35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
caffe wrote:Moja rada jest taka: bzykaj się kiedy możesz i masz ochotę. Nie stosuj jakiś zasad, że co 2 lub 3 dni. Jeśli masz ochotę codziennie, to tak rób. Nigdy nie jesteś w stanie przewidzieć kiedy będzie owu, więc po co się katować jeszcze liczeniem dni kiedy się bzykać, a kiedy nie.
paszczakin, Simba, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
ale ludzki bober czy bóbr zwierzak .. bo to drugie to u mnie pod oknami dopierdziela
wezmę jakąś dzidę zmontuje.. no jak ma pomóc!
Bursztyn wrote:tez mnie to interesuje
kimkolwiekby nie byl, biedny bober....samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
nie mam siły nadrabiać 3 dni, więc zacznę was czytać na bieżąco. U mnie wszystko ok. Idę dziś testować kolejnego ginekologa.
Zastanawiam się nad odłożeniem przeprowadzki do Polski o parę miesięcy i rodzeniem w Londynie. Bardzo nie chcę tego robić, ale boję sie wrocławskich porodówek.
Burszytnku, ty chyba objeździłaś londyńskie. Jak tam jest? Jak kobiety są traktowane? Mogą wybierać cesarkę albo pozycję do rodzenia? Pielęgniarki są miłe? Znieczulają na czas? Dezydują na czas o konieczności cesarki?bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Cześć dziewczyny,
nie mam siły nadrabiać 3 dni, więc zacznę was czytać na bieżąco. U mnie wszystko ok. Idę dziś testować kolejnego ginekologa.
Zastanawiam się nad odłożeniem przeprowadzki do Polski o parę miesięcy i rodzeniem w Londynie. Bardzo nie chcę tego robić, ale boję sie wrocławskich porodówek.
Burszytnku, ty chyba objeździłaś londyńskie. Jak tam jest? Jak kobiety są traktowane? Mogą wybierać cesarkę albo pozycję do rodzenia? Pielęgniarki są miłe? Znieczulają na czas? Dezydują na czas o konieczności cesarki?
dobrze zrobisz!
wg mojego doświadczenia złego słowa nie mogłam powiedzieć o nich
leżałam w St Mary na Paddingtonie tam gdzie sie ksiaze George urodził
pielegniarki i lekarz byli naprawde uprzejmi i pomocni, nie zapłaciłam ani grosza, to byl rok 2005 ..chybaAlis lubi tę wiadomość
-
jak o bobrach - to się Reni od razu ożywia...
i to wariatko nie jest na płodność - tylko na przeziębienie...
to jakiś wynalazek z Ukrainy - mama przywiozła - można się tym nacierać lub pić. Wolałam przełknąć i prawie umrzeć, niż czuć to natarte na sobie całą noc.
I info dla Reni: chodzi o bobry te bobrowate z wody, a nie bobry babskie zbereźnico jedna....Reni, paszczakin, samira, bliska77, grosza, megan8, malgos741, Sabina, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kurde, nie wiem co robić!
Właśnie wyszłam z toalety i na papierze pojawił się taki brązowy śluz. Czy to już koniec?
Zawsze to był pierwszy symptom @. Mam nadzieję, że to takie plamienie w okolicach spodziewanej @ i że się nie rozwinie.Andzia33 lubi tę wiadomość
-
wracając do odżywiania się itp..
dosyć ciekawy artykuł jest w dzisiejszej wyborczej " Jesteś tym co jadły twoja mama i babcia"
Naukowcy sprawdzali czy przyszłe matki dobrze odżywiały się w dzieciństwie.. oprócz wywiadu mierzyli im długość nóg i porównywali z masą urodzeniową ich dzieci. Kości nóg rosną bardzo szybko w okresie dorastania i dlatego są dobrym wyznacznikiem zdrowej diety we wczesnym dzieciństwie - jeśli jest ona niezła, dziewczynka ma szanse na długie nogi, kiedy dorośnie..
hmmm...... to już wiem dlaczego współczesne nastolatki mają teraz takie krótkie i często krzyweWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 10:31
Simba, bliska77, Bursztyn, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
aaa to czeba było tak od razu
Bozia3 wrote:jak o bobrach - to się Reni od razu ożywia...
i to wariatko nie jest na płodność - tylko na przeziębienie...
to jakiś wynalazek z Ukrainy - mama przywiozła - można się tym nacierać lub pić. Wolałam przełknąć i prawie umrzeć, niż czuć to natarte na sobie całą noc.
I info dla Reni: chodzi o bobry te bobrowate z wody, a nie bobry babskie zbereźnico jedna.... -
EwaT wrote:dobrze zrobisz!
wg mojego doświadczenia złego słowa nie mogłam powiedzieć o nich
leżałam w St Mary na Paddingtonie tam gdzie sie ksiaze George urodził
pielegniarki i lekarz byli naprawde uprzejmi i pomocni, nie zapłaciłam ani grosza, to byl rok 2005 ..chyba
Ewa, a pytali Cię jak chcesz robić - naturalnie czy cesarka czy wanna itd.? -
Reni wrote:
hmmm...... to już wiem dlaczego współczesne nastolatki mają teraz takie krótkie i często krzyweReni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:aaa to czeba było tak od razu
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a to może wszystkie długonogie wyjechały do Krakowa
zadziwiające jak dzisiejsze nastolatki wyglądają
niestety dieta chipsowo-fastfoodowo-colowa robi swoje
Bozia3 wrote:a to ciekawe spostrzeżenie - bo osobiście uważam, że teraz jest dużo więcej wysokich zgrabnych dziewczyn z pięknymi długimi nogami....Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2014, 11:04
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Cze wpadam i sie witam i spadamm
przebrnelam przez ciotny czas i troszeczke luzuje bo mnie ostatnio wszystko z lekka wnerwia. Nie mierzylam tem przez ostatnie kilka dni i dobrze mi z tym i tak zostanie na razie... postanowilam ze zajme sie bardziej szukaniem pracy i saba ogolnieczas na lekkie zmiany bo rutyna ostatnich dni mnie dobila...zmieniam strategie
Zdrowka wszystkim i pogodnych dni...
samira, bliska77, Bozia3, Bursztyn, megan8, malgos741, Sabina, Żanet, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
czy Wy musicie tyle produkować?
Olena, bardzo dobra decyzja
Bozia, dużo zdrówka,
Caffe, fajnie że u Was wszystko ok
Bursztyn, bzykaj się jak tylko będziesz miała ochotę
Panda, oby skupienie sie na innych sprawach zaowocowało dzidzią
ja tez już po dzisiejszym badaniu (połówkowym), na ta chwilę wszystko ok no i wszystko wskazuje na to że córcia będzie miała siostrę, jak sie dowie to chyba będzie piszczała z radości bo innej opcji nie brała pod uwagę
idę trochę się położyć, bo nie ukrywam, że nerwy od rana i brzuch napięty jak cholera. Jutro do pracy.
samira, Bozia3, grosza, Mango, Bursztyn, caffe, megan8, malgos741, gosia7122, Sabina, polarmiś, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość