X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    caffe dywanik super, ale w połączeniu z tymi zasłonami - to może być trochę naciapane. Natomiast ten dywan i firanka z ostatniego linku to super :)
    Zasłony to bardziej delikatne bym chciała. Na poniższym linku są "firankowe". Myślałam o wzorze 78

http://allegro.pl/fotofiranki-dzieciece-firany-dowolny-nadruk-i3962378211.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:37

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzcie na takie coś
    http://allegro.pl/fisher-price-duza-mata-edukacyjna-do-zabaw-nowosc-i4009202692.html
    U nas zdało to egzamin, bo niemowlaki często ulewają czy się ślinią, a taką matę nie ma problemu wyprać w pralce

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 21:38

caffe, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no to az milo popatrzec :)
    w UK to tak srednio jest, zeby nie powiedziec nieciekawie- bardzo czesto dresy, albo ubrane byle jak, obowiazkowo odrapane resztki lakieru na szponach, zaniedbane...
    zawsze mnie to zastanawia, o co chodzi z tymi pazurami - bo ja bym z takimi z domu nie wyszła...myślałam w pewnym momencie, że to może tak ma być - taka moda?

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Popatrzcie na takie coś
    http://allegro.pl/fisher-price-duza-mata-edukacyjna-do-zabaw-nowosc-i4009202692.html
    U nas zdało to egzamin, bo niemowlaki często ulewają czy się ślinią, a taką matę nie ma problemu wyprać w pralce
    Fajne to.

Mnie koleżanka z pracy powiedziała, ze mi da jakąś matę, więc może ominie mnie zakup :)

Bozia3, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    zawsze mnie to zastanawia, o co chodzi z tymi pazurami - bo ja bym z takimi z domu nie wyszła...myślałam w pewnym momencie, że to może tak ma być - taka moda?
    Teraz są modne takie spękane lakiery ;)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    tez sie zastanawialam, ale angielki -ze sie tak ordynarnie wyraze- maja na to wysrane...zreszta nie tylko na to :) oczywiscie nie wszystkie, ale dosc duzo

Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Popatrzcie na takie coś
    bardzo fajny pomysł - pewnie skorzystam...

Iwone lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• megan8 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe może z tej stronki coś ci się spodoba?
    ja zamawiam zawsze bezpłatny katalog do domu ,firanki są piękne

http://sklep.wisan.pl/Firanki_DzieciecoMlodziezowe_c134.html

caffe, Iwone, bliska77 lubią tę wiadomość

NIE STARAM SIĘ !!!!! 7a4at5odn0c3ve6g.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    posłuchajcie, jakie śmieszne stworki :)
    http://blog.petflow.com/you-wont-believe-what-these-babies-are-laughing-at-they-are-cracking-me-up-its-contagious/

Reni lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    caffe może z tej stronki coś ci się spodoba?
    ja zamawiam zawsze bezpłatny katalog do domu ,firanki są piękne

http://sklep.wisan.pl/Firanki_DzieciecoMlodziezowe_c134.html
    Dzięki :)

Wisan ma fajne firanki. Ta, którą ja wybrałam, wydaje mi się gatunkowo być ok, bo ona też jest w ofercie sklepu: świat firan.

Chciałam jakoś tematycznie zgrać to wszystko, czyli firankę, zasłonki i dywan :) Ale może z czasem coś mi się jeszcze zmieni :)

megan8, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Fajne to.

Mnie koleżanka z pracy powiedziała, ze mi da jakąś matę, więc może ominie mnie zakup :)
    Mata jest super. Zabieraliśmy ją jak kogoś odwiedzaliśmy. Nie było problemu gdzie ma się dziecko bawić.

caffe, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Mata jest super. Zabieraliśmy ją jak kogoś odwiedzaliśmy. Nie było problemu gdzie ma się dziecko bawić.
    To prawda, ma swoje "domowe" miejsce do zabawy :)

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja im dłużej rozmyślam o zakupach, to selekcja pomysłów jest większa :)

Nie zamierzam przesadzać z ilością ciuchów, przynajmniej na pierwsze tygodnie, bo po 2 tygodniach są już za małe i trzeba wydac lub wyrzucić. Nie będę więc inwestowała w coś na krótki czas.

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    tez sie zastanawialam, ale angielki -ze sie tak ordynarnie wyraze- maja na to wysrane...zreszta nie tylko na to :) oczywiscie nie wszystkie, ale dosc duzo

ja po tylu latach w UK tam tez mam na to wywalone
    to jest chyba jakas zaściankowość, kompleksy może z tym wygladem, np u mnie na wsi wstyd iść do sklepu z plama na bluzce czy wygniecioną..tzn mnie nie wstyd ale ogólnie panuje taka pojebana mentalność wiejska że co ludzie powiedzą..co kogo obchodza moje paznokcie, moja waga, moj zarost na cipie czy jego brak?? sie pytam, Polki maja to do siebie np u mnie na uczelni- niby zadbane tak jak piszecie paznokcie itd ale jakos wszystkie wygladaja tak samo, żadnych odchyleń od szablonu, trudno to wytlumaczyć...no i te wszechobecne rajstopy obrzydliwe, w Londynie bez pudła odgadywałam świeża Polkę, normalnie wiocha, jeszcze dodam do tego ogromna generalna naiwność w postepowaniu z facetami

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:15

• Iwone Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cafe ja sporo rzeczy kupiłam używanych na allegro i nie dlatego że nie było mnie stać, tylko właśnie z tego powodu że dziecko szybko rośnie i jeśli mama nie zniszczy ubranek przy praniu, to często te używane wyglądają jak nowe.
    Dla dziecka i tak wszystko się prasuje, wiec przynajmniej ja nie widzę problemu.
    Dzięki temu miałam więcej ubranek i nie było mi szkoda, jak coś nie dało się już odprać.

Simba, samira, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    to jest chyba jakas zaściankowość, kompleksy może z tym wygladem, np u mnie na wsi wstyd iść do sklepu z plama na bluzce czy wygniecioną..tzn mnie nie wstyd ale ogólnie panuje taka pojebana mentalność wiejska że co ludzie powiedzą..co kogo obchodza moje paznokcie, moja waga, moj zarost na cipie czy jego brak?? sie pytam, Polki maja to do siebie np u mnie na uczelni- niby zadbane tak jak piszecie paznokcie itd ale jakos wszystkie wygladaja tak samo, żadnych odchyleń od szablonu, trudno to wytlumaczyć...no i te wszechobecne rajstopy obrzydliwe, w Londynie bez pudła odgadywałam świeża Polkę, normalnie wiocha, jeszcze dodam do tego ogromna generalna naiwność w postepowaniu z facetami
    ogolnie nic do nich nie mam, tylko zauwazam ten obgryziony lakier, ale koniec koncow- kij im w oko, teraz juz sie nie bulwersuje tak jak kiedys :)

a o co chodzi z tymi rajstopami? albo rajtkami- tak powiedzielibysmy w Krakowie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:22

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Cafe ja sporo rzeczy kupiłam używanych na allegro i nie dlatego że nie było mnie stać, tylko właśnie z tego powodu że dziecko szybko rośnie i jeśli mama nie zniszczy ubranek przy praniu, to często te używane wyglądają jak nowe.
    Dla dziecka i tak wszystko się prasuje, wiec przynajmniej ja nie widzę problemu.
    Dzięki temu miałam więcej ubranek i nie było mi szkoda, jak coś nie dało się już odprać.
    No ja mam własnie takie podejście żeby kupić i ewentualnie żeby nie było mi żal wydać albo wywalić. Bo jak dzisiaj widziała śpiochy za 60 zł, to stwierdziłam, że to już przesada.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2014, 22:22

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

Fleja trochę jest. Nie zawsze sie umyje po robocie.

A ja uwielbiam to, ze Polki są takie zadbane. Rzygac mi sie chce na flejowate baby.

Bursztyn, Reni, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    widziałas kiedy Angielke w rajstopach oprócz księżnej Kate i starych babć?
    w Polsce najmniejszy chłodek a juz wszystkie obowiązkowo wstrętne sztuczne rajstopki już nie mówiąc o tych potwornych stopkach przeżroczystych obowiązkowo zakładanych do półbutów

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Fleja trochę jest. Nie zawsze sie umyje po robocie.

A ja uwielbiam to, ze Polki są takie zadbane. Rzygac mi sie chce na flejowate baby.

zadbane? raczej nudne i szablonowe, rzadko sie zdarza oryginał...szkoda tylko że nie maja zębów tak zadbanych jak paznokcie lol

polarmiś, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 2573 2574 2575 2576 2577 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności

Za problemy z płodnością w równym stopniu odpowiadają czynniki żeńskie, jak męskie. Jednak problemy z płodnością u mężczyzn w dalszym ciągu są większym tabu. Czas to zmienić! Jakie są najważniejsze i kluczowe płaszczyzny wsparcia męskiej płodności? Co w sytuacji, gdy wyniki nasienia nie napawają optymizmem? Które składniki są istotne w kontekście męskiej płodności? Wszystko wyjaśnia diagnosta laboratoryjny, seminolog - mgr anal. med. Piotr Nazarek. 

CZYTAJ WIĘCEJ