X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no ja też nie słyszałam , a może chodziło o torbiele które czasami pojawiają się po clo?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:10

anna maria lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • grosza Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza piękne info super :)

anna maria lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wrzucam Wam link - dla ciężarówek i już mamusiek - może skorzystacie. Ja się chyba wybiorę...

http://babyonline.pl/mamo-to-ja-warsztaty.html

FZuMp1.png

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Bozia lepiej bym tego nie ujęła hahahaha
    dodajmy jeszcze buraczane te które do butów bez palców czy pięt zakładają nylony a w szczególności te z tym grubym szwem na paluchach hahahaha
    no i spódnica za kolano z rozporkiem i antygwałty .. no urodziwie.. idzie taka (wygląda jak w rajstopach)stawia krok a z rozporka wyłania się łydka ze ściągaczem masakra

dodajmy jeszcze do tego pełny makijaż w ciągu dnia w kolorach które masz na avatarku w połaczeniu ze zmarszczkami- superaśne!! i szmina w intensywnym kolorze w połączeniu z żółtym uzębieniem i tanimi koronkami w uśmiechu już od samego rana- cud miód palce lizać! albo ciemny lakier na pomarszczonych dłoniach z pzrebarwieniami słonecznymi....no i oczywiście obowiązkowa obcisła szata w okolicach tłustej talii, najlepiej z podkreslajacym niesmiertelnym paseczkiem

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    albo ciemny lakier na pomarszczonych dłoniach z pzrebarwieniami słonecznymi....
    o ile co do reszty ok, to nie czepialabym sie tych dloni, co baba winna ze ma pomarszczone czy z przebarwieniami? a ze ma ochote na ciemny lakier? przeciez moze miec.

polarmiś, Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o ile co do reszty ok, to nie czepialabym sie tych dloni, co baba winna ze ma pomarszczone czy z przebarwieniami? a ze ma ochote na ciemny lakier? przeciez moze miec.

w mojej opinii takie kolory podkreslają detale
    tak jak ciemna szminka uwydatnia jakość uzębienia przy uśmiechu
    intensywne kolory pasują młodym kobietom

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie bo mało tu bywam ale widziałam teraz wyjres Kate i jest wykres ciazowy czy ona sie odzywała czy cos wiecej wiecie???????????????
    Już wiem przepraszam ja pomyliłam to podobny nick :P
    Anna Maria pamietam <3

Jutro odbieram histopatologie a za tydzien mam wizyte u endo a 21.03 mam wizyte u gina w klinice w Poznaniu.

Pamietam <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2014, 20:55

Bursztyn, mysza1975, Bozia3, samira, grosza, Myszonek, anna maria, malgos741, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    w mojej opinii takie kolory podkreslają detale
    tak jak ciemna szminka uwydatnia jakość uzębienia przy uśmiechu
    intensywne kolory pasują młodym kobietom
    moze i podkreslaja, ale jesli starsza babka ma na nie ochote, to why not? bo jesli tak sie bedzie podchodzic do sprawy to tylko tez bezowe lachy zostaja ;)

Simba, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inessa wrote:
    Dziewczyny mam pytanie bo mało tu bywam ale widziałam teraz wyjres Kate i jest wykres ciazowy czy ona sie odzywała czy cos wiecej wiecie???????????????
    Już wiem przepraszam ja pomyliłam to podobny nick :P
    Anna Maria pamietam <3

Jutro odbieram histopatologie a za tydzien mam wizyte u endo a 21.03 mam wizyte u gina w klinice w Poznaniu.

Pamietam <3
    Inessa, powodzenia na wizytach i daj znac jutro jaki wynik <3

malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    bardzo rozsądne podejście, bo kiedy się wyciszyć jak nie w kresie ciaży? :)
    Popieram.

Alis, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 21:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Anna Maria, czekamy na wyniki razem z Tobą i kciuków nie puszczamy, będzie dobrze <3
    Przylaczam sie!!!!

bliska77, anna maria lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Byłam dziś na wizycie :-). Nasze maleństwo ma prawie 1 cm, serduszko bije jak dzwon i jak się wyraziła gina, jak na ciążę w cyklu bezowulacyjnym jest bardzo dorodne ;-).
    Powiedziała, żeby się nie przejmować niewielkim plamieniami, bo to się często zdarza.

Stres puścił, pewnie do następnej wizyty.

W dodatku moja pani doktor okazała się dużo sympatyczniejsza niż gdy chodziłam na normalne wizyty. Może jej prawdziwym powołaniem jest położnictwo a nie ginekologia.
    Super wiadomosc! Chlopa wzielas na usg?

• EwaT Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    moze i podkreslaja, ale jesli starsza babka ma na nie ochote, to why not? bo jesli tak sie bedzie podchodzic do sprawy to tylko tez bezowe lachy zostaja ;)

co to znaczy że ma ochote? ok, może mieć to nie znaczy że to bedzie fajnie wyglądać tak? tak samo jak długie włosy kiedy sie ma ich 5 na krzyż...
    albo mini przy nogach baleronach..któraś tu pisała że Polki taki fantastyczny gust mają , podczas moich podrózy po świecie zauwazyłam że to własnie wschodnia Europa przesadza z tapetą i wszelkimi innymi ozdobnikami, mamy bardzo podobny gust w tym wzgledzie do Rosjanek lub Ukrainek i nie rozrózniamy pory dziennej od wieczorowej, no niestety..

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ja jako juz stateczna 43 ( prawie ) musze przyznac sie bez bicia ze kocham beze, brazy, czernie, granaty i biele i czerwienie. Innych kolorow raczej nie mam, a sliwkowy tez lubie i ostatnio zdobylam sie na kupno sweterka brudny roz! To za czapeczka Bozi:-) . Paznokncie jedynie ciemne czerwienie, szarosci, czernie, brazy - nigdy sama nie maluje bo zwyczajnie nie umiem i mam b. Miekkie paznokcie wiec w gre wchodzi wylacznie hybryda wiec sama jej nie zrobie . Torby proste, duze i noszone na listonosza . Niestety nie lubie wschodnioeuropejskiego stylu, lubie zdecydowanie paryski szyk. Mam przyjaciolke - super elegantke ale o wschodnich tendecjach, ktora byla w Paryzu i jak wrocila byla zniesmaczona stylem Francuzek. Ja lubie prostote, uwielbiam styl Francuzek niestety brakuje mi szczuplosci .

Bozia3, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• wenus Ekspertka

Wysłany: 6 marca 2014, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To czyli mam sie nie bać i brać?

[img]http:/[/img]
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka, Misiek - uwazam ze wszystko dla ludzi, najwazniejsze zeby sie dobrze ze soba czuc, a ze czasem wzbudza to niesmak u innych to inna sprawa, takie zycie...
    Jakos dzis opadlam z sil...nawet dyskusja srednio mi wychodzi :/

Simba, Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wenus wrote:
    To czyli mam sie nie bać i brać?
    wenus - ja bym brała. Przecież nikt CIę nie zmusi do podejścia do inseminacji. Nawet jeśli okaże się, że urosło z 5 dużych jajeczek - to gin Ci powie o tym na monitoringu - zawsze wtedy możesz się wycofać i poczekać na kolejny cykl. Poza tym z tych przykładowych pięciu niekoniecznie wszystkie nadają się do zapłodnienia - bo to, że one są duże, nie oznacza, że są pełne i wartościowe. Nie bój się clo, bo nie taki diabeł straszny.... Ja zażywałam przez 5 cykli - dojrzewało mi zwykle po 2 jajka, raz miałam chyba 4 - ale ja się bzykałam i do głowy mi nie przyszło, żeby takie cykle odpuszczać. I tak się nic nie udało wtedy - a udało się w cyklu niestymulowanym....

polarmiś, wenus, Sabina, Iwone, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja na czarno lubię czasami malować paznokcie - ale zwykle na kremowo....albo w ogóle....wszystko zależy od nastroju. Podobnie do Polarmisia - mam raczej styl blado-sportowy. W życiu nie użyłam krwistej szminki, ani nie miałam np. czerwonej sukienki....może ja jestem "bez jaj" jakoś..;) Bo takie diablice zwykle ubierają się jaskrawo i malują też....

polarmiś, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 marca 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ewka, Misiek - uwazam ze wszystko dla ludzi, najwazniejsze zeby sie dobrze ze soba czuc, a ze czasem wzbudza to niesmak u innych to inna sprawa, takie zycie...
    Jakos dzis opadlam z sil...nawet dyskusja srednio mi wychodzi :/
    Ja tez uwazam ze kazdy ma swoja estetyke i jej nie potepiam jesli ta estetyka jest czysta! Ja napisalam co ja lubie i jak ja sie nosze . Nie jestem osoba, ktora rażą inne smaki ......, kolory, karnacje.

Bozia3, Panda lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 6 marca 2014, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja na czarno lubię czasami malować paznokcie - ale zwykle na kremowo....albo w ogóle....wszystko zależy od nastroju. Podobnie do Polarmisia - mam raczej styl blado-sportowy. W życiu nie użyłam krwistej szminki, ani nie miałam np. czerwonej sukienki....może ja jestem "bez jaj" jakoś..;) Bo takie diablice zwykle ubierają się jaskrawo i malują też....
    czasem se walne krwista szmine i odzieje w czerwona kiecke, posiadam rowniez czerwone buty :)
    lubie w ubiorze(wlasnym) kolor granatowy, czerwony, czarny, czekoladoowy, morski- seledynowy, grafitowy. Fatalnie wygladam w bialym i fioletowym.
    Preferuje mode wloska :)

Bozia3, Simba, samira, polarmiś, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2585 2586 2587 2588 2589 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak szybko zajść  w ciążę? Unikaj tych 7 rzeczy!

Na pierwszy rzut oka poczęcie dziecka wydaje się proste – wystarczy kochać się i potem tylko czekać na brak miesiączki. Dla potwierdzenia zrobić test ciążowy i załatwione! W rzeczywistości często wygląda to nieco inaczej. Dla wielu par podjęcie decyzji o powiększeniu rodziny i pojawienie się pozytywnego testu ciążowego nie następuje w tym samym miesiącu, kwartale bądź roku. Dlaczego? Przeczytaj, co może utrudniać zajście w ciążę i czego unikać, aby szybko zajść w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ