35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Heloł
Myslalam ze jakas ciekawa dyskusja wrze, a tu nic sie nie dzieje...
Matke moja zaprosilam tutaj (nigdy tu nie byla) na swieta Wielkanocne, ale grzecznie odmowila. A poniewaz mam teraz psa na utrzymaniu- wiec niepredko pojade do PL. No coz, nie to nie.
Pogodnego dnia Baby(bo u mnie na taki nie ma co liczyc)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 10:38
samira, Sabina, megan8, anna maria, Simba, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ania, mam nadzieje ze Twoja corka poczuje sie lepiej przy takim trybie nauki.
Katarinka witaj
Sabina, ja narazie pije pierwsza, ale mysle ze na jednej sie nie skonczy, taki ponury, senny dzien...Sabina, anna maria, ania.g, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Matke moja zaprosilam tutaj (nigdy tu nie byla
Najpierw pomyślałam, że zaprosiłaś ją do nas na forum
Dzień dobry wszystkim. Witaj Katarinka. Klapnięta się czuję mocno. W ramach doenergetyzowania zrobiłam sobie 12 minut ćwiczeń na piłce i się tak zmęczyłam, że aż mi siebie żal. Teraz leżę na sofie i dochodzę do siebie. Muszę zacząć ćwiczyć, bo niedługo zabraknie mi sił, żeby się rano zwlec z łóżka. Nie mówiąc już o zabraniu za pracę...samira, Bursztyn, Sabina, megan8, grosza, anna maria, Simba, Mango, Bozia3, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Alis wrote:Najpierw pomyślałam, że zaprosiłaś ją do nas na forum
Dzień dobry wszystkim. Witaj Katarinka. Klapnięta się czuję mocno. W ramach doenergetyzowania zrobiłam sobie 12 minut ćwiczeń na piłce i się tak zmęczyłam, że aż mi siebie żal. Teraz leżę na sofie i dochodzę do siebie. Muszę zacząć ćwiczyć, bo niedługo zabraknie mi sił, żeby się rano zwlec z łóżka. Nie mówiąc już o zabraniu za pracę...
A chodzisz moze na joge dla ciezarowek?anna maria, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczyny ,witam nowa kolezanke u mnie pogoda do d....,ogolnie to mam od rana strach przed jutrzejsza aminopunkcja.Alis bedziesz miala corke super,jak bede miala wyniki amino to tez bede miala 100% pewnosci jaka plec (moj gin mowi Gustaw)a pani genetyk przy robieniu Usg ,powiedziala mozliwe ze dziewczynka.Milego dnia
megan8, samira, bliska77, gosia7122, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć.Wiecie moze co moze być przyczyna bardzo obfitych krwawień?Nigdy aż tak nie miałam,a teraz drugi cykl to samo.Ledwo na nogach stoję ,taka słaba jestem.
anna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc anna maria.Chyba wszystko jest w porzadku,ostatnio bylam badana i nic nikt nie mowil,wiec powinno byz ok.Mam juz dosc wszystkiego,ciagle cos nowego sie mnie czepia,a najgorsze ,ze "stara" choroba powrocila i juz calkiem mnie rozklada...A co u Ciebie?Wszystko juz w porzadku?
anna maria, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się z Wami,byłam wczoraj u gin,jajo prawie 20mm,zaraz pewnie pęknie,sprawdze to w piątek na kolejnym monitoringu.Dostałam Thyrozol,zbyt niskie Tsh,mam o.898 a dobrze byłoby mieć ok 2.5 No zobaczymy co tym razem wyjdzie,póki co zakupilam dżinsy takie akurat,na pocieszenie,jeśli się uda to poczekają na mnie,taka mam nadzieję
anna maria, bliska77, mysza1975, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:Czesc anna maria.Chyba wszystko jest w porzadku,ostatnio bylam badana i nic nikt nie mowil,wiec powinno byz ok.Mam juz dosc wszystkiego,ciagle cos nowego sie mnie czepia,a najgorsze ,ze "stara" choroba powrocila i juz calkiem mnie rozklada...A co u Ciebie?Wszystko juz w porzadku?
samira, Bozia3, Bursztyn, wenus, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziś robiłam badania prenatalne. Z racji wieku miałam za darmo w klinice - byłam tam o 7.00 rano - żeby dostać bloczek do kolejki...dostałam - przyjęli mnie o 14.00 - co za porypany system w stylu późnego Gierka.....masakra.
Na USG pani się skupiała bez słowa na badaniu. Byłam ciekawa co powie - co widzi, a może płeć itp..a ona po 10 minutach powiedziała - wszystko ok - proszę jeszcze podejść do pobrania krwi - za tydzień wyniki - do widzenia.
Jakiś kosmos - dzięki Bogu, że stać mnie na prywatnego gina.....
samira, anna maria, Bursztyn, bliska77, gosia7122, mysza1975, Sabina, malgos741, Viv78, Panda, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni - śniłaś mi się dzisiaj. Byłyśmy na jakimś przyjęciu na powietrzu - stałyśmy w kolejce po dzieci. Moje już leżało na stole pomiędzy jedzeniem, a Ty na swoje jeszcze czekałaś. Wywlokłaś mnie poza ten stół gdzieś jakby na narty na stok, zjechałyśmy na nartach, a ja potem sobie zajarałam, a Ty spuściłaś mi zjebkę, że ja już dostałam dziecko z przydziału i jaram fajki - a Ty jeszcze czekasz i potrafisz się powstrzymać...
Jak się obudziłam to mi wesoło było...samira, Reni, Simba, megan8, Bursztyn, Mango, mysza1975, Sabina, Aisab, malgos741, Panda, paszczakin, Żanet, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:a jak czesto latasz?
Teraz jestem w Polsce drugi tydzień, ale pierwszy zmarnowała mi grypa jelitowa i jakoś działam w zwolnionym tempie i dopiero zaczynam się ogarniać. Jeszcze męża miałam na weekend i wiadomo, że skoro mnie odwiedza na weekend, wszystkie sprawy w kąt i świętujemy jego przyjazd. Teraz by chciał, żebym za tydzień do niego leciała, ale chyba się zbuntuję. Nie mam siły, muszę w końcu zrobić wszystkie badania ciążowe, iść na fitness, zająć pracą. Takie latanie wybija z rytmu strasznie (przynajmniej mnie) i oczywiście lot to 2 godziny, ale na lotnisku się siedzi kolejne dwie plus dojazd czyli cały dzień zmarnowany na przelot w jedną stronę, a potem kolejny na przelot w drugą. Marudzę strasznie... Ale jeszcze tylko miesiąc - dwa i się skończy. Mąż wracamalgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
jaki z tego wniosek? muszę zacząć jarać przy stole w nartach
p.s. dzbry i witam nowe dziewczyny
Bozia3 wrote:Reni - śniłaś mi się dzisiaj. Byłyśmy na jakimś przyjęciu na powietrzu - stałyśmy w kolejce po dzieci. Moje już leżało na stole pomiędzy jedzeniem, a Ty na swoje jeszcze czekałaś. Wywlokłaś mnie poza ten stół gdzieś jakby na narty na stok, zjechałyśmy na nartach, a ja potem sobie zajarałam, a Ty spuściłaś mi zjebkę, że ja już dostałam dziecko z przydziału i jaram fajki - a Ty jeszcze czekasz i potrafisz się powstrzymać...
Jak się obudziłam to mi wesoło było...Simba, Sabina, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość