35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bozia3 wrote:ale do Wielkanocy jeszcze daleko - czy trzyma Cię od poprzednich Świąt i tak strzelasz tym cukrem? Czy u Was już klimaty wielkanocne może...
?
No juz pelna geba chyba od dwoch tygodni zajace i jajka wszedzie. ObledReni, Bozia3, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Paszczak bo to bylo tak:
EwaT napisała:
wg mnie kobieta zadbana to taka która ma cere do przyjęcia w świetle dziennym bez tapety
Bursztyn napisala:
oj, to ja w takim razie jestem bardzo zaniedbana
A ja napisalam ze w takim razie ja sobie nakladam rajstopy na glowe, bo jestem tez zaniedbana. A ze wczesniej Ewa tez skrytykowala noszenie rajstop, to sama rozumiesz...
Reni, samira lubią tę wiadomość
-
a myślałam, że idziesz i mówisz poproszę pół kilo tego, 10 jajek, to jest napada i pół kilo chleba
Simba wrote:Bo jak mi cukier z jajek w gebie wybucha, to nie chce nikogo obok okaleczyc. Proste, chyba, prawda? -
Reni wrote:Simba a może jak rajty nie pomogą to może worek naciągnij albo torebkę foliową jest tyle teraz różnych kolorowych może coś dobierzesz.. jak myślisz?
Przestan! To jakas wiocha! Ty chyba kompletnie sie w nowych trendach nie orientujesz. Plastikowe worki na glowe byly modne w sezonie Wiosna-Lato 2011Reni, samira, Bursztyn, bliska77, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
a pomału już zające do sklepów wskakują
tak już widziałam
Bozia3 wrote:ale do Wielkanocy jeszcze daleko - czy trzyma Cię od poprzednich Świąt i tak strzelasz tym cukrem? Czy u Was już klimaty wielkanocne może...?
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bardzo mi blisko do twojego podejścia
bo kiedy będziemy w stanie tak wyluzować
Reni wrote:głupio to kraść i dać się złapać!..
moja ciąża jest wyczekiwana i chcę się nią cieszyć
zamierzam siedzieć w domu i pachnieć.. czytać, bujać się na piłce, chodzić na spacery, wyciszyć się.. ja też kamieni w pracy nie przerzucam.. ale jadę do pracy autobusem, metrem i tramwajem i nie dlatego, że nie stać mnie na auto ale pracuję w centrum wwy i problem jest z parkowaniem a płatne miejsca puściłyby mnie z torbami no i taka podróż to już jest wyzwaniem.. bydło rzuca się (nieważne, że autobus czy metro jeździ co 4 min)huuura kto pierwszy ....aaaatakuuj..
potem 8 godz w robocie i powrót do domu
ja nie mówię, że tydz po teście.. ale jak już będzie 7-8 tydz to czemu nieReni, samira, bliska77, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Tak wspaniale sie trzymalam na diecie, do momentu az Milka wypuscila na rynek Wielkanocne jajeczka z czekolady ze strzelajacym cukrem. No nie moge sie od nich odczepic, a w dodatku tyle radochy jak cos w gebie strzela!
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:Nie no Bursztyn naprawde, Ty swintuchu Ty!
W dodatku chcesz meza wypozyczac. Nie no luuuuuudzie!!!!!
Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość