X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    widziałas kiedy Angielke w rajstopach oprócz księżnej Kate i starych babć?
    w Polsce najmniejszy chłodek a juz wszystkie obowiązkowo wstrętne sztuczne rajstopki już nie mówiąc o tych potwornych stopkach przeżroczystych obowiązkowo zakładanych do półbutów
    jakos nie zwrocilam uwagi na rajstopy, ale "stopki" sa o ile higieniczne o tyle ohydne - jak dla mnie :) a najgorsze takie matowe, niecalkiem przezroczyste do sandala ! bleeee :)

polarmiś, samira, Myszonek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam ostatnio piękna Belgijkę przy 6 stopniach "ciepła" w spódnicy i rozklepanych butach na obcasie, sine, ohydne nogi bez rajstop wciśnięte w te kurwa buciory. Szczyt elegancji!

Reni, Bursztyn, samira, Myszonek, Mango, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    zadbane? raczej nudne i szablonowe, rzadko sie zdarza oryginał...szkoda tylko że nie maja zębów tak zadbanych jak paznokcie lol
    no, jesli o zeby chodzi to angielki niekoniecznie zadbane, bardziej szczerbate od polek :)

kapturnica lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    zadbane? raczej nudne i szablonowe, rzadko sie zdarza oryginał...szkoda tylko że nie maja zębów tak zadbanych jak paznokcie lol

No angielki na pewno maja piękne uzębienie. Od petow i otwierania butelek jedynkami.

Bursztyn, Myszonek, Mango, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    No ja mam własnie takie podejście żeby kupić i ewentualnie żeby nie było mi żal wydać albo wywalić. Bo jak dzisiaj widziała śpiochy za 60 zł, to stwierdziłam, że to już przesada.
    60 zł za jedne a potrzeba kilka, a to tylko śpiochy. Na allegro można kupić piękne ciuszki za grosze, ale trzeba być ostrożnym. Przede wszystkim dokładnie czytać opisy aukcji.

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Widziałam ostatnio piękna Belgijkę przy 6 stopniach "ciepła" w spódnicy i rozklepanych butach na obcasie, sine, ohydne nogi bez rajstop wciśnięte w te kurwa buciory. Szczyt elegancji!
    :) doznalas ekstazy nerwowej ? (Rejs)
    takie okazy tutaj tez bardzo czesto sie zdarzaja

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    60 zł za jedne a potrzeba kilka, a to tylko śpiochy. Na allegro można kupić piękne ciuszki za grosze, ale trzeba być ostrożnym. Przede wszystkim dokładnie czytać opisy aukcji.
    Będę musiała przerobić temat :)

ja jednak wolę te ciuchy pomacać, żeby były miłe w dotyku :)

Iwone lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No angielki na pewno maja piękne uzębienie. Od petow i otwierania butelek jedynkami.
    no wlasnie od wykonywanie powyzszych czynnosci czesto nie maja wogole uzebienia :)

Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny czym przyśpieszyć @ ?

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:

Zrobieniem testu ciazowego. U mnie działa jak nic innego :)

Bursztyn, Viv78, Myszonek, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    Teraz to chyba dają dupka lub luteinę. Ale pamiętam, ze ładnych 15 lat temu to dostałam jakiś zastrzyk i w ciągu 3 dni miała przyjść @ i przyszła, ale nie wiem co to było i nie wiem czy nadal coś takiego jest stosowane.

Iwone, megan8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    :) doznalas ekstazy nerwowej ? (Rejs)
    takie okazy tutaj tez bardzo czesto sie zdarzaja

Tak :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jakos nie zwrocilam uwagi na rajstopy, ale "stopki" sa o ile higieniczne o tyle ohydne - jak dla mnie :) a najgorsze takie matowe, niecalkiem przezroczyste do sandala ! bleeee :)

wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
    wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
    kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy boku

Andzia33 lubi tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

czy widziałaś tylko takie? nie miałam na mysli tych z którymi była kręcona Porodówka ;)

• Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
    wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
    kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy boku

Tak, tak, mhm, taaaak, tak, tak

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    czy widziałaś tylko takie? nie miałam na mysli tych z którymi była kręcona Porodówka ;)

A czy ty widziałaś tylko te w rajstopach?

Reni, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwone wrote:
    ostry sex :)
    a pozniej bardzo ciepla kapiel

Simba, Iwone, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    daj jej spokój
    ona zna tylko takie grube "gryzące" rajstopy z paskiem z przodu i dwoma z tyłu ..takie jak kiedyś się nosiło w czasach PRLu
    Simba wrote:

Simba, Bursztyn, samira, megan8, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:

tak , śnia mi sie po nocach w koszmarach Polki w rajstopach z paseczkiem w spodniach lub spódnicy, ubrane na beżowo lub czarno, z próchnicą w uzębieniu, karmiące dzieci do 3 roku życia i przegrzewajace je wieczna czapeczką na glowie niezaleznie od pory roku

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wg mnie kobieta zadbana to taka która ma cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety
    oj, to ja w takim razie jestem bardzo zaniedbana

Reni, Simba, Myszonek, megan8, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2574 2575 2576 2577 2578 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ