X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia... a jak wyglądałam? ;-)
    tak jak na fotce, którą tu miałaś na początku - cycata, opalona blondyna z rozczochraną trochę fryzurą :)

Reni, Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Reni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaaaa wiem już na której.. kiedyś z wakacji wrzuciłam :-)
    to było jakieś 10 kg temu ;-)
    Bozia3 wrote:
    tak jak na fotce, którą tu miałaś na początku - cycata, opalona blondyna z rozczochraną trochę fryzurą :)

Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jakie puchy tu dzisiaj.. czyżbym musiała wsadzić jakiś kijek w jakieś mrowisko? ;-)

Simba, Bursztyn, samira, Panda, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dawaj!
    Wołać Ewke?

Reni, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiaj przeczytałam w gazecie (tak tak znowu), że im starszy ojciec tym bardziej wybrakowane nasienie.... i że dzieci takich ojców częściej mają choroby psychiczne.. hmm..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 16:16

• grosza Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    optymistyczna historia
    poczytajcie

http://www.nasz-bocian.pl/node/268

:)

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    jak ją zaprosisz na chrzest to chyba nie odmówi? :)
    hahahaha! dobre! :)
    chociaz z nia to nigdy nic nie wiadomo.....

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alis wrote:
    Teraz jestem w Polsce drugi tydzień, ale pierwszy zmarnowała mi grypa jelitowa i jakoś działam w zwolnionym tempie i dopiero zaczynam się ogarniać. Jeszcze męża miałam na weekend i wiadomo, że skoro mnie odwiedza na weekend, wszystkie sprawy w kąt i świętujemy jego przyjazd. Teraz by chciał, żebym za tydzień do niego leciała, ale chyba się zbuntuję. Nie mam siły, muszę w końcu zrobić wszystkie badania ciążowe, iść na fitness, zająć pracą. Takie latanie wybija z rytmu strasznie (przynajmniej mnie) i oczywiście lot to 2 godziny, ale na lotnisku się siedzi kolejne dwie plus dojazd czyli cały dzień zmarnowany na przelot w jedną stronę, a potem kolejny na przelot w drugą. Marudzę strasznie... Ale jeszcze tylko miesiąc - dwa i się skończy. Mąż wraca :)
    oj, to duuzo czasu tracisz na podroze i meczace to jest

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    jakie puchy tu dzisiaj.. czyżbym musiała wsadzić jakiś kijek w jakieś mrowisko? ;-)
    na to wyglada, ze trzeba troche zamieszac ;)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 16:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dzisiaj przeczytałam w gazecie (tak tak znowu), że im starszy ojciec tym bardziej wybrakowane nasienie.... i że dzieci takich ojców częściej mają choroby psychiczne.. hmm..
    oj tam, z niektorymi chorobami psychicznymi da sie zyc ;)

Simba, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Grosza świetna historia. A jak Twoje samopoczucie ?

grosza lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    Bozia, jakaś tragedia z tymi Twoimi badaniami, ja już niedawno pisałam, zarówno w ciaży z córką jak i teraz miałam badania na NFZ, gin przyjęła mnie o konkretnej godzinie, na którą sie umówiłam telefonicznie, czekałam może z 7 minut, wczoraj też byłam na "połówkowym", zero czekania, babka bardzo przystępna i pakiet zdjęć do łapki ;-), czas trwania wizyty - k 30 minut

gosia7122, Bursztyn, Sabina, samira, Bozia3, Viv78, Iwone, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• gosia7122 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    Bozia, jakaś tragedia z tymi Twoimi badaniami, ja już niedawno pisałam, zarówno w ciaży z córką jak i teraz miałam badania na NFZ, gin przyjęła mnie o konkretnej godzinie, na którą sie umówiłam telefonicznie, czekałam może z 7 minut, wczoraj też byłam na "połówkowym", zero czekania, babka bardzo przystępna i pakiet zdjęć do łapki ;-), czas trwania wizyty - k 30 minut
    u mnie tak samo ,badanie trwało ze 30 minut i dokładna tabelka z opisem wszystkich narządów.

bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja sie dziwnie czuje, to znaczy odczuwam ucisk w klacie i w brzuchu. Tylko nie wiem czy ten ucisk z klaty promieniuje na brzuch czy odwrotnie. Jakby Ciezko mi oddychac. Dziwne uczucie, tak jakby mi ktos wpompowal ogromna ilosc powietrza od srodka ito wywieralo presje na pluca i na brzuch. Pusto i ciezko jednoczesnie. Nie wiem jak to lepiej opisac.

bliska77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 18:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    u mnie tak samo ,badanie trwało ze 30 minut i dokładna tabelka z opisem wszystkich narządów.
    dokładnie, pani ginekolog - genetyk wszystko opisywała i każdy opis tłumaczyła, każdy badany narząd z osobna

gosia7122, samira lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 marca 2014, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja sie dziwnie czuje, to znaczy odczuwam ucisk w klacie i w brzuchu. Tylko nie wiem czy ten ucisk z klaty promieniuje na brzuch czy odwrotnie. Jakby Ciezko mi oddychac. Dziwne uczucie, tak jakby mi ktos wpompowal ogromna ilosc powietrza od srodka ito wywieralo presje na pluca i na brzuch. Pusto i ciezko jednoczesnie. Nie wiem jak to lepiej opisac.
    kurcze Bursztynku jeśli będzie sie to powtarzać, zgłoś si do lekarza

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    kurcze Bursztynku jeśli będzie sie to powtarzać, zgłoś si do lekarza
    bylam u lekarza w poniedzialek, szkoda ze to odczuwam dopiero dzis.... Moze mi pikawa wysiada? Ale to nie jest bol tylko taki dziwny ucisk. Klata i brzuch. Bardzo dziwne, jeszcze tego nie przerabialam.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bylam u lekarza w poniedzialek, szkoda ze to odczuwam dopiero dzis.... Moze mi pikawa wysiada? Ale to nie jest bol tylko taki dziwny ucisk. Klata i brzuch. Bardzo dziwne, jeszcze tego nie przerabialam.

Albo ciaza, albo refluks ;)

Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Albo ciaza, albo refluks ;)
    taa, ciaza i to pewnie jeszcze zaawansowana, ze wielki brzuch uciska sam siebie i klate ;)
    a refluks nie piecze przypadkiem? jesli tak, to nie refluks. To jest takie idiotyczne uczucie jakby mnie ktos nadmuchal od gory i od dolu, nawet sie obejrzalam w lustrze czy przypadkiem nie jestem opuchnieta, ale nie- rozmiar nadal ten sam. ciezko sie oddycha. No to jest jakis czad...

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Musze powiedziec Leonowi, zeby wezwal pogotowie, jakby co.... ;)

Simba, ania.g, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2570 2571 2572 2573 2574 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ