35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:Bozia lepiej bym tego nie ujęła hahahaha
dodajmy jeszcze buraczane te które do butów bez palców czy pięt zakładają nylony a w szczególności te z tym grubym szwem na paluchach hahahaha
no i spódnica za kolano z rozporkiem i antygwałty .. no urodziwie.. idzie taka (wygląda jak w rajstopach)stawia krok a z rozporka wyłania się łydka ze ściągaczem masakra
dodajmy jeszcze do tego pełny makijaż w ciągu dnia w kolorach które masz na avatarku w połaczeniu ze zmarszczkami- superaśne!! i szmina w intensywnym kolorze w połączeniu z żółtym uzębieniem i tanimi koronkami w uśmiechu już od samego rana- cud miód palce lizać! albo ciemny lakier na pomarszczonych dłoniach z pzrebarwieniami słonecznymi....no i oczywiście obowiązkowa obcisła szata w okolicach tłustej talii, najlepiej z podkreslajacym niesmiertelnym paseczkiem
-
EwaT wrote:albo ciemny lakier na pomarszczonych dłoniach z pzrebarwieniami słonecznymi....
polarmiś, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:o ile co do reszty ok, to nie czepialabym sie tych dloni, co baba winna ze ma pomarszczone czy z przebarwieniami? a ze ma ochote na ciemny lakier? przeciez moze miec.
w mojej opinii takie kolory podkreslają detale
tak jak ciemna szminka uwydatnia jakość uzębienia przy uśmiechu
intensywne kolory pasują młodym kobietom -
nick nieaktualnyDziewczyny mam pytanie bo mało tu bywam ale widziałam teraz wyjres Kate i jest wykres ciazowy czy ona sie odzywała czy cos wiecej wiecie???????????????
Już wiem przepraszam ja pomyliłam to podobny nick
Anna Maria pamietam
Jutro odbieram histopatologie a za tydzien mam wizyte u endo a 21.03 mam wizyte u gina w klinice w Poznaniu.
Pamietam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:55
Bursztyn, mysza1975, Bozia3, samira, grosza, Myszonek, anna maria, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:w mojej opinii takie kolory podkreslają detale
tak jak ciemna szminka uwydatnia jakość uzębienia przy uśmiechu
intensywne kolory pasują młodym kobietomSimba, kapturnica lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:Dziewczyny mam pytanie bo mało tu bywam ale widziałam teraz wyjres Kate i jest wykres ciazowy czy ona sie odzywała czy cos wiecej wiecie???????????????
Już wiem przepraszam ja pomyliłam to podobny nick
Anna Maria pamietam
Jutro odbieram histopatologie a za tydzien mam wizyte u endo a 21.03 mam wizyte u gina w klinice w Poznaniu.
Pamietammalgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Byłam dziś na wizycie
. Nasze maleństwo ma prawie 1 cm, serduszko bije jak dzwon i jak się wyraziła gina, jak na ciążę w cyklu bezowulacyjnym jest bardzo dorodne
.
Powiedziała, żeby się nie przejmować niewielkim plamieniami, bo to się często zdarza.
Stres puścił, pewnie do następnej wizyty.
W dodatku moja pani doktor okazała się dużo sympatyczniejsza niż gdy chodziłam na normalne wizyty. Może jej prawdziwym powołaniem jest położnictwo a nie ginekologia. -
Bursztyn wrote:moze i podkreslaja, ale jesli starsza babka ma na nie ochote, to why not? bo jesli tak sie bedzie podchodzic do sprawy to tylko tez bezowe lachy zostaja
co to znaczy że ma ochote? ok, może mieć to nie znaczy że to bedzie fajnie wyglądać tak? tak samo jak długie włosy kiedy sie ma ich 5 na krzyż...
albo mini przy nogach baleronach..któraś tu pisała że Polki taki fantastyczny gust mają , podczas moich podrózy po świecie zauwazyłam że to własnie wschodnia Europa przesadza z tapetą i wszelkimi innymi ozdobnikami, mamy bardzo podobny gust w tym wzgledzie do Rosjanek lub Ukrainek i nie rozrózniamy pory dziennej od wieczorowej, no niestety.. -
nick nieaktualnyBursztyn wrote:moze i podkreslaja, ale jesli starsza babka ma na nie ochote, to why not? bo jesli tak sie bedzie podchodzic do sprawy to tylko tez bezowe lachy zostaja
Bozia3, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To czyli mam sie nie bać i brać?
-
Ewka, Misiek - uwazam ze wszystko dla ludzi, najwazniejsze zeby sie dobrze ze soba czuc, a ze czasem wzbudza to niesmak u innych to inna sprawa, takie zycie...
Jakos dzis opadlam z sil...nawet dyskusja srednio mi wychodziSimba, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
wenus wrote:To czyli mam sie nie bać i brać?
polarmiś, wenus, Sabina, Iwone, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja na czarno lubię czasami malować paznokcie - ale zwykle na kremowo....albo w ogóle....wszystko zależy od nastroju. Podobnie do Polarmisia - mam raczej styl blado-sportowy. W życiu nie użyłam krwistej szminki, ani nie miałam np. czerwonej sukienki....może ja jestem "bez jaj" jakoś..
Bo takie diablice zwykle ubierają się jaskrawo i malują też....
polarmiś, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ewka, Misiek - uwazam ze wszystko dla ludzi, najwazniejsze zeby sie dobrze ze soba czuc, a ze czasem wzbudza to niesmak u innych to inna sprawa, takie zycie...
Jakos dzis opadlam z sil...nawet dyskusja srednio mi wychodziBozia3, Panda lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja na czarno lubię czasami malować paznokcie - ale zwykle na kremowo....albo w ogóle....wszystko zależy od nastroju. Podobnie do Polarmisia - mam raczej styl blado-sportowy. W życiu nie użyłam krwistej szminki, ani nie miałam np. czerwonej sukienki....może ja jestem "bez jaj" jakoś..
Bo takie diablice zwykle ubierają się jaskrawo i malują też....
lubie w ubiorze(wlasnym) kolor granatowy, czerwony, czarny, czekoladoowy, morski- seledynowy, grafitowy. Fatalnie wygladam w bialym i fioletowym.
Preferuje mode wloska
Bozia3, Simba, samira, polarmiś, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość