35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no wiadomo, dzidzia jest dobrze zabezpieczona
agafbh wrote:dzieki,staram się byc ostrożna ale wiesz jak to jest, chwila moment i juz dupa potłuczona, ale jest miękka to mam nadzieję, ze dobrze zamortyzowała i dzidzię i łożysko
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:To L4 to już do końca pociągniesz, czy to z konkretnego powodu?
caffe, grosza, Sabina, samira, Bursztyn, megan8, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:tak do końca, nie wiem jak wytrzymam 4 miesiace, powód to przede wszystkim nie wchłaniający się krwiak na jajniku i coraz większy ucisk na niego powodowany rosnącym brzuchem, lekarz powiedział, że w tej sytuacji mogę zapomnieć o 8 godzinnym siedzeniu przy biurku, mam zwolnić tempo i więcej czasu niż dotychczas spędzać w pozycji leżącej, ogólne przemęczenie no i jeszcze to o czym niedawno pisałam, pracuję w firmie związanej z ochrona środowiska no i najogólniej mówiąc , powitrze itp nie jest tutaj najbardziej sprzyjające i np dziewczyny z laboratorium, które maja kontakt z różnymi próbkami itp mają nakaż L4 od samego początku ciąży właśnie ze względu na charakter pracy
Mała najważniejsza, więc przez te 4 miesiące znajdziesz zajęcia dla siebie i czas szybko zlecibliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Aga a jak tym razem z pępowiną? wszystko ok? bo pamiętam, ze poprzednio miałaś z tym problem
no nic, mam nadzieję, ze moja gin w poniedziałek już będzie, to dodatkowo uczulę ja na to podczas wizytycaffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:No, leżenie to już od wczoraj zaczęłaś, ale chyba nie to miał lekarz na myśli
Mała najważniejsza, więc przez te 4 miesiące znajdziesz zajęcia dla siebie i czas szybko zleciWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 09:18
caffe, samira, grosza lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:no miałam i to spory, na tym etapie jest wszystko ok, przynajmniej na usg, wiesz problem w tym, że w ciąży z córka na usg nic nie było widać, córcia była mała, wód od diabła i gdybym może dotrwała do końca i jeszcze trochę urosła w tym moim brzuchu, na usg byc może widoczne byłoby że coś jest nie tak a tak, miała pełną swobodę i na pozór bylo wszystko ok.
no nic, mam nadzieję, ze moja gin w poniedziałek już będzie, to dodatkowo uczulę ja na to podczas wizyty -
agafbh wrote:no zgadza się, poleżałam sobie chwilę w dość "dogodnej" pozycji, dzis kość ogonowa piecze mnie jak cholera
Teraz ten brzusio to Ci chyba "podskoczył"? Mnie w ostatnim czasie strasznie...bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się kawką
Aga uważaj na siebie.
Anna Maria trzymam kciuki za badanie.
A ja jeszcze chora, katar leci i doszedł kaszel ale bez bólu gardła. Podobno wirusy szaleją.Sabina, bliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnyAga ale nam zapodalas hardcora ! Uważaj na Was ♡ cieszę się że mimo wszystko dobrze się czujesz
I mam pytanie, wybraliscie już imię dla corci?
Mysza odezwie się! !!
Mnie od rana nnapieprza brzuch. Już czuje morderstwo w gaciachbliska77, malgos741, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Przynajmniej skupiasz się na bólu kości, a nie na tym, że brzuch uciska
Teraz ten brzusio to Ci chyba "podskoczył"? Mnie w ostatnim czasie strasznie..., normalnie czuję sie jakbym miała silikony, powiększony o prawie dwa rozmiary.....
brzuszek się pokazał, ale w spodnie nieciążowe przeze mnie przerobione mieszczę się bez problemu, ciążowe zakładam tylko do lekarza coby w miarę normalnie wyglądać np podczas usg przez powłoki brzuszne
Fajnie, ze kompletujesz już rzeczy dla maluszka, ja właśnie czekam gdzieś jeszcze z miesiac, jak Twoje wymiary i waga?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 09:29
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySabina wrote:Aga ale nam zapodalas hardcora ! Uważaj na Was ♡ cieszę się że mimo wszystko dobrze się czujesz
I mam pytanie, wybraliscie już imię dla corci?
Mysza odezwie się! !!
Mnie od rana nnapieprza brzuch. Już czuje morderstwo w gaciachSabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
czesc dziendobry no nie o gustach i stylu nie ma co dyskutowac bo co kraj to obyczaj i moda i okolicznosci inne...tutaj wiekszosc chodzi rozneglizowana i czy jest z Australii czy Canady czy Anglii czy Polski czy Koziejwulki to nikomu to nie preszkadza bo jest goraco. Z moich osobistych podrozy po swiecie musze przyznac ze jednak Polki sa piekne i maja styl wiadomo ze nie wszsystkie ale raczej wyrozniamy sie na tle innych ogolnie wlasciwie powiem kobiety ze wschodniej Eu maja to cos. Z drugies strony kazdy lubi to co lubi i tyle. Dla mnie wazna jest estetyka i to jak sie swoje walory eksponuje niezaleznie czy mowimy tutajo bieliznie czy bikini czy dresie czy na elegancko albo czy sie jest grubym czy chudym czy czarnym czy bialym nie ma to dla mnie znaczenia, najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnej skorze...
bliska77, Reni, samira, iwcia77, Bursztyn, grosza, caffe, megan8, Kate 75, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:rany Aga, mama nadzieje, ze wszytko dobrze..
agstrahujac juz od powodow zwolnienia w ciazy (bo czesto trzeba, ale czesto tez babka rusza na L4 tydzien po pozytwynym tescie dla zasady), ja totalnie nie widze problemu w zasadzeniu mojego wlasnego tylka w domu na kilka miesiecy. Co, mam nadzieje, miejsca miec nie bedzie, bo u nas "dla zasady" zwolnien sie nie dostaje i wiekszosc babek zasuwa do fabryki do +/- 2tygodni przed porodem.
Mam przyjaciole, ktora bardzo dobrze ciaze znosila i razem w pociagu jechalysmy w pewien piatek, a on a do mnie, ze w poniedzialek rodzi, wiec jakby cos sie zaczelo w pociagu, to mam odebrac porodmłódka, samira, Bursztyn, grosza, caffe, Kate 75, Żanet, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPanda wrote:czesc dziendobry no nie o gustach i stylu nie ma co dyskutowac bo co kraj to obyczaj i moda i okolicznosci inne...tutaj wiekszosc chodzi rozneglizowana i czy jest z Australii czy Canady czy Anglii czy Polski czy Koziejwulki to nikomu to nie preszkadza bo jest goraco. Z moich osobistych podrozy po swiecie musze przyznac ze jednak Polki sa piekne i maja styl wiadomo ze nie wszsystkie ale raczej wyrozniamy sie na tle innych ogolnie wlasciwie powiem kobiety ze wschodniej Eu maja to cos. Z drugies strony kazdy lubi to co lubi i tyle. Dla mnie wazna jest estetyka i to jak sie swoje walory eksponuje niezaleznie czy mowimy tutajo bieliznie czy bikini czy dresie czy na elegancko albo czy sie jest grubym czy chudym czy czarnym czy bialym nie ma to dla mnie znaczenia, najwazniejsze to czuc sie dobrze we wlasnej skorze...
-
nick nieaktualny