35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Nie wiedziałam, nikt mi czegoś takiego nie powiedział. Dziękuję Ci
My to z siostrzenicą przerabialiśmySabina lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, będę do niego chodzić i spróbuję jakoś zaprzyjaźnić. Następnym razem go poproszę o bycie przy moim porodzie i przepytam dokładniej o warunki. Potem jak będzie bliżej terminu wypytam za co można dopłacić. Może jakoś to będzie.
Pogrzebałam w internecie, żeby się dowiedzieć, czy w moim lokalnym szpitalu w Londynie były jakieś błędy lekarskie na położncictwie. I tam też była sprawa zaniedbań i śmierci dzieci. Ale zaskoczyła mnie postawa pacjentów. Napisali petycję, która jest opublikowana w internecie i, w której domagają się rezygnacji konkretnych lekarzy i położnych. No i na bieząco zamieszczają informacje, co się dzieje w sprawie. Podoba mi się to. Społeczeństwo obywatelskie.samira, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygrosza wrote:wyniki histerioskopii okey! polip usunięty endo 4mm jajniki ok macica 46x41mm udrożnili prawy jajowód który był zatkany
No to teraz kiedy dostaniecie zielone światło? od razu? Daj znać kiedy zaciskać kciuki
Idę spać, dobrej nocy laseczki!grosza lubi tę wiadomość
-
Ineska trzymam za ciebie kciuki aby wszystko było ok.
Alis, Aga gratulacje córeczek.
Mysza będzie dobrze ale trzymaj rękę na pulsie.
A ja dziś grzańca wypiję może mi całkiem przejdą zatoki, od piątku łep mnie tak bolał że już wczoraj miałam dosyć, ciągle tabsy od bólu, więc odczekałam i wypiłam sobie wieczorkiem piwko. Zaskoczenie przestała mnie boleć głowa i dziś też mnie nie bolała, za to zatoki się oczyszczają bo dmucham co pięć minut w chusteczki aż mój kulfon jest czerwony.samira, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
malgos741 wrote:Ineska trzymam za ciebie kciuki aby wszystko było ok.
A ja dziś grzańca wypiję może mi całkiem przejdą zatoki, od piątku łep mnie tak bolał że już wczoraj miałam dosyć, ciągle tabsy od bólu, więc odczekałam i wypiłam sobie wieczorkiem piwko. Zaskoczenie przestała mnie boleć głowa i dziś też mnie nie bolała, za to zatoki się oczyszczają bo dmucham co pięć minut w chusteczki aż mój kulfon jest czerwony.
chyba tez zaraz odpale sobie piwo, mam nawet polskieAndzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:Ineska trzymam za ciebie kciuki aby wszystko było ok.
A ja dziś grzańca wypiję może mi całkiem przejdą zatoki, od piątku łep mnie tak bolał że już wczoraj miałam dosyć, ciągle tabsy od bólu, więc odczekałam i wypiłam sobie wieczorkiem piwko. Zaskoczenie przestała mnie boleć głowa i dziś też mnie nie bolała, za to zatoki się oczyszczają bo dmucham co pięć minut w chusteczki aż mój kulfon jest czerwony. -
Kupilam sobie (w PL) kominek do aromaterapii z kamienia mydlanego i jade z aroamatami
wczoraj byl olejek pomaranczowy z olekiem gozdzikowym. Piekne , bardzo antydepresyne
teraz jade z cytrynowym + neroli, potem dodam cynamonowego. Fantastyczna sprawa
Żanet, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Kupilam sobie (w PL) kominek do aromaterapii z kamienia mydlanego i jade z aroamatami
wczoraj byl olejek pomaranczowy z olekiem gozdzikowym. Piekne , bardzo antydepresyne
teraz jade z cytrynowym + neroli, potem dodam cynamonowego. Fantastyczna sprawa
też bym pojechała.....gdybym miała piwo w perspektywie -
Bursztyn wrote:i to jeszcze polskie
chociaz np. lubie tez biale nieklarowane
zezarlabym do tego fryty z keczupem lub majonezem, ale niestety nie mam
tesco jeszcze otwarte
ciapaki tez maja w zamrazarach...nie masz tam gdzie za rogiem?
albo gotowe od Sam-a -
nick nieaktualnyMoge sie do was dolaczyc ,w maju bede miala 35 lat,mam 2 dzieci corke 13 i syna 5,niestety 11.02.2014 poronilam i po 1 miesiaczce zaczynam starania od nowa
samira, Sabina, Iwone, EwaT, megan8, anna maria, Bozia3, Monia37, ania.g, Aisab, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Halo co tu tak pusto
Mysza jak się czujesz?
Witaj Katarinka
Nauczanie indywidualne u mojej starszej córki już dziś ruszyło i na razie kamień mi z serca spadł. A poza tym to nic nowego.
Miłego dnia dziewczęta.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 09:54
samira, anna maria, Mango, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny