X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    Tak,te sa najgorsze,bo nigdy nie wiadomo kiedy przyjda.
    niestety, to prawda
    ja mam tylko w samolocie- wiec wiem ze sie pojawia (ale to jest inna sytuacja, wiem co wywola atak), ale pacyfikuje sie wlasnie psychotropami z alkoholem, najgorszy mix ever, kiedys nie wyjde z tego samolotu....smierc w oblokach...nawet ladnie brzmi

Simba, Sabina, samira, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    dokladnie taka mialam na mysli. Moze jeszcze jakis bezyk? ;)

Bezowa kurtka skoro-podobna, nie przepuszczajaca powietrza, na zamki. Wersja jesienno-zimowa z doczepianym kolnierzem ze sztucznego futerka. Moze byc? :)

Bursztyn, EwaT, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe jak chcesz też ciuszki z drugiej reki to radze tu ,wpisujesz miejscowość swoja i od osób prywatnych i można całe paki znaleźć na przykład od 0 do nawet 2,3 lat można chyba zaznaczyć jaka płeć i najlepiej wpisać mega paka albo paka czy zestaw ubrań taka paka to ok 100-500zł zależy ile sztuk ubranek
    http://tablica.pl/dla-dzieci/kategorie/ a teraz widzę ze zrobili tak ze wybierasz województwo a potem miasto...

tak jest fajnie bo zawsze możesz podskoczyć do tej osoby i obejrzeć te wybrane ciuszki :)

u nas w centrum na miejscu deichmanna otworzyli lumpka i jak tam weszłam to znalazłam sztruksowy granatowy jesienno - zimowy kombinezon dla dzidzi (rozm.56) piękny czysty,bez skazy kupiłam za 8zł ,uprałam w domu i jak nowy jest :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 10:41

caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    leki przeciwdepresyjne sa zaliczane do lekow psychotropowych, niz zgadzam sie ze nie ma z nich pozytku, bo jest i to duzy. Ale pod warunkiem ze sa dobrze dobrane. Moze w Twoim przypadku byly wlasnie zle dobrane. Chociaz na poczatku leczenie nastepuje pogorszenie symptomow, potem to mija i jest poprawa. Jesli nastepuje atak paniki, to tak naprawde ciezko jest do niego nie dopuscic bo dzieje sie jakby poza naszym udzialem. Ale mam nadzieje, ze wiecej Cie to nie spotka, bo jest straszne.
    może i masz rację Bursztynku ,ty się na tym znasz najlepiej :)

tez mam nadzieję ze więcej takich sytuacji nie będzie chociaż czasami ciężko się nie denerwować :) to bardzo wyniszcza człowieka

Bursztyn lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Samirka, Małysz czy Stoch, cóż pomyślałam, że i ja spróbuję :-)
    ale trzeba było przed Olimpiadą próbować może byś się do ekipy załapała :P

bliska77, caffe lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ej no o co teraz z tym torebkami chodzi? ;-)

mnie osobiście zajebiście wkurwiają laski które mają torebkę a co gorsza torbisko przewieszone na zgięciu łokcia..
    nadgarstek skierowany do góry i na zewnątrz.. nie wiem czy wiecie o co mi chodzi
    jeszcze jak rękę trzyma przy ciele ok może i wygodniej ale jak idzie łokieć odgięty maksymalnie w bok i macha tym przeszczepem to aż się prosi, żeby jej go przetrącić.. szczególnie jak jest wąski chodnik

Simba, samira, Bursztyn, caffe, megan8, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry ogolnie

U mnie lipa, temp. bardzo spadla 0.25, brzuch boli tak jakby @ juz byla, musialam wziac nospe,jest dokladnie tak samo jak w poprzednim cyklu, podejrzewam ze @ pojawi sie pare dni wczesniej- czyli dzis lub max. jutro- tak samo jak miesiac temu. Oczywiscie nie ukrywam rozczarowania. A poniewaz histora lubi sie powtarzac, znowu nie wiem czy R. zdazy wrocic na dni plodne. To sie nazywa ekscytujace zycie....ciagle ten pieprzony slalom i pytanie- dowiezie plemniki czy nie dowiezie. No coz, nadzieja umiera ostatnia....
    Zdiagnozowalam sie wczoraj, i doszlam do wniosku ze to mogl byc nietypowy stan podwyzszonego, nieuswiadomionego (jeszcze wtedy) stresu. Dzis jest juz troche lepiej.

Anna maria, trzymam kciuki za badanie.
    Sabina, przylaczam sie do zabawy w majtkowego detektywa.
    Wenus, mam nadzieje ze wiecej nie powtorza sie ataki p.

Sabina, bliska77, caffe, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bezowa kurtka skoro-podobna, nie przepuszczajaca powietrza, na zamki. Wersja jesienno-zimowa z doczepianym kolnierzem ze sztucznego futerka. Moze byc? :)
    jasne :) jak z katalogu "przystankowego" :)
    jeszcze jakis bucik typu plecionka na grubszej podeszwie, tez bezyk, lub sraka, ewentualnie czarny matowy.
    Alboo.....bialy kozaczek? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 10:45

Simba, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    może i masz rację Bursztynku ,ty się na tym znasz najlepiej :)

tez mam nadzieję ze więcej takich sytuacji nie będzie chociaż czasami ciężko się nie denerwować :) to bardzo wyniszcza człowieka
    nie da sie nie denerwowac, niestety....ale nie nalezy tego tlumic, czyli denerwowac sie- ale swiadomie :)
    zgadzam sie ze stres wyniszcza, chyba najbardziej...

samira lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    jasne :) jak z katalogu "przystankowego" :)
    jeszcze jakis bucik typu plecionka na grubszej podeszwie, tez bezyk, lub sraka, ewentualnie czarny matowy.
    Alboo.....bialy kozaczek? ;)

Ooooo bialy kozaczeeeek...Az normalnie lza z nostalgii mi sie zakrecila... :)

Bursztyn, bliska77, kapturnica lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    niestety, to prawda
    ja mam tylko w samolocie- wiec wiem ze sie pojawia (ale to jest inna sytuacja, wiem co wywola atak), ale pacyfikuje sie wlasnie psychotropami z alkoholem, najgorszy mix ever, kiedys nie wyjde z tego samolotu....smierc w oblokach...nawet ladnie brzmi

Bursztyn to jak ty do Australii dolecisz?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 10:55

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie da sie nie denerwowac, niestety....ale nie nalezy tego tlumic,

Musze to wyryc na lodowce. Moj M jest typem tlumika i probuje ze mnie tez zrobic tlumik. Nie ma takiej opcji!

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 10:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    nie da sie nie denerwowac, niestety....ale nie nalezy tego tlumic, czyli denerwowac sie- ale swiadomie :)
    zgadzam sie ze stres wyniszcza, chyba najbardziej...

i przeszkadza w zachodzeniu ;) hihihi no ja to sobie porycze jak sie wkurwiam i jest mi jakos lzej od razu, nie cierpie tego stanu ale lzy same sie cisna no i oczyszczaja w moim przypadku caly syf, wspoczuje takich atakow dusznosci czy paniki no masakra :(

Bursztyn, bliska77, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

na haju :)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Musze to wyryc na lodowce. Moj M jest typem tlumika i probuje ze mnie tez zrobic tlumik. Nie ma takiej opcji!
    "tlumik" - bardzo ladne okreslenie na kogos tlumiacego emocje :)
    nie daj sie wkrecic w tlumienie! Wczesniej czy pozniej dojdzie do implozji- a to jest najgorsza rzecz jak mozna sobie zrobic (i w konsekwencji innym)

Simba, bliska77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    poprosze o narkoze na czas lotu :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    na haju :)
    a jakby literke "a" w slowie "haj" zmienic na "u", to moze jakos bym doleciala....? ;)

Panda, Simba, Mango, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry ogolnie

U mnie lipa, temp. bardzo spadla 0.25, brzuch boli tak jakby @ juz byla, musialam wziac nospe,jest dokladnie tak samo jak w poprzednim cyklu, podejrzewam ze @ pojawi sie pare dni wczesniej- czyli dzis lub max. jutro- tak samo jak miesiac temu. Oczywiscie nie ukrywam rozczarowania. A poniewaz histora lubi sie powtarzac, znowu nie wiem czy R. zdazy wrocic na dni plodne. To sie nazywa ekscytujace zycie....ciagle ten pieprzony slalom i pytanie- dowiezie plemniki czy nie dowiezie. No coz, nadzieja umiera ostatnia....
    Zdiagnozowalam sie wczoraj, i doszlam do wniosku ze to mogl byc nietypowy stan podwyzszonego, nieuswiadomionego (jeszcze wtedy) stresu. Dzis jest juz troche lepiej.

Anna maria, trzymam kciuki za badanie.
    Sabina, przylaczam sie do zabawy w majtkowego detektywa.
    Wenus, mam nadzieje ze wiecej nie powtorza sie ataki p.

nieeeee noooo a tak liczylam ze Natanek bedzie.... w sumie to jeszcze nie wiadomo

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    nieeeee noooo a tak liczylam ze Natanek bedzie.... w sumie to jeszcze nie wiadomo
    dziekuje Panda
    ja tez troszke liczylam....no ale niestety sie przeliczylam :(

Sabina, bliska77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Panda Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie wiem o co chodzi z tym robieniem dzieci brak nam doswiadczenia czy kihuj ;) mialo byc jakos prosto cale zycie czlowiek sie zabespieczal, wpierniczal rozne pilsy, nerwica zeby sie nie zapylic eeeeeee..... a teraz nerwica zeby zdazyc popierzone to wszsytko...

Bursztyn, Sabina, Simba, samira, megan8, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

‹‹ 2579 2580 2581 2582 2583 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych - aplikacja - starania o dziecko

Postanowione - rozpoczynacie starania o dziecko. Mija pierwszy, drugi, trzeci miesiąc, a ciąży nie ma. Pojawia się lekki niepokój - co się dzieje? Tak rozpoczyna się historia wielu kobiet z OvuFriend, które używają aplikacji podczas starania o dziecko. Inteligentny kalendarz dni płodnych nie tylko szybko nauczy się Twojej płodności ale również wcześnie wykryje nieprawidłowości. Przeczytaj jak aplikacja pomoże Ci zajść w ciążę!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ