy musicie tyle produkować? ;)
    Olena, bardzo dobra decyzja
    Bozia, dużo zdrówka,
    Caffe, fajnie że u Was wszystko ok
    Bursztyn, bzykaj się jak tylko będziesz miała ochotę
    Panda, oby skupienie sie na innych sprawach zaowocowało dzidzią :-)
    ja tez już po dzisiejszym badaniu (połówkowym), na ta chwilę wszystko ok no i wszystko wskazuje na to że córcia będzie miała siostrę :), jak sie dowie to chyba będzie piszczała z radości bo innej opcji nie brała pod uwagę :)
    idę trochę się położyć, bo nie ukrywam, że nerwy od rana i brzuch napięty jak cholera. Jutro do pracy.

samira, Bozia3, grosza, Mango, Bursztyn, caffe, megan8, malgos741, gosia7122, Sabina, polarmiś, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2565 2566 2567 2568 2569 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ