35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
aaaaa wiem już na której.. kiedyś z wakacji wrzuciłam
to było jakieś 10 kg temuBozia3 wrote:tak jak na fotce, którą tu miałaś na początku - cycata, opalona blondyna z rozczochraną trochę fryzurąSabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzisiaj przeczytałam w gazecie (tak tak znowu), że im starszy ojciec tym bardziej wybrakowane nasienie.... i że dzieci takich ojców częściej mają choroby psychiczne.. hmm..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 16:16
-
Alis wrote:Teraz jestem w Polsce drugi tydzień, ale pierwszy zmarnowała mi grypa jelitowa i jakoś działam w zwolnionym tempie i dopiero zaczynam się ogarniać. Jeszcze męża miałam na weekend i wiadomo, że skoro mnie odwiedza na weekend, wszystkie sprawy w kąt i świętujemy jego przyjazd. Teraz by chciał, żebym za tydzień do niego leciała, ale chyba się zbuntuję. Nie mam siły, muszę w końcu zrobić wszystkie badania ciążowe, iść na fitness, zająć pracą. Takie latanie wybija z rytmu strasznie (przynajmniej mnie) i oczywiście lot to 2 godziny, ale na lotnisku się siedzi kolejne dwie plus dojazd czyli cały dzień zmarnowany na przelot w jedną stronę, a potem kolejny na przelot w drugą. Marudzę strasznie... Ale jeszcze tylko miesiąc - dwa i się skończy. Mąż wraca
-
Reni wrote:dzisiaj przeczytałam w gazecie (tak tak znowu), że im starszy ojciec tym bardziej wybrakowane nasienie.... i że dzieci takich ojców częściej mają choroby psychiczne.. hmm..
Simba, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
Bozia, jakaś tragedia z tymi Twoimi badaniami, ja już niedawno pisałam, zarówno w ciaży z córką jak i teraz miałam badania na NFZ, gin przyjęła mnie o konkretnej godzinie, na którą sie umówiłam telefonicznie, czekałam może z 7 minut, wczoraj też byłam na "połówkowym", zero czekania, babka bardzo przystępna i pakiet zdjęć do łapki, czas trwania wizyty - k 30 minut
gosia7122, Bursztyn, Sabina, samira, Bozia3, Viv78, Iwone, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
Bozia, jakaś tragedia z tymi Twoimi badaniami, ja już niedawno pisałam, zarówno w ciaży z córką jak i teraz miałam badania na NFZ, gin przyjęła mnie o konkretnej godzinie, na którą sie umówiłam telefonicznie, czekałam może z 7 minut, wczoraj też byłam na "połówkowym", zero czekania, babka bardzo przystępna i pakiet zdjęć do łapki, czas trwania wizyty - k 30 minut
bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja sie dziwnie czuje, to znaczy odczuwam ucisk w klacie i w brzuchu. Tylko nie wiem czy ten ucisk z klaty promieniuje na brzuch czy odwrotnie. Jakby Ciezko mi oddychac. Dziwne uczucie, tak jakby mi ktos wpompowal ogromna ilosc powietrza od srodka ito wywieralo presje na pluca i na brzuch. Pusto i ciezko jednoczesnie. Nie wiem jak to lepiej opisac.
bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia7122 wrote:u mnie tak samo ,badanie trwało ze 30 minut i dokładna tabelka z opisem wszystkich narządów.
gosia7122, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ja sie dziwnie czuje, to znaczy odczuwam ucisk w klacie i w brzuchu. Tylko nie wiem czy ten ucisk z klaty promieniuje na brzuch czy odwrotnie. Jakby Ciezko mi oddychac. Dziwne uczucie, tak jakby mi ktos wpompowal ogromna ilosc powietrza od srodka ito wywieralo presje na pluca i na brzuch. Pusto i ciezko jednoczesnie. Nie wiem jak to lepiej opisac.
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
agafbh wrote:kurcze Bursztynku jeśli będzie sie to powtarzać, zgłoś si do lekarza
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:bylam u lekarza w poniedzialek, szkoda ze to odczuwam dopiero dzis.... Moze mi pikawa wysiada? Ale to nie jest bol tylko taki dziwny ucisk. Klata i brzuch. Bardzo dziwne, jeszcze tego nie przerabialam.
Albo ciaza, albo refluks
Bursztyn, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Albo ciaza, albo refluks
a refluks nie piecze przypadkiem? jesli tak, to nie refluks. To jest takie idiotyczne uczucie jakby mnie ktos nadmuchal od gory i od dolu, nawet sie obejrzalam w lustrze czy przypadkiem nie jestem opuchnieta, ale nie- rozmiar nadal ten sam. ciezko sie oddycha. No to jest jakis czad...samira, bliska77 lubią tę wiadomość