X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 5 marca 2014, 22:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Moja obserwacja jest taka, ze najbardziej tandetna, polska "elegantka" w rajstopach, z torebka kurczowo trzymana pod pacha, w rajstopach, z trwałą, niebieska płukanka, reklamówka, szalikiem, tipsami i tak jest dla mnie bardziej do przyjęcia niż brudna roztyta fleja w dresie, z kolczykiem w ryju, obdrapanymi pazurami, co drugim zębem, tatuażem smoka zaraz nad uśmiechem hydraulika kiedy sie schyla i obnaża swoje blade dupsko.
    Dobranoc :)
    pojechalas ekstremalnie :D
    faktycznie, z ta torebka cos jest na rzeczy :) no i niebieska plukanka, a jakze! :)
    zgadzam sie tez i z reszta :)

kolorowych :)

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • wenus Ekspertka

Wysłany: 5 marca 2014, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Mialam kilka dni temu to samo - drugi raz w zyciu mi sie zdarzyl taki stan, tylko ja balam sie zasnac bo myslalam ze zapadam sie w srodku. Trwalo to dwa dni. Za pierwyszym razem zrobilam ekg bo myslalam ze moze jaki zawala ... Na szczescie sedrucho i cisnienie b. Dobre. No to pomyslalam to na "M"- ale hormony jeszcze na to nie wskazuja. Moze to byc nerwica, albo brak zelaza. Nerwicy zbadac nie umiem, zelazo niedlugo bede robic. Ale na razie mi przeszlo. Wzielam konska dawke magnezu.
    Ale sklaniam sie ku mmmmmmm.....:-((((((

Skad ja to znam...Ja sie mecze z takimi i o wiele gorszymi sensacjami juz od 7 lat i teraz znowu mam nawrot.W moim przypadku to nerwica.A dokladniej napady leku.Mam nadzieje,ze nie bedziecie mialy z tym cholerstwem doczynienia.Ta choroba mnie wyniszczyla i odebrala kilka juz lat zycia.

polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

[img]http:/[/img]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 05:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
    wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
    kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy boku
    Dodalabym jednak jeszcze do tego ogolone nogi i pod pachami i pachnaca!

Simba, iwcia77, samira, Bursztyn, EwaT, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 05:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Skad ja to znam...Ja sie mecze z takimi i o wiele gorszymi sensacjami juz od 7 lat i teraz znowu mam nawrot.W moim przypadku to nerwica.A dokladniej napady leku.Mam nadzieje,ze nie bedziecie mialy z tym cholerstwem doczynienia.Ta choroba mnie wyniszczyla i odebrala kilka juz lat zycia.
    Napisz jakie sa objawy. Bo ja myslalam ze umierama mimo ze ta " zapasc" nie bolala".

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 05:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pamietam jak wygladaja Polki za granica bo ten widok mama sprzed 20 lat kiedy zylam w paryzu a potem w Bxl wiec " moda" pewnie sie zmienila, tendencje Polki maja jedna - niezgodnosc koloru fabowanych wlosow ( bo chyba wszystkie to robia jakby natura nie wiedziala co robi - a zazwyczaj dobiera najlepszy kolor do calosci). Najgorsze są naturalne blondynki z niebieskimi oczami, obowiazkowo przemalowanymi na czarno i do tego solarium. Polki zawsze pamietam jako filigranowe, obcasiki, sukieneczki, torebeczki - choc dalekie to od ladnego stylu bylo i ogladanie sie za Arabami. Pamietam to z Bxl - prawie kazda u boku z Turkiem lub Arabem . Tak zapamietalam Polki. Polacy wasik obowiazkowo, zamiast kurtki to taka bluza dresowa niebieska z bordo- bialymi paskami i ohydne jeansy - takie szerokie w gornych nogawkach, waskie w pupie o wysokim stanie i wiadomo koszulka wcisnieta do spodni.

Tak poza tym to witam Was bardzo poranna kawa.
    Dzieci sobie ladnie u Was cieżarowek rosna, Anna- Maria - mocno, mocno trzymam kciuki za dzisiejszy dzien !!!! Bedzie dobrze.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 06:02

samira, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 07:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam
    Czekam na otwarcie drzwi do pracy.
    Anno Mario trzymam kciuki♥ będzie dobrze. Sciskam

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 07:37

Cytuj  /     /  Zgłoś

jak maja obniżki to można coś dorwać w dobrej cenie ja buty tak kupowałam kilka razy
    Bozia3 wrote:
    daj sobie spokój ze smykiem....zdzierają tam na maksa - już chyba lepiej się w Ikei rozejrzeć...

caffe lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie o wszystko niestety możemy zadbać nie wszystko zależy w naszym organizmie od nas
    czyli jestem niezadbana bo bez make upu nie wychodzę bo cera neieteges :P
    EwaT wrote:
    wg mnie kobieta zadbana to taka która ma piękne zdrowe włosy bez lakieru i tapiru, zadbane zęby, cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety , samodzielność finansową, odwage i pewność siebie
    wtedy może nałożyc na siebie co chce bo bedzie miała wywalone na wszystkich
    kobieta która ma świadomość na czym polega jej wartość a napewno nie są to paznokcie lub zamożny penis przy boku

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 07:41

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 08:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna maria wspieram mocno w dzisiejszym dniu i w oczekiwaniu na wynik badania <3

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 08:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    jak maja obniżki to można coś dorwać w dobrej cenie ja buty tak kupowałam kilka razy
    Pewnie okazje się zdarzają, ale trzeba by było tam zaglądać częściej. Ja niestety nie mam tego sklepu pod drodze :)

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 08:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    uuu, dzien dobry!

ja dalej nie doczytalam, o co chodzi z rajtkami (ha, mam nalecialosci krakowskie, wiec JESTEM z dwoch najfajniejszych miast Polski). Przegapilam, czy nie bylo wytlumaczenia? Bo ja nie widze innej opcji niz rajtki/ponczochy (ale roznicy dla osoby n ulicy nie widac) do kiecki zima, albo nawet rajtki do szpilek latem. jak ktos jest biurwa to w czym ma chodzic?

Bez makijazu wychodze tylko i wylacznie na sporty (wiec prawie wcale ;) ). Nawet jak mam tylek do lokalnego sklepu ruszyc, to raczej sie czyms tam lekko mazne. Z wiesniackich rzeczy, z ktorymi fazami walcze, to paznokcie- niestety zainteresowania mam w kategorii majsterkowanie, wiec troche to jest mission impossible. No coz, nikt nie jest idealny ;)

Nie ma o czym mowic - a w czym innym niz rajstopach?
    Ja z paznokciami mam podobnie - opanowalam metode malowania paznokci przed samym wyjsciem z domu, czyli siedzac juz w kurtce, w butach i z zapakowana torebka. Nauczylam sie zamykac drzwi i prowadzic samochod z mokrym lakierem. Ale nie zawsze mi sie chce...
    Dzien dobry, tak w ogole :)

iwcia77, Bursztyn, megan8, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    dziś przede wszystkim: Anna Maria, trzymaj się <3

ja ja jestem poobijana, wczoraj spadłam z ostatniego schodka w domu, stopa wyślizgnęła mi sie z kapcia i pojechałam równo na dupie dzis boli mnie pół dupy i biodro i kość ogonowa, mam nadzieję, ze z dzidzią wszystko ok

miłego dnia

caffe, Iwone, samira, Bursztyn, megan8, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    o, jeansy u chopakow z emigracji sie nie zmienily. U nas ten styl zwie sie "kaczuszka". Na stacjach benzynowych w DE w czasach okolowakacyjnych mam 100% trafienia- czarne plaskie buty, ew sportowe, jeansy i koszulka jak opisalas,tylko kurki raczej cos jak skorzane. I jezyk nazelowany. Wtedy na bank bedzie po mowil po polsku, co drugie slowo to k**wa, i zmierzal krokiem kaczuszki do auta z zoltymi blachami.

I obowiazkowo rece w kieszeniach, albo chod w stylu: dwa bochenki chleba pod pachami i jak to nazwalas: kaczuszka

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga ojejku aż się przestraszyłam, może dziś zostań w domu i odpocznij :)

caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry

Prawda jest taka, że naście, dzieścia lat temu za granice wyjeżdzali siłą od pługa oderwani w poszukiwaniu pracy i czy będą mieszkali w cudownym elglandzie czy w Pl to i tak nie ma znaczenia więc bardzo proszę nie obrażać mi tu polek
    jak nie mieszka się na wsi i chodzi się do pracy do biura to obowiązkowe jest zakładanie rajstop bez względu na porę roku..bo jest tzw dress code.. ale kocmouch siedzący na zadupiu grzebiący tylko w ogródku może o tym nie wiedzieć, bo skąd
    odrosty mają nie tylko polki.. różne nacje mają różne przypały i wpadki modowe..
    podobno powinno nas walić to co kto myśli i ubierać się po swojemu a jednak niektóre same sobie zaprzeczają i mają z tym problem
    eh...

bliska77, iwcia77, Simba, Panda, samira, Bursztyn, Mango, megan8, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    witajcie
    dziś przede wszystkim: Anna Maria, trzymaj się <3

ja ja jestem poobijana, wczoraj spadłam z ostatniego schodka w domu, stopa wyślizgnęła mi sie z kapcia i pojechałam równo na dupie dzis boli mnie pół dupy i biodro i kość ogonowa, mam nadzieję, ze z dzidzią wszystko ok

miłego dnia
    Mam nadzieję, że wszystko będzie ok <3 następnym razem bardziej uważaj :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Aga ojejku aż się przestraszyłam, może dziś zostań w domu i odpocznij :)
    jestem od 7 w pracy, nie mam innego wyjścia, bo od poniedziałku zgodnie z zaleceniami lekarza idę na L4

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    jestem od 7 w pracy, nie mam innego wyjścia, bo od poniedziałku zgodnie z zaleceniami lekarza idę na L4
    To L4 to już do końca pociągniesz, czy to z konkretnego powodu?

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Mam nadzieję, że wszystko będzie ok <3 następnym razem bardziej uważaj :P
    dzieki :-),staram się byc ostrożna ale wiesz jak to jest, chwila moment i juz dupa potłuczona, ale jest miękka to mam nadzieję, ze dobrze zamortyzowała i dzidzię i łożysko ;)

caffe, Iwone, samira, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dzieki :-),staram się byc ostrożna ale wiesz jak to jest, chwila moment i juz dupa potłuczona, ale jest miękka to mam nadzieję, ze dobrze zamortyzowała i dzidzię i łożysko ;)
    Skoro twierdzisz, że poduszka powietrzna zadziałała, to nie może być inaczej niż tylko ok ;)

‹‹ 2576 2577 2578 2579 2580 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ