35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
EwaT wrote:widziałas kiedy Angielke w rajstopach oprócz księżnej Kate i starych babć?
w Polsce najmniejszy chłodek a juz wszystkie obowiązkowo wstrętne sztuczne rajstopki już nie mówiąc o tych potwornych stopkach przeżroczystych obowiązkowo zakładanych do półbutówa najgorsze takie matowe, niecalkiem przezroczyste do sandala ! bleeee
polarmiś, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Widziałam ostatnio piękna Belgijkę przy 6 stopniach "ciepła" w spódnicy i rozklepanych butach na obcasie, sine, ohydne nogi bez rajstop wciśnięte w te kurwa buciory. Szczyt elegancji!
Reni, Bursztyn, samira, Myszonek, Mango, Żanet, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:zadbane? raczej nudne i szablonowe, rzadko sie zdarza oryginał...szkoda tylko że nie maja zębów tak zadbanych jak paznokcie lol
kapturnica lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:zadbane? raczej nudne i szablonowe, rzadko sie zdarza oryginał...szkoda tylko że nie maja zębów tak zadbanych jak paznokcie lol
No angielki na pewno maja piękne uzębienie. Od petow i otwierania butelek jedynkami.Bursztyn, Myszonek, Mango, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:No ja mam własnie takie podejście żeby kupić i ewentualnie żeby nie było mi żal wydać albo wywalić. Bo jak dzisiaj widziała śpiochy za 60 zł, to stwierdziłam, że to już przesada.
samira lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Widziałam ostatnio piękna Belgijkę przy 6 stopniach "ciepła" w spódnicy i rozklepanych butach na obcasie, sine, ohydne nogi bez rajstop wciśnięte w te kurwa buciory. Szczyt elegancji!
doznalas ekstazy nerwowej ? (Rejs)
takie okazy tutaj tez bardzo czesto sie zdarzajaSimba lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:60 zł za jedne a potrzeba kilka, a to tylko śpiochy. Na allegro można kupić piękne ciuszki za grosze, ale trzeba być ostrożnym. Przede wszystkim dokładnie czytać opisy aukcji.
ja jednak wolę te ciuchy pomacać, żeby były miłe w dotykuIwone lubi tę wiadomość
-
Iwone wrote:Dziewczyny czym przyśpieszyć @ ?
Iwone, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:jakos nie zwrocilam uwagi na rajstopy, ale "stopki" sa o ile higieniczne o tyle ohydne - jak dla mnie
a najgorsze takie matowe, niecalkiem przezroczyste do sandala ! bleeee
wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy bokuAndzia33 lubi tę wiadomość
-
EwaT wrote:wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy boku
Tak, tak, mhm, taaaak, tak, tak
-
daj jej spokój
ona zna tylko takie grube "gryzące" rajstopy z paskiem z przodu i dwoma z tyłu ..takie jak kiedyś się nosiło w czasach PRLu
Simba wrote:A czy ty widziałaś tylko te w rajstopach?Simba, Bursztyn, samira, megan8, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A czy ty widziałaś tylko te w rajstopach?
tak , śnia mi sie po nocach w koszmarach Polki w rajstopach z paseczkiem w spodniach lub spódnicy, ubrane na beżowo lub czarno, z próchnicą w uzębieniu, karmiące dzieci do 3 roku życia i przegrzewajace je wieczna czapeczką na glowie niezaleznie od pory roku