35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no właśni o to samo chciałam Ciebie zapytać, Ty jesteś ok 5 tygodni dalej, u mnie na wadze ok 2kg więcej ale mam wrażenie, że po kilogramie na każdy cycek
, normalnie czuję sie jakbym miała silikony, powiększony o prawie dwa rozmiary.....
brzuszek się pokazał, ale w spodnie nieciążowe przeze mnie przerobione mieszczę się bez problemu, ciążowe zakładam tylko do lekarza coby w miarę normalnie wyglądać np podczas usg przez powłoki brzuszne
Fajnie, ze kompletujesz już rzeczy dla maluszka, ja właśnie czekam gdzieś jeszcze z miesiac, jak Twoje wymiary i waga?
Ja w normalne ciuchy już od dawna nie wchodzę........
Zobaczysz jak Ci niebawem "skoczy" brzuszek, to się nie poznasz w lustrze po kilku dniachbliska77, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
i własnie dlatego ja do pracy nie zamierzam chodzić jak już zajdę..
męczyć się, wstawać rano, tłoczyć się w metrze, siedzieć 8 godz i ani się położyć jakby taka była potrzeba
agafbh wrote:no właśnie, już pomijając wszystkie inne aspekty, jestem po prostu cholernie zmęczona, do tego stopnia, że przychodzę do domu i padam na pysk a córka do mnie "no nie ty znowu śpisz"bliska77, samira, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
i jak Caffe? duży już masz? a powiedz tyłek Ci trochę przytył
nie będziesz już kusić w oknie w stringach?
caffe wrote:Zobaczysz jak Ci niebawem "skoczy" brzuszek, to się nie poznasz w lustrze po kilku dniachWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 12:12
bliska77, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Aga, ja jeszcze nie kompletuję rzeczy, tylko mam zamiar się najpierw teoretycznie za to zabrać, czyli rozpoznać rynek
Ja w normalne ciuchy już od dawna nie wchodzę........
Zobaczysz jak Ci niebawem "skoczy" brzuszek, to się nie poznasz w lustrze po kilku dniachgrosza, Bursztyn, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:i własnie dlatego ja do pracy nie zamierzam chodzić jak już zajdę..
męczyć się, wstawać rano, tłoczyć się w metrze, siedzieć 8 godz i ani się położyć jakby taka była potrzeba, ale poważnie to lekarz tez mi powiedział, ze takie niedosypianie i wszystkie związane z nim skutki tez idealnie na dzieciątko nie wpływaja, także najzwyczajniej w świecie czas zwolnić tempo i tyle
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 12:25
Reni, Iwone, samira, grosza, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Tylko, że ja nie chcę iść w ślady mojej mamy i podtrzymywać rodzinna tradycję. Choć do niej brakuje mi jeszcze 5 lat (w maju kończę 39), to chcę teraz, zaraz i wierzę, że mi się uda.
Jeżeli nie w tym cyklu to zdecyduję się na badanie drożności jajowodów i badanie nasienia mojego M. I w tym drugim przypadku czeka mnie pewnie walka. Nie obejdzie się bez łez i rzucanie mięsem na zmianę.
No i jak powiedziała to zrobiła!
Gratuluję!Andzia33 -
Witam
Anna Maria trzymam kciuki
Co do rajstop - to tylko największe wieśniary chodzą bez ( i plebs w Anglii). Najbardziej jest to widoczne na weselach wiejskich....kiedy do kościoła czy eleganckiego lokalu wchodzą pstrokate kobiety z gołymi nogami, odsłoniętymi palcami itp - po prostu szczyt elegancji....Jeszcze o ile w największe upały jestem w stanie to przełknąć - to na balach sylwestrowych te same wyzwolone wieśniary z gołymi nogami już mnie drażnią.
To samo Cześki ze wsi - na weselach pierwsi zdejmują marynarki - choć pozostają w krawatach ze spoconymi plackami na koszulach pod pachami. Elegancki mężczyzna - wytrzyma w marynarce do rana - bo ma ubrany stosownie do okazji krawat i pasek w spodniach....i ma przy boku kobietę w eleganckich cieniutkich, cielistych rajstopach czy pończochach.
I jeszcze żeby nie było wątpliwości - wieśniara - to nie zawsze kobieta mieszkająca na wsiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 12:51
bliska77, Bursztyn, Reni, samira, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Też maluję paznokcie przed samym wyjściem z domu. Najgorzej jest zamknąć drzwi na klucz...potem już leci...torebka pod pachą i do przodu...
.
Polecam spray do paznokci przyśpieszający wysychanie - działa po 20 sekundach firmy Avon - zawsze to trochę ratuje sytuację...Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypaszczakin wrote:no dobra, ale jak ciaza rozwija sie bezproblemowo, to chyba w tydzien po tescie brzuch nie zacznie ciazyc, nie? pawia to ja sobie tu gdzie mam puscic, kamieni w robocie nie przerzucam, w pociagu moge nawet bez doplaty pierwsza klasa jezdzic w ciazy, tylko jakbym teraz lezala na ziemi, to pewnie ktos by gdzies zadzwonil
po prostu glupio mi by bylo polesc na zwolnienie, jesli wszytko bylo by ok, bo nie ma takiego zwyczaju..samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
agafbh wrote:no właśnie, już pomijając wszystkie inne aspekty, jestem po prostu cholernie zmęczona, do tego stopnia, że przychodzę do domu i padam na pysk a córka do mnie "no nie ty znowu śpisz"
Niestety moje dzieci po urodzeniu nie spały tak jak jabliska77, Sabina, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Witam
Anna Maria trzymam kciuki
Co do rajstop - to tylko największe wieśniary chodzą bez ( i plebs w Anglii). Najbardziej jest to widoczne na weselach wiejskich....kiedy do kościoła czy eleganckiego lokalu wchodzą pstrokate kobiety z gołymi nogami, odsłoniętymi palcami itp - po prostu szczyt elegancji....Jeszcze o ile w największe upały jestem w stanie to przełknąć - to na balach sylwestrowych te same wyzwolone wieśniary z gołymi nogami już mnie drażnią.
To samo Cześki ze wsi - na weselach pierwsi zdejmują marynarki - choć pozostają w krawatach ze spoconymi plackami na koszulach pod pachami. Elegancki mężczyzna - wytrzyma w marynarce do rana - bo ma ubrany stosownie do okazji krawat i pasek w spodniach....i ma przy boku kobietę w eleganckich cieniutkich, cielistych rajstopach czy pończochach.
I jeszcze żeby nie było wątpliwości - wieśniara - to nie zawsze kobieta mieszkająca na wsi
Zgadzam sie. Wiesniak to stan umyslu i lifestyleBursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
głupio to kraść i dać się złapać!..
moja ciąża jest wyczekiwana i chcę się nią cieszyć
zamierzam siedzieć w domu i pachnieć.. czytać, bujać się na piłce, chodzić na spacery, wyciszyć się.. ja też kamieni w pracy nie przerzucam.. ale jadę do pracy autobusem, metrem i tramwajem i nie dlatego, że nie stać mnie na auto ale pracuję w centrum wwy i problem jest z parkowaniem a płatne miejsca puściłyby mnie z torbami no i taka podróż to już jest wyzwaniem.. bydło rzuca się (nieważne, że autobus czy metro jeździ co 4 min)huuura kto pierwszy ....aaaatakuuj..
potem 8 godz w robocie i powrót do domu
ja nie mówię, że tydz po teście.. ale jak już będzie 7-8 tydz to czemu nie
paszczakin wrote:no dobra, ale jak ciaza rozwija sie bezproblemowo, to chyba w tydzien po tescie brzuch nie zacznie ciazyc, nie? pawia to ja sobie tu gdzie mam puscic, kamieni w robocie nie przerzucam, w pociagu moge nawet bez doplaty pierwsza klasa jezdzic w ciazy, tylko jakbym teraz lezala na ziemi, to pewnie ktos by gdzies zadzwonil
po prostu glupio mi by bylo polesc na zwolnienie, jesli wszytko bylo by ok, bo nie ma takiego zwyczaju..samira, bliska77, Iwone, grosza, Sabina, megan8, Kate 75, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny