35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Moja obserwacja jest taka, ze najbardziej tandetna, polska "elegantka" w rajstopach, z torebka kurczowo trzymana pod pacha, w rajstopach, z trwałą, niebieska płukanka, reklamówka, szalikiem, tipsami i tak jest dla mnie bardziej do przyjęcia niż brudna roztyta fleja w dresie, z kolczykiem w ryju, obdrapanymi pazurami, co drugim zębem, tatuażem smoka zaraz nad uśmiechem hydraulika kiedy sie schyla i obnaża swoje blade dupsko.
Dobranoc
faktycznie, z ta torebka cos jest na rzeczyno i niebieska plukanka, a jakze!
zgadzam sie tez i z reszta
kolorowychsamira lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mialam kilka dni temu to samo - drugi raz w zyciu mi sie zdarzyl taki stan, tylko ja balam sie zasnac bo myslalam ze zapadam sie w srodku. Trwalo to dwa dni. Za pierwyszym razem zrobilam ekg bo myslalam ze moze jaki zawala ... Na szczescie sedrucho i cisnienie b. Dobre. No to pomyslalam to na "M"- ale hormony jeszcze na to nie wskazuja. Moze to byc nerwica, albo brak zelaza. Nerwicy zbadac nie umiem, zelazo niedlugo bede robic. Ale na razie mi przeszlo. Wzielam konska dawke magnezu.
Ale sklaniam sie ku mmmmmmm.....(((((
Skad ja to znam...Ja sie mecze z takimi i o wiele gorszymi sensacjami juz od 7 lat i teraz znowu mam nawrot.W moim przypadku to nerwica.A dokladniej napady leku.Mam nadzieje,ze nie bedziecie mialy z tym cholerstwem doczynienia.Ta choroba mnie wyniszczyla i odebrala kilka juz lat zycia.polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy bokuSimba, iwcia77, samira, Bursztyn, EwaT, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywenus wrote:Skad ja to znam...Ja sie mecze z takimi i o wiele gorszymi sensacjami juz od 7 lat i teraz znowu mam nawrot.W moim przypadku to nerwica.A dokladniej napady leku.Mam nadzieje,ze nie bedziecie mialy z tym cholerstwem doczynienia.Ta choroba mnie wyniszczyla i odebrala kilka juz lat zycia.
-
nick nieaktualnyNie pamietam jak wygladaja Polki za granica bo ten widok mama sprzed 20 lat kiedy zylam w paryzu a potem w Bxl wiec " moda" pewnie sie zmienila, tendencje Polki maja jedna - niezgodnosc koloru fabowanych wlosow ( bo chyba wszystkie to robia jakby natura nie wiedziala co robi - a zazwyczaj dobiera najlepszy kolor do calosci). Najgorsze są naturalne blondynki z niebieskimi oczami, obowiazkowo przemalowanymi na czarno i do tego solarium. Polki zawsze pamietam jako filigranowe, obcasiki, sukieneczki, torebeczki - choc dalekie to od ladnego stylu bylo i ogladanie sie za Arabami. Pamietam to z Bxl - prawie kazda u boku z Turkiem lub Arabem . Tak zapamietalam Polki. Polacy wasik obowiazkowo, zamiast kurtki to taka bluza dresowa niebieska z bordo- bialymi paskami i ohydne jeansy - takie szerokie w gornych nogawkach, waskie w pupie o wysokim stanie i wiadomo koszulka wcisnieta do spodni.
Tak poza tym to witam Was bardzo poranna kawa.
Dzieci sobie ladnie u Was cieżarowek rosna, Anna- Maria - mocno, mocno trzymam kciuki za dzisiejszy dzien !!!! Bedzie dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 06:02
samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nie o wszystko niestety możemy zadbać nie wszystko zależy w naszym organizmie od nas
czyli jestem niezadbana bo bez make upu nie wychodzę bo cera neieteges
EwaT wrote:wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy bokuWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 07:41
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:uuu, dzien dobry!
ja dalej nie doczytalam, o co chodzi z rajtkami (ha, mam nalecialosci krakowskie, wiec JESTEM z dwoch najfajniejszych miast Polski). Przegapilam, czy nie bylo wytlumaczenia? Bo ja nie widze innej opcji niz rajtki/ponczochy (ale roznicy dla osoby n ulicy nie widac) do kiecki zima, albo nawet rajtki do szpilek latem. jak ktos jest biurwa to w czym ma chodzic?
Bez makijazu wychodze tylko i wylacznie na sporty (wiec prawie wcale). Nawet jak mam tylek do lokalnego sklepu ruszyc, to raczej sie czyms tam lekko mazne. Z wiesniackich rzeczy, z ktorymi fazami walcze, to paznokcie- niestety zainteresowania mam w kategorii majsterkowanie, wiec troche to jest mission impossible. No coz, nikt nie jest idealny
Nie ma o czym mowic - a w czym innym niz rajstopach?
Ja z paznokciami mam podobnie - opanowalam metode malowania paznokci przed samym wyjsciem z domu, czyli siedzac juz w kurtce, w butach i z zapakowana torebka. Nauczylam sie zamykac drzwi i prowadzic samochod z mokrym lakierem. Ale nie zawsze mi sie chce...
Dzien dobry, tak w ogoleiwcia77, Bursztyn, megan8, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitajcie
dziś przede wszystkim: Anna Maria, trzymaj się
ja ja jestem poobijana, wczoraj spadłam z ostatniego schodka w domu, stopa wyślizgnęła mi sie z kapcia i pojechałam równo na dupie dzis boli mnie pół dupy i biodro i kość ogonowa, mam nadzieję, ze z dzidzią wszystko ok
miłego dniacaffe, Iwone, samira, Bursztyn, megan8, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o, jeansy u chopakow z emigracji sie nie zmienily. U nas ten styl zwie sie "kaczuszka". Na stacjach benzynowych w DE w czasach okolowakacyjnych mam 100% trafienia- czarne plaskie buty, ew sportowe, jeansy i koszulka jak opisalas,tylko kurki raczej cos jak skorzane. I jezyk nazelowany. Wtedy na bank bedzie po mowil po polsku, co drugie slowo to k**wa, i zmierzal krokiem kaczuszki do auta z zoltymi blachami.
I obowiazkowo rece w kieszeniach, albo chod w stylu: dwa bochenki chleba pod pachami i jak to nazwalas: kaczuszkaAndzia33 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry
Prawda jest taka, że naście, dzieścia lat temu za granice wyjeżdzali siłą od pługa oderwani w poszukiwaniu pracy i czy będą mieszkali w cudownym elglandzie czy w Pl to i tak nie ma znaczenia więc bardzo proszę nie obrażać mi tu polek
jak nie mieszka się na wsi i chodzi się do pracy do biura to obowiązkowe jest zakładanie rajstop bez względu na porę roku..bo jest tzw dress code.. ale kocmouch siedzący na zadupiu grzebiący tylko w ogródku może o tym nie wiedzieć, bo skąd
odrosty mają nie tylko polki.. różne nacje mają różne przypały i wpadki modowe..
podobno powinno nas walić to co kto myśli i ubierać się po swojemu a jednak niektóre same sobie zaprzeczają i mają z tym problem
eh...bliska77, iwcia77, Simba, Panda, samira, Bursztyn, Mango, megan8, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:witajcie
dziś przede wszystkim: Anna Maria, trzymaj się
ja ja jestem poobijana, wczoraj spadłam z ostatniego schodka w domu, stopa wyślizgnęła mi sie z kapcia i pojechałam równo na dupie dzis boli mnie pół dupy i biodro i kość ogonowa, mam nadzieję, ze z dzidzią wszystko ok
miłego dnianastępnym razem bardziej uważaj
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Mam nadzieję, że wszystko będzie ok
następnym razem bardziej uważaj
,staram się byc ostrożna ale wiesz jak to jest, chwila moment i juz dupa potłuczona, ale jest miękka to mam nadzieję, ze dobrze zamortyzowała i dzidzię i łożysko
caffe, Iwone, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dzieki
,staram się byc ostrożna ale wiesz jak to jest, chwila moment i juz dupa potłuczona, ale jest miękka to mam nadzieję, ze dobrze zamortyzowała i dzidzię i łożysko
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość